ya ne biliyim işte o kadar çok olumsuzluklar karşılaştıkki bu hastalıkta iyi birşey olucağına inanamıyo insanTüp bebekte herkeste olan bir şey ama Rosi işleminde herkes de olan bir şey mi bilmiyorum Kesinlikle iyi bir şey canım döllenmiş daha ne olsun bazen normal spermle bile döllenmeye biliyor
Korkma güzel bir şey inşallah devamı gelir dua et bol bolya ne biliyim işte o kadar çok olumsuzluklar karşılaştıkki bu hastalıkta iyi birşey olucağına inanamıyo insan
tamam canım çok sağolhayır genetige 5.güne giden embriyolar gönderiliyor sonuçta tam bir sperm hücresi olmadıgı için embiyo tutsa bile düşük yapma ihtimali yüksek oluyor o nedenle garantiye almak adına genetik test yaptırmak gerekli bence
çok saol ediyorum tabi önce başkasına sonra kendime sizlerde dua edin ne olurKorkma güzel bir şey inşallah devamı gelir dua et bol bol
Ederiz canım Rabbim hepimizn yüzünü güldürsün❤çok saol ediyorum tabi önce başkasına sonra kendime sizlerde dua edin ne olur
Neden transfer için ta martı bekliyorlar toplama olduysa 5. Güne de ulaşırsa allahın izniyle, transfer için en gec bi sonraki adet tarihinde olabilir diyebiliyorum neden mart dediler ki ?kızlar bişey sormak istiyorum ilk defa denediğimiz için ben anlamadım benden dün yumurta toplandı bugun aradılar ve 1. gün 7 tane yumurtam döllenmiş 7 tane oldunlaşmış gibi bişey dediler ama bu ne anlama geliyo ben birşey anlamadım hiç ne olur yardım edin 3.gün bir daha arıycaklarmış ne demek bu acaba bu arada transferimide mart ayında yapıcaklar rosi işlemi uyguluyoruz lütfen anlayan bana açıklayabilirmi
ya bende polip vardı operasyon geçirdim sanırım rahmi dinlendirmek istedi doktor peki olmazmı mart ayında yapsalar offf bunları ben normal zannediyorum işte bilmediğim içinNeden transfer için ta martı bekliyorlar toplama olduysa 5. Güne de ulaşırsa allahın izniyle, transfer için en gec bi sonraki adet tarihinde olabilir diyebiliyorum neden mart dediler ki ?
Yok ben cnm olmaz diye bisey yok bende daha yaşamadım. Bizde bir defa tese olduk sonuç alamadık şimdi iğne kullanıyor eşim 2 ay sonra bizede rosi uygulanacaklar sanırım..bem sadece burda yazılanlardan yola çıkarak transfer sürecinin o kadar olmadığını biliyorum. Demekki senin rahim dinlenmesi için marti bekliyorlar. Gönlünü ferah tut olur inş bizlere de umut olsun 1. Gün 7 tane döllenmesi bile güzel bisüreç bence darısı bizlere olsun.ya bende polip vardı operasyon geçirdim sanırım rahmi dinlendirmek istedi doktor peki olmazmı mart ayında yapsalar offf bunları ben normal zannediyorum işte bilmediğim için
amin canım herşey güzel olur işallah hepimiz için dua edelim birbirimizeYok ben cnm olmaz diye bisey yok bende daha yaşamadım. Bizde bir defa tese olduk sonuç alamadık şimdi iğne kullanıyor eşim 2 ay sonra bizede rosi uygulanacaklar sanırım..bem sadece burda yazılanlardan yola çıkarak transfer sürecinin o kadar olmadığını biliyorum. Demekki senin rahim dinlenmesi için marti bekliyorlar. Gönlünü ferah tut olur inş bizlere de umut olsun 1. Gün 7 tane döllenmesi bile güzel bisüreç bence darısı bizlere olsun.
Hayırlı uğurlu olsun duygulanarak okudum yazınızı Allahım ol dedikten sonra bir sperm Bile yetiyor demek kiSize MUCİZE mi anlatacağım. Lütfen okuyun size de umut olsun. Hayatımın şokunu 6 aylık evliliğimde çocuğumuz olmuyor diye doktoruma gittiğimde eşinde gelsin ona da semen yapalım dedi. eşimin Azospermi olduğunu söyleyen doktorumla hayatımın şokunu yaşadım. Direk istanbula bahçeciye gittik bize normal yolla %99.9 çocuğunuz olmaz. Tüp bebek yapılacak rapor çıkartın dendi. Memleketimiz Sakaryaya döndük. Üniversite hastanesinde bir kez daha semen ve kan tahlillerimizi verdik. Evet kesin eşimin sadeve 1 spermi var oda ÖLÜ! Kan da hiç bir sorun yok. Genetik bakıcaz dediler 3 ay sonra çıkar dediler. Biz o an maddi açıdan çok zorluk çekmeye başlayıncq tüp bebeği ertelik. aradan 1 sene geçti. Geçtiğimiz hafta yani, Kocaeli Umuttepe ye gidelim orada tüp bebeğe başlayalım bu süreç uzun o zamana kadar maddi açıdan da daha iyi topalanırız dedik.
