Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok cnm eşim için biz genetik test yaptırdık onda sorun çıkmadı . ama orada detaylı sprem testi yapılmıyormuş bu rosi tekniği için bi test varmış ona baktıracağız inşallah.
Anladım canım ben de randevu aldım hemencecik başlarız centrumda diye düşünmüştüm ama sanırım bir sürü test isteyecekler... GEnetik test yaptırdık biz de elonge spermatid olduğu da belli oldu başka neye gerek var acaba
Merhaba kızlar bugün test günümdü malesef negatif nasip değilmiş
Çok üzüldüm canım rosi mi yaptırmıştın ?

Aynen rosi yapılmıştı

Peki dondurulmuş embiryo var mi başka ikincisini yapcak mısınız. Bide özel olmayacaksa eğer ne kadar maliyeti olmuştu toplamda bilgi verebilir misin?
Embriyo 2 tane kalmişti gelişmedi dediler dondrulmuş kalmadı yani.sadece 1 denemelik dondurulmuş hücremiz var yani benim tekrardan hazırlanmam lazım biz ufuk üniversitesinde 400 lira vererek tüp bebek raporu çıkardık ewrakları hazrlayıp götrnce yarım saatte halledıolar.rapor sayesinde 6 7 bin kadar kârımız oldu.ilaçlarla beraber toplamda 15 16 tuttu.tabi ordaki kalma yeme içme masrafları haricinde

Anladım. Tese falan da icin de sanirm .Yani o zaman esinin de tekrar tese olmasi gerekiyor degil mi? Ikincisi için.

haklısın canım, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…