Tam bilmiyorum ben ama bi kaç işi de okumuştum iltihap gibi bi şey sanırım bazen onlardan dolayı spermler varsa bile görünmüyormuş çocuk olmasına engel oluyormuş lökositler tedavi olması gerek sanırım. Tabi bunlar okuduklarımdan anladıklarım canım sen bir de doktorlarına danış ya da yaşayanlar cevap versin. Allah hepimize şifa versinKızlar selam. Eşimin sperm testinde bol lökosit kümeleri falan yazıyor. Ne demektir bu, fikri olan var mi?
Lökosit demek yani iltihap demek,bu da sperm'lerde olumsuz yönde çok kötü etkiliyor demek.Kızlar selam. Eşimin sperm testinde bol lökosit kümeleri falan yazıyor. Ne demektir bu, fikri olan var mi?
Tam bilmiyorum ben ama bi kaç işi de okumuştum iltihap gibi bi şey sanırım bazen onlardan dolayı spermler varsa bile görünmüyormuş çocuk olmasına engel oluyormuş lökositler tedavi olması gerek sanırım. Tabi bunlar okuduklarımdan anladıklarım canım sen bir de doktorlarına danış ya da yaşayanlar cevap versin. Allah hepimize şifa versin
Lökosit demek yani iltihap demek,bu da sperm'lerde olumsuz yönde çok kötü etkiliyor demek.
Rica ederimTeşekkür ederim kızlar. Hiç daha önce böyle bir şey olmamıştı. Nasıl iltihap oluyor ya da olmuş hiç anlamadım. Sperm değerlerimiz de ilerlememiş geçen sefere göre hiç. Daha vakit var demek ki. İnşallah lökositler çok kötü etkilemez. Tekrar teşekkür ederim
Bazı durumda yeni oluşacak sperm evrelerinde yer alan sperm hücrelerini biyologlar artıramayarak lökosit sanabiliyor. O nedenle bask a bir yerde yine spermiyogram örneği verseniz daha net anlaşılır. Gerçekten lökosit mi yoksa sperm on hücresi mi olduguTeşekkür ederim kızlar. Hiç daha önce böyle bir şey olmamıştı. Nasıl iltihap oluyor ya da olmuş hiç anlamadım. Sperm değerlerimiz de ilerlememiş geçen sefere göre hiç. Daha vakit var demek ki. İnşallah lökositler çok kötü etkilemez. Tekrar teşekkür ederim
Bizde bu hafta yada memorial yada Ankara bahçeci ye gideceğiz. Rosi tekniği öncesi bi test yapılıyormuş onu yaptıracağız inşallah.Bizde Ankara memeriol düşünüyoruz tubbebek için ama biraz maliyeti yüksek
Nasıl bir test ne için yapılıyorBizde bu hafta yada memorial yada Ankara bahçeci ye gideceğiz. Rosi tekniği öncesi bi test yapılıyormuş onu yaptıracağız inşallah.
Ewt yapılıyorİnhibilin b testini devlet hastaneleri yapiyor mu bilginiz varmi
Hangi bölüme gitmek lazm ben dahiliye doktoruna sordum üniversite hastaneleri yapiyor dediEwt yapılıyor
Arştirma hastaneleri yapıyor genellikle üroloji bolümünde yaptirabilirsinizHangi bölüme gitmek lazm ben dahiliye doktoruna sordum üniversite hastaneleri yapiyor dedi
Tamm canm sagolArştirma hastaneleri yapıyor genellikle üroloji bolümünde yaptirabilirsiniz
Aa çok sevindim hayırlı olsun, tesesiz sperm mi bulundu!Ewet azospermi,hayır tese olmadık.
Çok teşekkür ederim. Eşim celalettin Peru'da tedavi gördüğü için,doğal çıkış sağlandı çok şükür. Evet eşim 1 kere tek mikrotese ameliyatı oldu,fakat yeni değil 6 sene önce olmuştu.Aa çok sevindim hayırlı olsun, tesesiz sperm mi bulundu!
Çok teşekkür ederim. Eşim celalettin Peru'da tedavi gördüğü için,doğal çıkış sağlandı çok şükür. Evet eşim 1 kere tek mikrotese ameliyatı oldu,fakat yeni değil 6 sene önce olmuştu.
Çok teşekkür ederim. Eşim celalettin Peru'da tedavi gördüğü için,doğal çıkış sağlandı çok şükür. Evet eşim 1 kere tek mikrotese ameliyatı oldu,fakat yeni değil 6 sene önce olmuştu.
Amin..Allah razı olsunTebrik ederim cok sevindim allah tamamina erdirsin saglikli hayirli evlatlariniz olsun insallah
Bitkiseller,vitamin hapları,macun,iğneler, bitkisel çaylar vs. Bunların hepsini kullanıyor.Peki ilaç tedavisiyle mi doğal çıkış oldu Yoksa bitkisel şeyler mi veriyor.
Her ikisi ile tedavi ediyor celalettin hocamız bizimde sperm çıkışı oldu elhamdülillahPeki ilaç tedavisiyle mi doğal çıkış oldu Yoksa bitkisel şeyler mi veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?