Öncellikle sakin ol canim gene tek tuk sperm cıkısı oluyorsa umut vardir esin doktorun soylediklerini yapsin çikan spermlerle en kötu tup bebek yaparsinz biz senelrdir 1 sperm icin ugrasiyoruzKızlar bana yardım edin kafayı yemek üzereyim. Bir hafta oldu öğreneli. Aylardr çocuk isterken azosperm denen naletle karşılaştk dünyamız yıkıldı. İki defa sperm testi verdi eşim. İlkinde 4 sperm hücresi görüldü yazıyodu 2cide yazmıyodu bişey.
Doktorun asistanı eşime korkma bitkisel şeyler ye yükselir demiş. Keçiboynuzu pekmezi arısütü kuru üzüm vs önermiş.
Ben hala aptal gibiyim anlamıyorum bi türlü nr yapmalıym
Henüz sperm değil elongolar çıktı tüp bebege yaza dogru anca başlarız biraz daha ilerleme olsun istiyoruz o zamana kadar ben kendi kontrollerimi ve testlerimi yapacagım siz yine iyi ilerlemişsiniz biz 1 sene boyunca %100 lokosit görmüştük sizin 1 seneye iyi bir aşamaya gelirsinizMerhaba,bizde 6 aydır C.p da tedavideyiz.bizimde ilk gittigimizde yüzde yüz spermatositti.Daha sonra yüzde 4 spermatid oldu.En son gidisimizde de yüzde 9 a çıkmış.Ancak kan değerlerimize göre daha kotu sonuç cikmis.Hoca viskozitte sorun var demiş.Bizide elonge taramaya gönderdi bı daha ki randevumuzda baktirin demiş.
Siz de çıkış olmasina çok sevindim banada bı moral oldu.Acaba şu an tüp bebek aşamasına gectinizmi merak ettim.
MerhabaHenüz sperm değil elongolar çıktı tüp bebege yaza dogru anca başlarız biraz daha ilerleme olsun istiyoruz o zamana kadar ben kendi kontrollerimi ve testlerimi yapacagım siz yine iyi ilerlemişsiniz biz 1 sene boyunca %100 lokosit görmüştük sizin 1 seneye iyi bir aşamaya gelirsiniz
Hayır sper değil elongo hücre çıkışı başladıMerhaba
Normal sperm çıkışımı
İns hepimiz için sonu iyi ve hayırli olurHenüz sperm değil elongolar çıktı tüp bebege yaza dogru anca başlarız biraz daha ilerleme olsun istiyoruz o zamana kadar ben kendi kontrollerimi ve testlerimi yapacagım siz yine iyi ilerlemişsiniz biz 1 sene boyunca %100 lokosit görmüştük sizin 1 seneye iyi bir aşamaya gelirsiniz
inşallahİns hepimiz için sonu iyi ve hayırli olurgerçekten çok zor bir süreç.
Fsh yüksek lfh düşük demirde düşük ama amh göremedim. O daha sonra çıkacak herhalde 10 gün sonra çıkıyor geneldeselam kızlar bugun adetimin 2.günü kan testi yaptırdım amh ve fsh diğer hormonlar sizce nasıl daha önce yaptırmış tecrubeli arkadaşların yardımını rica ediyorumEki Görüntüle 2606015 Eki Görüntüle 2606016
Estiradiol da düşük çıkmış bıraz. Daha önce hiç muayene olmadınız mı. Yada ultrason la yumurta bakıldı mıFsh yüksek lfh düşük demirde düşük ama amh göremedim. O daha sonra çıkacak herhalde 10 gün sonra çıkıyor genelde
Yok baktırmadım ultrasonda amh değeride 3,22 çıktı gerçekten e2 neden düşük canım çok sıkıldı ya korktugum şey başıma geldi bende de sıkıntı çıkmasından korkmuştumEstiradiol da düşük çıkmış bıraz. Daha önce hiç muayene olmadınız mı. Yada ultrason la yumurta bakıldı mı
Benim amh 1.75 Estiradiol da 30 larda birşeyYok baktırmadım ultrasonda amh değeride 3,22 çıktı gerçekten e2 neden düşük canım çok sıkıldı ya korktugum şey başıma geldi bende de sıkıntı çıkmasından korkmuştum
Doktorum estiradiolun yüksek çıkması problem dedi hormonların normal dedi sizin yaş kaçBenim amh 1.75 Estiradiol da 30 larda birşey
26Doktorum estiradiolun yüksek çıkması problem dedi hormonların normal dedi sizin yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?