Direk eşimden ötürü ürolojiye gittik kan verdik. Ve 23. Ocak a spermiyogram tahlili verdiler.
Bu süreçte işten ayrıldım detaylı ev temizliği vs derken adetim geçti. Ama ihtimal yok aklıma bile gelmiyor.
Bugün yani 21 ocak kuzenimle konsoloslukta bir işimiz olduğu için Ankara ya geldik.
Öğlen 12 gibi işlerimiz bitti. Konu açıldı adet olmadım normalde 8 ocak gibi adet olmam gerekiyordu benim adet döngüm 24 gün takvimler öyle diyor. Kist mi oldu ne oldu derken Bana gebelik testi aldırdı. Öyle detaylı bişi de değil ucuzlarından. Çay çorba içelim derken ben lavaboya girdim. Öyle ilk sabah idrarı değil yoldayken paso benzinlikte bana tuvalet molası verdik5 dakika bekleyin diyordu test. Ne 5 dakikası 2 dakika sürdü sürmedi pozitif! Mümkünatı yok ya olamaz diyorum olamaz! Ben hamile kalamam! Çorbayı gözüm görmedi hemen özel hastane arıyoruz çat pat bildiğimiz Ankara yollarında. İlk hastane sonucu yarın veririz laborant arkadaş yok dedi. Başka yerlerde özel laba kan verdim 3 saat sonra çıkar dedi. KAN DA da pozitif çıksa inanmayacağım daha böyle bir hikaye böyle bir mucize okumadım hiç bir yerde dedim. Bitkisel bişi kullanmadık ilaç t davisi görmedik. Hiç bişi yapmadık gripken zencefil bal haricinde ağzımından boğazımızdan birşey geçmedi. Neyse kan da çıktı beta hcg 7655.0. Ben hala inanmıyorum kist vardır yada kanserim yine yumurtalıklarıma sıçradı falan diyorum. Geçmişte birde kanser tedavisi gördüm. O kadar umutsuz vakaydık benimde erken menapoz olma ihtimallerim falan da var. 3 tane hastane gezdim saat 15:30 kimse rabdevu vermiyor. Liv hospital da yer vardır oraya gidin dedi biri. Eyvah dedim cebimdeki param yeter mi oraya falan ama umrumda değil göreceğim eğer hamileysem en az 5 haftalık. Ama değilim ben hamile diyorum. Gittik kayıt sonrası hemen alındık içeri. Özel lab da ki kan sonucumu gördü doktor. Tebrikler hamilesin dedi. Ben inanmıyorum usg de görmeden dedim. Tabi bakacağız zaten dedi. İdrarım sıkışık değil ben hastane hastane gezerken paso idrarım geliyor yapyorum nereden bileyim hemen muayene alınacağımı. Baktı karnımdan göremedi. Alttan bakalım istersen sorun olmaz biz tüp bebek yaptıranlarada alttan bakıyoruz dedi. Bakın dedim görmej istiyorum baktı ve keseyi gördük. 5 hafta 2 günlük hamilesin. Haftaya kalp atışlarını dinlemeye gel Evim sakarya da ben gurbet ellerde eşim yanımda değil hamile olduğumu öğreniyorum nasıl oldu bilmiyorum ama Rabbim yoktan var ettiğini bize bizzat yaşattı. Şimdi eşime hemen söyleyemeyi düşünmüyorum haftaya kalp atışlarını duyayım eşime sürpriz yapacağım. Nasıl bir umutsuzluk için bir anda böyle birşey yaşadım hala ben hamile olduğuma inanamıyorum. Kalp atışını duyana dek kendimi hamile hissedemeyeceğim sanırım. Allahıma bin şükür ben yalvarmadım çocuğum olsun diye olmazsa evlatlık alırız dedim hep. Ama