Aynen saolun. Bana da normal gibi geldi ama işte emin olamadım her yerde değer aralıkları farkli olunca. Sanırım bu choriomon 5000 faydalı oldu testosteron da normale dönerse belki sperm yapımı olur vücutta.İnşallah demiştim sizde fsh normal diye ben laboranyım zaten
Zaten fsh yı o düşürüyor yani işte insan işin içine düşünce bocalıyor. Bazı doktorlar hiç tedavi etmeden. Bile %50 şans veriyorlar yüksek fsh. La bile buluyor lar testestoron önemli aslında sperm üretiminden sorumluAynen saolun. Bana da normal gibi geldi ama işte emin olamadım her yerde değer aralıkları farkli olunca. Sanırım bu choriomon 5000 faydalı oldu testosteron da normale dönerse belki sperm yapımı olur vücutta.
Evet ikisi birbirne bağlı demekki. Çünkü eşimin fsh yuksek testosteron düşüktü. Simdi biraz yukselmis ona bağlı olarak da fsh düşmüş. 1 buçuk ay da. 3 ay demişti doktor inş tamamen normale dönecek. Doğal yolla çok zor belki hamile kalmak ama en azında tese de normal sperm bulunup tüp bebek şansı normal sperm ile daha yüksek olur. Normal bulunmazsa zaten rosi olacak sanırım.Zaten fsh yı o düşürüyor yani işte insan işin içine düşünce bocalıyor. Bazı doktorlar hiç tedavi etmeden. Bile %50 şans veriyorlar yüksek fsh. La bile buluyor lar testestoron önemli aslında sperm üretiminden sorumlu
Sabah ac karnina iki tane fitokrin kapsul , genetik macun , G 1 macun , agiz calkalama suyu...
Sabah tok karnina arvenorm kapsul , venotrex hap , evicap hap , pro m kapsul , inferm kapsul , yarim saat sonrada evolotion vegan kapsul ...
Öğlen aç karnina fitokrin 2 tane.. tok karnina aceplus hap , pro m kapsul , arvenorm kapsul , inferm kapsul ..
Aksam ac karnina fitokrin kapsul 2 tane .. tok karnina pro m kapsul , inferm kapsul , arvenorm kapsul . Venotrex hap , yarim saat sonra evolotion şaşe , 2 saat sonra mucanex suda eritme , ....
Ara da kalan saatlerde çakşır suyu ve bitkisel cay yapiyorum.. gece yatarkende macun yiyor ve en son agiz gargarasini yapip yatiyor..
Haftada bir gün dostinex hapi var sabah aksam onuda salı gunleri veriyorum.. haftada iki kez ovitrelle ignesi var onuda pazartesi persembeleri vuruluyor
Devit 3 ignesi var onuda ayda bir vurulacak..
Celalettin perunun verdigi ilacları bu sekilde öğünlere ayırdim. Bir bilgisi olan varsa yanlıs yaptığım bisey yada uygulamam gereken bisey varsa bilgi verirseniz sevinirim.
Yanlis kullanan biziz canim sizde sikinti yok ilk 3 ay oyle kullandik sonratatlım selam. biz de celalettin doktor ile tedavideyiz, ilaçlar ve bitkisellerimiz neredeyse benzer. fakat bir şey kafama takıldı. Dostinex ilaç bizde haftada bir ve yarım doz şeklinde. sizde ise haftada bir sabah akşam sanırım. neden böyle farklı ona kafam takıldı. acaba yanlış mı kullanıyoruz diye.
yok canim yanlis kullanan biziz ilk 3 ay oyle kullandik sonra doğrusunu ogrendik haftads bir yarımmıstatlım selam. biz de celalettin doktor ile tedavideyiz, ilaçlar ve bitkisellerimiz neredeyse benzer. fakat bir şey kafama takıldı. Dostinex ilaç bizde haftada bir ve yarım doz şeklinde. sizde ise haftada bir sabah akşam sanırım. neden böyle farklı ona kafam takıldı. acaba yanlış mı kullanıyoruz diye.
