- 1 Haziran 2015
- 71
- 47
- 88
- 35
Hadi ya bak onu hic bilmiyordum. Icimden dondurmayi gecririyordum ama zamanla neolur neolmaz. Bir gorus sor, rosi ye hic uygun hucre cikmadimi yaaYumurta dondurma belli durumlarda diye yasal diye biliyorum. Pazartesi yine doktorla görüşüp soracağım. Doktor iyi dedi inş ilerde sıkıntı çıkmaz
Hadi ya bak onu hic bilmiyordum. Icimden dondurmayi gecririyordum ama zamanla neolur neolmaz. Bir gorus sor, rosi ye hic uygun hucre cikmadimi yaaanliiik biseymi ne bu..
[/QUOTE
Rosiyw uygun hücre çıktı round spermatid hücreleer ama rosi şansı zaten çok düşük %10 falan. Embiryo oluşmadı.
Rosiye uygun spermatid hücreleri çıktı ama döllenme olmadı embiryo oluşmadı. Rosi olma olasılığı zaten çok düşük %10 gibi bişey. Bir miktar spermatid hüceesini de dondurdular. Pazaryesi yumurta dondurma olayını öğrenip size de bilgi veririmHadi ya bak onu hic bilmiyordum. Icimden dondurmayi gecririyordum ama zamanla neolur neolmaz. Bir gorus sor, rosi ye hic uygun hucre cikmadimi yaaanliiik biseymi ne bu..
Rosiye uygun spermatid hücreleri çıktı ama döllenme olmadı embiryo oluşmadı. Rosi olma olasılığı zaten çok düşük %10 gibi bişey. Bir miktar spermatid hüceesini de dondurdular. Pazaryesi yumurta dondurma olayını öğrenip size de bilgi veririm
Maalesef canım embiryo oluşmadı. Umut işte. Bakalım elimizden grldiğinde deneyeceğiz allahtan umut kesilmezmiş. Kısmet artık. İnş allah hepimize sağlıklı sıhhıtlı evlaylar nasip etsinigneyle kuyu kaziyoruz, olanin nasil oluyor benim aklim almiyor. Isyan etmek istemiyorum. Evet 10% diyorlar ama rosi gebelikleri duyunca insan bi umitleniyo.. cok sukur gene biseyler bulmuslar insallah embriyo olur canim dualarim hepimizle ❤❤ Haberini bekliyorum
Mrb bu doktora bende gidiyorum kendisi profesor doktor basit birisi degil kesinlikle. kendinin bir cok ana bilim dalinda basarisi var bir kac tane bulusta imzasi var. Simdi oncelikle gercekten mizaci sert birisi ama bazi Turkler gercektende biraz farkli oldugu icin adam boyle olmak zorunda. Avrupada bir de su var para icin yapmiyor doktorlar bu isi o yuzden tamamen dogru olani yapiyor.bir kişi hem üro hem kadın doğum ilk duyuyorum. evet spermlerinizi rehin aldığı için sizi mecbur ediyor.nediyim hakkınızda hayırlısı.bazı tetkikler de tamamen duygusal sebeplerle yapılıyor.önce korkutuyorlar sonrada çaresi var derler.kalbine yatanı yap.
İnşallah hayırlı haberler aldınızÇok şükürolgun sperm bulundu dediler ama net bilgi yarın gelecek kalitesi sayısı falan
Merhaba şimdi aradılar 6 tane 5. Güne gelmiş iyi ve orta arasındaymış kaliteleriİnşallah hayırlı haberler aldınız
5. Gün ama blastosist demediler iyi ve orta dediler bilemedim ya sperm çıkacakmı çıksa emriyo oluşacakmı oluşsa tutacakmı hepsi bi stres
İnşallah inanın ben hergün hepimize dua ediyorum. Birileri hamile kalsın yazsın buraya hrpimize umut olsunDualarım sizinle inş güzel haberlerinizi de alırız.