içimde hamilelik duygusunu yaşamak vardı hep. Hayırlı ise ver rabbim değil ise bize bu sınavda sabır ver demekten başka duam olmadı. Kimseye imrenmedim. Etrafımda hamilelik haberlerinde onlarla birlikte sevindim teyze hala olacağım diye sevindim anne olamayacağım diye isyan etmedim. Ama içim buruktu hep keza eşimde öyle hep bi buruktuk. Hayatımızda ki tek değişiklik evimize aldığımız 4 aylık siyam kedisi ☺ İnanırmısınız bilmem ama çok hisliydi. Ben belirtileri yaşarken meğer hamileymişim. Belime ağrı saplandığında o kedi eşimden önce yanıma koştu ben fıtık sandım. Kedimiz bizimle uyur ve son bir haftadır karnımın üzerine yatıyordu. Benim karnımdan başka bir yerde asla uyumuyordu. Evimin minik mucizesi oğlum diye seviyordum onu hep. Rabbim bana şimdi inşallah hayırlısı ile bir evlat verecek. Dualarım sizinle asla umudunuz kaybetmeyin. Evde bir can yoldaşınız olsun belki de eşimin sperm sayısı düzeldi bilemiyorum tahlili perşembe günü öyle birşey ise sebebi önce Allah vesileleri kedim ve zencefil bal başka birşey olmadı hayatımda
Sende Sakarya dansın sanırım. Burada mı yaşıyorsun? Senin yazını da yeni okudum. Rabbim tez vakitte şifa versin.Hayırlı uğurlu olsun duygulanarak okudum yazınızı Allahım ol dedikten sonra bir sperm Bile yetiyor demek ki
Sakarya’da. Değilim .teşekkür ederim amin inşallahSende Sakarya dansın sanırım. Burada mı yaşıyorsun? Senin yazını da yeni okudum. Rabbim tez vakitte şifa versin.
Allah kucağına almayida nasip eder inşallah.Gercekden bu bir mucize 0 spermle nasıl hamile kalmışsın inanılır gibi değil.Allah oldrse olur bakalım tahlil sonucunda ne sonuç çıkacak cok merak ediyorum inşallah bizlerde bir umut olur.Size MUCİZE mi anlatacağım. Lütfen okuyun size de umut olsun. Hayatımın şokunu 6 aylık evliliğimde çocuğumuz olmuyor diye doktoruma gittiğimde eşinde gelsin ona da semen yapalım dedi. eşimin Azospermi olduğunu söyleyen doktorumla hayatımın şokunu yaşadım. Direk istanbula bahçeciye gittik bize normal yolla %99.9 çocuğunuz olmaz. Tüp bebek yapılacak rapor çıkartın dendi. Memleketimiz Sakaryaya döndük. Üniversite hastanesinde bir kez daha semen ve kan tahlillerimizi verdik. Evet kesin eşimin sadeve 1 spermi var oda ÖLÜ! Kan da hiç bir sorun yok. Genetik bakıcaz dediler 3 ay sonra çıkar dediler. Biz o an maddi açıdan çok zorluk çekmeye başlayıncq tüp bebeği ertelik. aradan 1 sene geçti. Geçtiğimiz hafta yani, Kocaeli Umuttepe ye gidelim orada tüp bebeğe başlayalım bu süreç uzun o zamana kadar maddi açıdan da daha iyi topalanırız dedik.
Direk eşimden ötürü ürolojiye gittik kan verdik. Ve 23. Ocak a spermiyogram tahlili verdiler.
Bu süreçte işten ayrıldım detaylı ev temizliği vs derken adetim geçti. Ama ihtimal yok aklıma bile gelmiyor.
Bugün yani 21 ocak kuzenimle konsoloslukta bir işimiz olduğu için Ankara ya geldik.
