- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 103
Hastanenin değer aralıklarında göre normal. Bizim genelde gittiğimiz hastanelerde 2 ile 11 arasında değer aralıkları bu hastanede de aynı şekilde. Aslında. 2 ile 11 arasında. Değerlendirme yaptığımızda 52 sonucunu 5.2 şeklinde değerlendirin.Normalde yüksekti zaten değer önceki değere göre düşmüş ama işte 52 neye göre yüksek bilemedim. Yani sonuçta yazan aralığa göre değerlendiriliyorsa normal gibi ama dediginiz gibi 2 3 işe yüksek
Neyse doktora mail attık ne diyecek bakalım.
Her hastanenin değer aralıkları aynı olacak diye birşey yok bakın şöyle örnek veriyim testosteron için kimisi 2 küsür yazıyor kimisi 200 küsür çünkü değer aralıkları farklı muhtemelen sizin gittiğiniz hastanede de. Fsh değer aralığı farklıHastanenin değer aralıklarında göre normal. Bizim genelde gittiğimiz hastanelerde 2 ile 11 arasında değer aralıkları bu hastanede de aynı şekilde. Aslında. 2 ile 11 arasında. Değerlendirme yaptığımızda 52 sonucunu 5.2 şeklinde değerlendirin.
Yani bizim.gittiğimiz hastanenin değer aralığına göre normal ozaman değil mi ?Her hastanenin değer aralıkları aynı olacak diye birşey yok bakın şöyle örnek veriyim testosteron için kimisi 2 küsür yazıyor kimisi 200 küsür çünkü değer aralıkları farklı muhtemelen sizin gittiğiniz hastanede de. Fsh değer aralığı farklı
Bu ilaçlar için rapor kullanıyor musunuz ne kadar tutuyor ilaçlarSabah ac karnina iki tane fitokrin kapsul , genetik macun , G 1 macun , agiz calkalama suyu...
Sabah tok karnina arvenorm kapsul , venotrex hap , evicap hap , pro m kapsul , inferm kapsul , yarim saat sonrada evolotion vegan kapsul ...
Öğlen aç karnina fitokrin 2 tane.. tok karnina aceplus hap , pro m kapsul , arvenorm kapsul , inferm kapsul ..
Aksam ac karnina fitokrin kapsul 2 tane .. tok karnina pro m kapsul , inferm kapsul , arvenorm kapsul . Venotrex hap , yarim saat sonra evolotion şaşe , 2 saat sonra mucanex suda eritme , ....
Ara da kalan saatlerde çakşır suyu ve bitkisel cay yapiyorum.. gece yatarkende macun yiyor ve en son agiz gargarasini yapip yatiyor..
Haftada bir gün dostinex hapi var sabah aksam onuda salı gunleri veriyorum.. haftada iki kez ovitrelle ignesi var onuda pazartesi persembeleri vuruluyor
Devit 3 ignesi var onuda ayda bir vurulacak..
Celalettin perunun verdigi ilacları bu sekilde öğünlere ayırdim. Bir bilgisi olan varsa yanlıs yaptığım bisey yada uygulamam gereken bisey varsa bilgi verirseniz sevinirim.
Aynen eğerki değer aralıkları dediğiniz gibiyse normale dönmüş gibi gözüküyorYani bizim.gittiğimiz hastanenin değer aralığına göre normal ozaman değil mi ?
Yani 2 ile 11 olduğunu düşünürsek sizin dediginiz gibi5.2 oluyorsa eğer normale dönmüş dan demek oluyo.
Aynen eğerki değer aralıkları dediğiniz gibiyse normale dönmüş gibi gözüküyor
Sadece testosteron biraz düşük o burda yok onu ayrıca baktirdi. Oda 164 yaziyo değer aralığı sonuç 120 falan yani biraz düşük o ama daha düşüktü biraz yükselmiş onceki sonuclara göreEki Görüntüle 2584447
Iste sonuç böyle yani bütün tahliller burdaki değer aralığına göre normal gözüküyor ama bakalım doktor ne der ?
Dediğim gibi değer 2 ile 11 arasında sızinki 5.2Eki Görüntüle 2584447
Iste sonuç böyle yani bütün tahliller burdaki değer aralığına göre normal gözüküyor ama bakalım doktor ne der ?
