- 16 Kasım 2016
- 455
- 532
- 103
İnşaAllah olumlu sonuçlanır dua ediyorum her zaman hepimiz için Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı haberlerinizi bekliyoruzYaşınız kaç ? Bence Rosi için ön yargılı olmayın hamile kalan çok kişi var. Recai Pabuçcunun İnstagram sayfasından videolarını izleyebilirsiniz. Bu süreçte en önemlisi vazgeçmemek bence. Yine sen sizin tercihiniz tabi ki. Ama lütfen umudunuzu yitirmeyin. Ben şu an deniyorum Rosi için 10.iğnemi vurulucam yarın kontrolüm var. Birazcık bile şansım varsa denemek istiyorum. Umarım hepimiz için en güzeli olur
Kesinlikle tedavi olmadan Tese yaptırma Canım. Biz o hatayı yaptık çok pişmanız. Okumuşsunuzdur bu konuda ünlü 3-4 doktor var. Biz Kaan AYDOS a gittik. Celalettin PERU hocayıda çok tercih eden var ama ben bu alanda uzman olarak Kaan hocaya daha çok ısınmıştım. Bizde genetikmiş yani tıkanıklık kaynaklı falan değil o yüzden normal yolla hamile kalmam mümkün değildi. Kaan hoca eşime 3 aylık tedavi uyguladı ve bunun sonucunda tam Olgun değil ama kuyruğu yeni oluşmaya başlamış sperm bulundu. Yeni çıkan Rosi tekniği ile tüp bebek deniyoruz şimdi. Sende lütfen korkma ben yoluna tedavi ile devam et. Tedavisiz sperm çıkma şansı o kadar az ki neredeyse hiç yok gibi. Ve ertelemeyin lütfen yaş faktöründe çok önemli. SORmak istediğin bi şey olursa sorabilirsin Canım.
Eşim de şuan choriomon 5000 kullanıyo 3 ay demişti doktor 1 ayımız kaldı mart 17 de bitiyo. Geçenler de değerlerine baKtirdik fsh yüksekti normale dönmüş bir-tek testosteron biraz düşük oda düzelir dedi. Karaciğer değerleri de normal keşke iğneye devam edip öyle tese yapsaydınız. Biz1 defa t3se olduk tedavisiz sperm çıkmadı inş bu sefer smermatid olsun çıkar.Ben 29 eşim 33 yaşında choriomon kullandık eşimin karaciğer degerleri alt üst oldu şimdi onun için ayrı tedavi görüyoruz ama teseden iki ay önce iğneyi bıraktık
Tedavisiz teseye karşi olanlardanım. Meyve vermeyen bir agactan meyve toplamaya calışmak gibii. Kuru bir Ağaca bakim yaparsın gubre verirsin sonra meyveyi beklersin degil mi ? Bu sekilde düşün. Esinizin azo sebebi nedir ? Ornegin atesli hastalik mi kabakulakmi kemoterapi mi ... yurt disinda doktorlar nasıl bilmiyorum ama biz celalettin hocada tedavi goruyoruz dogal yoldan cıkış asıl hedefimiz. Eger olmazsa bir iki senenin sonunda teseyi anca oyle dusunuyoruz.Merhaba Arkadaşlar, umarım burda bana yardımcı olabilecek birileri çikar artık ne yapacağımı, kime inanacağımı şaşırdım. Kafam çok karişik
Eşime azoosperm tehşisi koyuldu. Gen testi, kan değerleri temiz çikti tıkanıklıkta yok. Doktor sadece Testesteron değeri olması gerekenden biraz düşük dedi ve TESE önerdi.
Burda okuduklarım kadarıyla TESE ameliyatı olmadan önce tedavi olunuyormuş ama bize hiç birşey önermediler. Böyle bir durumda TESE ameliyatından olumlu sonuç alınırmı? Yoksa başka bir Doktor lamı görüşelim? Lütfen bana bir Yol gösterin Kafamda bir sürü Soru dolanıyor.
