Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cuma gününden bu yana iğne ilaç kullanıyorum muayne ucretiyle betaber 2.500 tuttu hemen hemen eşimin ilaç raporu var

Bence tese olmayin. Bi celalettin peruya görünün. Ilaclarla bitkisellerle bi sekilde tedavi ediyor. Olumlu sonuclar alirsiniz

Bence tese olmayin. Bi celalettin peruya görünün. Ilaclarla bitkisellerle bi sekilde tedavi ediyor. Olumlu sonuclar alirsiniz
Tese zaten olmayacak eşim çünkü bu durumun dönemsel olduğunu düşünüyorum.
Celalettin Peru ya bir arkadaşım gidiyor onunla ilgili birtakım çelişkiler var.Ben Türkiye de yaşamıyorum evet gelip gitme imkanım var fakat Türkiye deki doktorlara tüp bebek sürecinde bir servet kaptırmış,sağlıklı rahmimi perişan edip evlat hayallerine veda etmenin kıyısına gelmiş biri olarak asla ve asla güvenmiyorum.
Benim sorum aslında bizim gibi oligospermi olup canlı sperm hücresi bir dönem çıkmamış birileri var mı varsa durumları nedir diye idi.İyi niyetinizden şüphem yok ama elhamdülillah zamanında oradaki tedaviden kalma dondurulmuş sperm ve embriyolarımuz var fakat yurt dışına çıkaramıyoruz o yüzden burada tekrar başlamak istedik.Benim de malum rahim yapışklığım olduğundan oraya gelip de tekrar transfer olma ihtimalim yok Çünkü ordakiler hemen histereskopi diyorlar gecelerim gündüzleri histereskopi olmuş moda sanırım doktorlar arasnda

Ne güzel siz öyle veya böyle eninde sonunda hedefinize ulaşmışsınız. Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah. Peki ya başvurup da kabul edilmeyenler? 1 sene boyunca uğraştırıp daha sonra "dosyanız onaylanmadı" diye geri çevrilenler ? Biz bunları yaşadık işte! Sebep neydi biliyor musunuz? Maddiyatsızlık, sırf maddi gelirimiz yeterli değil diye kabul edilmedik. Şimdi ben çocuksuz geçmiş onca senelerime mı yanayım,çocuk için uğraşıp saçma bir nedenden dolayı kabul görülmediğimize mi yanayım yoksa yaşadığım onca hayal kırıklığı üzerine tekrar yenisi eklendi ona mı yanayım? Bilmiyorum ya çocuk deyince burnunun direği sızlıyor, o kadar çok doluyum ki bu konuda bi anlatsam günler geceler hatta kelimeler yetmez! Bu yazdıklarım sadece binde biri bile değildir inanın. Ne diyeyim başka bilmiyorum, herşeyin hayırlısı olsun.

Kalbinden doğur canım anne

Korucuyu aile olmayı da denediniz mi. Devlet destek verdiği için maddi durumun kötü de olsa onaylıyor

Tebrik ediyorum kararınız için. Rabbim kimseyi utandırmasın bu yolda. Onca gözyaşım boşaymış. Bize o kadar çok benzeyen ve o kadar komik, kahkaha dolu, sorunsuz bir çocuk ki. Gören herkes imreniyor hiç cocuğum var deme hiç zorluğu yok diyor. Cok istedik, cok bekledik rabbim mükafatımızı verdi. Beden doğurur yürek büyütür canım anneler

Ya valla süreç çok zor hem maddi hem manevi maddi olarak 30.35 i gözdençıkar maneviyatı hiç demiyorum zaten burda hepimiz aynı durumdayız ilk tese olacak bakalım günlerdir iğne yapıyorum kendime karnım delik deşik insallah değsinde. Ya net birşey demek zor bizimki yüksek hormon sebepli bide testis boyutları küçğk tansel beyde tedavideyiz

Bu arada roside başlamışlar her halükarda yumurta toplanacak zaten %95 inde spermatid çıkyormul hastaların çok azında hücre çıkmıyormuş eşimde ilk başlarken sperm testinde 2 round spermatid görüldü olmazsa rosi yapılacakmıl

Insallah bol bol canli hucre cikar ve allah muradinizi nasip eder! Bastan cikip cikmiycani kestirebiliyolarmi? Ben cok kararsizim onca ilaci kullanmak istemiyorum. Hucre cikmazsa hepsi bosuna gibi geliyor
Ayrıntılı sperm testi yapan yerler var tüm hücrelere bakıyorlar orda test verip emin olabilirsiniz bunu herkes bilmiyor malesef. İyi embriyologlar var sperm hangi aşamada görebiliyorlar

Celalettin peru bi danışın

Celalettin peruya bu danışın

Hanımlar benim eşim azospermi değil ama sperm sayısı 24.3 milyon, hareketsizlik %99 eşim sperm testi yaptırmadan bir ay önce Ramazan ayında eşimle covid 19a yakalandık ilaçları çok ağırdı ilaç içmeden evvel ben iyiye gidiyordum ilaçlardan sonra kusmaya başladım çok çok kötü oldum ilaçları bıraktım ve kısa sürede iyileştim eşim ilaçlara devam etti ve o da çok kötü oldu sonra ilaçları bıraktı , biz evde tedavi oluyorduk, eşim kötüleşti hastaneye yatırıldı ilaçları tekrar vermeye başladılar ben ilaçları bıraktığım için eşimden önce iyileştim ve bu olaydan 1 ay sonra eşim test yaptı sonuçları böyle çıktı sizce bu ilaçların sperm sayısı ve kalitesinde etkisi olmus mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…