Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tese ameliyatının arasından en az 1 yıl geçmesi öneriliyor 6 ay çok kısa süreç araştırın bence

Tese ameliyatının arasından en az 1 yıl geçmesi öneriliyor 6 ay çok kısa süreç araştırın bence
ben zaten şuan için uzun süreli düşünmüyorum. Ama önüme ne çıkar bilemem bitkisel kendi çabalarımla birşeyler yapsam mı yoksa iyice ters mi teper bilemiyorum

Eşimde azospermi teşhisi konuldu. Genetik testi temiz, inhibin b sonucu 300 kusurlerde normalden iyi çıktı. Tıkanıklık yok , bugün sperm testi verdi. Salı gidicez celalettin bey e.

hormon sonuçları da şöyle;

testesteron:923,75
fsh: 2.07
lh:2.97
Estradiol:31

İhtimal var mı bilmiyorum umudumu kaybetmek istemiyorum. Bilen anlayan biri yorumlayabilir mi değerler normal gözüküyor ama neden canlı hücre yok aklım almıyor

Sizin eşinizin rahatsızlıgı bariz belli aslında fsh lh dan yüksek olmalı celalettin hoca size yardımcı olur mutlara bence sizin şansınız yüksek

Daha dun C.Peru bir sertolli cell only vakasini paylasmisti instagramda. 3 yil tedavi sonrasi cikisi olmus. Cikmazsada teseyle Rosi hucresi cikabilir. Umut herzaman var yüzde 1 olsada pozitif olumlu dusunmek lazim..Denemeden bilemeyiz..

Sizin eşinizin rahatsızlıgı bariz belli aslında fsh lh dan yüksek olmalı celalettin hoca size yardımcı olur mutlara bence sizin şansınız yüksek
Çok teşekkür ederim gidicez bakalım inşallah sonuç alırız kaç yıl olursa bekleriz.. Allah isteyen herkese versin yardımcı olsun bu yolda

Daha dun C.Peru bir sertolli cell only vakasini paylasmisti instagramda. 3 yil tedavi sonrasi cikisi olmus. Cikmazsada teseyle Rosi hucresi cikabilir. Umut herzaman var yüzde 1 olsada pozitif olumlu dusunmek lazim..Denemeden bilemeyiz..
Bizede bu teşhis kondu bende bizle aynı durumda olup sonuç alan birini gördüm celalettin hocanın sayfasinda

Slm arkadaşlar bizde de azosiperm vardı eşim dr. tansel kaplancanda tedaviye başladı bi kaç ay önce de tese oldu ve çok şükür sperm bulundu ben tansel beyi çok öneriyorum gerçekten işinde çok iyi ınstagram hesabından filan arastirabilirsiniz ınş herkese sifa olur

Hamd olsun olumlu yonde ilerliyoruz sizin nasil gidiyor

yavaş yavaş da olsa ilerledik 1 yıl boyunca. Elonge I ve II çıktı ancak son iki kontrolde yerimizde sayıyoruz maalesef. En son enfeksiyon çıktı sperm örneğinde, o enfeksiyon ilerlemeyi durdurabiliyormuş. Ben de mauyene oldum ve bende de polip çıktı. Enfeksiyon üreten de oymuş, eşime de benden bulaşmış. Ben onu aldıracağım işte, eşim de antibiyotik kullanıyor. Nisan ayında yeniden kontrole gideceğiz bakalım.

Merhaba Arkadaşlar, umarım burda bana yardımcı olabilecek birileri çikar artık ne yapacağımı, kime inanacağımı şaşırdım. Kafam çok karişik

Eşime azoosperm tehşisi koyuldu. Gen testi, kan değerleri temiz çikti tıkanıklıkta yok. Doktor sadece Testesteron değeri olması gerekenden biraz düşük dedi ve TESE önerdi.

Burda okuduklarım kadarıyla TESE ameliyatı olmadan önce tedavi olunuyormuş ama bize hiç birşey önermediler. Böyle bir durumda TESE ameliyatından olumlu sonuç alınırmı? Yoksa başka bir Doktor lamı görüşelim? Lütfen bana bir Yol gösterin Kafamda bir sürü Soru dolanıyor.

Kesinlikle tedavi olmadan Tese yaptırma Canım. Biz o hatayı yaptık çok pişmanız. Okumuşsunuzdur bu konuda ünlü 3-4 doktor var. Biz Kaan AYDOS a gittik. Celalettin PERU hocayıda çok tercih eden var ama ben bu alanda uzman olarak Kaan hocaya daha çok ısınmıştım. Bizde genetikmiş yani tıkanıklık kaynaklı falan değil o yüzden normal yolla hamile kalmam mümkün değildi. Kaan hoca eşime 3 aylık tedavi uyguladı ve bunun sonucunda tam Olgun değil ama kuyruğu yeni oluşmaya başlamış sperm bulundu. Yeni çıkan Rosi tekniği ile tüp bebek deniyoruz şimdi. Sende lütfen korkma ben yoluna tedavi ile devam et. Tedavisiz sperm çıkma şansı o kadar az ki neredeyse hiç yok gibi. Ve ertelemeyin lütfen yaş faktöründe çok önemli. SORmak istediğin bi şey olursa sorabilirsin Canım.

Merhaba arkadaslar bizde salı günü emre bakırcıoğlunda 2.tese ameliyatımızı olduk sonuç olumsuz bu kez patolojiye test yollamadık kaan hocada baktırmıştık emre hoca gerek görmedi biz bir süre ara vermeye karar verdik Rosi işlemini pek önermedi

Gecmis olsun canım, moralinizi bozmayın.. ön tedavi uygulanmışmıydı?

Yaşınız kaç ? Bence Rosi için ön yargılı olmayın hamile kalan çok kişi var. Recai Pabuçcunun İnstagram sayfasından videolarını izleyebilirsiniz. Bu süreçte en önemlisi vazgeçmemek bence. Yine sen sizin tercihiniz tabi ki. Ama lütfen umudunuzu yitirmeyin. Ben şu an deniyorum Rosi için 10.iğnemi vurulucam yarın kontrolüm var. Birazcık bile şansım varsa denemek istiyorum. Umarım hepimiz için en güzeli olur

Bizi habersiz birakma, rabbim ilk sana sonra bizlerede nasip etsin insallah! Yuzde bir sansimiz olsada denemeye deger! Benide umitlendirdin suan..

Bizi habersiz birakma, rabbim ilk sana sonra bizlerede nasip etsin insallah! Yuzde bir sansimiz olsada denemeye deger! Benide umitlendirdin suan..
Bırakmam canım sık sık yazıyorum buraya süreci. Amin hepimize nasip olur inşallah Bence kimse ümidini kaybetmesin hiç şansımız olmamasından iyidir %15-20 şans.

Ben 29 eşim 33 yaşında choriomon kullandık eşimin karaciğer degerleri alt üst oldu şimdi onun için ayrı tedavi görüyoruz ama teseden iki ay önce iğneyi bıraktık

Bırakmam canım sık sık yazıyorum buraya süreci. Amin hepimize nasip olur inşallah Bence kimse ümidini kaybetmesin hiç şansımız olmamasından iyidir %15-20 şans.

ara sira cok sıkıntı oluyor icime.. böyle poztiflik iyi geliyor! Bencede bu dönem çok şanslıyız rosi sayesinde.Sen kendini nasıl hisediyosun? İğneler gercekten piskolojı olarak etkiliyo insanı..Hicbiseyi kafana takmaa bu süreçte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…