- 25 Haziran 2020
- 4
- 4
- 1
- 32
Volüm çok az eşiniz tekrar test versin aynı sonuç çıkarda hormon değerlerine baktırın hormon normalse tıkanıklık vardır onun içinde trankasyon ultrason çektirsin tıkanıklık varsa orda tespit edilirkizlar banada yardim edin bu sperm sonucumuz azosperm dedi dr bisey anlatmadan direk tüp bebek dedi canim cok sıkkın Eki Görüntüle 2654547
Merhaba çok uzun süre önceki mesajını okudum, rica etsem bahsedermisin suan nasıl bi süreçtesini?selam canim bende 3 senelik evliyim ve 2 senedir cocuk istiyoruz biz hemen ögrendik yani hic korunmadan denemedik,bende prolaktin yüksekligi oldugu icin cocuga karar verdigimiz doktora gittik oda benim kanimi aldi hemde esinide urologa yollayayim bise varsada vakit kaybetmeyiz dediler sonuc malaesef azosperm,her ihtimale karsin baska bir urologa daha gittik sonuc ayni,tüp bebek merkezindeyiz simdi ama esimde hepatit b de cikti ve chromoson testide iyi cikmadi,esimede tese yapilcak ama önce hepatit b tedavisi tamamlanmasi lazim önce baslanamiyor,bize doktorlar cok umutlanmayin dogustan olma ihtimali cok yüksek dedi,seni cok iyi anliyorum biz ögrendigimizde sok olduk cünkü hic beklemiyorduk,tese de sonuc alamazsak nasil dayanirim bilmiyorum,rabbim hic kimseye bunlari yasatmasin
zagolVolüm çok az eşiniz tekrar test versin aynı sonuç çıkarda hormon değerlerine baktırın hormon normalse tıkanıklık vardır onun içinde trankasyon ultrason çektirsin tıkanıklık varsa orda tespit edilir
sagol canm degilmi banada az geldi cok korktum durumumda yok tup bebek icin
banada oyle geldi canm baska yere yaptiracaz ozel hastanede yapildi ama cok kotu oldumVolüm çok az eşiniz tekrar test versin aynı sonuç çıkarda hormon değerlerine baktırın hormon normalse tıkanıklık vardır onun içinde trankasyon ultrason çektirsin tıkanıklık varsa orda tespit edilir
10 gün ıle 15 gün arası ilaç kullandıktan sonra toplanıyor canım vücudunun vereceği gelişime bağlı hakkinizda en hayırlısı rabbim emeklerinizin karşılığını boş bırakmasın inşallahAmin inşallah. Ya tam olarak emşn olmamakla beraber normal yumurtlama günümüz de oluyor diye biliyorum yani düzenli bir adet döngüsü olan insan 28 gün de bir oluyorsa 14. Güne falan denk geliyor diye biliyorum
Amiinnn inşallahhh10 gün ıle 15 gün arası ilaç kullandıktan sonra toplanıyor canım vücudunun vereceği gelişime bağlı hakkinizda en hayırlısı rabbim emeklerinizin karşılığını boş bırakmasın inşallah
Tedavi gördünüz müBizde de durum aynıama haftaya perşembe günü mtese için hazırlanıyoruz. Şu dönemde kovid19 testi de istemiyormuş, cumartesi gidip yaptırıcaz ve diğer kontrolleri yapılacak
Yıkama sonrası görülen spermler tüp bebek için kullanılamıyor diye biliyorum. O aşamada zaten ölüyor spermler.Kızlar eşi azospermi olanlarA aşılama yapılmıyormu hani yukama sonrası biakçtane canlı soerm bulunursa belki direk tüp bebek diyorlar ya
Eşimin inhibin b testi 29.4 çıktı ne demek bilgisi olan varmi
Dün tahlillerimizi yaptırdık, perşembe sabahı mtese için gideceğiz bakalım :/ öncesinde herhangi bir tedavi verilmediTedavi gördünüz mü
Hangi doktor hormonlar falan normalmiDün tahlillerimizi yaptırdık, perşembe sabahı mtese için gideceğiz bakalım :/ öncesinde herhangi bir tedavi verilmedi
Ben Maltepe üni hastanesinde başladım yumurta dondurmaya, Ümit Özekinci ile. Sonra eşimde sorun olduğu çıktı ortaya, aynı hastanedeki ürolog ile görüştük, dondurulmuş yumurtalarım orada olduğu için.Hangi doktor hormonlar falan normalmi
Ama bize hiç Tese öncesi tedaviden Bahsedilmedi :/Once tedavi olmalisin hormonlar icin 4 5 aylik ilac igne tedavisi sonra tese olman lazim sansinin yukselmesi icin cunku hepimiz ayni durumdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?