Öğlen 12 gibi işlerimiz bitti. Konu açıldı adet olmadım normalde 8 ocak gibi adet olmam gerekiyordu benim adet döngüm 24 gün takvimler öyle diyor. Kist mi oldu ne oldu derken Bana gebelik testi aldırdı. Öyle detaylı bişi de değil ucuzlarından. Çay çorba içelim derken ben lavaboya girdim. Öyle ilk sabah idrarı değil yoldayken paso benzinlikte bana tuvalet molası verdik5 dakika bekleyin diyordu test. Ne 5 dakikası 2 dakika sürdü sürmedi pozitif! Mümkünatı yok ya olamaz diyorum olamaz! Ben hamile kalamam! Çorbayı gözüm görmedi hemen özel hastane arıyoruz çat pat bildiğimiz Ankara yollarında. İlk hastane sonucu yarın veririz laborant arkadaş yok dedi. Başka yerlerde özel laba kan verdim 3 saat sonra çıkar dedi. KAN DA da pozitif çıksa inanmayacağım daha böyle bir hikaye böyle bir mucize okumadım hiç bir yerde dedim. Bitkisel bişi kullanmadık ilaç t davisi görmedik. Hiç bişi yapmadık gripken zencefil bal haricinde ağzımından boğazımızdan birşey geçmedi. Neyse kan da çıktı beta hcg 7655.0. Ben hala inanmıyorum kist vardır yada kanserim yine yumurtalıklarıma sıçradı falan diyorum. Geçmişte birde kanser tedavisi gördüm. O kadar umutsuz vakaydık benimde erken menapoz olma ihtimallerim falan da var. 3 tane hastane gezdim saat 15:30 kimse rabdevu vermiyor. Liv hospital da yer vardır oraya gidin dedi biri. Eyvah dedim cebimdeki param yeter mi oraya falan ama umrumda değil göreceğim eğer hamileysem en az 5 haftalık. Ama değilim ben hamile diyorum. Gittik kayıt sonrası hemen alındık içeri. Özel lab da ki kan sonucumu gördü doktor. Tebrikler hamilesin dedi. Ben inanmıyorum usg de görmeden dedim. Tabi bakacağız zaten dedi. İdrarım sıkışık değil ben hastane hastane gezerken paso idrarım geliyor yapyorum nereden bileyim hemen muayene alınacağımı. Baktı karnımdan göremedi. Alttan bakalım istersen sorun olmaz biz tüp bebek yaptıranlarada alttan bakıyoruz dedi. Bakın dedim görmej istiyorum baktı ve keseyi gördük. 5 hafta 2 günlük hamilesin. Haftaya kalp atışlarını dinlemeye gel Evim sakarya da ben gurbet ellerde eşim yanımda değil hamile olduğumu öğreniyorum nasıl oldu bilmiyorum ama Rabbim yoktan var ettiğini bize bizzat yaşattı. Şimdi eşime hemen söyleyemeyi düşünmüyorum haftaya kalp atışlarını duyayım eşime sürpriz yapacağım. Nasıl bir umutsuzluk için bir anda böyle birşey yaşadım hala ben hamile olduğuma inanamıyorum. Kalp atışını duyana dek kendimi hamile hissedemeyeceğim sanırım. Allahıma bin şükür ben yalvarmadım çocuğum olsun diye olmazsa evlatlık alırız dedim hep. Ama içimde hamilelik duygusunu yaşamak vardı hep. Hayırlı ise ver rabbim değil ise bize bu sınavda sabır ver demekten başka duam olmadı. Kimseye imrenmedim. Etrafımda hamilelik haberlerinde onlarla birlikte sevindim teyze hala olacağım diye sevindim anne olamayacağım diye isyan etmedim. Ama içim buruktu hep keza eşimde öyle hep bi buruktuk. Hayatımızda ki tek değişiklik evimize aldığımız 4 aylık siyam kedisi İnanırmısınız bilmem ama çok hisliydi. Ben belirtileri yaşarken meğer hamileymişim. Belime ağrı saplandığında o kedi eşimden önce yanıma koştu ben fıtık sandım. Kedimiz bizimle uyur ve son bir haftadır karnımın üzerine yatıyordu. Benim karnımdan başka bir yerde asla uyumuyordu. Evimin minik mucizesi oğlum diye seviyordum onu hep. Rabbim bana şimdi inşallah hayırlısı ile bir evlat verecek. Dualarım sizinle asla umudunuz kaybetmeyin. Evde bir can yoldaşınız olsun belki de eşimin sperm sayısı düzeldi bilemiyorum tahlili perşembe günü öyle birşey ise sebebi önce Allah vesileleri kedim ve zencefil bal başka birşey olmadı hayatımda
Size MUCİZE mi anlatacağım. Lütfen okuyun size de umut olsun. Hayatımın şokunu 6 aylık evliliğimde çocuğumuz olmuyor diye doktoruma gittiğimde eşinde gelsin ona da semen yapalım dedi. eşimin Azospermi olduğunu söyleyen doktorumla hayatımın şokunu yaşadım. Direk istanbula bahçeciye gittik bize normal yolla %99.9 çocuğunuz olmaz. Tüp bebek yapılacak rapor çıkartın dendi. Memleketimiz Sakaryaya döndük. Üniversite hastanesinde bir kez daha semen ve kan tahlillerimizi verdik. Evet kesin eşimin sadeve 1 spermi var oda ÖLÜ! Kan da hiç bir sorun yok. Genetik bakıcaz dediler 3 ay sonra çıkar dediler. Biz o an maddi açıdan çok zorluk çekmeye başlayıncq tüp bebeği ertelik. aradan 1 sene geçti. Geçtiğimiz hafta yani, Kocaeli Umuttepe ye gidelim orada tüp bebeğe başlayalım bu süreç uzun o zamana kadar maddi açıdan da daha iyi topalanırız dedik.
