Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tese kimde yapıldı?
Aci bademde cem bey yapti suha sonmez tup bebek doktoru araci oldu pazartesi kontrole gittik sali gunu sabah randevu aldi cem beyden sabah 9 gibi girdi 15 dk sonra cikti allah baska dert vermesin dedi sadece muayene yapmadi ameliyat oncesi bakmis sadece esim ole soyledi. Tedavi filan uygulanmadi. Evlendigimin 5 ayiydi 2 ayinda ogrenmistim. Cevremdede hic bu tarz bir konu olmadigindan bilgimde yoktu. Keske bilgim olsaydi da hem maddi hem manevi zarar ugrayip esimin cani yanmasaydi

Canim spremozoa tam yazamadim bu yumurtanunyuvarlak sipermi kuyruklu sprem olarak algilanmasini sagliyor. Yanlis degilsem ilk uygulayan centrum klinikti. Gecen sene ilk duydugumda 6 denemden 4 gebeligi vardi henuz dogum yoktu suan bilmiyorum. Doganlar vardir elbet. Ozaman bana anlatilina gor yaklasik 4 saate yakin elektirik tarzi bir uygulma yapiyorlarmis. O hakeret ettigi icin yumurta onu siprem olarak algilayip dolluyormus yani benim anlicagim dilde bana anlattiklari buydu. Ama recai bey abaya ilgili konusmustu. Cok paraci oldugu soyleniyor.brn tadevi olmadim sonuclarimi yolladim gelmenize gerek yok dendi.

Benimde okuduklarımdan çıkardıpım kadarıyla kaliteli embriyo oluşturmak için normal spermler de de yapılıyormuş

Merhaba.. çok uzun zaman geçmiş üzerinden ama sonuç ne oldu ? Bizde o doktora gitmeyi düşünüyoruz da fikir olur bize de

Merhaba hanımlar. Benim eşimde azospermi hastası. 2 yıl oldu evleneli.04.07 de mictotese olduk ama sperm bulunamadı.spermatid bulunduğu için rosi denediler maalesed oda tutmadı.Doktorumuz tansel bey ve erbil beydi.Doktorlarımızdan yana sıkıntı yoktu çok güveniyorduk hala da güveniyoruz. İnş ikinci denememiz olumlu geçer.

Gecmis olsun. Esiniz ön tedavi olmusmuydu?

Çok geçmiş olsun. Eşinizde sorun ne idi ? Hormonlarla ilgili bir sıkıntı var mıydı acaba?

Kesinlikle cok etkiler bir soguk alginligi bile spermi etkiliyor, o kadar hasta olduysa kesin... Ama 3 ayda sperm yenilenecegi icin bir sonraki spermi test ettirin bence.

Kesinlikle cok etkiler bir soguk alginligi bile spermi etkiliyor, o kadar hasta olduysa kesin... Ama 3 ayda sperm yenilenecegi icin bir sonraki spermi test ettirin bence.
Aynen inşallah bende bugün hormon testi yaptım, doktor hiç bir sıkıntın yok dedi. 2 ay sonra bir yılımız bitiyor o zamana kadar bebeğimiz olmazsa, eşim sperm testi yapacak bende rahim filmi çektirecem İnşallah gerek kalmaz

Teşekkürler yaklaşık 4 aya yakın iğne tesavisi olmuştu.

insallah tedavinin bi faydasi olmustur ve canli hucreye kendiliginden cikar.. bizim ilk tesemizde basarisizdi bodoslama ön tedavisiz simdi ikinciye hazirlaniyoruz.. bu ayin sonunda.. sertolli cell only cikmisti 2014 de. umitlenmek bi yandan cok yipratiyor..Uzuldum sizin adinizada..

Tansel kaplancanda tedavi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi.Muayene ücreti ilaçlar tahliller vs. Ne kadar tutuyor ortalama
merhaba biz microtese olduk tansel beydw 6750 tese 10 bin tüp bebek rosi için yaklaşık bir 5000 bin versik 4 ay eşimin kullandığı iğne ve takviye vitaminler benim tüp bebek için kullandığum iğne ve ikaçlar sonra arada testler falan hepsi 35/36 bini buldu Allah herkesin yardımcısı olsun

Maalesef tesede sperm çıkmadı. Biz geç evlendik ben 36 eşim 35 yaşında.O yüzden çok korkuyırum belki yaşım biraz daha genç olsa bukadar korkmazdım. Maalesef yıkıldım.çok ümitliydim hayal kırıklığı oldu benim için. Bir de doktoruma çok güveniyırum çok araştırdım. Tansel bey bulamadıusa ilk tesede ikinci bir şans olur mu fikri beni korkutıyır. Allah hepimizin yardımcısı olsun hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıcı bir süreç. Dilerim sizde bulunur allah yardımnız olsun

Galiba gec veya erken evlenmek bu durumlarda pek fark etmiyo benim esim 37 yasinda ve 31 yasindada hucre cikmadi. Bunu hic kafaniza takmayin olmayinca olmuyor cunki. Bizim gibi cok vaka var 3-4cu teseda hucre cikan.. demekki zamani gelmemis.. rabbim guzellestiriyordur

İnş verdipinde de vermediğinde de bir hayır vardır. Ben kendi yaşımdan korkuyorum daha çok. 13 yumueta topladılar 7 tanesi rosiye uygundu. Bakalım rabbim yardımcımız olsun ama hayatımın en kötü birkaç gününü yaşadım.

canim belki dondurma sansin vardir yumurtalari? Bende dondurmayi dusunuyorum.. ama 17 tane cok iyi.. 7 taneside kaliteliymis demekki..

canim belki dondurma sansin vardir yumurtalari? Bende dondurmayi dusunuyorum.. ama 17 tane cok iyi.. 7 taneside kaliteliymis demekki..
Yumurta dondurma belli durumlarda diye yasal diye biliyorum. Pazartesi yine doktorla görüşüp soracağım. Doktor iyi dedi inş ilerde sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…