Siz de sağolun.Florya Medical Park'ta yaptırılıyor,spermin kaçıncı evrede olduğunu ve sperm çıkışı olup olmadığını gösteriyor.İnşallah umut oldunuz çok sağolun. Elonge tarama testi nasıl oluyor o ayrı bir testi mi?
Evet aynen öyle.Belli bir tedaviden sonra hoca yönlendiriyor sanırım oraya değil mi?
Acıbadem fulyada rosi islemi yaptıran var mı aranızda
Canım merhaba bizimde hormonlar fiziki muayene her şey normal 2 ay oldu öğreneli ne yapacağımızı nerden başlayacagımıızı bilemiyoruz sizde de her şey normalse niye olgunlaşmış sperm çıkmadı acaba şu an ne durumdasınız celelattin hocadan sonuç aldınız mıCanım bizim hormonlar herşeyimiz gayet normaldi.Genetik testler vs..Murad Başara gittik önce ben tavrını,tarzını sevemedim,ısınamadım sonra Emre Bakırcıoğluna gittik..2-3 ay Klomen ve Progeny m kullandık.Aralıkta tese olduk ona.Spermatid düzeyinde buldular sadece.Şimdi ilaçları aldık Celalettin hocada başlayacağız..Arkadaşlardanda duyduğum kadarıyla umutluyum bakalım Allah büyük..
Haploid hücre elongelerle yapılıyorRosi işlemi spermatid le mi yaplyor
Henüz bi bilgim yokmerhaba orda yapılmaya başlandımı ki? hangi dr?
Bunların faydasını gordunyz muGeldi canm kullanmaya başladım ben kendim için istedim eşimde sıkıntı yok, bana hayıt ekstratı, üzüm çekirdeği ekstratı ve kırmızı pancar ekstratı gönderdiler bide küçük kavanozda bi macun var sanki arı sütü bal polen karışımı gibi bişe ekstratların tadı kötü ama zorla içiyorum şifa olur inşallah
Kaç yumurta toplanmıştı canım 7 tane yumurta döllenmişse çok iyikızlar bişey sormak istiyorum ilk defa denediğimiz için ben anlamadım benden dün yumurta toplandı bugun aradılar ve 1. gün 7 tane yumurtam döllenmiş 7 tane oldunlaşmış gibi bişey dediler ama bu ne anlama geliyo ben birşey anlamadım hiç ne olur yardım edin 3.gün bir daha arıycaklarmış ne demek bu acaba bu arada transferimide mart ayında yapıcaklar rosi işlemi uyguluyoruz lütfen anlayan bana açıklayabilirmi
10 demişlerdi ama 7 tanesi döllendi 7 tanesi oldunluk gösterdi gibi bişey dedi hayır daha önce yaptırmadığım için kelimeleri çözemiyorum ne demek istediğini iyi birşeymi anlamadım 3.gün bir daha arıycaklarmış bu hani sperm hücreleriyle birleştirdikleri anlamınamı geliyorKaç yumurta toplanmıştı canım 7 tane yumurta döllenmişse çok iyi
Canım ben tüp bebek yaptırdım Rosi de bunun gibi bir şey zaten döllendi demek gelişim gösterirse embriyo oluşacak demek şimdi 3. gün aradıklarında sana söylerler gelişme gösterdi diye10 demişlerdi ama 7 tanesi döllendi 7 tanesi oldunluk gösterdi gibi bişey dedi hayır daha önce yaptırmadığım için kelimeleri çözemiyorum ne demek istediğini iyi birşeymi anlamadım 3.gün bir daha arıycaklarmış bu hani sperm hücreleriyle birleştirdikleri anlamınamı geliyor
embiriyolar 5.güne giderse genetik test yaptır mutlaka10 demişlerdi ama 7 tanesi döllendi 7 tanesi oldunluk gösterdi gibi bişey dedi hayır daha önce yaptırmadığım için kelimeleri çözemiyorum ne demek istediğini iyi birşeymi anlamadım 3.gün bir daha arıycaklarmış bu hani sperm hücreleriyle birleştirdikleri anlamınamı geliyor
peki iyi birşeymi bu yoksa herkezde olan birşeymiCanım ben tüp bebek yaptırdım Rosi de bunun gibi bir şey zaten döllendi demek gelişim gösterirse embriyo oluşacak demek şimdi 3. gün aradıklarında sana söylerler gelişme gösterdi diye
nedenki bir sorunmu oluyor 5. güne giderseembiriyolar 5.güne giderse genetik test yaptır mutlaka
Tüp bebekte herkeste olan bir şey ama Rosi işleminde herkes de olan bir şey mi bilmiyorum Kesinlikle iyi bir şey canım döllenmiş daha ne olsun bazen normal spermle bile döllenmeye biliyorpeki iyi birşeymi bu yoksa herkezde olan birşeymi
hayır genetige 5.güne giden embriyolar gönderiliyor sonuçta tam bir sperm hücresi olmadıgı için embiyo tutsa bile düşük yapma ihtimali yüksek oluyor o nedenle garantiye almak adına genetik test yaptırmak gerekli bencenedenki bir sorunmu oluyor 5. güne giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?