- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
Aci bademde cem bey yapti suha sonmez tup bebek doktoru araci oldu pazartesi kontrole gittik sali gunu sabah randevu aldi cem beyden sabah 9 gibi girdi 15 dk sonra cikti allah baska dert vermesin dedi sadece muayene yapmadi ameliyat oncesi bakmis sadece esim ole soyledi. Tedavi filan uygulanmadi. Evlendigimin 5 ayiydi 2 ayinda ogrenmistim. Cevremdede hic bu tarz bir konu olmadigindan bilgimde yoktu. Keske bilgim olsaydi da hem maddi hem manevi zarar ugrayip esimin cani yanmasaydiTese kimde yapıldı?
Benimde okuduklarımdan çıkardıpım kadarıyla kaliteli embriyo oluşturmak için normal spermler de de yapılıyormuş
Bu arada tese istanubul avrupa yakasindaki aci bademdeydi ben sirf bir telefonla adanada gitmistim..Tese kimde yapıldı?
Tanesl hoca kim ulasabilecegim bi numarasi varmi sizdeYanlış bilgi vermişsiniz, tansel hoca 3-4 arkadaşımı klineflter sendromlu eşlerini 6-7 ay hormon tedavisi yapıp tese yaptı şuan hepsinin bebeği var.
merhaba embriyologlar aradı mı? kaç yukırtanız döllenmiş acaba?Benimde okuduklarımdan çıkardıpım kadarıyla kaliteli embriyo oluşturmak için normal spermler de de yapılıyormuş
Gecmis olsun. Esiniz ön tedavi olmusmuydu?Merhaba hanımlar. Benim eşimde azospermi hastası. 2 yıl oldu evleneli.04.07 de mictotese olduk ama sperm bulunamadı.spermatid bulunduğu için rosi denediler maalesed oda tutmadı.Doktorumuz tansel bey ve erbil beydi.Doktorlarımızdan yana sıkıntı yoktu çok güveniyorduk hala da güveniyoruz. İnş ikinci denememiz olumlu geçer.
Çok geçmiş olsun. Eşinizde sorun ne idi ? Hormonlarla ilgili bir sıkıntı var mıydı acaba?Merhaba hanımlar. Benim eşimde azospermi hastası. 2 yıl oldu evleneli.04.07 de mictotese olduk ama sperm bulunamadı.spermatid bulunduğu için rosi denediler maalesed oda tutmadı.Doktorumuz tansel bey ve erbil beydi.Doktorlarımızdan yana sıkıntı yoktu çok güveniyorduk hala da güveniyoruz. İnş ikinci denememiz olumlu geçer.
Kesinlikle cok etkiler bir soguk alginligi bile spermi etkiliyor, o kadar hasta olduysa kesin... Ama 3 ayda sperm yenilenecegi icin bir sonraki spermi test ettirin bence.Hanımlar benim eşim azospermi değil ama sperm sayısı 24.3 milyon, hareketsizlik %99 eşim sperm testi yaptırmadan bir ay önce Ramazan ayında eşimle covid 19a yakalandık ilaçları çok ağırdı ilaç içmeden evvel ben iyiye gidiyordum ilaçlardan sonra kusmaya başladım çok çok kötü oldum ilaçları bıraktım ve kısa sürede iyileştim eşim ilaçlara devam etti ve o da çok kötü oldu sonra ilaçları bıraktı , biz evde tedavi oluyorduk, eşim kötüleşti hastaneye yatırıldı ilaçları tekrar vermeye başladılar ben ilaçları bıraktığım için eşimden önce iyileştim ve bu olaydan 1 ay sonra eşim test yaptı sonuçları böyle çıktı sizce bu ilaçların sperm sayısı ve kalitesinde etkisi olmus mudur
Aynen inşallah bende bugün hormon testi yaptım, doktor hiç bir sıkıntın yok dedi. 2 ay sonra bir yılımız bitiyorKesinlikle cok etkiler bir soguk alginligi bile spermi etkiliyor, o kadar hasta olduysa kesin... Ama 3 ayda sperm yenilenecegi icin bir sonraki spermi test ettirin bence.
