Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hastanenin değer aralıklarında göre normal. Bizim genelde gittiğimiz hastanelerde 2 ile 11 arasında değer aralıkları bu hastanede de aynı şekilde. Aslında. 2 ile 11 arasında. Değerlendirme yaptığımızda 52 sonucunu 5.2 şeklinde değerlendirin.

Her hastanenin değer aralıkları aynı olacak diye birşey yok bakın şöyle örnek veriyim testosteron için kimisi 2 küsür yazıyor kimisi 200 küsür çünkü değer aralıkları farklı muhtemelen sizin gittiğiniz hastanede de. Fsh değer aralığı farklı

Yani bizim.gittiğimiz hastanenin değer aralığına göre normal ozaman değil mi ?
Yani 2 ile 11 olduğunu düşünürsek sizin dediginiz gibi5.2 oluyorsa eğer normale dönmüş dan demek oluyo.

Bu ilaçlar için rapor kullanıyor musunuz ne kadar tutuyor ilaçlar

Yani bizim.gittiğimiz hastanenin değer aralığına göre normal ozaman değil mi ?
Yani 2 ile 11 olduğunu düşünürsek sizin dediginiz gibi5.2 oluyorsa eğer normale dönmüş dan demek oluyo.
Aynen eğerki değer aralıkları dediğiniz gibiyse normale dönmüş gibi gözüküyor

Eki Görüntüle 2584447
Iste sonuç böyle yani bütün tahliller burdaki değer aralığına göre normal gözüküyor ama bakalım doktor ne der ?
Sadece testosteron biraz düşük o burda yok onu ayrıca baktirdi. Oda 164 yaziyo değer aralığı sonuç 120 falan yani biraz düşük o ama daha düşüktü biraz yükselmiş onceki sonuclara göre

Kızlar size birşey sormak istiyorum biz tedavi görüyoruz. Doktor bize ilk ay arimidex menopur ve choriomon verdi ilk ay. Bu 3 ünü kandık daha sonraki ayda ise choriomon nu bıraktık fsh yükselmeye başladı ama doktor bunun önemi yok testestoron önemli dedi. Ha testestoron yükseliyor arimidex yükseltiyor böyle olupta tese de sonuç alırmıyız sizce. Doktorların bazıları fsh yı önemsemiyor

Merhaba 4 aydır sessizce yorumları okuyorum. Çok güçlüyüm hiç üzülmüyorum aslında o kadar olumsuz şey okumama rağmen.Ama artık paylaşmak ve destek görmek istedim. İlk öğrendiğimizde biz de herkes gibi şoka girdik olsun dedim Allah bizi sınavdan geçiriyodur dedim. Eşim tavsiye üzerine bir doktora gitti hormonlar, doppler, genetik testi hepsi temiz çıktı. Yine de sperm hücresi sıfır. Doktor mikro tese dediği için araştırmalarım üzerine cp yi bulduk. Üç hafta sonraya anca randevu alabildik. Gelecek hafta randevumuz var. Doktora gittikten sonra da burada yorumlarımı Ve tedavi sürecini paylaşacağım. İnşallah herkes şifa bulur herkesin sağlıklı bir evladı olur Bakara suresi okuyorum bol bol birinden duydum açın evinizde okunsun siz de türkçe duanızı edin Allah ol derse olur. Herkese geçmiş olsun...

Iste bizim de fsh choriomon 5000 ile düştü sanırım öncesinde ki ilaçlar fayda etmedi yüksekti daha da yükseldi 1 buçuk aydır 10 günde bir choriomon u vuruyo eşim o biraz düzene soktu gibi

Iste bizim de fsh choriomon 5000 ile düştü sanırım öncesinde ki ilaçlar fayda etmedi yüksekti daha da yükseldi 1 buçuk aydır 10 günde bir choriomon u vuruyo eşim o biraz düzene soktu gibi
Evet bizde önceden onu haftada 1 kullandık 1 ayda düştü değerleri 4 iğnede. Doktorumuz değiştirme kararı aldık ya. Yanlış yönlendiriliyor. Tansel beye gitme kararı aldık olmayacaksa da işinin ehli birinin elinden olmasın

Biz ahmet hakan haliloğlundayiz şuan. Evet doktordan doktora çok fark oluyor. Biz ilk tedaviye başka bi doktorla başladık ve ilaçsız tedavisiz tese yaptı çıkmayınca yapacak bisey yok bu defteri kapatacaksınız dedi. Ahmet hoca gerçekten güzel ilgileniyor 1 yıl oldu öndeyiz ilaçlarla biraz düzeliyor gibi hormonlar ama yine de önce Allah bilir.

Ya gerçekten biz bunu geçtiğimiz Eylül ayında öğrendik o günden beri yaşıyoruz ama nasıl işte bu gittiğimiz doktor pek Bi tedavi taraftarı değil ama tek düze Bi tedavi uygulayıp ameliyat yapıyor genetik temiz. Hormon 22 çıkmıştı fsh bize sizin şansınız %25 dedi bakmayın kitaplarda %60 yazar dedi ama gerçek bu dedi ben o an zaten soğudum ama eşim ısrarcıydı. Dün en son fsh İn geri yükseldiğini görünce o da yolun yol olmadığını gördü. Ya kısmet herşey ondan öte yol yok ama yani olmayacaksa da güvenilir insanların elinde ameliyat olalım yanlış tedavi ile vucudunun mahvolmasına gerek yok mühim olan eşim. Güvenilir bir doktorda tedavi edilmesini isterim Tansel bey yüz yüze görüşmedim. Giden hastaları ile görüştüm olumsuz olan bile şikayetçi değildi. Gönlüm ondanyana rabbim hepimize yardım etsin çok zor çok. İstanbula. Gitmek gelmek kalacak yer malum akrabalara denmiyor. Tedavi maddi manevi zorluyor

Kesinlikle öyle çok zor rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bize de doktor cevap verdi bugün fsh falan normal testosteron biraz düşük çıkmış onu da eski sonuçlarla değerlendirip arayacakmış eşimi. Önceki sonuçlarda daha düşüktü. Inş bi ilerleme vardır.

İnşallah demiştim sizde fsh normal diye ben laboranyım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…