Öğlen 12 gibi işlerimiz bitti. Konu açıldı adet olmadım normalde 8 ocak gibi adet olmam gerekiyordu benim adet döngüm 24 gün takvimler öyle diyor. Kist mi oldu ne oldu derken Bana gebelik testi aldırdı. Öyle detaylı bişi de değil ucuzlarından. Çay çorba içelim derken ben lavaboya girdim. Öyle ilk sabah idrarı değil yoldayken paso benzinlikte bana tuvalet molası verdik5 dakika bekleyin diyordu test. Ne 5 dakikası 2 dakika sürdü sürmedi pozitif! Mümkünatı yok ya olamaz diyorum olamaz! Ben hamile kalamam! Çorbayı gözüm görmedi hemen özel hastane arıyoruz çat pat bildiğimiz Ankara yollarında. İlk hastane sonucu yarın veririz laborant arkadaş yok dedi. Başka yerlerde özel laba kan verdim 3 saat sonra çıkar dedi. KAN DA da pozitif çıksa inanmayacağım daha böyle bir hikaye böyle bir mucize okumadım hiç bir yerde dedim. Bitkisel bişi kullanmadık ilaç t davisi görmedik. Hiç bişi yapmadık gripken zencefil bal haricinde ağzımından boğazımızdan birşey geçmedi. Neyse kan da çıktı beta hcg 7655.0. Ben hala inanmıyorum kist vardır yada kanserim yine yumurtalıklarıma sıçradı falan diyorum. Geçmişte birde kanser tedavisi gördüm. O kadar umutsuz vakaydık benimde erken menapoz olma ihtimallerim falan da var. 3 tane hastane gezdim saat 15:30 kimse rabdevu vermiyor. Liv hospital da yer vardır oraya gidin dedi biri. Eyvah dedim cebimdeki param yeter mi oraya falan ama umrumda değil göreceğim eğer hamileysem en az 5 haftalık. Ama değilim ben hamile diyorum. Gittik kayıt sonrası hemen alındık içeri. Özel lab da ki kan sonucumu gördü doktor. Tebrikler hamilesin dedi. Ben inanmıyorum usg de görmeden dedim. Tabi bakacağız zaten dedi. İdrarım sıkışık değil ben hastane hastane gezerken paso idrarım geliyor yapyorum nereden bileyim hemen muayene alınacağımı. Baktı karnımdan göremedi. Alttan bakalım istersen sorun olmaz biz tüp bebek yaptıranlarada alttan bakıyoruz dedi. Bakın dedim görmej istiyorum baktı ve keseyi gördük. 5 hafta 2 günlük hamilesin. Haftaya kalp atışlarını dinlemeye gel Evim sakarya da ben gurbet ellerde eşim yanımda değil hamile olduğumu öğreniyorum nasıl oldu bilmiyorum ama Rabbim yoktan var ettiğini bize bizzat yaşattı. Şimdi eşime hemen söyleyemeyi düşünmüyorum haftaya kalp atışlarını duyayım eşime sürpriz yapacağım. Nasıl bir umutsuzluk için bir anda böyle birşey yaş Allah kucağına almayida nasip eder inşallah.Gercekden bu bir mucize 0 spermle nasıl hamile kalmışsın inanılır gibi değil.Allah oldrse olur bakalım tahlil sonucunda ne sonuç çıkacak cok merak ediyorum inşallah bizlerde bir umut olur.Size MUCİZE mi anlatacağım. Lütfen okuyun size de umut olsun. Hayatımın şokunu 6 aylık evliliğimde çocuğumuz olmuyor diye doktoruma gittiğimde eşinde gelsin ona da semen yapalım dedi. eşimin Azospermi olduğunu söyleyen doktorumla hayatımın şokunu yaşadım. Direk istanbula bahçeciye gittik bize normal yolla %99.9 çocuğunuz olmaz. Tüp bebek yapılacak rapor çıkartın dendi. Memleketimiz Sakaryaya döndük. Üniversite hastanesinde bir kez daha semen ve kan tahlillerimizi verdik. Evet kesin eşimin sadeve 1 spermi var oda ÖLÜ! Kan da hiç bir sorun yok. Genetik bakıcaz dediler 3 ay sonra çıkar dediler. Biz o an maddi açıdan çok zorluk çekmeye başlayıncq tüp bebeği ertelik. aradan 1 sene geçti. Geçtiğimiz hafta yani, Kocaeli Umuttepe ye gidelim orada tüp bebeğe başlayalım bu süreç uzun o zamana kadar maddi açıdan da daha iyi topalanırız dedik.
