Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşimin FSH si 20.21 çıktı bu sebepten dolayı azospermi olabilir mi duzeltilirse çıkış olabilir mi acaba

Ben bir şeyi merak ediyorum.Çok eski sayfalara baktım okudum da. Kadınlar kulübünde eski yani ilk senelerde yazan, çizen,dertleşen bir sürü kadın varmış. Hepsi şimdi anne oldular mı acaba?

Ben bir şeyi merak ediyorum.Çok eski sayfalara baktım okudum da. Kadınlar kulübünde eski yani ilk senelerde yazan, çizen,dertleşen bir sürü kadın varmış. Hepsi şimdi anne oldular mı acaba?
Bir sürü kişinin olmuş olan bı daha yazmıyor yAzsada çok geride kalıyor yazdığı benim burdan tanıştığım 7arkadasin oldu 2sinin ikizi diğerinin tek bebekleri oldu

Bir sürü kişinin olmuş olan bı daha yazmıyor yAzsada çok geride kalıyor yazdığı benim burdan tanıştığım 7arkadasin oldu 2sinin ikizi diğerinin tek bebekleri oldu
Onlarda sebep neydi acaba hangi doktorda tedavi oldular.ilk mikro tesede sperm olmayıp tedaviyle cikis olan varmı.

Onlarda sebep neydi acaba hangi doktorda tedavi oldular.ilk mikro tesede sperm olmayıp tedaviyle cikis olan varmı.
Hepsinin eşinden tese ile sperm bulundu her birinin denediği merkez farklı cemtrum da deneyen oldu Konya da deneyen oldu İzmir de deneyen oldu bunlar hatırladıklarim ama ilk tesede bulundu hepsinde

Hepsinin eşinden tese ile sperm bulundu her birinin denediği merkez farklı cemtrum da deneyen oldu Konya da deneyen oldu İzmir de deneyen oldu bunlar hatırladıklarim ama ilk tesede bulundu hepsinde
Sağol canm.Bizim için önemli olan mikro tesede çıkmayıp daha sonra tedaviyle cikis olan varmı.Biz hiç tedavisiz tese olduk sonuc 0.patolojide germ hücre ve spermatid görüldü yazıyordu.Bunlar geliştirilebilir mi hep aklımda acabalar.

Bu sayfada Cemile diye bir arkadaş vardı eşi iki başarısız teseden sonra 3tesede 3. Yada 5 sperm bulunmuştu oğlu oldu onun gibi bı sürü örnek vardır eminim ama dediğim gibi ya yazmiyrlar yada çok geride kalıyor yazdıkları, rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun şu an kimde tedavi görüyorsunuz rabbim emeklerinizin karşılığını boş bırakmasın inşallah

Amin canm.Daha kimsede başlamadık tedaviye.Celalettin peruda tedavi olmak istyrz.Kac senedir bir nasip olupda gidemedik.Allah kimsenin kucağını boş birakmasn.

Benim de eşimde ilk tesede çıkmadı şimdi ikincisine hazırlanıyor. İğne ve vitamin takviyesi alıyor. Ama tek sorun doktorumuz zayıfla dediği halde eşim hiç oralı olmuyor. Düzensiz beslenme uykusuzluk var maalesef. Rabbim istese hemen oluverir bunlar bahane belkide. Ama artık yoruldm . Allah hepimize yardım etsin

Siz nerde tedavi oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…