Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nasıl ilaclar kullanildi icerinde ne var spermi etkilermi bilemeyiz canim. En kısa zamanda bi urologa gorunun. Yada celalettin peuyu tavsiye ederim

harika çok şükür bundan sonraki süreci de yazın lütfen sizden kaç yumurta toplandı? döllenme kaç tame oldu?

harika çok şükür bundan sonraki süreci de yazın lütfen sizden kaç yumurta toplandı? döllenme kaç tame oldu?
. İnanın ben de şuan tam hiçbirşey bilmiyorum yarın arayacaklar onu biliyorum doktorlara kaç kez sordum olgun demi diye evet olgun dediler rosi mi diyorlar diye defalarca sordum ama sayı kalıte bilgisi alamadım akşam 8 de dölleme olacak sayım devam editor dedi bizşmle beraber 3 kişi daha ameliyat vardı yoğundu yani bende şuan beklemedeyim o çocuğu kucağıma almadan ben hiç birşeye inanamam ki

kadın doğum doktorunuz erbil hoca mı? oda mı bilgi vermedi? en azından sizin kaç yumurtanız oluşmuş kpntrollerde söylerlerdi?

kadın doğum doktorunuz erbil hoca mı? oda mı bilgi vermedi? en azından sizin kaç yumurtanız oluşmuş kpntrollerde söylerlerdi?
Embriyolog arayıp bilgi veriyor genelde. Erbil bey gün gün takip ediyor ama embriyo ile ilgili süreçte bilgilendirmeyi embriyologlar yapıyor.

roside kullanılıyor yumurta uyarımı yapılıyor spermin kuyruk kısmı yerine geçiyor bu işlem. ama normal sperm bulunsa da yapılıyor diye biliyorum ama emin değilim en çok rosi de kullanılıyor. piezzo kaliteyi arttırmak için de kullanılabilir

Yanlış bilgi vermişsiniz, tansel hoca 3-4 arkadaşımı klineflter sendromlu eşlerini 6-7 ay hormon tedavisi yapıp tese yaptı şuan hepsinin bebeği var.

Tese kimde yapıldı?

Benimde okuduklarımdan çıkardıpım kadarıyla kaliteli embriyo oluşturmak için normal spermler de de yapılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…