Sperm testi verince canlı cansız hücre bulunamadı mı yazıyordu canımAnladım canım yok bakmadılar ona ben zaten normalde ağrı da yaşıyorum burda imkanlar kısıtlı tuo bebeği de erzurum da yaptırıyorum habire git gel perişan oldum bi de özel sektör de ogretmen olarak çalışıyorum bu ay oldu oldu olmadı mı gitti
12 13 tutarKonyada novafertilde yaptırmayı düşünüyorum. Acaba tüp bebek sürecinin tahlil+ilaç falan hepsi ne kadar tutar
Evet öyle yazıyordu canımSperm testi verince canlı cansız hücre bulunamadı mı yazıyordu canım
Verdiği örnekte kaç ml çıkıyordu canım benim eşimde kasık fıtığı ameliyatı olduda tıkanıklık varmı bilmiyoruzEvet öyle yazıyordu canım
Andrometee nedir canim bilmiyorum ki fsh i yüksekti testesteronu olması gerekenin bi tik altındaydı her sıkıntı vardı aslında ilk öğrendiğinizde kaç defa yaptık hiç canlı bir tane bile çıkmadı sonra kullandığımız şeylerle gitgide arttı belki aylar sonra
İnşallah canım çok sevindim adına fsh değeriniz neydi acaba bizimde fsh ımız yüksek bide karışım yaptırdığın şeyleri Aktar kendiliğinden mi yaptı sen reçete falan mı verdin bilgi verebilir misinAndrometee nedir canim bilmiyorum ki fsh i yüksekti testesteronu olması gerekenin bi tik altındaydı her sıkıntı vardı aslında ilk öğrendiğinizde kaç defa yaptık hiç canlı bir tane bile çıkmadı sonra kullandığımız şeylerle gitgide arttı belki aylar sonra dha iyi olacak inş
Hacım olarak iyiydiVerdiği örnekte kaç ml çıkıyordu canım benim eşimde kasık fıtığı ameliyatı olduda tıkanıklık varmı bilmiyoruz
Fsh i 19 filan di fsh için saracoglunun karışımları var yine youtube da bulabilirsin.Yok canım reçete değil oranın sahibinin kendi karışımı var mis ben de numaraları var isterseniz arayıp azospermi kuru yaptırmak istiyoruz filan derseniz kargoya da verebilirlerİnşallah canım çok sevindim adına fsh değeriniz neydi acaba bizimde fsh ımız yüksek bide karışım yaptırdığın şeyleri Aktar kendiliğinden mi yaptı sen reçete falan mı verdin bilgi verebilir misin
merhaba bnm eşimde azospermi eskişehirden tam olarak nerden aldınız o karışımı ve ibrahim saraçoğlu karışımının da adresini verir misinzKızlar size azospermi hikayemizi anlatıp biraz umut olmak istiyorum.2 Yıllık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadim ve hamile kalamadım sonra özel bir klinikte eşinin azospermi olduğunu öğrendik.Dunya başımıza yıkıldı eşim aylarca toparlanamadı.Ilk önce ibrahim saracoglunun azospermi kürüne başladım kutu halinde geliyor içinde belli otlar var.Ve eskişehir avm de aktar dan eşime bi karışım yaptırdım.Arifogullari şubesinden içinde adi sutu polen gingseng otu maça kökü bi sürü karışım vardı 3 ay filan kullandık tekrar doktora gittin ve çok şükür eşim de 50 tane filan canlı sperm olmuştu dünyalar benim oldu o zaman ve tüp bebeğe başladık aralık ayında tuo bebek denedik tutmadı malesef.Bi doktor eşime varikoseliniz var bi tarafta ama küçük demişti nisan ayında bi daha gidince iki tarafta oluşmuş ama ameliyat olsan da bi değişme olmayacak dedi biz yine de olduk her yolu denemeliydik çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve bu ay tekrar tüp bebek için gittik eşinin 1 milyona yakın spermi oluşmuş havalara uçtuk adeta dün opu oldum salı günü transfer olacağım.InsAllah tutar ama tutmasa da çok şükür artık ümidimiz var eşinizin fsh i yüksek değilse keçi boynuzu artı söylediğim şeyler ama fsh i yüksekse keçi boynuzu kullanmayın diğerlerini kullanın düzenli kullanımda kesinlikle artıyor ümidimizi hiç kesmeyelim dua edin bana da inş
Eskişehir forum avm arifogullari aktar dan yaptırdım hocam telefon numaralarını isterseniz özel den atabilirimmerhaba bnm eşimde azospermi eskişehirden tam olarak nerden aldınız o karışımı ve ibrahim saraçoğlu karışımının da adresini verir misinz