Öğlen 12 gibi işlerimiz bitti. Konu açıldı adet olmadım normalde 8 ocak gibi adet olmam gerekiyordu benim adet döngüm 24 gün takvimler öyle diyor. Kist mi oldu ne oldu derken Bana gebelik testi aldırdı. Öyle detaylı bişi de değil ucuzlarından. Çay çorba içelim derken ben lavaboya girdim. Öyle ilk sabah idrarı değil yoldayken paso benzinlikte bana tuvalet molası verdik5 dakika bekleyin diyordu test. Ne 5 dakikası 2 dakika sürdü sürmedi pozitif! Mümkünatı yok ya olamaz diyorum olamaz! Ben hamile kalamam! Çorbayı gözüm görmedi hemen özel hastane arıyoruz çat pat bildiğimiz Ankara yollarında. İlk hastane sonucu yarın veririz laborant arkadaş yok dedi. Başka yerlerde özel laba kan verdim 3 saat sonra çıkar dedi. KAN DA da pozitif çıksa inanmayacağım daha böyle bir hikaye böyle bir mucize okumadım hiç bir yerde dedim. Bitkisel bişi kullanmadık ilaç t davisi görmedik. Hiç bişi yapmadık gripken zencefil bal haricinde ağzımından boğazımızdan birşey geçmedi. Neyse kan da çıktı beta hcg 7655.0. Ben hala inanmıyorum kist vardır yada kanserim yine yumurtalıklarıma sıçradı falan diyorum. Geçmişte birde kanser tedavisi gördüm. O kadar umutsuz vakaydık benimde erken menapoz olma ihtimallerim falan da var. 3 tane hastane gezdim saat 15:30 kimse rabdevu vermiyor. Liv hospital da yer vardır oraya gidin dedi biri. Eyvah dedim cebimdeki param yeter mi oraya falan ama umrumda değil göreceğim eğer hamileysem en az 5 haftalık. Ama değilim ben hamile diyorum. Gittik kayıt sonrası hemen alındık içeri. Özel lab da ki kan sonucumu gördü doktor. Tebrikler hamilesin dedi. Ben inanmıyorum usg de görmeden dedim. Tabi bakacağız zaten dedi. İdrarım sıkışık değil ben hastane hastane gezerken paso idrarım geliyor yapyorum nereden bileyim hemen muayene alınacağımı. Baktı karnımdan göremedi. Alttan bakalım istersen sorun olmaz biz tüp bebek yaptıranlarada alttan bakıyoruz dedi. Bakın dedim görmej istiyorum baktı ve keseyi gördük. 5 hafta 2 günlük hamilesin. Haftaya kalp atışlarını dinlemeye gel Evim sakarya da ben gurbet ellerde eşim yanımda değil hamile olduğumu öğreniyorum nasıl oldu bilmiyorum ama Rabbim yoktan var ettiğini bize bizzat yaşattı. Şimdi eşime hemen söyleyemeyi düşünmüyorum haftaya kalp atışlarını duyayım eşime sürpriz yapacağım. Nasıl bir umutsuzluk için bir anda böyle birşey yaşadım hala ben hamile olduğuma inanamıyorum. Kalp atışını duyana dek kendimi hamile hissedemeyeceğim sanırım. Allahıma bin şükür ben yalvarmadım çocuğum olsun diye olmazsa evlatlık alırız dedim hep. Ama içimde hamilelik duygusunu yaşamak vardı hep. Hayırlı ise ver rabbim değil ise bize bu sınavda sabır ver demekten başka duam olmadı. Kimseye imrenmedim. Etrafımda hamilelik haberlerinde onlarla birlikte sevindim teyze hala olacağım diye sevindim anne olamayacağım diye isyan etmedim. Ama içim buruktu hep keza eşimde öyle hep bi buruktuk. Hayatımızda ki tek değişiklik evimize aldığımız 4 aylık siyam kedisi İnanırmısınız bilmem ama çok hisliydi. Ben belirtileri yaşarken meğer hamileymişim. Belime ağrı saplandığında o kedi eşimden önce yanıma koştu ben fıtık sandım. Kedimiz bizimle uyur ve son bir haftadır karnımın üzerine yatıyordu. Benim karnımdan başka bir yerde asla uyumuyordu. Evimin minik mucizesi oğlum diye seviyordum onu hep. Rabbim bana şimdi inşallah hayırlısı ile bir evlat verecek. Dualarım sizinle asla umudunuz kaybetmeyin. Evde bir can yoldaşınız olsun belki de eşimin sperm sayısı düzeldi bilemiyorum tahlili perşembe günü öyle birşey ise sebebi önce Allah vesileleri kedim ve zencefil bal başka birşey olmadı hayatımda
