İşinde iyi tabi de bu iş sabır işi en iyi bı gruptakiler bilirKorkma canm korkmaegebey isini iyi bilir nasibinizde de varsa çikicak insallah.
Bizde iknci transfer icin baslicaz salı gunu randevum var.
İnşallah hepimiz güzel haberler veririzİşinde iyi tabi de bu iş sabır işi en iyi bı gruptakiler bilirHepimizin yüzü gülsün inş ne diyim. İyi haberlerini bekliyorum
Hangi hastanede yapiliyorMERHABA ARKADAŞLAR BEN ÇOK ESKİLERDENİM SİZLER ÇOK FAZLA TANIMAZSINIZ BENİ.YENİ GELİŞMELERDEN ZATEN BİR ÇOĞUNUZUN HABERİ VAR.BİR KONUDA BİLGİ VERMEK İSTİYORUM ARTIK İSTANBULDA DA ROSİ UYGULANIYOR BİLGİNİZE .SEMRA HOCAM DENİZ BEY ASKERE GİDECEĞİ İÇİN 3 HAFTA İSTANBULDA OLACAK.TEDAVİ DÜŞÜNENLER İÇİNYAZAYIM İSTEDİM.RAPOR DA GEÇERLİ HASTANEDE VE RAPORU HASTANE BÜNYESİNDE ÇIKARABİLİYORSUNUZ
Semra hanım dediğiniz Centrum' da olan mı? 3 hafta nerede olacak? sonrasında nereye dönecek :) biraz açıklayıcı yazarsanız seviniriz.MERHABA ARKADAŞLAR BEN ÇOK ESKİLERDENİM SİZLER ÇOK FAZLA TANIMAZSINIZ BENİ.YENİ GELİŞMELERDEN ZATEN BİR ÇOĞUNUZUN HABERİ VAR.BİR KONUDA BİLGİ VERMEK İSTİYORUM ARTIK İSTANBULDA DA ROSİ UYGULANIYOR BİLGİNİZE .SEMRA HOCAM DENİZ BEY ASKERE GİDECEĞİ İÇİN 3 HAFTA İSTANBULDA OLACAK.TEDAVİ DÜŞÜNENLER İÇİNYAZAYIM İSTEDİM.RAPOR DA GEÇERLİ HASTANEDE VE RAPORU HASTANE BÜNYESİNDE ÇIKARABİLİYORSUNUZ
Sizin yine 8.8 milyon,en azından tüp bebek deneme şansınız var.Peki ya hiç olmayanlar ne yapsın? Halinize şükür edin bence..Kızlar merhaba bugün eşimin sperm sonucunu aldık ve maalesef sperm sayısı 8.8 milyonhareketlilik vb diğer hiç bir şeyde sorun yok .. sayının artma ihtimali var mı çok üzgünüz
Tabiki çok şükür ben sadece çok tecrubesizim yeni öğrendim ne yapılmalı düzelir mi hiç bir bilgim yok o yüzden yazmıştımSizin yine 8.8 milyon,en azından tüp bebek deneme şansınız var.Peki ya hiç olmayanlar ne yapsın? Halinize şükür edin bence..
farkında mısınız bu başlık azospermi. burada yazılanlardan durumu anlamadıysanız google yazıp da bakabilirsiniz ne demekmiş diye :)) sayı artırmak çok zor değil canınızı sıkmayın, vitaminlerle bile artıyor doktorun tavsiyesine uyun.Kızlar merhaba bugün eşimin sperm sonucunu aldık ve maalesef sperm sayısı 8.8 milyonhareketlilik vb diğer hiç bir şeyde sorun yok .. sayının artma ihtimali var mı çok üzgünüz
semra hanım hangi hastaneye gelecekmiş birde centrum daki semra hanım mı ?şubatta centruma gidecektik elongo testi için orda olmazsa gitmemizin bi anlamı olmazMERHABA ARKADAŞLAR BEN ÇOK ESKİLERDENİM SİZLER ÇOK FAZLA TANIMAZSINIZ BENİ.YENİ GELİŞMELERDEN ZATEN BİR ÇOĞUNUZUN HABERİ VAR.BİR KONUDA BİLGİ VERMEK İSTİYORUM ARTIK İSTANBULDA DA ROSİ UYGULANIYOR BİLGİNİZE .SEMRA HOCAM DENİZ BEY ASKERE GİDECEĞİ İÇİN 3 HAFTA İSTANBULDA OLACAK.TEDAVİ DÜŞÜNENLER İÇİNYAZAYIM İSTEDİM.RAPOR DA GEÇERLİ HASTANEDE VE RAPORU HASTANE BÜNYESİNDE ÇIKARABİLİYORSUNUZ
dün ben centrıumdaydım tesadüfen bi konuşamay şahit oldum telefondaki biri semra hocayı soruyordu semra hoca hastanedeymiş herangi bir ayrılma söz konusu değil nerden cıkıyo bu haberler bilmiyoruz bizimle devam ediyo dedi sekreter odasınıda gördüm ismi falan yazıyo ama tabi kensiniz görmedimsemra hanım hangi hastaneye gelecekmiş birde centrum daki semra hanım mı ?şubatta centruma gidecektik elongo testi için orda olmazsa gitmemizin bi anlamı olmaz
Bizim tedaviye başladığımızda ilk 6 ay %100 spermotosid idi,daha sonra %4 spermatid oldu. Son test sonucumuzda ise %2 spermatid çıktı yani düşüş olmuştu.Bu sonucu görünce tabi ki çok üzüldük. Daha sonra celalettin peru eşime elonge tarama testi yaptırmasını söyledi ve sürpriz hiç beklemediğimiz hatta umutsuz olduğunuz zamanda tam da o gün sperm çıkışı olduğunu öğrendik. Allah'a çok şükür,onun her şeye gücü yeter! Rabbim kimseyi darda bırakmaz,siz de ümidinizi kaybetmeyin moralinizi bozmayın. Bol bol dua edin! Her şey yoluna girecek inşallah.Merhaba biz Celalettin Peru da tedaviye başlamıştık eşim bugün ilk kontrolüne gitti maalesef gerileme olmuş. Spermatid %8 den %5 e düşmüş. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Daha sonra artış olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?