Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar selam. Eşimin sperm testinde bol lökosit kümeleri falan yazıyor. Ne demektir bu, fikri olan var mi?
Tam bilmiyorum ben ama bi kaç işi de okumuştum iltihap gibi bi şey sanırım bazen onlardan dolayı spermler varsa bile görünmüyormuş çocuk olmasına engel oluyormuş lökositler tedavi olması gerek sanırım. Tabi bunlar okuduklarımdan anladıklarım canım sen bir de doktorlarına danış ya da yaşayanlar cevap versin. Allah hepimize şifa versin

Lökosit demek yani iltihap demek,bu da sperm'lerde olumsuz yönde çok kötü etkiliyor demek.

Teşekkür ederim kızlar. Hiç daha önce böyle bir şey olmamıştı. Nasıl iltihap oluyor ya da olmuş hiç anlamadım. Sperm değerlerimiz de ilerlememiş geçen sefere göre hiç. Daha vakit var demek ki. İnşallah lökositler çok kötü etkilemez. Tekrar teşekkür ederim

Rica ederim Dilerim en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz inşallah.

Bazı durumda yeni oluşacak sperm evrelerinde yer alan sperm hücrelerini biyologlar artıramayarak lökosit sanabiliyor. O nedenle bask a bir yerde yine spermiyogram örneği verseniz daha net anlaşılır. Gerçekten lökosit mi yoksa sperm on hücresi mi oldugu

Tebrik ederim cok sevindim allah tamamina erdirsin saglikli hayirli evlatlariniz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…