Çok teşekkürleeHormonlarda da genetikde de herhangi bir sıkıntı yoktu. Sanırım küçükken ateşli hastalık geçirmiş onla alakalıÇok geçmiş olsun. Eşinizde sorun ne idi ? Hormonlarla ilgili bir sıkıntı var mıydı acaba?
Teşekkürler yaklaşık 4 aya yakın iğne tesavisi olmuştu.Gecmis olsun. Esiniz ön tedavi olmusmuydu?
Teşekkürler yaklaşık 4 aya yakın iğne tesavisi olmuştu.
merhaba biz microtese olduk tansel beydw 6750 tese 10 bin tüp bebek rosi için yaklaşık bir 5000 bin versik 4 ay eşimin kullandığı iğne ve takviye vitaminler benim tüp bebek için kullandığum iğne ve ikaçlar sonra arada testler falan hepsi 35/36 bini buldu Allah herkesin yardımcısı olsunTansel kaplancanda tedavi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi.Muayene ücreti ilaçlar tahliller vs. Ne kadar tutuyor ortalama
Maalesef tesede sperm çıkmadı. Biz geç evlendik ben 36 eşim 35 yaşında.O yüzden çok korkuyırum belki yaşım biraz daha genç olsa bukadar korkmazdım. Maalesef yıkıldım.çok ümitliydim hayal kırıklığı oldu benim için. Bir de doktoruma çok güveniyırum çok araştırdım. Tansel bey bulamadıusa ilk tesede ikinci bir şans olur mu fikri beni korkutıyır. Allah hepimizin yardımcısı olsun hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıcı bir süreç. Dilerim sizde bulunur allah yardımnız olsuninsallah tedavinin bi faydasi olmustur ve canli hucreye kendiliginden cikar.. bizim ilk tesemizde basarisizdi bodoslama ön tedavisizsimdi ikinciye hazirlaniyoruz.. bu ayin sonunda.. sertolli cell only cikmisti 2014 de. umitlenmek bi yandan cok yipratiyor..Uzuldum sizin adinizada..
Galiba gec veya erken evlenmek bu durumlarda pek fark etmiyo benim esim 37 yasinda ve 31 yasindada hucre cikmadi. Bunu hic kafaniza takmayin olmayinca olmuyor cunki. Bizim gibi cok vaka var 3-4cu teseda hucre cikan.. demekki zamani gelmemis.. rabbim guzellestiriyordurMaalesef tesede sperm çıkmadı. Biz geç evlendik ben 36 eşim 35 yaşında.O yüzden çok korkuyırum belki yaşım biraz daha genç olsa bukadar korkmazdım. Maalesef yıkıldım.çok ümitliydim hayal kırıklığı oldu benim için. Bir de doktoruma çok güveniyırum çok araştırdım. Tansel bey bulamadıusa ilk tesede ikinci bir şans olur mu fikri beni korkutıyır. Allah hepimizin yardımcısı olsun hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıcı bir süreç. Dilerim sizde bulunur allah yardımnız olsun
İnş verdipinde de vermediğinde de bir hayır vardır. Ben kendi yaşımdan korkuyorum daha çok. 13 yumueta topladılar 7 tanesi rosiye uygundu. Bakalım rabbim yardımcımız olsun ama hayatımın en kötü birkaç gününü yaşadım.Galiba gec veya erken evlenmek bu durumlarda pek fark etmiyo benim esim 37 yasinda ve 31 yasindada hucre cikmadi. Bunu hic kafaniza takmayin olmayinca olmuyor cunki. Bizim gibi cok vaka var 3-4cu teseda hucre cikan.. demekki zamani gelmemis.. rabbim guzellestiriyordur❤
İnş verdipinde de vermediğinde de bir hayır vardır. Ben kendi yaşımdan korkuyorum daha çok. 13 yumueta topladılar 7 tanesi rosiye uygundu. Bakalım rabbim yardımcımız olsun ama hayatımın en kötü birkaç gününü yaşadım.
Yumurta dondurma belli durumlarda diye yasal diye biliyorum. Pazartesi yine doktorla görüşüp soracağım. Doktor iyi dedi inş ilerde sıkıntı çıkmazcanim belki dondurma sansin vardir yumurtalari? Bende dondurmayi dusunuyorum.. ama 17 tane cok iyi.. 7 taneside kaliteliymis demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?