Teşekkür ederimRenkli doppler ultrasonografi çeltirdiğinde tıkanıklık var mı yok mu belli olur.
İnşallah vardır bi mucize bizim durumumuzdakiler için çok zor ama adetşniz geçerse bi test yaparsınızKızlar eşim azosperm tedavisi görüyor hormon iğneleri gıda takviyeleri keçiboynuzu özü çörek otu yağı yaklaşık 5 ay oldu böle devam ediyor. Bu ay adetimden sonra kasık ve karın ağrım geçmedi karnımda sürekli gerginlik var midem de rahatsz . Bi mucize olabilir mi sizce? Yarın doktora muayeneye gitcem heyecandan içim içime sığmıyor
Dr a gittm sabah. Herşey normal ama hamile değilsin dediİnşallah vardır bi mucize bizim durumumuzdakiler için çok zor ama adetşniz geçerse bi test yaparsınız
Benim eşim oldu ama İstanbul'da İzmiri Bilmem olumlu sonuç aldık biz çok şükürArkadaşlar merhaba ,hepımıze saglıklı gunler dılıyorum ,eşi azospermi olup mıcrotese olan var mı aranızda ,önerebıleceğiniz bir kurum özellikle izmirde tesekkurler sımdıden
Çok sevindim adınıza daha güzel haberlerinizi alalım inşallah ,rica etsem bilgi verebilirmisiniz ücret nedir ne kadar zaman sürüyorBenim eşim oldu ama İstanbul'da İzmiri Bilmem olumlu sonuç aldık biz çok şükür
Biz bir buçuk sene önce yaptırdık ameliyat 4500 liraydı Ama şu anda 5000 lira merkezden merkeze göre değişiyor fiyatlar zaman sorunu da sizin hastalığınızın sebebi ile alakalı olur hormonsal bir durum varsa o düzeltilip sonra ameliyat yapılır tıkanıklık varsa o düzeltilir bizim hiçbir problemimiz yoktu küçükken ameliyat olmuş sadece esim ondan dolayı azospermi hastasıydı onun için kısa sürdü 3 aylık bir tedavi süreci sonrası ameliyata alındıÇok sevindim adınıza daha güzel haberlerinizi alalım inşallah ,rica etsem bilgi verebilirmisiniz ücret nedir ne kadar zaman sürüyor
Cok tesekkur ederım bılgılendırme ıcın ,Benim eşim hıpolu azospermi sonradan olmus ,2 yıldır tadavi alıyoruz bırkaç aya tese olucaz dogru merkeze denk gelırız ınsallahBiz bir buçuk sene önce yaptırdık ameliyat 4500 liraydı Ama şu anda 5000 lira merkezden merkeze göre değişiyor fiyatlar zaman sorunu da sizin hastalığınızın sebebi ile alakalı olur hormonsal bir durum varsa o düzeltilip sonra ameliyat yapılır tıkanıklık varsa o düzeltilir bizim hiçbir problemimiz yoktu küçükken ameliyat olmuş sadece esim ondan dolayı azospermi hastasıydı onun için kısa sürdü 3 aylık bir tedavi süreci sonrası ameliyata alındı
İnşallah canım inşallah❤Cok tesekkur ederım bılgılendırme ıcın ,Benim eşim hıpolu azospermi sonradan olmus ,2 yıldır tadavi alıyoruz bırkaç aya tese olucaz dogru merkeze denk gelırız ınsallah
Çok geçmiş olsun, tüp bebek denediniz mi akabinde peki ? Kaç sperm bulundu ameliyatta ?Biz bir buçuk sene önce yaptırdık ameliyat 4500 liraydı Ama şu anda 5000 lira merkezden merkeze göre değişiyor fiyatlar zaman sorunu da sizin hastalığınızın sebebi ile alakalı olur hormonsal bir durum varsa o düzeltilip sonra ameliyat yapılır tıkanıklık varsa o düzeltilir bizim hiçbir problemimiz yoktu küçükken ameliyat olmuş sadece esim ondan dolayı azospermi hastasıydı onun için kısa sürdü 3 aylık bir tedavi süreci sonrası ameliyata alındı
5 tup dediler 1 tüpun icnde baya oluyomus sayi vermediler.Çok geçmiş olsun, tüp bebek denediniz mi akabinde peki ? Kaç sperm bulundu ameliyatta ?
Rabbim hayırlısını nasip etsin, bunda da vardır bir hayır, nerede tedavi gördünüz ?5 tup dediler 1 tüpun icnde baya oluyomus sayi vermediler.
Evet deneme yaptik tabiki 2 denememiz oldu ilki hic tutmadi ilkinci tuttu hamileydim evet ama kese icinde bebek olusmadi kurtajla geçen ay alindi.
Suan 2 tane daha donmus 5. Gun embriyom var onlarla devam edicez
Herseyimiz normaldi bende bi problem yoktu genetik kanlarimizada bakildi esimde cockken inmemis testis ameliyati olmus ondan kaynakli azospermdi.Rabbim hayırlısını nasip etsin, bunda da vardır bir hayır, nerede tedavi gördünüz ?
Sizi kırmak istemem, affınıza sığınarak soruyorum. sürecin çok başındayız süreci anlayabilmek için soruyorum. Azosperm dışında sizde başka bir durum var mıydı ? Tüm değerleriniz normal olmasına rağmen mi olmadı ?
Olsun, bunda da bir hayır vardır. İnşallah dolacak kucaklarımız :)
Sizin için sakıncası yoksa tüp bebek denemeleriniz için ne kadar para harcadınız? Ve eşiniz tese olmadan önce hiç mi sperm çıkışı olmuyordu?insallah yilmak yok devam edicez 10 kerede olsa denemeye devam
Hayır hiç sperm çıkışı yok Tamamen sıfırdı zaten azosperm demek hiç sperm çıkışı olmaması demekSizin için sakıncası yoksa tüp bebek denemeleriniz için ne kadar para harcadınız? Ve eşiniz tese olmadan önce hiç mi sperm çıkışı olmuyordu?
Zor bir ameliyat mı ? benim eşiminde genetik testlerini bekliyoruz, o da olacak ameliyatHayır hiç sperm çıkışı yok Tamamen sıfırdı zaten azosperm demek hiç sperm çıkışı olmaması demekücret konusu merkezden markete değişiyor ilk deneme eşimin ameliyatı ile birlikte 24 bin tuttu bu ücretin içinde çıkan spermleri ve dollenen embriyoları dondurma ücreti de var A'dan Z'ye her şey hesaplandığında 24 bini buldu benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?