Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde esimle yeni ogrendik azospermi oldugunu ama varikoselde varmis varikosel ameliyati olup 3 ay ilac tedavisi uygulanacak dogal yollar ile zor deniyor tup beebek icin kalitesini ve hareketliligi sayisini arttirmaya calisicaz spermin sigarayi birakti esim gun de 1 tane iciyor ameliyata kadar komple birakacak

Eşiniz sigarayı bıraktığı zaman hemen testinde değişim mi olur? Sigara içerken hiç mi çıkmıyor?

Biz tedavınin sonuna geldik ben bugun adet oldum cuma gidicem inşallah önce ben hazırlanacağım sonra eşim yumurta t7plama günü tese olacak bakalım ne olacak tansel beyde tedavıdeyiz 4 ay bitti ilk tese

Biz tedavınin sonuna geldik ben bugun adet oldum cuma gidicem inşallah önce ben hazırlanacağım sonra eşim yumurta t7plama günü tese olacak bakalım ne olacak tansel beyde tedavıdeyiz 4 ay bitti ilk tese
Hakkinizda hayirlisi olsun canim, rabbim guzel haberinizi almayi nasip etsin yumurtalar kacinci gun toplaniyo?

Hakkinizda hayirlisi olsun canim, rabbim guzel haberinizi almayi nasip etsin yumurtalar kacinci gun toplaniyo?
Amin inşallah. Ya tam olarak emşn olmamakla beraber normal yumurtlama günümüz de oluyor diye biliyorum yani düzenli bir adet döngüsü olan insan 28 gün de bir oluyorsa 14. Güne falan denk geliyor diye biliyorum

Kendimi öyle olsun olmasa yıkılmam moduna bağlamadım şansımızı deneyelim bakalım bi tıp ilerliyor bu rosi falan yıllar sonra daha iyi sonuçlar verir diye düşünüyorum. Hiç olmasa da herşey Allahtan ha illakki üzülürüz de mühim olan sağlık

Amin inşallah. Ya tam olarak emşn olmamakla beraber normal yumurtlama günümüz de oluyor diye biliyorum yani düzenli bir adet döngüsü olan insan 28 gün de bir oluyorsa 14. Güne falan denk geliyor diye biliyorum
Benimde yeniden bir planlama icin klinikle irribata gecmem lazim, ondan sordum tesekkur ederim canim.. Insallah cok guzel sonuclar alirsinn, hep pozitif olmaya calis, umitsizlige asla dusme.. Rabbim ol deyince oluyo

Bizde tansel beyin hastasiyiz bisey sormak istiyorum esinizde gen testi normal hormonlar kotu ve azospermi dimi biz daha cok yeninogrendik bilgilenmeye calisiyorm

Esimin sperm yok yani bir iki tane cansiz cikiyor ama spermatid var 4 round fakat hormonlar tepetaklak tansel bey sanirim ilaca baslatcak randevumuz haftaya nasil bir yol izleniyor merak icindeym

Bizde tansel beyin hastasiyiz bisey sormak istiyorum esinizde gen testi normal hormonlar kotu ve azospermi dimi biz daha cok yeninogrendik bilgilenmeye calisiyorm
Bizim genetik temiz çıktı fsh 24 tü yüksekti bide testisler normalden küçük ve bizde sadece 2 raund spermatid çıktı ilk ay haftada 2 ovitrelle ve ımprly verdi diğer aylar ise haftada 2 ovitrelle ve merional iğne ve ımprly verdi hormonlar ilk ay düzelmişti artık tese zamanı geldi

Yani toplam 4 ay tedavi gordunuz dimi peki rosi mi yapcak yoksa sperm bulurm mu dedi

Yani toplam 4 ay tedavi gordunuz dimi peki rosi mi yapcak yoksa sperm bulurm mu dedi
Yani bize baştan rosi yapıcaz veya %100 kesin bulurum deseydi o doktorda tedavi olmazdık çünkü bizde tıkanıklık yok kesin çıkar diyemez yada rosi yaparım diyemez çünkü bizimki hormonal bozukluk. Tese olmadan hiç birşey diyemez ha tabi şöyle artılarınız var dedi tabi genetik temiz yaş genç işte hormonlar tedavıyle düzeltilebilir ama %100 demedi dese inanmazdım zaten

Herhangi bir oran istemedik sadece ameliyatta iyi bir doktor oldugunu ve ameliyatı olumsuz olan hastasının bile onfan çok memnun oldugunu okudum genelde. Bide eşimin sağlığını işinin ehli bir insana emanet etmek istedim. En az hasarla bu tedaviden çıksın istiyorum

İnsallah bulur guzel haberlerini yaz buraya lutfen bizlerede umut ol acikcasi tansel bey bana guvenilir geliyor ama rosi gecmisi sanirim yok tam bilmiyorum o konuda dusuncem var

İnsallah bulur guzel haberlerini yaz buraya lutfen bizlerede umut ol acikcasi tansel bey bana guvenilir geliyor ama rosi gecmisi sanirim yok tam bilmiyorum o konuda dusuncem var
Rosi yaptıgını hiç duymadım. Çünkü o çocuklar bi sıkıntılı mı. Olacak ne olacak tam emin olmadan o işe girmek istemiyor diye okumuştum. Olumlu olursa yazarım. Genel olarak tüm süreci anlatırım fakat size tavsiyem ben geçen yıl eylülde öğrenmiştim kendimi çok yıprattım hayatımın tek amacı buymuş gibi düşündüm ama en önemli olan huzur ve sağlık ne gelirse rabbimden çok yıpratmayın kendinizi ve asla 3şinizin üstğne gitmeyin anlayışlı olun ona karşı

Katiliyorum sana ama sigara konusunda doktor 3 diyor bu 4 iciyor deliriyorum dikkat etmesi lazim kilosu da var korkuyorum ister istemez ama huzursuzluk yasamadan yasatmadan ustesinden gelmeye calisiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun cok memnun oldum size rastladigima haberi bekliyorum hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…