Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugün bir mucize oldu resmen, başladığımız bu yolculukta azosperm teşhisi ile boğuşurken bugün semen analizini aldık, sıralı vermiştik. ikisinde de sperm bulundu. sayısı oldukca düşük 9 bin civarı ancak teseye gerek olmadığını, bir aylık ilaç tedavisi sonrasında tüp bebek sürecine başlayabileceğimizi söyledik doktorumuz. çok şükür rabbime..

Gözünüz aydın inşeAllah tüp bebeye gerek kalmadan hamile olursun ❤

Merhaba arkadaşlar eşi ovitrelle iğnesi kullanıp faydasını gören var mı acaba ? Tansel Hoca eşime ovitrelle iğnesini vermiş bu iğne kadınlar için kullanılmıyor mu ?

Merhaba arkadaşlar eşi ovitrelle iğnesi kullanıp faydasını gören var mı acaba ? Tansel Hoca eşime ovitrelle iğnesini vermiş bu iğne kadınlar için kullanılmıyor mu ?

aynı şekilde dün benim eşime de Murad başar hoca ovitrelle verdi altı hafta sonra bazı testleri yapacak ona göre 10 kutu tamamlanacak. Ben de merak ediyorum eşlerinden kullanan var mı yan etkileri varmı? Bi de internette yazdığımızda sürekli kadınlarla ilgili şeyler çıkıyor erkeklerde kullanımıyla ilgili bişey yok. Ama baksanıza tansel beyMurad bey bu ilacı veriyor hepsi.

Eşlerinize sperm azlığından dolayı hormon iğnesi verdiler mi? Hormonlarinda eksikliği olanlara mi veriliyor sadece? Novaartta Mehmet Erdem eşimin spermleri için sadece vitamin desteği yetmeyebilir iğne de verilebilir ürologumuz gordukten sonra dedi. Ama eşimin hormonları normaldi. Bu hormon iğnesi kullananlardan merak ediyorum. Hormon değerleri sağlam olup da hormon iğnesi kullanan oldu mu spermler için?

Eşinizde hormon eksikliği mi vardı yoksa normal değerlerde hormonları olmasına rağmen mi verildi?

Eşinizde hormon eksikliği mi vardı yoksa normal değerlerde hormonları olmasına rağmen mi verildi?

Ovitrelle
Hormonlar icin kullaniliyor cok iyi ve etkili bir igne. Benim esimde kullaniyor. Hormonları düzenliyor

Erzurumda eş faktörlü tüp bebek yaptıran hanımlar acaba tese ameliyatını hangi doktor yaptı başarı öykülerinizi duymaya ihtiyacım var yardımcı olun lütfen süreçten cok korkuyorum

Erzurumda eş faktörlü tüp bebek yaptıran hanımlar acaba tese ameliyatını hangi doktor yaptı başarı öykülerinizi duymaya ihtiyacım var yardımcı olun lütfen süreçten cok korkuyorum
Erzurum araştırma hastanesine mi gidiyorsunuz virüs nedeniyle kapalıydı açıldı mi bilginiz var mı yakup hoca orda mi

Erzurum araştırma hastanesine mi gidiyorsunuz virüs nedeniyle kapalıydı açıldı mi bilginiz var mı yakup hoca orda mi
Şuan bende arıyorum fakat henüz başlamadı sanırım. Bizde yakup hocaya başlıcaz büyük ihtimalle çünkü atakan ve yakup hocadan baska kimse kalmadı orda da nasıl olacak hiç bilmiyorum buraya evlilik dolayısıyla geldim bilmiyorum doğru düzgün çokta korkuyorum zaten Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Korkucak hic bisey yok valla yeterki olsun inşallah temmuz olmazda bu ay
Korucak hiç bişey yok evladimiza kavuşacağımiz dikenli bi yol sadece sonu guzel

Korkucak hic bisey yok valla yeterki olsun inşallah temmuz olmazda bu ay

Korucak hiç bişey yok evladimiza kavuşacağımiz dikenli bi yol sadece sonu guzel
Doğru söylüyorsunuz ama işte ah söyledim ya ben alttan bile muayene olamazken bu bana büyük sınav olacak sonu güzel olur umarım hepimiz için

Merhaba acaba bu surecten kisaca bahsedermisiniz ayni durumu bizde yeni ogrendik ve yikildim neyapacagimizi bilmiyorum ve sirali semen analizindeki siralidan kastinin pespese iki kez demek mi? Cevaplarsaniz bana umut olacaksiniz tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…