İnşallah inanın ben hergün hepimize dua ediyorum. Birileri hamile kalsın yazsın buraya hrpimize umut olsun
Hayırlısıyla sonuca ulaşırsınız inşallah5. Gün ama blastosist demediler iyi ve orta dediler bilemedim ya sperm çıkacakmı çıksa emriyo oluşacakmı oluşsa tutacakmı hepsi bi stres
Amin inşallah. Bilmiyorum henüz doktorumla kobuşmadım bugun konuşuruz muhtemelen dün embriyolog konuştu çünkü. Ama kurbandan önce olmaz sonrasına bırakırım adetliyken tedavi başlıyormuş. Ve ben hala yumurta toplamadan sonra düzelemedim hep bi şişkinlik gaz kabızlık varHayırlısıyla sonuca ulaşırsınız inşallahtransferiniz ne zaman
Amin inşallah henuz konuşmadık bunu daha doktorlaHayırlısıyla sonuca ulaşırsınız inşallahtransferiniz ne zaman
Tedavisiz asla tese yada işlem yaptırmayın bakım herzaman hiç tese olmamış olan hastaya göre çok daha şanslıarkadaşlar merhaba.aylardır burayı takıp edıyorum ama ılk defa yazıyorum.... şubat ayında azospermi olduğumuzu öğrendik. hemen işlemlere başladık. hormonlar normal dendi : testestrn 8.33 FSH 4.05 LH 9.29 ... İnhibin B testide guzei 280 küsürlerde... genetik test sıkıntı yok dendi AZFa,b,c / SRY ,ZFY genlerinde delasyon yok .... çok büyük olmayan Varikasel mevcut...ultrason+ MR sonucları normal çıktı. Antepte M.Mermerkaya , İstanbulda M.Başar hocalarla ve unlu bır tup bebek merkezi ile görüştük. ilk dr. bir umut normal çıkış olabilir diye klomen başlattı ki sonuc cıkmadı sonrası TESE ye yönlendirdi , antepte ki dr. aynı şekilde dogrusu TESE dir ama tedavi olmak ıstıyorum dersenız iğne başlanmasını önerdi , tup bebek merkezi ise klomen + 2 tande bitkisel ilaç önerdi ki yine aynı sekılde sonuc cıkmadı .... 1 ay boyunca istanbuldan unlu bır baharatcıdan alınan karısımlar kullnıldı ki yine sonuc 0 ...en son murat hocamız hersey normal bir umıt kasıklara gıden yerde tıkanıklık olabilir dusuncesı ıle makattan yapılan bır ultrason ıslemı yapıldı ki oda normal cıktı. şimdi ilk olarak TESA ( iğne ile sperm arama ) işlemi ondada sonuc cıkmas ıse TESE ıslemı gerceklesecegını soyledı. bir unlü hocamız ıle son kez gorusup karara baglayacagız sızın onerınız varsa cok memnun olurum . herkese cok gecmıs olsun Allah inşallah bu sınavdan yuzumuzun akıyla cıkartır.
arkadaşlar merhaba.aylardır burayı takıp edıyorum ama ılk defa yazıyorum.... şubat ayında azospermi olduğumuzu öğrendik. hemen işlemlere başladık. hormonlar normal dendi : testestrn 8.33 FSH 4.05 LH 9.29 ... İnhibin B testide guzei 280 küsürlerde... genetik test sıkıntı yok dendi AZFa,b,c / SRY ,ZFY genlerinde delasyon yok .... çok büyük olmayan Varikasel mevcut...ultrason+ MR sonucları normal çıktı. Antepte M.Mermerkaya , İstanbulda M.Başar hocalarla ve unlu bır tup bebek merkezi ile görüştük. ilk dr. bir umut normal çıkış olabilir diye klomen başlattı ki sonuc cıkmadı sonrası TESE ye yönlendirdi , antepte ki dr. aynı şekilde dogrusu TESE dir ama tedavi olmak ıstıyorum dersenız iğne başlanmasını önerdi , tup bebek merkezi ise klomen + 2 tande bitkisel ilaç önerdi ki yine aynı sekılde sonuc cıkmadı .... 1 ay boyunca istanbuldan unlu bır baharatcıdan alınan karısımlar kullnıldı ki yine sonuc 0 ...en son murat hocamız hersey normal bir umıt kasıklara gıden yerde tıkanıklık olabilir dusuncesı ıle makattan yapılan bır ultrason ıslemı yapıldı ki oda normal cıktı. şimdi ilk olarak TESA ( iğne ile sperm arama ) işlemi ondada sonuc cıkmas ıse TESE ıslemı gerceklesecegını soyledı. bir unlü hocamız ıle son kez gorusup karara baglayacagız sızın onerınız varsa cok memnun olurum . herkese cok gecmıs olsun Allah inşallah bu sınavdan yuzumuzun akıyla cıkartır.
Canım hamile kalanların hemen hepsi kendi kabuklarina çekiliyor yazmıyor yazsada çok geçmişte kalıyor o yüzden burayaburaya bakıp aldanmayalim sonuca benim tanıdığım 7 arkadaş var hepsiyle burdan tanıştım hepsi hamile kaldı çocukları kucaklarinda allah bağışlasın hatta ıkinci ve üçüncü çocuk için tedavi bile gördüler ve oldu hiçbiri de yazmadı biraya yüzden dediğim gibi cokta aldanmamak lazım buradaki paylaşımın az olmasinaİnşallah inanın ben hergün hepimize dua ediyorum. Birileri hamile kalsın yazsın buraya hrpimize umut olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?