Bahçeci. Siz?Siz nerde tedavi oluyorsunuz
Biz şuan tedavi olmyrzBahçeci. Siz?
Egecan beymi üroloğunuz?Bahçeci. Siz?
Anladım canım ben de randevu aldım hemencecik başlarız centrumda diye düşünmüştüm ama sanırım bir sürü test isteyecekler... GEnetik test yaptırdık biz de elonge spermatid olduğu da belli oldu başka neye gerek var acabaYok cnm eşim için biz genetik test yaptırdık onda sorun çıkmadı . ama orada detaylı sprem testi yapılmıyormuş bu rosi tekniği için bi test varmış ona baktıracağız inşallah.
Çok üzüldüm canım rosi mi yaptırmıştın ?Merhaba kızlar bugün test günümdü malesef negatif nasip değilmiş
Kısmet Ikincisine insallah.Merhaba kızlar bugün test günümdü malesef negatif nasip değilmiş
Aynen rosi yapılmıştıAnladım canım ben de randevu aldım hemencecik başlarız centrumda diye düşünmüştüm ama sanırım bir sürü test isteyecekler... GEnetik test yaptırdık biz de elonge spermatid olduğu da belli oldu başka neye gerek var acaba
Çok üzüldüm canım rosi mi yaptırmıştın ?
Peki dondurulmuş embiryo var mi başka ikincisini yapcak mısınız. Bide özel olmayacaksa eğer ne kadar maliyeti olmuştu toplamda bilgi verebilir misin?Aynen rosi yapılmıştı
Embriyo 2 tane kalmişti gelişmedi dediler dondrulmuş kalmadı yani.sadece 1 denemelik dondurulmuş hücremiz var yani benim tekrardan hazırlanmam lazımPeki dondurulmuş embiryo var mi başka ikincisini yapcak mısınız. Bide özel olmayacaksa eğer ne kadar maliyeti olmuştu toplamda bilgi verebilir misin?
Anladım. Tese falan da icin de sanirm .Yani o zaman esinin de tekrar tese olmasi gerekiyor degil mi? Ikincisi için.Embriyo 2 tane kalmişti gelişmedi dediler dondrulmuş kalmadı yani.sadece 1 denemelik dondurulmuş hücremiz var yani benim tekrardan hazırlanmam lazımbiz ufuk üniversitesinde 400 lira vererek tüp bebek raporu çıkardık ewrakları hazrlayıp götrnce yarım saatte halledıolar.rapor sayesinde 6 7 bin kadar kârımız oldu.ilaçlarla beraber toplamda 15 16 tuttu.tabi ordaki kalma yeme içme masrafları haricinde
Ama pardon hücre varda tese ye gerek kalmaz sadece senden yumurta toplamaları gerekiyor sanırım.Anladım. Tese falan da icin de sanirm .Yani o zaman esinin de tekrar tese olmasi gerekiyor degil mi? Ikincisi için.
Aynen sadece yumurta toplama olcakAma pardon hücre varda tese ye gerek kalmaz sadece senden yumurta toplamaları gerekiyor sanırım.
Bu rapor he4kese oluyor mu acaba biz de alabilir miyiz tüp bebek olacağı zamanAynen sadece yumurta toplama olcak
Eşinizin azospermi olduğu kanıtlıysa alırsınız ewrakları centrum söyluo hazırlıyosunuz çıkartııolar hemenBu rapor he4kese oluyor mu acaba biz de alabilir miyiz tüp bebek olacağı zaman
Hsg falan istediler mi canım sendenEşinizin azospermi olduğu kanıtlıysa alırsınız ewrakları centrum söyluo hazırlıyosunuz çıkartııolar hemen
Hsg falan istediler mi canım senden
daha önceden çekilmiştim ben sorun yoktu 2014 yılında çekinmiştim ama.o yüzden istemedilerHsg falan istediler mi canım senden
Iyimis oyleysene kadwr uygun malolursa o kadar iyidir. Çok teşekkürler bilgilendirmen iyi oldu.Eşinizin azospermi olduğu kanıtlıysa alırsınız ewrakları centrum söyluo hazırlıyosunuz çıkartııolar hemen
Bazı durumda yeni oluşacak sperm evrelerinde yer alan sperm hücrelerini biyologlar artıramayarak lökosit sanabiliyor. O nedenle bask a bir yerde yine spermiyogram örneği verseniz daha net anlaşılır. Gerçekten lökosit mi yoksa sperm on hücresi mi oldugu
Evet cnm senle konşmuştuk son durumunuz nedir? Biz ikinci teseyi bekliyrz ama korkuyrmEgecan beymi üroloğunuz?
Korkma canm korkmaEvet cnm senle konşmuştuk son durumunuz nedir? Biz ikinci teseyi bekliyrz ama korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?