- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 103
keşke canım her saat başı açıyorum burayı bakıyorum okuyorum bir umut çare arıyorum ama yokKızlar hiç iç açıcı bir haber verecek olan içimizdeki umutları yeşertecek birşey yokmu gerçekten kendimi depresyona girmiş gibi hissediyorum hayattan zevk almıyorum sosyallik falan hep bitti sanki çaresiz hastalık gibi keşke olumlu sonuç alanlar buralara bireyler yasalarda az moralimiz düzelse
Muhtemelen sizinki herşey normal diye çıkmış bizde testis küçük hormonalr yüksekMerhaba. Bizim de ilk testimiz de hiç yok gibiydi sayı yazmıyordu yıkama sonrası bi kaç sperm çıkışı olmuş sonra biz bitkisel destekler ve vitaminlerle ikinci testi 3 hafta sonra verdik sayı 100.000 olmuş ama hepsi hareketsiz 1 ay sonra tekrar verdik 200.000 olmuş hareket toplam yüzde 5 bize umut oldu şimdilik doktor klomen tedavisine başladı 1 ay sonra doktora gideceğiz kontrole vitamin felan kullanıyoruz yine bakalım inşallah sayımız düşmez bizim hormonlarımız felan normaldi belki ondan tedaviye cevap verdi bilmiyorum genetik sonuçları bekliyoruz şimdilik
Evet normal olduğundan çıkış olmuş olabilir belki İnşalllah bir an önce sizinde çıkış olurMuhtemelen sizinki herşey normal diye çıkmış bizde testis küçük hormonalr yüksek
Biz aldık. Macun gönderdiler 1 ay kullandık sonra Celalettin Peru’da tedaviye başladık başka kullanmadık. Yalnız sperm testinde %8 spermatidle başlamıştık. 3 ay tedavi sonrası %5 e düştü. Acaba macun mı işe yaradı ondan yüksekti kullanmayı bırakınca düştü diye düşünmüyor değiliz.slm kızlar yanıklar baharat diye bi sayfa var instagramda gördüm hiç duyan var mı aranızda yada oradan bitkisel kurler alan oldu mu
Gerçekten yapılıyor muymuş boyle bir şey çok şaşırdım açıkçası. Ben de alayim diye düşündüm ama insan paranoyak olur herhalde :)Kızlar daha önceki konularda gördüm eve mikroskop alıp sperm inceleyen varmı aranızda
Valla yapanlar varmış hatta bu konunun geçmiş sayfalarında da okudum bununla ilgili başlıklı konuda buldum 2014 lerde falanGerçekten yapılıyor muymuş boyle bir şey çok şaşırdım açıkçası. Ben de alayim diye düşündüm ama insan paranoyak olur herhalde :)
Biz gidiyoruz bizde gecen hafta bugun başladık 2 round spermatid görüldü yazıyordu bu en azından üretim var demek oluyormuş oyle dedi bizeMerhaba arkadaşlar Tansel Kaplancan da tedavi olan var mi aranızda biz dün kendisiyle görüştük detaylı sperm analizinde 1 adet spermatid görülmüş bu iyi bir şey mi sizce
Tansel Beyle görüştünüz mü acaba ilaç tedavisi ile ilerleme şansımız var mı acabaBiz gidiyoruz bizde gecen hafta bugun başladık 2 round spermatid görüldü yazıyordu bu en azından üretim var demek oluyormuş oyle dedi bize
yeni ilaç tedavisine başladık işte ilk ay ovitrelle ve ımpryl hap verdi bize. Bizim fsh yüksek ve tesisler biraz küçük normal çıkış beklemiyorum açıkçasıTansel Beyle görüştünüz mü peki ilaç tedavisi ile ilerleme şansımız var mi acaba
Bizimki 20 varikosel yok aynen tese olucazBu ilaçlar hormonları düzenlemek için galiba daha sonra teseye mi alacaklar bizim fsh 17 varikosel de var Allah yardımcımız olsun inş biz de anneliği tadarız.
canımm ne demek ben teşekkür ederim..Cok guzel aydınlatmışsın teşekkürler, umut olsun bu Formda ki herkese.. Peki kac yıllık tedavi sonucunda sperm bulundu?
Canım benim hormon değerlerim ilaç ile sonuç alınabilecek düzeydeydi o yüzden meniye sperm çıktı ama çıkmasaydı TESE ile sperm elde edilmeye çalışacaklardıPeki tese ile mi sperm bulundu acaba hormon değerleriniz normal miydi
Selamlar canım, hormon ve genetik testlerin sonuçlarına bağlı olarak belirlenen destek ilaç protokolü sonrasında testte az sayıda sperm elde edilmesi sonucunda bizi tüp bebek tedavisine aldılar. Bu şekilde oldu yani :) hepinizin sorularına tek tek cevap vermeye çalıştım canlarım, inşallah yardımcı olabilmişimdir Özelden soranlar olmuş tekrar söylüyorum doktorum Seval Taşdemirdi ve Fertijin'de tedavi gördüm öncesinde gittiğimiz klinikte bize asla çocuk sahibi olamayacağımız söylenmişti, görüyorsunuz canlı canlı karşınızdayız çok şükür umudunuzu kaybetmeyin, zaman ve paranızı yanlış yerlere insanlara ayırmayın diyorum son olarak :) yine sorularınızı yanıtlamaya çalışırım kızlarNasil bir tedavi sonucu sperm cikisi oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?