Gerçekten mucize rabbim isterse olmayacak diye birşey olamaz. Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin. Her ay bende hamile olduğumu hayal ediyorum adet olana kadar kendimi hamile zannediyorum sonra da olamaz 0 spermle diyorum ama Allah için zor diye birşey yoktur umudum oyüzden hep var. Ne güzel bi mucize bu. Bizlere de dua et nolur.Size MUCİZE mi anlatacağım. Lütfen okuyun size de umut olsun. Hayatımın şokunu 6 aylık evliliğimde çocuğumuz olmuyor diye doktoruma gittiğimde eşinde gelsin ona da semen yapalım dedi. eşimin Azospermi olduğunu söyleyen doktorumla hayatımın şokunu yaşadım. Direk istanbula bahçeciye gittik bize normal yolla %99.9 çocuğunuz olmaz. Tüp bebek yapılacak rapor çıkartın dendi. Memleketimiz Sakaryaya döndük. Üniversite hastanesinde bir kez daha semen ve kan tahlillerimizi verdik. Evet kesin eşimin sadeve 1 spermi var oda ÖLÜ! Kan da hiç bir sorun yok. Genetik bakıcaz dediler 3 ay sonra çıkar dediler. Biz o an maddi açıdan çok zorluk çekmeye başlayıncq tüp bebeği ertelik. aradan 1 sene geçti. Geçtiğimiz hafta yani, Kocaeli Umuttepe ye gidelim orada tüp bebeğe başlayalım bu süreç uzun o zamana kadar maddi açıdan da daha iyi topalanırız dedik.
Öğlen 12 gibi işlerimiz bitti. Konu açıldı adet olmadım normalde 8 ocak gibi adet olmam gerekiyordu benim adet döngüm 24 gün takvimler öyle diyor. Kist mi oldu ne oldu derken Bana gebelik testi aldırdı. Öyle detaylı bişi de değil ucuzlarından. Çay çorba içelim derken ben lavaboya girdim. Öyle ilk sabah idrarı değil yoldayken paso benzinlikte bana tuvalet molası verdik5 dakika bekleyin diyordu test. Ne 5 dakikası 2 dakika sürdü sürmedi pozitif! Mümkünatı yok ya olamaz diyorum olamaz! Ben hamile kalamam! Çorbayı gözüm görmedi hemen özel hastane arıyoruz çat pat bildiğimiz Ankara yollarında. İlk hastane sonucu yarın veririz laborant arkadaş yok dedi. Başka yerlerde özel laba kan verdim 3 saat sonra çıkar dedi. KAN DA da pozitif çıksa inanmayacağım daha böyle bir hikaye böyle bir mucize okumadım hiç bir yerde dedim. Bitkisel bişi kullanmadık ilaç t davisi görmedik. Hiç bişi yapmadık gripken zencefil bal haricinde ağzımından boğazımızdan birşey geçmedi. Neyse kan da çıktı beta hcg 7655.0. Ben hala inanmıyorum kist vardır yada kanserim yine yumurtalıklarıma sıçradı falan diyorum. Geçmişte birde kanser tedavisi gördüm. O kadar umutsuz vakaydık benimde erken menapoz olma ihtimallerim falan da var. 3 tane hastane gezdim saat 15:30 kimse rabdevu vermiyor. Liv hospital da yer vardır oraya gidin dedi biri. Eyvah dedim cebimdeki param yeter mi oraya falan ama umrumda değil göreceğim eğer hamileysem en az 5 haftalık. Ama değilim ben hamile diyorum. Gittik kayıt sonrası hemen alındık içeri. Özel lab da ki kan sonucumu gördü doktor. Tebrikler hamilesin dedi. Ben inanmıyorum usg de görmeden dedim. Tabi bakacağız zaten dedi. İdrarım sıkışık değil ben hastane hastane gezerken paso idrarım geliyor yapyorum nereden bileyim hemen muayene alınacağımı. Baktı karnımdan göremedi. Alttan bakalım istersen sorun olmaz biz tüp bebek yaptıranlarada alttan bakıyoruz dedi. Bakın dedim görmej istiyorum baktı ve keseyi gördük. 