Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. istediği testleri tekirdağ da yaptırıp direk muayneye gitme şansımız oluyor mu acaba ?

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. istediği testleri tekirdağ da yaptırıp direk muayneye gitme şansımız oluyor mu acaba ?
Ne demek faydam olduysa ne mutlu ,sperm testini Andromed var oradan istiyor çünkü baya kapsamlı bakılıyor ,birde dopler istiyor onuda Alfa görüntüleme merkezinde yapılıyor,diğer istenilenleri yaptırıp gidebilirsin ,birde şehir dışından geldiğini söylersen ona göre randevu ayarlanıyor sonuçlar aynı gün çıkacak şekilde oluyor en son sonuçlarla doktor muayene oluyorsun ona göre tedavi süreci başlıyor inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Merhaba canın 9aylık tedavide ilerleme kaydettiniz mi acaba tedaviniz nekadar bitecek . Bende doktor arayışındayım şuan memorialde murat başarı düşünüyorum şuan

Bu sperm için canlı hücre var demek.Yani en kötünün bir üst seviyesi.Bizde aynı bu seviye ile başladık.Tam 9 ay oldu.Elonge 1 seviyesine gelmiş eşim.Tedaviye devam ediyoruz daha.Bi 9 ay daha surermis.
siz celalettin peru da tedavi görüyorsunuz sanırım. işlem sonrası elonge 3 olunca mikro tese mi olacaksınız. mikro teseyi nerede hangi doktora olacaksınız, birde celalettin hocadan başka doktora gittiniz mi ay cok soru sordum canım kusura bakma bizim henüz doktorumuz yok ama memorialdeki mehmet murat başar a gitmeyi düşünüyoruz

birde benim eşim 18 yaşında kasık fıtığı ameliyatı olmuş da bi etkisi olmuşmudur bilmiyorum.

Merhaba canın 9aylık tedavide ilerleme kaydettiniz mi acaba tedaviniz nekadar bitecek . Bende doktor arayışındayım şuan memorialde murat başarı düşünüyorum şuan
Merhaba beni eşimin azosperm sebebi beyin ameliyatı yani hıpo ya bağlı azosperm ,perudan önce 1.5 yıl endokrin doktorunda tedavi aldık sonrasında 9 aydır peruda ,bize 2 yılda sonuç alırsınız normal çıkış olur dedi , şimdilik iyi gidiyor ancak henüz net bi sonuç yok ,tese olursakta tansel neyi düşünüyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah sizde Sağlıkla güzel sonuç alırsınız

Evet Celalettin Peru da tedavi oluyoruz.Sadece normal bı urologa baktirmistik oda direk tüp bebek tese falan demisti bende hemen tese olmasını istemedim esimin iyi kide olmamis zaten alt yapısı kötüymüş.Su an beklemedeyiz en azından elonge 4 u görsün Celalettin hocanın yönlendirmesine göre artık hareket edicez bakalım en azından Mart ayına kadar bakalım ins iyi bı ilerleme olur.Ondan sonra tüp Bebek vs için araştırmaya basliycaz. İns ilerleme kaydederiz.Kimsenin emeği boşa gitmesin

Kızlar size azospermi hikayemizi anlatıp biraz umut olmak istiyorum.2 Yıllık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadim ve hamile kalamadım sonra özel bir klinikte eşinin azospermi olduğunu öğrendik.Dunya başımıza yıkıldı eşim aylarca toparlanamadı.Ilk önce ibrahim saracoglunun azospermi kürüne başladım kutu halinde geliyor içinde belli otlar var.Ve eskişehir avm de aktar dan eşime bi karışım yaptırdım.Arifogullari şubesinden içinde adi sutu polen gingseng otu maça kökü bi sürü karışım vardı 3 ay filan kullandık tekrar doktora gittin ve çok şükür eşim de 50 tane filan canlı sperm olmuştu dünyalar benim oldu o zaman ve tüp bebeğe başladık aralık ayında tuo bebek denedik tutmadı malesef.Bi doktor eşime varikoseliniz var bi tarafta ama küçük demişti nisan ayında bi daha gidince iki tarafta oluşmuş ama ameliyat olsan da bi değişme olmayacak dedi biz yine de olduk her yolu denemeliydik çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve bu ay tekrar tüp bebek için gittik eşinin 1 milyona yakın spermi oluşmuş havalara uçtuk adeta dün opu oldum salı günü transfer olacağım.InsAllah tutar ama tutmasa da çok şükür artık ümidimiz var eşinizin fsh i yüksek değilse keçi boynuzu artı söylediğim şeyler ama fsh i yüksekse keçi boynuzu kullanmayın diğerlerini kullanın düzenli kullanımda kesinlikle artıyor ümidimizi hiç kesmeyelim dua edin bana da inş

Canım siz andromedde test yaptırsınız mı değerleri nasıldı eşinizin. İnşşal bu sefer olur sizinde hayırlısıyla

Canım siz andromedde test yaptırsınız mı değerleri nasıldı eşinizin. İnşşal bu sefer olur sizinde hayırlısıyla
Andrometee nedir canim bilmiyorum ki fsh i yüksekti testesteronu olması gerekenin bi tik altındaydı her sıkıntı vardı aslında ilk öğrendiğinizde kaç defa yaptık hiç canlı bir tane bile çıkmadı sonra kullandığımız şeylerle gitgide arttı belki aylar sonra dha iyi olacak inş

İnşallah canım andromed laboratuvar istanbulda detaylı bakıyorlar baya sperm oluşumu ne safhada falan hepsi çıkıyor sizde sperm çıkmış ne mutlu

İnşallah canım andromed laboratuvar istanbulda detaylı bakıyorlar baya sperm oluşumu ne safhada falan hepsi çıkıyor sizde sperm çıkmış ne mutlu
Anladım canım yok bakmadılar ona ben zaten normalde ağrı da yaşıyorum burda imkanlar kısıtlı tuo bebeği de erzurum da yaptırıyorum habire git gel perişan oldum bi de özel sektör de ogretmen olarak çalışıyorum bu ay oldu oldu olmadı mı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…