Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zor bir ameliyat mı ? benim eşiminde genetik testlerini bekliyoruz, o da olacak ameliyat
Hayır çok kolay anestezi altında testislerden gerilerek yapılıyor Eğer sperm bulunamazsa bulabilmek için birkaç yerden delik açılıyor ameliyat uzun sürüyor çıktığında zaten ayilmış oluyor buz torbası getiriyorlar bölgeye uyguluyorsun 2 saat dinlendirip eve gönderiyorlar dikişler kendiliğinden düşüyor Zaten antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar birkaç gün ağrısı olabilir diye 3-4 güne toparlaniyo

Ben de çok stresli idim ameliyatta çıkmayacak kesin diyordum o kadar iğne Vuruldum Eğer ameliyatta sperm çıkmazsa benim yumurtalar ne olacak diye düşündüm eşim ameliyata gittiğinde bile odada Çıkmayacak ki diye bekledim çıkmazsa eşime nasıl söylerim Bunu diye düşünmeye çalıştım çok stresli bir dönem gerçekten öyle kolay değil ama Yer Gök dua çok dua ettim herkese de ettirdim dua edin Rabb'ime sığın inşallah çıkar

yumurta toplama günü mü oluyor ameliyat ?

önce ameliyat etseler, eğer sperm bulunursa kadını hazırlasalar olmaz mı ?

İşte ben de eşime olumsuz olursa nasıl teselli vereceğim onu düşğnğyorum hadi ona verdim ben nasıl kendimin içini soğutucam annemde çok üzülüyor oda var aman milletin uğraşmadan yaptıgı çocuklar için biz nasıl dualar ediyoruz Allahım yardımcımız olsun hep. Bu konuda da bu sayfadakiler olumlu olan sonuçları pek yazmıyor mu yoksa hep olumsuz mu oluyor bipmiyorum çok az kişi yazıyor başardım diye ben 7lumlu olursa her şeyi kalem kalem yazıcam

bana bu tarz durumlarda başarıyı arttırmak ve taze sperm tercih edildiği için dondurma işlemi yapmadıklarını söylediler.
Aynen sperm bulunursa hemen yumurta toplamaya gidiliyor . Ameliyattan 15 gün nerdeyse önce yumurta geliştirmek için iğne ilaç kullanılıyorki az sperm bulunursa onu kaybetmemek adına dındurursak çözdüpünde ölür diye

Merhaba bence içinizi ferah tutun iyi olacağına inanın olumsuz düşünmeyin herşey moralden geçiyor ,bu mübarek günlerde Rabbim hepimize şifa versin sizinde güzel haberlerinizi alalım inşallah

Cevabınız için teşekkürler. Gerçekten parasal olarak büyük rakamlar. Bir kaç kez denemek herkesin yapabileceği bir şey değil. Allah tez zamanda hepimize sonuç aldırsin.

Cevabınız için teşekkürler. Gerçekten parasal olarak büyük rakamlar. Bir kaç kez denemek herkesin yapabileceği bir şey değil. Allah tez zamanda hepimize sonuç aldırsin.
Amin amin ben iki kere denedim ama üçüncü için Hem maddi hem manevi kendimi toparlamam lazım

Ben de aynı düşünceler içerisindeyim hafta başına microtese olacak eşim
kromozom sebepli azospermi denildi, Allah’ım inşallah ameliyatta bulunacak
Bende de erken menopoz durumu var, ağar topar yumurta toplamaya başladık. Sonrasında eşimin durumunu kontrol ettiklerinde bu tatsız süprizle karşılaştık malesef

yumurta toplama günü mü oluyor ameliyat ?

önce ameliyat etseler, eğer sperm bulunursa kadını hazırlasalar olmaz mı ?
bence de sperm bulunduktan sonra transfere hazırlık süresi olmalı.
3 toplamadan sonra1 transfer deneme zamanı dedi doktorum ve ilaçlara başlattılar. Sonra eşim ilk kez ozaman sperm örneği verdi ve hiç bulunamadı. Dolayısıyla da beni ilaçlardan çektiler. O hormon ilaçlarından sonra psikolojim altüst oldu.”, günlerce etkisini atlatamadım

Kader kismet hersey cok gecmis olsun insallah sperm cikar insallah guzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…