Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gözünüz aydın olsun çok sevindim sizin adınıza sağlıkla huzurla büyütün yavrunuzu.
Şunu söylemek istiyorum biz de bayılmıyoruz c.peru ya onun torba torba ilaçlarına ama siz de okumuşsunuzdur peruya gidenler bir kaç kez tese olupta olumlu sonuç alamayanlar. Ve teseyi de sizin bahsettiğiniz bilindik doktorlarda hastanelerde olduk çoğumuz. Memorialda tese olup hiç hücre çıkmayan bi çok kişi var. Sizin iki tesenizde de az sayıda da olsa hücre çıkmış. Siz bizlere göre bi tık daha şanslı gruptasınız. Sizde de iki tesede de hiç hücre çıkmasaydı naapacaktınız başka yollar denemeyecek miydiniz... Bizler naapalım şimdi bi kaç kez tese olmuş olanlar olarak bırakalım mı bu işin peşini... Bi umut gidiyoruz işte alternatiflerin peşinden. Değil c.peru kocakarı yöntemleri bile deniyo insan çaresiz kalınca bi umut belki diyip.
Sizin tavsiyeniz Bu bişe yeni başlayanlara olabilir. Hiç tese olmamış olanlara olabilir belki. Ki tese de geriletiyo sisteme zarar veriyo. Bulunursa ne âlâ bulunamazsa tedavi iyce zorlaşıyo. Hiç tese olmadan gelin diyor o yüzden peru.
Biz perunun hastası değiliz hiç gitmedik.. sadece artık teselerden sonuç alamayınca bi ihtimal onu da deneyelim diyenlerdeniz

Allah yardımcınız olsun tez zamanda yüzünüzü güldürsün Rabbim.benim kafamı kurcalayan bir sorumvar benim eşimede azospermi teşhisi konuldu ama her zaman sperm tahlillerinde 2 ve ya 3 tane zayıf haraketli de olsa sperm oluyordu şimdi anlamadığım şey azospermide hiç sperm olmaması deyilmi o zaman bizim durumumuz ne.ayrıca biz bir kere tüp bebek yaptırdık onuda normal olarak eşimden aldılar yani hiç bir tese falan olmadı çok şükür.Valla ben bu doktorların işinden hiç anlamadım. Bir tek dileyim hepimizi Rabbim tez zamand evlat sahibi etsin

2-3 Tane hareketli sperm çıkıyorsa çeşitli vitaminlerle beslenme düzenine dikkat ederek alkol sigaradan uzak durarak sayıyı çogaltabilirsiniz ve iyi labaratuvarı olan bir merkezde tüp bebek yapabilirsiniz bence vakit kaybetmeden iyi bir ürologda tedavi olun şansınız yüksek

Kalbime su serpdin gibi canım çok teşekkür ederim bazı macunlar yapıyoruz bakalım. Eşim alkol siqara kullanmıyor canım önerin için çok teşekkür ederim. Peki birşey soruyum artma olursa doğal yolla gebelik olurmu sence.

o allahın bilecegi iş ama en azından tüp bebekte olma şansı olur ama macunlardan çok vitamin ilaçları daha etkili bence mesela promotil men,proxeed plus,neofortil gibi birde düzenli beslenme kuruyemiş tüketme bunlarda etkili sperm arttırmada

Celalettin peruda tedavi oldumu eşiniz benim eşim 2 senedir tedavide hücre bile yoktu şimdi elongo 2 ye geldik sperm çıkıbcaya kadarda devam edicez
Hayır tedaviye başlamadık.sperm oluşturacak spermatid falan hiçbir şey yok maalesef. Tese ameliyatı da çok yapılamıyor aksi takdirde farklı sorunlar oluşturabiliyor.

Celalettin peruda tedavi oldumu eşiniz benim eşim 2 senedir tedavide hücre bile yoktu şimdi elongo 2 ye geldik sperm çıkıbcaya kadarda devam edicez
Aslında tedaviye devam edebilirdik ama umudumuzu yitirdik biraz.Belki toparlayınca tekrar başlarız. Celaleddin hocanın bu hastalıktan dolayı bebek sahibi olan hastası var mı acaba? Forumlarda, okuduğum yorumlarda rastlamadım.bir arkadaşımızda az miktarda sperm var tedaviye devam ediyor 2 yıl belki daha fazladır Celaleddin hoca da. Yani insan ister istemez düşünüyor az miktarda sperm var olmuyor bizim nasıl olsun diye bu yüzden devam etmedik.

Aminnn sağolun hepimizin yüzü gülsün inşallah.
Çok az sayıda yada hiç olmaması durumunda azosperm teşhisi konuluyor. Bi kaç tane olması da aynı şey yani. Az sayıda olmasına oligospermi de deniliyo ama belli oranarı vardır belki. Belli bi oranın sayının altında olunca azosperm deniliyor benim anladığım.
Sizin durumunuzda zor evet ama bi tık daha iyi denebilir bi kaç tane de olsa. Demekki üretim var az da olsa. Bizlere göre çok çok iyi bi durum ama işte olumlu sonucu alamayınca o mucizeyi kucağa alamayınca....neye yarar diyebilir insan... Ama umut artırıcı bi durum yani bunun peşini bırakmayın elbette. O sayıları artırabilecek doktor ve tedaviler vesilesiyle tez vakitte mutlu sona ulaşırsınız inşallah

Çok teşekkürler canım benim..Rabbim tez zamanda hepimizin kucağını bebekle doldursun. Yuvalarımızdan kendi kanımız olan çocuklarımız olsun.ben ne kadar zor bir durum olduğunu malesef çok iyi biliyorum oyüzden kim bu yolda mücadele ediyorsa Rahman Rahim olan Allah bekletmeden karşılığını versin hepimize.

Merhaba canım bizde tansel hocada tedavideyiz sizin azo sebebiniz neydi ben çok korkuyorum çıkmıcak diye bizde ağustos gibi tese olucaz sebepsiz azoyuz çıkmaz diyorlar çok kişi ile konuştum her şey normal eşimde ama sperm yok

Bizde o tarihlerde tese olacağız tansel beyde umarım herkeste çıkar

hayırlı sonuçlarınız olsun inş.
benim de eşimde sperm testinde hiç sperm çıkmadı. y kromozomunda da yapısal bozukluk çıktı doktor azosperminin sebebi muhtemelen bu dedi. benim de eşime micro tese yapacak ama bilemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için hiçbirşey düşünmemeye calısıyorum sadece dua ediyorum.

Celalettin peruya bi gorunun tese olmadan once yinede siz bilirsiniz. Tedavisiz teseye karsiyim

tıkanık olup olmadığı muayenede nasıl anlaşılıyor ? biz tahlileri yaptırdık muayeneye gideceğiz ? elle muayene de mi yorum yapıyor doktor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…