Neden 5. Güne gelmesini beklemedilerkızlar 4 tane yumurtam 3. günde donduruldu kullanılmak için 10 tane yumurta toplanmıştı 1. gün 7 tane döllenmişti şimdi 4 tanesi kalmış ve dondurmuşlar sizce iyimi bana az geldi moralim bozuldu şu an
ya bilmiyorumki içim içimi yiyo kötüye gidiyodu belki hemen dondurdular hemşireye soruyorum cvp vermiyoki dondurduk diyo sinirlerim allak bullakNeden 5. Güne gelmesini beklemediler
Keçi boynuzu kürünü fsh yüksek olanlara tavsiye etmiyorlar.eşinizin hormonlarına bakıldı mı?ürologla görüşün onlar size nasıl bir yol izleyecğiniz hakkında bilgi verirArkadaşlar merhaba benim eşim de sperm testi verdi yaklaşık bir ay önce az çıktı sayısı ,teselli ettim toparlamaya çalıştım bir ay daha deneriz dedim yine adet oldum pazartesiden beri keçiboynuzu kürüne başladım içiyor fındık falan da yiyor fayda gören oldu mu aranızda varsa yardımcı olabilir mi ek biseyler yapayım mı ? Ben muayene oldum herseyim normal sadece şu ara afedersiniz mantar çıktı onun ilaçlarını kullanıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorumm.Bir de ovulasyon testi alayım diyorm kullandınız mı hiç
kullandığınız ilaçlar ve koşulları nelerdir reçeteyi bizimle de paylaşır mısınız *Teşekkür ederim. Celalettin bey 2-3 yıl dedi bu zaman sürecini biz kendimize koyduk. en ufak bir ilerleme olmazsa, hücre çıkışı gibi devam etmicez. Yoksa bu kadar ay içerisinde germ hücreleri oluşmazsa devamına ömrümüz yetmez :) Mikroskobuda bu yüzden aldık. 3 ayda bir verilen tahlilleri beklemek yerine olumlu, en ufak umut verici bir şeyi görelim diye.
Çift taraflı geç indirilmiş testis sorunumuz var.
Yok bakilmadi sadece sperm testi yapıldı tekrar yapalım demiş bunda da eşim cesaret edemedi , Ankara da bildiğiniz iyi bir urolog var mı pekiKeçi boynuzu kürünü fsh yüksek olanlara tavsiye etmiyorlar.eşinizin hormonlarına bakıldı mı?ürologla görüşün onlar size nasıl bir yol izleyecğiniz hakkında bilgi verir
Bilmiyorum malesef.evet tekrar verebilir laboratuarlar sperm testi için 3-4gün cinsel perhiz istiyor bilginiz olsunYok bakilmadi sadece sperm testi yapıldı tekrar yapalım demiş bunda da eşim cesaret edemedi , Ankara da bildiğiniz iyi bir urolog var mı peki
Azo sebebiniz neydi acabaEn son 8 ay önce yaptırmıştı. Bu perşembe tüp bebek için spermiyogram randevusu vardı. 8 ayda ne değişti bizde merak ediyoruz testin sonucu çıkınca bildireceğim.
Şimdi gördüm tamamdır gerçekten mucize cok ama çok şanslısınızEşimde bir sorun çıkmamıştı. Varikosel tıkanıklkk hormon bozukluğu vs. Hepsi normaldi. En son genetik testi yaptırın demişlerdi. Sonucu 3 ay sonra çıkar dediler. Fakat biz o zaman bahçecide tedaviye başlamaktan vazgeçmiştik gitmedik genetiğe. Geçtiğimiz haftalarda umuttepe ye tüp bebek için gitmiştik. Onun sonuçlarını attım size özelden.
Bizde aynı durumdayız 3kez sperm testi yapıldı ikisinde hiç yoktu 3.de 10tane hareketsiz görülmüş doktor tüp bebekten başka çare yok diyo ne yapıcaz bilmiyorumMerhaba arkadaşlar benim eşime de azospermi dendi 1.5 aydır araştırıyorum hormonlar normal(fsh 4.53 lh, :2.83 total testesteron :528 prolaktin:10.29) fiziki muyane normal genetik normal çıktı varikosel de yok ama sperm sayısı 0 bu durumda olup bana yol gösterebilecek olan var mı bana yardım eder misiniz
Canım bize de 3 kez yapıldı üçünde de hiç sperm çıkmadı sizin yine çıkış var tüp bebekte sizin bebeğiniz inşallah tüp bebeğiniz olumlu olur ben hiç bulunmazsa diye çok korkuyorum her şey normal olup hiç sperm bulunamayanlar var inşallah iyi sonuçlar alırız siz hangi doktorlara gittinizBizde aynı durumdayız 3kez sperm testi yapıldı ikisinde hiç yoktu 3.de 10tane hareketsiz görülmüş doktor tüp bebekten başka çare yok diyo ne yapıcaz bilmiyorum
Bi çok yerde gittik 3 sperm testi de ayri ilde yapıldı inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alalım bazen öyle ümitsizlik kaplıyo ki içimiCanım bize de 3 kez yapıldı üçünde de hiç sperm çıkmadı sizin yine çıkış var tüp bebekte sizin bebeğiniz inşallah tüp bebeğiniz olumlu olur ben hiç bulunmazsa diye çok korkuyorum her şey normal olup hiç sperm bulunamayanlar var inşallah iyi sonuçlar alırız siz hangi doktorlara gittiniz
Testte aralıklar yazıyor 52 de baya yüksekKızlar ya fsh değer aralığı kac olmalı ya da hastaneden hastaneye değişiyor mu aralık. Eşim in önceki testler de yüksekti 79 idi. Bu son testte ki değer aralığına göre düşmüş gözüküyo
Aralık 23 _ 116 esimin degeri 52. ilacın faydası olmuş gibi geldi bize ama değerler neye göre degerlendiriliyo acaba bilgisi olan var mi ?
Iste testte aralık 23 ile 116 yaziyo sonuç 52. Aslında teste göre cok yuksek değil ama internetten bakıyorum fsh aralığı başka gösteriyor. Neye göre bakılıyor anlayamadım.Testte aralıklar yazıyor 52 de baya yüksek
Canım 52 yüksek hatta baya yüksek bizimde 60 larda falan ordan biliyorum normal değerler 2-3 filan sanırımIste testte aralık 23 ile 116 yaziyo sonuç 52. Aslında teste göre cok yuksek değil ama internetten bakıyorum fsh aralığı başka gösteriyor. Neye göre bakılıyor anlayamadım.
Normalde yüksekti zaten değer önceki değere göre düşmüş ama işte 52 neye göre yüksek bilemedim. Yani sonuçta yazan aralığa göre değerlendiriliyorsa normal gibi ama dediginiz gibi 2 3 işe yüksekCanım 52 yüksek hatta baya yüksek bizimde 60 larda falan ordan biliyorum normal değerler 2-3 filan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?