Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar hiç iç açıcı bir haber verecek olan içimizdeki umutları yeşertecek birşey yokmu gerçekten kendimi depresyona girmiş gibi hissediyorum hayattan zevk almıyorum sosyallik falan hep bitti sanki çaresiz hastalık gibi keşke olumlu sonuç alanlar buralara bireyler yasalarda az moralimiz düzelse

keşke canım her saat başı açıyorum burayı bakıyorum okuyorum bir umut çare arıyorum ama yok

Merhaba canım bizde aynı durumdayız bizde hormonlar da estrediol yüksek fsh lh dan yüksek diğer durumlarımız aynı genetik Temiz fiziki muyane normal tıkanıklık yok biz emre b gittik sperm oluşumu duraklaması maturasyon arresti dedi ilaç tedavisine inanmıyorum Klomen kullan belki işe yarar dedi tese yapalım dedi bizde tedavi olmadan tese olmayalım dedik tansel k. Gittik o da sebepsiz diyor ayrıntılı semen analizi yaptık elonge spermatid grade 2 çıktı olgunlaşmamış hücre varmış ovitelle diye iğne kullanıyor vitamin takviyesi var durum böyle sebepsiz diyorlar net Bi cevap alamıyorsun şimdi Kaan aydos ve Ahmet Hakan halilioğlu na gidcez bakalım ne dicekler size c. Peru ne dedi azospermi sebebine

Merhaba. Bizim de ilk testimiz de hiç yok gibiydi sayı yazmıyordu yıkama sonrası bi kaç sperm çıkışı olmuş sonra biz bitkisel destekler ve vitaminlerle ikinci testi 3 hafta sonra verdik sayı 100.000 olmuş ama hepsi hareketsiz 1 ay sonra tekrar verdik 200.000 olmuş hareket toplam yüzde 5 bize umut oldu şimdilik doktor klomen tedavisine başladı 1 ay sonra doktora gideceğiz kontrole vitamin felan kullanıyoruz yine bakalım inşallah sayımız düşmez bizim hormonlarımız felan normaldi belki ondan tedaviye cevap verdi bilmiyorum genetik sonuçları bekliyoruz şimdilik

Muhtemelen sizinki herşey normal diye çıkmış bizde testis küçük hormonalr yüksek

slm kızlar yanıklar baharat diye bi sayfa var instagramda gördüm hiç duyan var mı aranızda yada oradan bitkisel kurler alan oldu mu
Biz aldık. Macun gönderdiler 1 ay kullandık sonra Celalettin Peru’da tedaviye başladık başka kullanmadık. Yalnız sperm testinde %8 spermatidle başlamıştık. 3 ay tedavi sonrası %5 e düştü. Acaba macun mı işe yaradı ondan yüksekti kullanmayı bırakınca düştü diye düşünmüyor değiliz.

Gerçekten yapılıyor muymuş boyle bir şey çok şaşırdım açıkçası. Ben de alayim diye düşündüm ama insan paranoyak olur herhalde :)
Valla yapanlar varmış hatta bu konunun geçmiş sayfalarında da okudum bununla ilgili başlıklı konuda buldum 2014 lerde falan açıkçası Bi düşündürüyor valla adamlar öyle hastanede baskı altında onlarda yazık be

Merhaba arkadaşlar Tansel Kaplancan da tedavi olan var mi aranızda biz dün kendisiyle görüştük detaylı sperm analizinde 1 adet spermatid görülmüş bu iyi bir şey mi sizce

Merhaba arkadaşlar Tansel Kaplancan da tedavi olan var mi aranızda biz dün kendisiyle görüştük detaylı sperm analizinde 1 adet spermatid görülmüş bu iyi bir şey mi sizce
Biz gidiyoruz bizde gecen hafta bugun başladık 2 round spermatid görüldü yazıyordu bu en azından üretim var demek oluyormuş oyle dedi bize

Bu ilaçlar hormonları düzenlemek için galiba daha sonra teseye mi alacaklar bizim fsh 17 varikosel de var Allah yardımcımız olsun inş biz de anneliği tadarız.

Cok guzel aydınlatmışsın teşekkürler, umut olsun bu Formda ki herkese.. Peki kac yıllık tedavi sonucunda sperm bulundu?
canımm ne demek ben teşekkür ederim.. şimdi net bir tarih hatırlamıyorum ama en az bir altı ay sürmüştü bir yılı bulmadan bile hemen ilaç destek tedavisiyle sperm elde edilmişti

Nasil bir tedavi sonucu sperm cikisi oldu ?
Selamlar canım, hormon ve genetik testlerin sonuçlarına bağlı olarak belirlenen destek ilaç protokolü sonrasında testte az sayıda sperm elde edilmesi sonucunda bizi tüp bebek tedavisine aldılar. Bu şekilde oldu yani :) hepinizin sorularına tek tek cevap vermeye çalıştım canlarım, inşallah yardımcı olabilmişimdir Özelden soranlar olmuş tekrar söylüyorum doktorum Seval Taşdemirdi ve Fertijin'de tedavi gördüm öncesinde gittiğimiz klinikte bize asla çocuk sahibi olamayacağımız söylenmişti, görüyorsunuz canlı canlı karşınızdayız çok şükür umudunuzu kaybetmeyin, zaman ve paranızı yanlış yerlere insanlara ayırmayın diyorum son olarak :) yine sorularınızı yanıtlamaya çalışırım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…