Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar eşim azosperm tedavisi görüyor hormon iğneleri gıda takviyeleri keçiboynuzu özü çörek otu yağı yaklaşık 5 ay oldu böle devam ediyor. Bu ay adetimden sonra kasık ve karın ağrım geçmedi karnımda sürekli gerginlik var midem de rahatsz . Bi mucize olabilir mi sizce? Yarın doktora muayeneye gitcem heyecandan içim içime sığmıyor

İnşallah vardır bi mucize bizim durumumuzdakiler için çok zor ama adetşniz geçerse bi test yaparsınız

Arkadaşlar merhaba ,hepımıze saglıklı gunler dılıyorum ,eşi azospermi olup mıcrotese olan var mı aranızda ,önerebıleceğiniz bir kurum özellikle izmirde tesekkurler sımdıden

Arkadaşlar merhaba ,hepımıze saglıklı gunler dılıyorum ,eşi azospermi olup mıcrotese olan var mı aranızda ,önerebıleceğiniz bir kurum özellikle izmirde tesekkurler sımdıden
Benim eşim oldu ama İstanbul'da İzmiri Bilmem olumlu sonuç aldık biz çok şükür

Çok sevindim adınıza daha güzel haberlerinizi alalım inşallah ,rica etsem bilgi verebilirmisiniz ücret nedir ne kadar zaman sürüyor
Biz bir buçuk sene önce yaptırdık ameliyat 4500 liraydı Ama şu anda 5000 lira merkezden merkeze göre değişiyor fiyatlar zaman sorunu da sizin hastalığınızın sebebi ile alakalı olur hormonsal bir durum varsa o düzeltilip sonra ameliyat yapılır tıkanıklık varsa o düzeltilir bizim hiçbir problemimiz yoktu küçükken ameliyat olmuş sadece esim ondan dolayı azospermi hastasıydı onun için kısa sürdü 3 aylık bir tedavi süreci sonrası ameliyata alındı

Cok tesekkur ederım bılgılendırme ıcın ,Benim eşim hıpolu azospermi sonradan olmus ,2 yıldır tadavi alıyoruz bırkaç aya tese olucaz dogru merkeze denk gelırız ınsallah

Çok geçmiş olsun, tüp bebek denediniz mi akabinde peki ? Kaç sperm bulundu ameliyatta ?

Çok geçmiş olsun, tüp bebek denediniz mi akabinde peki ? Kaç sperm bulundu ameliyatta ?
5 tup dediler 1 tüpun icnde baya oluyomus sayi vermediler.
Evet deneme yaptik tabiki 2 denememiz oldu ilki hic tutmadi ilkinci tuttu hamileydim evet ama kese icinde bebek olusmadi kurtajla geçen ay alindi.
Suan 2 tane daha donmus 5. Gun embriyom var onlarla devam edicez

Rabbim hayırlısını nasip etsin, bunda da vardır bir hayır, nerede tedavi gördünüz ?

Sizi kırmak istemem, affınıza sığınarak soruyorum. sürecin çok başındayız süreci anlayabilmek için soruyorum. Azosperm dışında sizde başka bir durum var mıydı ? Tüm değerleriniz normal olmasına rağmen mi olmadı ?

Herseyimiz normaldi bende bi problem yoktu genetik kanlarimizada bakildi esimde cockken inmemis testis ameliyati olmus ondan kaynakli azospermdi.
Tutmamasinin nedenide nasip şans binde bi olan bos gebelk beni buldu hamile olduguma sevinmemle kaldim
Bu arada esimde bende bahceci umut tup bebekte tedavi olduk

Sizin için sakıncası yoksa tüp bebek denemeleriniz için ne kadar para harcadınız? Ve eşiniz tese olmadan önce hiç mi sperm çıkışı olmuyordu?
Hayır hiç sperm çıkışı yok Tamamen sıfırdı zaten azosperm demek hiç sperm çıkışı olmaması demek ücret konusu merkezden markete değişiyor ilk deneme eşimin ameliyatı ile birlikte 24 bin tuttu bu ücretin içinde çıkan spermleri ve dollenen embriyoları dondurma ücreti de var A'dan Z'ye her şey hesaplandığında 24 bini buldu benm

Zor bir ameliyat mı ? benim eşiminde genetik testlerini bekliyoruz, o da olacak ameliyat

Kızlar merhaba ameliyat tarihimiz yaklaşıyor içimde heyecanmı korku mu tam anlayamadığım birşey var. 3 aydır tedavideyiz tansel beyle bi hafta içinde adet olacağım diyince o zaman sizi bu ay ameliyata alalım dedi. Yok dedim hem izin sıkıntı hemde nebiliyim sanki tedavi bitmesin mi istiyorum ümit en azından tedavideyken devam ediyor bizim için. Olumsuz oldugunda nasıl bir yol izleriz hiç bilmiyorum tansel bey genelde hastalarına ben bulamazsam bulunmaz zaten diyor muş ilk tese bide bi sıkıntı bastı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…