Merhaba arkadaşlar benimde Centrumda 28aralıkta yumurtalarım toplandı. Emre bey 15ten fazla yumurta var çok iyi demesine rağmen operasyonda 8 tane toplamışlar. 1.gün 6tanesi döllendi fakat 3.gün sadece 1 tanesi gelişmiş hemen dondurmuşlar. Diğerleri için ararız dediler beni ne aradılar ne sordular ben peşine düştüm. gittim ancak öyle bilgi aldım maalesef diğerleri gelişmemiş. Çok üzüldüm rabbim verecekse bir taneden de veririm dedim. Eşimin 2. Tese ameliyatı oldu. Kaan hoca hastası ile iletişim kopukluğu olan bir doktor. Ameliyat sonrası ulaşmak istiyorsun telefonlarını bi kez açıyor kaç kez denedik önemli soru sormak için açma zahmetinde bile bulunmadı. 40 gün donma sürecinde kalacakmış hücremiz Mart ayına denk geliyor transferim olacak hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Yanlis kullanan biziz canim sizde sikinti yok ilk 3 ay oyle kullandik sonra
yok canim yanlis kullanan biziz ilk 3 ay oyle kullandik sonra doğrusunu ogrendik haftads bir yarımmıs
Nasıl yani o farklı bisey miymis daha mi zor yada düşük ihtimal yada daha mi iyi acaba?Meşhur Semra hanımla yüz yüze konuştum. Nedir bize yaptığınız diye sordum artık rosi yapmıyoruz rosi eskidendi dedi. Şuan elsi/else yazılışını bilmiyorum bu yöntemi yapıyoruz dedi
Hamd olsun olumlu yonde ilerliyoruz sizin nasil gidiyortamam canım çok teşekkür ederim. Nasıl gidiyor tedavi, inşallah olumlu ilerliyorsunuzdur.
Emre papuçcuya mesaj attım nedir bilgilendirirmisiniz diye şöyle dedi roside en geç yuvarlak hücre. Elside daha ileri yani uzamaya başlamış spermatidler kullanıyormuş.Nasıl yani o farklı bisey miymis daha mi zor yada düşük ihtimal yada daha mi iyi acaba?
Peki artik rosi yapmıyorlar ise uzamaya baslamis spermatidler yok ise o kisilere yapacak bisey yok muymus. Rosi uygulanmayacak mi yani sadece yuvarlak hücre varsaEmre papuçcuya mesaj attım nedir bilgilendirirmisiniz diye şöyle dedi roside en geç yuvarlak hücre. Elside daha ileri yani uzamaya başlamış spermatidler kullanıyormuş.
nasıl yani bizde centrıumdayız şu an rosi yapılcak diye biliyoruz bizimi kandırıyolarMeşhur Semra hanımla yüz yüze konuştum. Nedir bize yaptığınız diye sordum artık rosi yapmıyoruz rosi eskidendi dedi. Şuan elsi/else yazılışını bilmiyorum bu yöntemi yapıyoruz dedi
Uygulanmama söz konusu değildir sanmıyorum. Onca gelen insan varPeki artik rosi yapmıyorlar ise uzamaya baslamis spermatidler yok ise o kisilere yapacak bisey yok muymus. Rosi uygulanmayacak mi yani sadece yuvarlak hücre varsa
Bende bize rosi yapılıyor sanıyordum Semra hanım oyle dedi. Sorsanız oyle bişey demedim der. Herkes azosperm ama herkesin farklı değerleri ona göre yöntem uyguluyorlardır içimizi ferah tutalımnasıl yani bizde centrıumdayız şu an rosi yapılcak diye biliyoruz bizimi kandırıyolar
İnşeAllah olumlu sonuçlanır canım hamile kalırsın canını sıkmaMerhaba arkadaşlar benimde Centrumda 28aralıkta yumurtalarım toplandı. Emre bey 15ten fazla yumurta var çok iyi demesine rağmen operasyonda 8 tane toplamışlar. 1.gün 6tanesi döllendi fakat 3.gün sadece 1 tanesi gelişmiş hemen dondurmuşlar. Diğerleri için ararız dediler beni ne aradılar ne sordular ben peşine düştüm. gittim ancak öyle bilgi aldım maalesef diğerleri gelişmemiş. Çok üzüldüm rabbim verecekse bir taneden de veririm dedim. Eşimin 2. Tese ameliyatı oldu. Kaan hoca hastası ile iletişim kopukluğu olan bir doktor. Ameliyat sonrası ulaşmak istiyorsun telefonlarını bi kez açıyor kaç kez denedik önemli soru sormak için açma zahmetinde bile bulunmadı. 40 gün donma sürecinde kalacakmış hücremiz Mart ayına denk geliyor transferim olacak hepimiz için hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?