- 27 Şubat 2019
- 300
- 752
- 103
Nasıl ilaclar kullanildi icerinde ne var spermi etkilermi bilemeyiz canim. En kısa zamanda bi urologa gorunun. Yada celalettin peuyu tavsiye ederimHanımlar benim eşim azospermi değil ama sperm sayısı 24.3 milyon, hareketsizlik %99 eşim sperm testi yaptırmadan bir ay önce Ramazan ayında eşimle covid 19a yakalandık ilaçları çok ağırdı ilaç içmeden evvel ben iyiye gidiyordum ilaçlardan sonra kusmaya başladım çok çok kötü oldum ilaçları bıraktım ve kısa sürede iyileştim eşim ilaçlara devam etti ve o da çok kötü oldu sonra ilaçları bıraktı , biz evde tedavi oluyorduk, eşim kötüleşti hastaneye yatırıldı ilaçları tekrar vermeye başladılar ben ilaçları bıraktığım için eşimden önce iyileştim ve bu olaydan 1 ay sonra eşim test yaptı sonuçları böyle çıktı sizce bu ilaçların sperm sayısı ve kalitesinde etkisi olmus mudur
Bu doktor neredeNasıl ilaclar kullanildi icerinde ne var spermi etkilermi bilemeyiz canim. En kısa zamanda bi urologa gorunun. Yada celalettin peuyu tavsiye ederim
merhaba evet anestezi ile oluyor agrili bir islem degil merak etmeyin. Sadece islemden sonra bir iki gun hafif kanama ve hafif kasık agrısı olabiliyor. Hayırlı olsun insallahKızlar merhaba yumurta toplana aprılı bır işlemmi anestezi ile mi oluyor
Teşekkür ederim bu sabah 9 a kadar ameliyata gireceğiz şuan hazırlık aşamasındayız dua edin hepiniz lütfenmerhaba evet anestezi ile oluyor agrili bir islem degil merak etmeyin. Sadece islemden sonra bir iki gun hafif kanama ve hafif kasık agrısı olabiliyor. Hayırlı olsun insallah
insallah cok guzel gecer dualarimdasinizTeşekkür ederim bu sabah 9 a kadar ameliyata gireceğiz şuan hazırlık aşamasındayız dua edin hepiniz lütfen
Çok şükürmerhaba ne yaptınız umarım eşinizin ameliyatı başarılı geçmiştir
. İnanın ben de şuan tam hiçbirşey bilmiyorum yarın arayacaklar onu biliyorum doktorlara kaç kez sordum olgun demi diye evet olgun dediler rosi mi diyorlar diye defalarca sordum ama sayı kalıte bilgisi alamadım akşam 8 de dölleme olacak sayım devam editor dedi bizşmle beraber 3 kişi daha ameliyat vardı yoğundu yani bende şuan beklemedeyim o çocuğu kucağıma almadan ben hiç birşeye inanamam kiharika çok şükür bundan sonraki süreci de yazın lütfen sizden kaç yumurta toplandı? döllenme kaç tame oldu?
Embriyolog arayıp bilgi veriyor genelde. Erbil bey gün gün takip ediyor ama embriyo ile ilgili süreçte bilgilendirmeyi embriyologlar yapıyor.kadın doğum doktorunuz erbil hoca mı? oda mı bilgi vermedi? en azından sizin kaç yumurtanız oluşmuş kpntrollerde söylerlerdi?
Arka arkaya sperm testi veriliyor, 20 dk ara ile doktor istediMerhabalar
Gözünüz aydın olsun umarım şu an daha iyi bir aşamadasınızdır.
Sıralı örnek verdik demişsiniz bu farklı bir yöntem mi yoksa siz mi o şekilde verdiniz? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Yanlış bilgi vermişsiniz, tansel hoca 3-4 arkadaşımı klineflter sendromlu eşlerini 6-7 ay hormon tedavisi yapıp tese yaptı şuan hepsinin bebeği var.Canım hiç birimiz burda ürolog değiliz ama benim incelediğim makalelerde genetik sorunlar dışarıdan hormon desteğiyle vs tedavi edilemiyor. Çünkü bu sorun doğuştan gelen dna ile ilgili bir durum ve dna ni degistiremiyorsun. Doğrudan tese ile sperm bulunup tup bebek ile embriyo oluşturup, embriyolarda gen tahlili yapılıp babadan gelen genlerden dolayı embriyonun knififer sendromu olup olmadığına basıldıktan sonra anneye transfer edilmesi. Tese ile de bu dna hasarını taşıyan hastaların şansı oldukça yüksek diye duymuştum. Boşu boşuna dışarıdan hiç bir hormon desteğiyle düzelmeyecek bir durum için hormon tedavisi almanın anlamı yok. Istanbuldaysaniz tansel kaplancan ve emre bakircioglunu, ateş kadioglunu öneriririm.
Tese kimde yapıldı?çok teşieküür ederim yazdıkların için. ne yazkki benim eşimde doğuştan gelen bir şeymiş. ve biz sperm testi boş çıkınca direk tese yaptılar acıma duygusu yok çünkü direk ücret almaya bakıyrlar. eşim baya kötü olmuştu ozaman hemde baya iki senedir evliyim evlendikten iki ay sonra öğrendik. 3 4 ay sonra tese yaptık teseden bir iki ay sonraya kadar neredeyse bütün saçları beyazlamıştı eşimin kurban olduğum yaradan sınıyor işte umarım evlat için uğraştığımız yolda günahlarımızı affeder
Farklı bir yöntemmiş bu şekilde canlı hücre bulma ihtimali daha mı yükseliyor acaba?Arka arkaya sperm testi veriliyor, 20 dk ara ile doktor istedi
Benimde okuduklarımdan çıkardıpım kadarıyla kaliteli embriyo oluşturmak için normal spermler de de yapılıyormuşroside kullanılıyor yumurta uyarımı yapılıyor spermin kuyruk kısmı yerine geçiyor bu işlem. ama normal sperm bulunsa da yapılıyor diye biliyorum ama emin değilim en çok rosi de kullanılıyor. piezzo kaliteyi arttırmak için de kullanılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?