Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar merhaba instagramda actigim IVFMOMY SAYFASINA BEKLERİM SİZİ,BU UZuN YOLDA BİR BİRİMİZE DESTEK OLALİM

Kızlar bana yardım edin kafayı yemek üzereyim. Bir hafta oldu öğreneli. Aylardr çocuk isterken azosperm denen naletle karşılaştk dünyamız yıkıldı. İki defa sperm testi verdi eşim. İlkinde 4 sperm hücresi görüldü yazıyodu 2cide yazmıyodu bişey.
Doktorun asistanı eşime korkma bitkisel şeyler ye yükselir demiş. Keçiboynuzu pekmezi arısütü kuru üzüm vs önermiş.
Ben hala aptal gibiyim anlamıyorum bi türlü nr yapmalıym

Öncellikle sakin ol canim gene tek tuk sperm cıkısı oluyorsa umut vardir esin doktorun soylediklerini yapsin çikan spermlerle en kötu tup bebek yaparsinz biz senelrdir 1 sperm icin ugrasiyoruz

Merhaba sperm donasyonu için Kıbrıs'ta merkez ve doktor onerebilicek biri var mi

arkadaşlar iki sene sonunda sperm testinde elongoları gördük celalettin hoca artık size bırakıyorz dedi ister tüp bebeğe başlayın ister devam edin birde benim yaptırmam gereken testleri verdi onları yaptıracagım kadın doguma muayene olacagım bende bir sıkıntı varsa onu düzeltecegiz biz devam edecegiz tedaviye ama centrumdada test verecek eşim her hafta tüp bebk için gerekli hücreleri dondurtup yazın tüp bebege başlayacagız bizim embriyo oluşup 5.güne giderse genetik teste gönderecegiz mecbur eşim azf d delasyonu çünkü saglam olan embriyoları transfer ettirecegiz

Merhaba,bizde 6 aydır C.p da tedavideyiz.bizimde ilk gittigimizde yüzde yüz spermatositti.Daha sonra yüzde 4 spermatid oldu.En son gidisimizde de yüzde 9 a çıkmış.Ancak kan değerlerimize göre daha kotu sonuç cikmis.Hoca viskozitte sorun var demiş.Bizide elonge taramaya gönderdi bı daha ki randevumuzda baktirin demiş.
Siz de çıkış olmasina çok sevindim banada bı moral oldu.Acaba şu an tüp bebek aşamasına gectinizmi merak ettim.

Henüz sperm değil elongolar çıktı tüp bebege yaza dogru anca başlarız biraz daha ilerleme olsun istiyoruz o zamana kadar ben kendi kontrollerimi ve testlerimi yapacagım siz yine iyi ilerlemişsiniz biz 1 sene boyunca %100 lokosit görmüştük sizin 1 seneye iyi bir aşamaya gelirsiniz

Merhaba

Normal sperm çıkışımı

İns hepimiz için sonu iyi ve hayırli olurgerçekten çok zor bir süreç.

selam kızlar bugun adetimin 2.günü kan testi yaptırdım amh ve fsh diğer hormonlar sizce nasıl daha önce yaptırmış tecrubeli arkadaşların yardımını rica ediyorum

Estiradiol da düşük çıkmış bıraz. Daha önce hiç muayene olmadınız mı. Yada ultrason la yumurta bakıldı mı
Yok baktırmadım ultrasonda amh değeride 3,22 çıktı gerçekten e2 neden düşük canım çok sıkıldı ya korktugum şey başıma geldi bende de sıkıntı çıkmasından korkmuştum

doktorumla konuştum şimdi değerlerin normal dedi sadece ferritin yani demirin düşük dedi onun ilin demir hapı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…