Hayırlı olsun en önemlisi vaz gecmemek bende 4 kere kurtaj oldum ilerlemedigi icin 1 kere dıs gebelik gecirdim 2 kerede olumsuz sonuc almistim ama yinede pes etmedim sindi kızım 4 yasinda mikro tese yontemiyle sperm bulmuştuk vaz gecmemek lazimMerhaba arkadaşlar;sizede umut olması için 10 yılı aşkın süren azosperm mücadelemizi paylaşmak istedim.2010 yılında başladı bizim mücadelemiz incir nohut keçiboynuzu vs bir sürü kür uyguladık ve burdaki gruptan Emre Bakırcıoğlunu duyarak ilk microtese ameliyatını oldu eşim çok şükür sperm bulunmuştu bol miktarda dediler hoca çıkmazsa seni boşa hazırlamayalım dediği için donduruldu.akabinde ben hazırlandım ama malesef olumsuz sonuçlandı.biraz aradan sonra donmuş embriyolarla tekrar trasfere hazırlanırken gelişimleri durduğu için iptal oldu.geriye kalan donmuş spermlerle sıfırdan tekrar tedaviye başladık opu günü spermlerin kalitesiz olduğu tekrar microtese yapacağını çıkma ihtimalinin %90olduğunu söyledi elmahkum olduk maalesef bu defa sperm çıkmadı böylelikle Emre hoca sayfası kapandı bizim için.bir müddet toparlanma sürecinden sonra Kağan aydos ile başladık iğneler ilaçlar bitkisel vitaminler derken üçüncü mikroteseyide oldu eşim maalesef bu tedavide hüsranla sonuçlandı.biz yine yılmadık sıcağı sıcağına Celalettin Peru sayfasını açtık hormon iğneleri bitkiseller iyonik sular derken iki senede maddi manevi yıprandık ve bıraktık tedaviyi.tekrar toparlanma sürecinden sonra eşim ve Azosperm olan arkadaşları İmadder Derneğini(İnfertilite ile mücadele ve araştırma) kurdular.birlikten kuvvet doğdu bir çok ilde sempozyumlar yapılıp alanında uzmanlar profesörler ile bilinçlendirildi hasta istismarının önüne geçildi yol haritası çizildi.bu dönemde de biz kendi bilgilerimiz tecrübelerimiz ile tedavimize devam ettik şuan başka azosperm hastalarının kullanıp olgun hücre çıkışı sağladığı S9 adı verilen macunu ve bazı diğer bitkisel doğal tedavilerle ilk defa motil (hareketli)sperm çıkışı görüldü iki sene boyunca sıksık spermiyogram testi verdik bunlarda motil-immotil sperm bazen grade 4çıkışlarımız oluyordu ve havuzlama yapıldı 2019 da ekim ayında Centrum tüp bebekte tedaviye başladık 6yumurta toplandı 5 tanesi 5.güne gitti ikisi transfer edildi kalanların gelişimi durduğu için dondurulamadı tedavide olumsuz sonuçlanmıştı elimizde bişey kalmamıştı bu olumsuz sonuç bizi perişan etmişti ben kendimi bir türlü toparlayamadım bir 6ay sonra bir daha deneyelim diye düşünürken Recai hoca ve embriyolog Semra hocanın tavsiyesi ile biz önümüzde adet ile tekrar başladık ben iğnelerimi kullanırken eşim her fırsatta tahlil vermeye devam etti çıkanlar donduruldu.4 yumurta toplandı çok şükür hepsi döllendi beşinci gün ikisi transfer edildi ve çok şükür darısı
başınıza bu sefer çift çizgiyi gördük ve şuanda oğlumuzu kucağımıza almak için gün sayıyoruz.Arkadaşlar mücadeleden vazgeçmeyin araştırın doğru kişilerle mücadeleye devam edin
Allah bağışlasın yavrunuzu bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kaderdaşlarımızada Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.kesinlikle mücadeleden vazgeçmemek lazım ama maddi manevi daha yıpranmak adına çok bilinçli olmamız lazım malum istismara çok açık hasta grubuyuzHayırlı olsun en önemlisi vaz gecmemek bende 4 kere kurtaj oldum ilerlemedigi icin 1 kere dıs gebelik gecirdim 2 kerede olumsuz sonuc almistim ama yinede pes etmedim sindi kızım 4 yasinda mikro tese yontemiyle sperm bulmuştuk vaz gecmemek lazim
Bende haftaya sali opu olcam insallah spermKızlar amh normal seviyedeydi ama 3 tane yumurta büyümüş moralim çok kötü. Sizce neden böle olmştr? Opu olcam haftaya ama sayısı düşük
Benimde çarş yada perş dedi ama kötüyüm. Kendimi toplayamyrm zaten azosperm biyandan korkutuyoBende haftaya sali opu olcam insallah sperm
cikar.
Stress yapma kuzucum 1 tane kaliteli yumurtaya ihtiyac var..
Bende bugun duygusal anlamda bir gel git yasadim. Ama guclu ve cok pozitif olmamiz lazim! Allahin izniyle olcak insallah.. Bir tane yumurta ve bir sperm lazimBenimde çarş yada perş dedi ama kötüyüm. Kendimi toplayamyrm zaten azosperm biyandan korkutuyohadi inş güzl haberler veririz ne diyim
Ama olasılık anlamında bakınca moralim bozuluyo. Toparlayamadm kendimi. Birer tane yeter inş olacakBende bugun duygusal anlamda bir gel git yasadim. Ama guclu ve cok pozitif olmamiz lazim! Allahin izniyle olcak insallah.. Bir tane yumurta ve bir sperm lazim❤ Moralini bozma. Bende cok fazla yumurta var oda iyi degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?