Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Korkma canm korkma egebey isini iyi bilir nasibinizde de varsa çikicak insallah.
Bizde iknci transfer icin baslicaz salı gunu randevum var.
İşinde iyi tabi de bu iş sabır işi en iyi bı gruptakiler bilir Hepimizin yüzü gülsün inş ne diyim. İyi haberlerini bekliyorum

MERHABA ARKADAŞLAR BEN ÇOK ESKİLERDENİM SİZLER ÇOK FAZLA TANIMAZSINIZ BENİ.YENİ GELİŞMELERDEN ZATEN BİR ÇOĞUNUZUN HABERİ VAR.BİR KONUDA BİLGİ VERMEK İSTİYORUM ARTIK İSTANBULDA DA ROSİ UYGULANIYOR BİLGİNİZE .SEMRA HOCAM DENİZ BEY ASKERE GİDECEĞİ İÇİN 3 HAFTA İSTANBULDA OLACAK.TEDAVİ DÜŞÜNENLER İÇİNYAZAYIM İSTEDİM.RAPOR DA GEÇERLİ HASTANEDE VE RAPORU HASTANE BÜNYESİNDE ÇIKARABİLİYORSUNUZ

Hangi hastanede yapiliyor

Semra hanım dediğiniz Centrum' da olan mı? 3 hafta nerede olacak? sonrasında nereye dönecek :) biraz açıklayıcı yazarsanız seviniriz.

3 hafta oradaysa Centrumda işler nasıl yürüyecek.

Kızlar merhaba bugün eşimin sperm sonucunu aldık ve maalesef sperm sayısı 8.8 milyon hareketlilik vb diğer hiç bir şeyde sorun yok .. sayının artma ihtimali var mı çok üzgünüz

Kızlar merhaba bugün eşimin sperm sonucunu aldık ve maalesef sperm sayısı 8.8 milyon hareketlilik vb diğer hiç bir şeyde sorun yok .. sayının artma ihtimali var mı çok üzgünüz
Sizin yine 8.8 milyon,en azından tüp bebek deneme şansınız var.Peki ya hiç olmayanlar ne yapsın? Halinize şükür edin bence..

Sizin yine 8.8 milyon,en azından tüp bebek deneme şansınız var.Peki ya hiç olmayanlar ne yapsın? Halinize şükür edin bence..
Tabiki çok şükür ben sadece çok tecrubesizim yeni öğrendim ne yapılmalı düzelir mi hiç bir bilgim yok o yüzden yazmıştım

farkında mısınız bu başlık azospermi. burada yazılanlardan durumu anlamadıysanız google yazıp da bakabilirsiniz ne demekmiş diye :)) sayı artırmak çok zor değil canınızı sıkmayın, vitaminlerle bile artıyor doktorun tavsiyesine uyun.

semra hanım hangi hastaneye gelecekmiş birde centrum daki semra hanım mı ?şubatta centruma gidecektik elongo testi için orda olmazsa gitmemizin bi anlamı olmaz

semra hanım hangi hastaneye gelecekmiş birde centrum daki semra hanım mı ?şubatta centruma gidecektik elongo testi için orda olmazsa gitmemizin bi anlamı olmaz
dün ben centrıumdaydım tesadüfen bi konuşamay şahit oldum telefondaki biri semra hocayı soruyordu semra hoca hastanedeymiş herangi bir ayrılma söz konusu değil nerden cıkıyo bu haberler bilmiyoruz bizimle devam ediyo dedi sekreter odasınıda gördüm ismi falan yazıyo ama tabi kensiniz görmedim

Merhaba arkadaşlar benim sorum olacak
Eşim 2 hafta önce sperm testi yaptırdı bol lökosit ve canlı cansız siperme rastlanmadı yazıyor du Dr bey lökosit için antibiyotik tedaviye başladı acaba lökosit yüzünden sperm gozukmemis olabilir mi bide İstanbul Anadolu yakasında daha donanımlı sperm testi için onerebileceginiz labaratuvar varmı lütfen yardımcı olun

merhaba arkadaşlar prof. önder çelik diye bi doktor var insagramda takip ediyorum da azosperm ile ilgili paylaşımlar yapıyor ama hiç açıklamalar yok bu doktoru duyan yada görüşen oldu mu aranızda

Merhaba biz Celalettin Peru da tedaviye başlamıştık eşim bugün ilk kontrolüne gitti maalesef gerileme olmuş. Spermatid %8 den %5 e düşmüş. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Daha sonra artış olur mu?

cekalettin hoca ile ilgili sürekli böyle şeyler dolaşıyo benim kafam allak bullak oldu ya... zaten sosyal medya hesaplarından hiç bir hastasına ulaşamıyorum ben... kendi merkezinden başka yere test verdirmemesi de bi garip.. excelle sonuç mu gönderilir... elimle bile düzeltirim ben onu 3 ü 10 yazarım... bilemiyorum artık doğru düzgün biri bi şey desin bizim gibi insanların ümitleriyle oynamasınlar...

Valla ne yapacağımızı kime güveneceğimizi şaşırdık bir umut başladık o kadar iğne ilaçla gerileme olması çok saçma. Zaten kendide tam anlayamamış. İlk etapta hormonları sıfırlıyor diye belki normaldir diye düşündüm ama kendi de yükselmesi gerekiyordu demiş

ya belki eşinizin başka sıkıntısı var bir ürologa da gidin bence... şuna inanıyorum spermi az ya da morfoloji bozul ya da hareketsize bitkisellerle çözüm var ama hiç çıkış olmayan bir testisin öalışması ile ilgili bir problemi vardır yani bir testisin yapısını ürologdan başka kim daha iyi bilebilir ki

İlk ürolog a gittik o mikro tese dedi ama kendi yapmıyordu sonra bir tüp bebek merkezinde 4 aylık iğne ilaç tedavisi sonrası mikro tese oldu hiç bulunamadı. Tedavi olup ta belki doğal çıkış olur ya da en azından üretim olur diye Celalettin peru da başladık. Mikro tese son çare olsun dedik. Baya moralim bozuldu

Bizim tedaviye başladığımızda ilk 6 ay %100 spermotosid idi,daha sonra %4 spermatid oldu. Son test sonucumuzda ise %2 spermatid çıktı yani düşüş olmuştu.Bu sonucu görünce tabi ki çok üzüldük. Daha sonra celalettin peru eşime elonge tarama testi yaptırmasını söyledi ve sürpriz hiç beklemediğimiz hatta umutsuz olduğunuz zamanda tam da o gün sperm çıkışı olduğunu öğrendik. Allah'a çok şükür,onun her şeye gücü yeter! Rabbim kimseyi darda bırakmaz,siz de ümidinizi kaybetmeyin moralinizi bozmayın. Bol bol dua edin! Her şey yoluna girecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…