Anladim hayırlısı bakalım tesekkur ederim bilgin içinDediğim gibi değer 2 ile 11 arasında sızinki 5.2
Rica. EderimAnladim hayırlısı bakalım tesekkur ederim bilgin için
Tahliller ilaclar macunlar igneler derken biz 3 aylik 5 bin ile 6 bin arasi para harciyoruz. Sigorta yok bizimBu ilaçlar için rapor kullanıyor musunuz ne kadar tutuyor ilaçlar
Iste bizim de fsh choriomon 5000 ile düştü sanırım öncesinde ki ilaçlar fayda etmedi yüksekti daha da yükseldi 1 buçuk aydır 10 günde bir choriomon u vuruyo eşim o biraz düzene soktu gibiKızlar size birşey sormak istiyorum biz tedavi görüyoruz. Doktor bize ilk ay arimidex menopur ve choriomon verdi ilk ay. Bu 3 ünü kandık daha sonraki ayda ise choriomon nu bıraktık fsh yükselmeye başladı ama doktor bunun önemi yok testestoron önemli dedi. Ha testestoron yükseliyor arimidex yükseltiyor böyle olupta tese de sonuç alırmıyız sizce. Doktorların bazıları fsh yı önemsemiyor
Evet bizde önceden onu haftada 1 kullandık 1 ayda düştü değerleri 4 iğnede. Doktorumuz değiştirme kararı aldık ya. Yanlış yönlendiriliyor. Tansel beye gitme kararı aldık olmayacaksa da işinin ehli birinin elinden olmasınIste bizim de fsh choriomon 5000 ile düştü sanırım öncesinde ki ilaçlar fayda etmedi yüksekti daha da yükseldi 1 buçuk aydır 10 günde bir choriomon u vuruyo eşim o biraz düzene soktu gibi
Biz ahmet hakan haliloğlundayiz şuan. Evet doktordan doktora çok fark oluyor. Biz ilk tedaviye başka bi doktorla başladık ve ilaçsız tedavisiz tese yaptı çıkmayınca yapacak bisey yok bu defteri kapatacaksınız dedi. Ahmet hoca gerçekten güzel ilgileniyor 1 yıl oldu öndeyiz ilaçlarla biraz düzeliyor gibi hormonlar ama yine de önce Allah bilir.Evet bizde önceden onu haftada 1 kullandık 1 ayda düştü değerleri 4 iğnede. Doktorumuz değiştirme kararı aldık ya. Yanlış yönlendiriliyor. Tansel beye gitme kararı aldık olmayacaksa da işinin ehli birinin elinden olmasın
Ya gerçekten biz bunu geçtiğimiz Eylül ayında öğrendik o günden beri yaşıyoruz ama nasıl işte bu gittiğimiz doktor pek Bi tedavi taraftarı değil ama tek düze Bi tedavi uygulayıp ameliyat yapıyor genetik temiz. Hormon 22 çıkmıştı fsh bize sizin şansınız %25 dedi bakmayın kitaplarda %60 yazar dedi ama gerçek bu dedi ben o an zaten soğudum ama eşim ısrarcıydı. Dün en son fsh İn geri yükseldiğini görünce o da yolun yol olmadığını gördü. Ya kısmet herşey ondan öte yol yok ama yani olmayacaksa da güvenilir insanların elinde ameliyat olalım yanlış tedavi ile vucudunun mahvolmasına gerek yok mühim olan eşim. Güvenilir bir doktorda tedavi edilmesini isterim Tansel bey yüz yüze görüşmedim. Giden hastaları ile görüştüm olumsuz olan bile şikayetçi değildi. Gönlüm ondanyana rabbim hepimize yardım etsin çok zor çok. İstanbula. Gitmek gelmek kalacak yer malum akrabalara denmiyor. Tedavi maddi manevi zorluyorBiz ahmet hakan haliloğlundayiz şuan. Evet doktordan doktora çok fark oluyor. Biz ilk tedaviye başka bi doktorla başladık ve ilaçsız tedavisiz tese yaptı çıkmayınca yapacak bisey yok bu defteri kapatacaksınız dedi. Ahmet hoca gerçekten güzel ilgileniyor 1 yıl oldu öndeyiz ilaçlarla biraz düzeliyor gibi hormonlar ama yine de önce Allah bilir.
Kesinlikle öyle çok zor rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bize de doktor cevap verdi bugün fsh falan normal testosteron biraz düşük çıkmış onu da eski sonuçlarla değerlendirip arayacakmış eşimi. Önceki sonuçlarda daha düşüktü. Inş bi ilerleme vardır.Ya gerçekten biz bunu geçtiğimiz Eylül ayında öğrendik o günden beri yaşıyoruz ama nasıl işte bu gittiğimiz doktor pek Bi tedavi taraftarı değil ama tek düze Bi tedavi uygulayıp ameliyat yapıyor genetik temiz. Hormon 22 çıkmıştı fsh bize sizin şansınız %25 dedi bakmayın kitaplarda %60 yazar dedi ama gerçek bu dedi ben o an zaten soğudum ama eşim ısrarcıydı. Dün en son fsh İn geri yükseldiğini görünce o da yolun yol olmadığını gördü. Ya kısmet herşey ondan öte yol yok ama yani olmayacaksa da güvenilir insanların elinde ameliyat olalım yanlış tedavi ile vucudunun mahvolmasına gerek yok mühim olan eşim. Güvenilir bir doktorda tedavi edilmesini isterim Tansel bey yüz yüze görüşmedim. Giden hastaları ile görüştüm olumsuz olan bile şikayetçi değildi. Gönlüm ondanyana rabbim hepimize yardım etsin çok zor çok. İstanbula. Gitmek gelmek kalacak yer malum akrabalara denmiyor. Tedavi maddi manevi zorluyor
İnşallah demiştim sizde fsh normal diye ben laboranyım zatenKesinlikle öyle çok zor rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bize de doktor cevap verdi bugün fsh falan normal testosteron biraz düşük çıkmış onu da eski sonuçlarla değerlendirip arayacakmış eşimi. Önceki sonuçlarda daha düşüktü. Inş bi ilerleme vardır.
Labotantİnşallah demiştim sizde fsh normal diye ben laboranyım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?