5 hafta 2 günlük hamilesin. Haftaya kalp atışlarını dinlemeye gel Evim sakarya da ben gurbet ellerde eşim yanımda değil hamile olduğumu öğreniyorum nasıl oldu bilmiyorum ama Rabbim yoktan var ettiğini bize bizzat yaşattı. Şimdi eşime hemen söyleyemeyi düşünmüyorum haftaya kalp atışlarını duyayım eşime sürpriz yapacağım. Nasıl bir umutsuzluk için bir anda böyle birşey yaşadım hala ben hamile olduğuma inanamıyorum. Kalp atışını duyana dek kendimi hamile hissedemeyeceğim sanırım. Allahıma bin şükür ben yalvarmadım çocuğum olsun diye olmazsa evlatlık alırız dedim hep. Ama içimde hamilelik duygusunu yaşamak vardı hep. Hayırlı ise ver rabbim değil ise bize bu sınavda sabır ver demekten başka duam olmadı. Kimseye imrenmedim. Etrafımda hamilelik haberlerinde onlarla birlikte sevindim teyze hala olacağım diye sevindim anne olamayacağım diye isyan etmedim. Ama içim buruktu hep keza eşimde öyle hep bi buruktuk. Hayatımızda ki tek değişiklik evimize aldığımız 4 aylık siyam kedisi ☺ İnanırmısınız bilmem ama çok hisliydi. Ben belirtileri yaşarken meğer hamileymişim. Belime ağrı saplandığında o kedi eşimden önce yanıma koştu ben fıtık sandım. Kedimiz bizimle uyur ve son bir haftadır karnımın üzerine yatıyordu. Benim karnımdan başka bir yerde asla uyumuyordu. Evimin minik mucizesi oğlum diye seviyordum onu hep. Rabbim bana şimdi inşallah hayırlısı ile bir evlat verecek. Dualarım sizinle asla umudunuz kaybetmeyin. Evde bir can yoldaşınız olsun belki de eşimin sperm sayısı düzeldi bilemiyorum tahlili perşembe günü öyle birşey ise sebebi önce Allah vesileleri kedim ve zencefil bal başka birşey olmadı hayatımda
Öncelikle hayirli olsun cok sevindim umut oldunuzSize MUCİZE mi anlatacağım. Lütfen okuyun size de umut olsun. Hayatımın şokunu 6 aylık evliliğimde çocuğumuz olmuyor diye doktoruma gittiğimde eşinde gelsin ona da semen yapalım dedi. eşimin Azospermi olduğunu söyleyen doktorumla hayatımın şokunu yaşadım. Direk istanbula bahçeciye gittik bize normal yolla %99.9 çocuğunuz olmaz. Tüp bebek yapılacak rapor çıkartın dendi. Memleketimiz Sakaryaya döndük. Üniversite hastanesinde bir kez daha semen ve kan tahlillerimizi verdik. Evet kesin eşimin sadeve 1 spermi var oda ÖLÜ! Kan da hiç bir sorun yok. Genetik bakıcaz dediler 3 ay sonra çıkar dediler. Biz o an maddi açıdan çok zorluk çekmeye başlayıncq tüp bebeği ertelik. aradan 1 sene geçti. Geçtiğimiz hafta yani, Kocaeli Umuttepe ye gidelim orada tüp bebeğe başlayalım bu süreç uzun o zamana kadar maddi açıdan da daha iyi topalanırız dedik.
En son 8 ay önce yaptırmıştı. Bu perşembe tüp bebek için spermiyogram randevusu vardı. 8 ayda ne değişti bizde merak ediyoruz testin sonucu çıkınca bildireceğim.Öncelikle hayirli olsun cok sevindim umut oldunuzilk defa normal yoldan hamile sizin yazınızla öğrendim eşiniz sperm testi yaptırdi mi acaba tekrar
Hep dualarımda olacaksınız. Umudunuzu yitirmeyin.Gerçekten mucize rabbim isterse olmayacak diye birşey olamaz. Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin. Her ay bende hamile olduğumu hayal ediyorum adet olana kadar kendimi hamile zannediyorum sonra da olamaz 0 spermle diyorum ama Allah için zor diye birşey yoktur umudum oyüzden hep var. Ne güzel bi mucize bu. Bizlere de dua et nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?