Tedavisiz teseye karşi olanlardanım. Meyve vermeyen bir agactan meyve toplamaya calışmak gibii. Kuru bir Ağaca bakim yaparsın gubre verirsin sonra meyveyi beklersin degil mi ? Bu sekilde düşün. Esinizin azo sebebi nedir ? Ornegin atesli hastalik mi kabakulakmi kemoterapi mi ... yurt disinda doktorlar nasıl bilmiyorum ama biz celalettin hocada tedavi goruyoruz dogal yoldan cıkış asıl hedefimiz. Eger olmazsa bir iki senenin sonunda teseyi anca oyle dusunuyoruz.
Durumu yeni ogrendiginiz icin caresiz hissetmeniz cok normal. Size umut olsun diye soyluyorum celalettin peru recai papuçcu vs. Bunlarin instagram sayfalarina bakın. Recai hocanin eşlerle cektigi videolara bakın . Azosperm olup bebegi olan cok insan var bunlar gonlunu ferahlatir . Benim esim inmemis testise bagli azosperm. Eger esin oyle olsaydi ailesi mutlaka bilirdi cunku genelinde ameliyatla torbaya indirilir..Bende o yüzden çok şaşirdim. Hiç bir Tedavi önermeden direk TESE için randevu yapalım doğal yolla çıkış olmaz dedi.
Geçmişte herhangi bir sağlık sorunu yaşamamiş Eşim. Tıkanıklık tespit edilemedi, Gen testi de temiz, Kan değerlerinde Testesteron düşüklüğünden başka bişey bulunamadı. Doktor, varsayım üzerine, inmemiş testis olabilir dedi ama Üroloji uzmani inmemiş testisi tespit edemezmi?
Burdaki Doktorlar fazla ilgilenmiyor gibime geliyor. Başlarından atmaya calışıyorlarmiş gibi sanki. Uzun oldu kusura bakmayın ama kendimi gerçekten çok çağresiz his ediyorum.
Tıp artık o kadar ilerledi ki sperm olmadan sperm öncü hucrelerle bile rosi teknigi ile hamile olan insanlar var. Yani kuuyrugu oluşmamis spermatidler.. Prp yontemi ile tese den sperm cikmayan birinde sperm uretimi basladı ve esi suan hamile. Umudumuz cok varr.. allaha hamd olsun canını sıkma ve tedavi yontemlerine bakDurumu yeni ogrendiginiz icin caresiz hissetmeniz cok normal. Size umut olsun diye soyluyorum celalettin peru recai papuçcu vs. Bunlarin instagram sayfalarina bakın. Recai hocanin eşlerle cektigi videolara bakın . Azosperm olup bebegi olan cok insan var bunlar gonlunu ferahlatir . Benim esim inmemis testise bagli azosperm. Eger esin oyle olsaydi ailesi mutlaka bilirdi cunku genelinde ameliyatla torbaya indirilir..
Bende yurt disinda yasiyorum. Burdaki doktorlar bilimsel kanitlanmamis hicbir tedavi uygulamiyor. Ve inanmiyorlar. Erkek tedavisinde cok cok geridiler. Onemsemiyorlar cunki donör yumurta ve sperme yönlendiriyorlar insanlari.Bende o yüzden çok şaşirdim. Hiç bir Tedavi önermeden direk TESE için randevu yapalım doğal yolla çıkış olmaz dedi.
Geçmişte herhangi bir sağlık sorunu yaşamamiş Eşim. Tıkanıklık tespit edilemedi, Gen testi de temiz, Kan değerlerinde Testesteron düşüklüğünden başka bişey bulunamadı. Doktor, varsayım üzerine, inmemiş testis olabilir dedi ama Üroloji uzmani inmemiş testisi tespit edemezmi?
Burdaki Doktorlar fazla ilgilenmiyor gibime geliyor. Başlarından atmaya calışıyorlarmiş gibi sanki. Uzun oldu kusura bakmayın ama kendimi gerçekten çok çağresiz his ediyorum.
Durumu yeni ogrendiginiz icin caresiz hissetmeniz cok normal. Size umut olsun diye soyluyorum celalettin peru recai papuçcu vs. Bunlarin instagram sayfalarina bakın. Recai hocanin eşlerle cektigi videolara bakın . Azosperm olup bebegi olan cok insan var bunlar gonlunu ferahlatir . Benim esim inmemis testise bagli azosperm. Eger esin oyle olsaydi ailesi mutlaka bilirdi cunku genelinde ameliyatla torbaya indirilir..
