Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Acıbadem fulyada rosi islemi yaptıran var mı aranızda

Canım merhaba bizimde hormonlar fiziki muayene her şey normal 2 ay oldu öğreneli ne yapacağımızı nerden başlayacagımıızı bilemiyoruz sizde de her şey normalse niye olgunlaşmış sperm çıkmadı acaba şu an ne durumdasınız celelattin hocadan sonuç aldınız mı

Arkadaşlar eajaz diye bir şurup ve kapsül var azosperm için. Bilenlerden yorum alabilirmiyim ?

Bunların faydasını gordunyz mu

kızlar bişey sormak istiyorum ilk defa denediğimiz için ben anlamadım benden dün yumurta toplandı bugun aradılar ve 1. gün 7 tane yumurtam döllenmiş 7 tane oldunlaşmış gibi bişey dediler ama bu ne anlama geliyo ben birşey anlamadım hiç ne olur yardım edin 3.gün bir daha arıycaklarmış ne demek bu acaba bu arada transferimide mart ayında yapıcaklar rosi işlemi uyguluyoruz lütfen anlayan bana açıklayabilirmi

Kaç yumurta toplanmıştı canım 7 tane yumurta döllenmişse çok iyi

Kaç yumurta toplanmıştı canım 7 tane yumurta döllenmişse çok iyi
10 demişlerdi ama 7 tanesi döllendi 7 tanesi oldunluk gösterdi gibi bişey dedi hayır daha önce yaptırmadığım için kelimeleri çözemiyorum ne demek istediğini iyi birşeymi anlamadım 3.gün bir daha arıycaklarmış bu hani sperm hücreleriyle birleştirdikleri anlamınamı geliyor

Canım ben tüp bebek yaptırdım Rosi de bunun gibi bir şey zaten döllendi demek gelişim gösterirse embriyo oluşacak demek şimdi 3. gün aradıklarında sana söylerler gelişme gösterdi diye

embiriyolar 5.güne giderse genetik test yaptır mutlaka

nedenki bir sorunmu oluyor 5. güne giderse
hayır genetige 5.güne giden embriyolar gönderiliyor sonuçta tam bir sperm hücresi olmadıgı için embiyo tutsa bile düşük yapma ihtimali yüksek oluyor o nedenle garantiye almak adına genetik test yaptırmak gerekli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…