istânbulda demi kendisi. Biz ankaradayiz
Her ikisi ile tedavi ediyor celalettin hocamız bizimde sperm çıkışı oldu elhamdülillahazo sperm hastasiydik
Evet. Bizde Ankara dayizIstanbulda demi kendisi biz abkaradayiz.
Araştırma Hastanesi'ne gittim doktor yapılmıyor dediArştirma hastaneleri yapıyor genellikle üroloji bolümünde yaptirabilirsiniz
GEnetik testi mi canım spermlere. Yoksa senin için mi ? Bende şubata randevu aldım centrumdanBizde bu hafta yada memorial yada Ankara bahçeci ye gideceğiz. Rosi tekniği öncesi bi test yapılıyormuş onu yaptıracağız inşallah.
Yok cnm eşim için biz genetik test yaptırdık onda sorun çıkmadı . ama orada detaylı sprem testi yapılmıyormuş bu rosi tekniği için bi test varmış ona baktıracağız inşallah.GEnetik testi mi canım spermlere. Yoksa senin için mi ? Bende şubata randevu aldım centrumdan
Bazılarının olmuş örneğin grubu açanın olmusBen bir şeyi merak ediyorum.Çok eski sayfalara baktım okudum da. Kadınlar kulübünde eski yani ilk senelerde yazan, çizen,dertleşen bir sürü kadın varmış. Hepsi şimdi anne oldular mı acaba?
6 7 kişiye baktım biri hariç hepsinin olmusBazılarının olmuş örneğin grubu açanın olmus
Bir sürü kişinin olmuş olan bı daha yazmıyor yAzsada çok geride kalıyor yazdığı benim burdan tanıştığım 7arkadasin oldu 2sinin ikizi diğerinin tek bebekleri olduBen bir şeyi merak ediyorum.Çok eski sayfalara baktım okudum da. Kadınlar kulübünde eski yani ilk senelerde yazan, çizen,dertleşen bir sürü kadın varmış. Hepsi şimdi anne oldular mı acaba?
Onlarda sebep neydi acaba hangi doktorda tedavi oldular.ilk mikro tesede sperm olmayıp tedaviyle cikis olan varmı.Bir sürü kişinin olmuş olan bı daha yazmıyor yAzsada çok geride kalıyor yazdığı benim burdan tanıştığım 7arkadasin oldu 2sinin ikizi diğerinin tek bebekleri oldu
Hepsinin eşinden tese ile sperm bulundu her birinin denediği merkez farklı cemtrum da deneyen oldu Konya da deneyen oldu İzmir de deneyen oldu bunlar hatırladıklarim ama ilk tesede bulundu hepsindeOnlarda sebep neydi acaba hangi doktorda tedavi oldular.ilk mikro tesede sperm olmayıp tedaviyle cikis olan varmı.
Sağol canm.Bizim için önemli olan mikro tesede çıkmayıp daha sonra tedaviyle cikis olan varmı.Biz hiç tedavisiz tese olduk sonuc 0.patolojide germ hücre ve spermatid görüldü yazıyordu.Bunlar geliştirilebilir mi hep aklımda acabalar.Hepsinin eşinden tese ile sperm bulundu her birinin denediği merkez farklı cemtrum da deneyen oldu Konya da deneyen oldu İzmir de deneyen oldu bunlar hatırladıklarim ama ilk tesede bulundu hepsinde
Bu sayfada Cemile diye bir arkadaş vardı eşi iki başarısız teseden sonra 3tesede 3. Yada 5 sperm bulunmuştu oğlu oldu onun gibi bı sürü örnek vardır eminim ama dediğim gibi ya yazmiyrlar yada çok geride kalıyor yazdıkları, rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunSağol canm.Bizim için önemli olan mikro tesede çıkmayıp daha sonra tedaviyle cikis olan varmı.Biz hiç tedavisiz tese olduk sonuc 0.patolojide germ hücre ve spermatid görüldü yazıyordu.Bunlar geliştirilebilir mi hep aklımda acabalar.
Amin canm.Daha kimsede başlamadık tedaviye.Celalettin peruda tedavi olmak istyrz.Kac senedir bir nasip olupda gidemedik.Allah kimsenin kucağını boş birakmasn.Bu sayfada Cemile diye bir arkadaş vardı eşi iki başarısız teseden sonra 3tesede 3. Yada 5 sperm bulunmuştu oğlu oldu onun gibi bı sürü örnek vardır eminim ama dediğim gibi ya yazmiyrlar yada çok geride kalıyor yazdıkları, rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunşu an kimde tedavi görüyorsunuz rabbim emeklerinizin karşılığını boş bırakmasın inşallah
Tese yi kim yaptiSağol canm.Bizim için önemli olan mikro tesede çıkmayıp daha sonra tedaviyle cikis olan varmı.Biz hiç tedavisiz tese olduk sonuc 0.patolojide germ hücre ve spermatid görüldü yazıyordu.Bunlar geliştirilebilir mi hep aklımda acabalar.
Devlet Hastanesi'nde olduk izmirdeTese yi kim yapti
Benim de eşimde ilk tesede çıkmadı şimdi ikincisine hazırlanıyor. İğne ve vitamin takviyesi alıyor. Ama tek sorun doktorumuz zayıfla dediği halde eşim hiç oralı olmuyor. Düzensiz beslenme uykusuzluk var maalesef. Rabbim istese hemen oluverir bunlar bahane belkide. Ama artık yoruldm . Allah hepimize yardım etsinSağol canm.Bizim için önemli olan mikro tesede çıkmayıp daha sonra tedaviyle cikis olan varmı.Biz hiç tedavisiz tese olduk sonuc 0.patolojide germ hücre ve spermatid görüldü yazıyordu.Bunlar geliştirilebilir mi hep aklımda acabalar.
Siz nerde tedavi oluyorsunuzBenim de eşimde ilk tesede çıkmadı şimdi ikincisine hazırlanıyor. İğne ve vitamin takviyesi alıyor. Ama tek sorun doktorumuz zayıfla dediği halde eşim hiç oralı olmuyor. Düzensiz beslenme uykusuzluk var maalesef. Rabbim istese hemen oluverir bunlar bahane belkide. Ama artık yoruldm . Allah hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?