Bende yurt disinda yasiyorum. Burdaki doktorlar bilimsel kanitlanmamis hicbir tedavi uygulamiyor. Ve inanmiyorlar. Erkek tedavisinde cok cok geridiler. Onemsemiyorlar cunki donör yumurta ve sperme yönlendiriyorlar insanlari.
Biz bu yuzden esimle Turkiyede tedavi olmayi tercih ettik. Sakin ve sakin tedavisiz tese yaptirmayin. Biz gecmiste bu hatayi yaptik (2014) mesela. Ozamanlar ilac tedavisi bukadar yaygin degildi.. Demekki daha bilincsiz yapiliyodu teseler..
Instagram cok guzel bir platform arastirma yapmak icin. Ordan nasil irtibata gecebilceginiz cogunlukla yaziyor. Onemli olan size uygun merkezi secip isinizi gucunuzu ayarlayip 1 hafta 10 gun zaman ayirmak.. hemen olacak diye birsey yok.. arastirmak cok onemliEvet malesef o donör spermi hemen Tüp bebek merkezi önerdi. Azosperm tehşisi daha kesınleşmeden hemde. Daha olayın şokunu üstünüzden atamadan, neyin ne olduğunu anlayamadan birde. Donöre sıcak bakmadığımızı anlayınca birde üroloji uzmanına yönlendirelim dediler orda kesin tehşis koyuldu. Testler felan yapıldı tedavisiz TESE önerisi geldi.
Peki siz yurt dişindan randevuyu nasıl hal ettiniz? Belki beni bir Hastaneye veya Tüp Bebek merkezine yönlendire bilirsiniz, cünkü Türkiyede nereyle ve nasıl iletişime gececeğimi malesef bilmiyorum.
Evet hiçbir sorun yoktu sadece testesteron biraz düşüktü. Genetik olduğu düşünülüyor yani sebepsiz azo dedilerCevabın için çok teşekür ederim. Ben malesef Yurt Dişin dayım ama Kaan Aydos hakkında çok olumlu şeyler okumuştum. Şu aralar Türkiyedemi devam etsek Tedaviye diye aklımdan geçiriyorum. Sizde hormon değerleri nasıldı? Testesteron düşük müydü?
Instagram cok guzel bir platform arastirma yapmak icin. Ordan nasil irtibata gecebilceginiz cogunlukla yaziyor. Onemli olan size uygun merkezi secip isinizi gucunuzu ayarlayip 1 hafta 10 gun zaman ayirmak.. hemen olacak diye birsey yok.. arastirmak cok onemli
Evet hiçbir sorun yoktu sadece testesteron biraz düşüktü. Genetik olduğu düşünülüyor yani sebepsiz azo dediler
BEN telefonla ulaşmıştım Canım ama meşgul çalabiliyor düşürmek için sık sık ara. Yurt dışından da çok hastası var ve onlara öncelik tanıyordu gördüğüm kadarıylaBizdede aynısı
KAAN AYDOSa e-postayla ulaşma imkanı var mı? Yoksa sırf telefonlamı ulaşılabiliyor? Bir bilginiz varmi?
BEN telefonla ulaşmıştım Canım ama meşgul çalabiliyor düşürmek için sık sık ara. Yurt dışından da çok hastası var ve onlara öncelik tanıyordu gördüğüm kadarıyla
Dolaş dolaş ben de öyle yapmıştımTamam ben artık denk getirene kadar telefonla yapışık dolaşırım herhalde
Çok teşekür ederim yardımcı olduğun için
Dolaş dolaş ben de öyle yapmıştım
Rica ederim canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ♥
sadece chromonıum mu kullandınız ne kadar süre kullandınız, biz de kullanıyoruz 3 aydır.Ben 29 eşim 33 yaşında choriomon kullandık eşimin karaciğer degerleri alt üst oldu şimdi onun için ayrı tedavi görüyoruz ama teseden iki ay önce iğneyi bıraktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?