Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba şimdi aradılar 6 tane 5. Güne gelmiş iyi ve orta arasındaymış kaliteleri
Rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak dönsunler sana inşallah canım kaliteye takılma dediğin gibi hepsi ayrı stres ama en stresli zaman transfer sonrası başlıyor rabbim guzel sonuclar nasip etsin inşallah canım

Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Benim eşimde kullanıyor.Tansel beyin hastası

Benim eşimde kullanıyor.Tansel beyin hastası

Esim yaklasik 6 aydir ovitrelle kullaniyor. Maglesef gobeklendi, yani kilo alimi oldu, arada sirada bombos seylere hic yokta öfkeleniyo ki cok sakindir normalde. Ve bel tarafinda kirmizi lekeler olustu allerji gibi. Ha bide libidosu dahada yukseldi onun disinda pek yanetkisini gormedi.

Herkese iyi akşamlar biz Celalettin Peru da tedavideyiz 9. Ayımız bitti ama sonuç maalesef beklediğimiz gibi değil ilk %8 spermosit vardı 3.ayda %5 9. Ayda %11 olmuş daha elongeler oluşmamış bile. Ama Peruyla eşim Pandemiden dolayı 6. Aydaki kontrolde telefonla görüşmüştü elongeleri görürüz demişti 9. Ayda bile göremedik hatta hormon değerlerine göre sperm çıkışı bile olması lazım demiş, artık andromedde test vermene gerek yok demiş. Vizkozite var demiş bunun sorun olduğunu söylemiş. Semra sertyel nerede çalışmaya başlayacaksa orada 15-20 günde bir elonge tarama testi yaptıracaksın demiş. Elonge tarama testinde elonge spermleri araştırıp rosi/ elsi için uygun olanları mı araştırıyorlar bulunursa donduruyorlar mı? Daha önce bu şekilde yaptıran oldu mu? Hatta hoca benim hormon değerlerimi de istemiş sonraki kontrolde.

çok acele ediyorsunuz bizim tam 2,5 yıl sonra elongo çıktı en son mart ayında elongo 2 aşamasını gördük acele etmeyin bence

Bizimde 1 senede elonge 1 ve 2 cikti. Gecen hafta randevumuz vardı

çok acele ediyorsunuz bizim tam 2,5 yıl sonra elongo çıktı en son mart ayında elongo 2 aşamasını gördük acele etmeyin bence
Yok biz acele etmiyoruz aslında Celalettin hoca kendi yönlendirdi. Hatta ben tüp mide ameliyatı oldum 1 yıl hamile kalmak yasak eşiminde tedavisi 1 yıl sonra 2. Senesini doldurmak üzere olacak o zamana kadar ilerleme katederiz diye düşünmüştüm. Şimdi kendi artık bu şekilde yapmamızı söyledi

hoca bizide yönlendirdi ama tavsiyem acele etmeyin zaman tanıyın kendinizede ameliyatnız önemli bir ameliyat riske atmayın

Mrb lar üroloji bölümüne gdin doktor sonıca bakınca size pregnil 1500 yada pregnil 5000 yazar sperm sayınıza göre 1 2 ay düznli kullnırsa eşiniz hamile kalırsınız inşalalh ama reçetesiz verilmiyor ilaç sizde bi arştırın isterseniz iğneyi eşim azosperm biz 3 ay kullandık eşimde hiç sperm ypktu çıkışta olmuyodu hormonları düzenledi bizde sadece sperm çıkışı olmadı ama sperm sayısı az olanı yükseltip kalitesini arttırıyormuş pregnil deneyin derim

Çok teşekkür ederim bu mesajı yazali baya zaman geçmişti hastaneye gittik varikosel den ameliyat oldu eşim sayısı 22 milyon şuan az mı sizce

Çok teşekkür ederim bu mesajı yazali baya zaman geçmişti hastaneye gittik varikosel den ameliyat oldu eşim sayısı 22 milyon şuan az mı sizce
Rica ederim tarihe bakmadım yani bizde 1 tane bile yok 22 milyon iyi bence hareket hızı canlı hücre sayısı önmli tebi kalitesi filn sonuçta sperm çıkısı var bence sayıyı sıkıntı yapmayın ilaçla filn çoğaltılır inşallah en kısa zamanda hamiş olursun rabbim gönlüne göre versin

Amiiinnnnn inşallah hepimiz hamile kalırız ben böyle şeyler hiç başıma gelmez sanıyordum valla

Amiiinnnnn inşallah hepimiz hamile kalırız ben böyle şeyler hiç başıma gelmez sanıyordum valla
Hep öyle sanıyoruz ama imtihanımız böyleymiş diyorum ben 6 yıldır daha yeni alıştımm kabullndim doğal yolla olmayacağı her gittiğimde hep bi umut vardı içimde hamilesin tüp bebeğe gerek kalmadı demelerini bekledim ama malesef rabbim herşeyin en iyisini biliyor

merhaba 2.5 yıllık evliyim. 16 sında spermbiyogram testi yaptırdık ve azospermi olduğunu öğrendik. 2 hafta sonra kontrol test ve doppler istendi. bu konuda çok bilgisizim ne yazık ki ilk olarak yapmamız gerekenleri veya iyi olarak yönlendirebileceğiniz doktor var mı acaba ? cemalettin peru nun adını duyuyorum genellikle istanbulun hangi semtinde acaba ? bir de sürekli hakan özkul ve bitkisel tedavi yöntemleri çıkıyor karşıma. bilgili olanlar bilgilerini paylaşabilir mi şimdiden çok teşekkürler

Geçmiş olsun sağlıkla atlatın inşallah bu süreci ,güzel sonuç alan bir çok insan var moralinizi yüksek tutun en önemlisi bu ,celalettin peru istanbul elit tıp merkezinde ulaşım zor bi yer değil ,tahlil istediği yerlerde kolay ulaşılabilir ,biz şehir dışından gidiyoruz ona rağmen zorlanmadık şükür ,gitmeden randevu için aradığınızda size anlatıyorlar yapılması gereken tetkikleri ona göre yönlendiriyorlar ,bizde 10 aydır onda tedavi alıyoruz ,bitkisel tedavide veriyor ancak biz hepsini kullanmıyoruz eşim beyin ameliyatlı diye ,hakan özkul ile ilgili yorumlar çok olumsuz lütfen iyi araştırın ,forumda da yazıyor zaten yorumlar ,sağlıklı günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…