- 1 Haziran 2015
- 71
- 47
- 88
- 35
Olcak olcak neden olmasin. Once kendimizin inanmasi lazim..Ama olasılık anlamında bakınca moralim bozuluyo. Toparlayamadm kendimi. Birer tane yeter inş olacak
Doktor um en büyük şansımdı şükür hala başım sıkışsa ararım ama onu bulana kadar psikoloji diye birşey kalmadı sayelerinde psikoloji kadar maddiyat da onemli vardiyalı çalıştım sırf parayı toparlamak için geriye baktigimda Nasil dayanmışım diyorum hem ruhen hem bedenen hemde maddi olarak sonra yanimdaki guzellige bakiyorum değdi canımın yanmasına da değdi giden paramada değdi yıpranan bedenimede değdi simdi olsa daha fazlasina da degermis diyorum Allah bekletiyor evet bende cok bekledim 7 yıl oldu ama guzellestirmisde vermis rabbim aklı guzel yüzü guzel kalbi guzel kızım o olunca dünya yok oldu hic birseyin bir anlamı yok sadece o buldumcuk oldum biraz sonradan görme hala yatagini ayirmadim mesela niyetimde yok ara ara bakiyorum buraya bende cok araştırmıştım cocuk sahibi olan varmi diye umudumu dinç tutmak icin o yuzden ara ara girip biz basardik diyorum Encok hakedenler bizleriz bence Allah bekleyenleri boş cevirmesin tek.duamAllah bağışlasın yavrunuzu bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kaderdaşlarımızada Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.kesinlikle mücadeleden vazgeçmemek lazım ama maddi manevi daha yıpranmak adına çok bilinçli olmamız lazım malum istismara çok açık hasta grubuyuz
Doktor um en büyük şansımdı şükür hala başım sıkışsa ararım ama onu bulana kadar psikoloji diye birşey kalmadı sayelerinde psikoloji kadar maddiyat da onemli vardiyalı çalıştım sırf parayı toparlamak için geriye baktigimda Nasil dayanmışım diyorum hem ruhen hem bedenen hemde maddi olarak sonra yanimdaki guzellige bakiyorum değdi canımın yanmasına da değdi giden paramada değdi yıpranan bedenimede değdi simdi olsa daha fazlasina da degermis diyorum Allah bekletiyor evet bende cok bekledim 7 yıl oldu ama guzellestirmisde vermis rabbim aklı guzel yüzü guzel kalbi guzel kızım o olunca dünya yok oldu hic birseyin bir anlamı yok sadece o buldumcuk oldum biraz sonradan görme hala yatagini ayirmadim mesela niyetimde yok ara ara bakiyorum buraya bende cok araştırmıştım cocuk sahibi olan varmi diye umudumu dinç tutmak icin o yuzden ara ara girip biz basardik diyorum Encok hakedenler bizleriz bence Allah bekleyenleri boş cevirmesin tek.duam
Hayatta ölümüne çabalanacak bir his Oyle soyleyeyim eşim Allah vermiycem diyo sen israr ediyosun.derdi bana bende ölsemde yine yapicam derdim Allah verdi hemde dogum gunumde dogurdum erken oldu ama sukur iyiydi simdide tam anne desili elindeki 1 lokmasini benim agzima verir biraz uzulsem degsik sekiller yapar hemen komik oldummu bak gül senin için der sanki benle beraber oda iceride çekmiş de zor kavustugumuzun farkindaaminrabbim belkide kaldirabilene veriyo boylesine bi imtihani. Cok iyi geldi yazin banada
Kızlaaarr Çok heycanlıyım yarın büyük gün
İnşsallaaaahhHayırlı haberlerin olsun insallah
Allahım yavrunuza uzun ömürler versin hep güzel günlerini görün inşallah.Biz bizi anlarız ancak her yönden çok zorlu süreçler yaşadık Allahım nasip etmeyeceksen peşine düşürme bizi diye çok dua ettiğimi bilirim,bu forma bile girmiyordum psikolojik olarak ağır geliyordu.Duanıza yürekten amin diyorum Allahım emek veren veremeyen hak eden tüm kaderdaşlarımızın kucağını doldursunDoktor um en büyük şansımdı şükür hala başım sıkışsa ararım ama onu bulana kadar psikoloji diye birşey kalmadı sayelerinde psikoloji kadar maddiyat da onemli vardiyalı çalıştım sırf parayı toparlamak için geriye baktigimda Nasil dayanmışım diyorum hem ruhen hem bedenen hemde maddi olarak sonra yanimdaki guzellige bakiyorum değdi canımın yanmasına da değdi giden paramada değdi yıpranan bedenimede değdi simdi olsa daha fazlasina da degermis diyorum Allah bekletiyor evet bende cok bekledim 7 yıl oldu ama guzellestirmisde vermis rabbim aklı guzel yüzü guzel kalbi guzel kızım o olunca dünya yok oldu hic birseyin bir anlamı yok sadece o buldumcuk oldum biraz sonradan görme hala yatagini ayirmadim mesela niyetimde yok ara ara bakiyorum buraya bende cok araştırmıştım cocuk sahibi olan varmi diye umudumu dinç tutmak icin o yuzden ara ara girip biz basardik diyorum Encok hakedenler bizleriz bence Allah bekleyenleri boş cevirmesin tek.duam
O kadar çokuz Aslinda biz ama ümidini kaybetmemek lazimAllahım yavrunuza uzun ömürler versin hep güzel günlerini görün inşallah.Biz bizi anlarız ancak her yönden çok zorlu süreçler yaşadık Allahım nasip etmeyeceksen peşine düşürme bizi diye çok dua ettiğimi bilirim,bu forma bile girmiyordum psikolojik olarak ağır geliyordu.Duanıza yürekten amin diyorum Allahım emek veren veremeyen hak eden tüm kaderdaşlarımızın kucağını doldursun
Ayyy rabbim ne kadar büyük gözün aydın canım sağlıkla büyütünmerhaba arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra yaşadıklarımı paylaşmak için foruma yazmaya karar verdim. eşim azosperm hastası olarak uzun bir süreden beri (yaklaşık 3 yıldan beri) tedavi görüyordu. eşim testis yetersizliğine bağlı azosperm hastası olup, FSH aşırı yüksek, testosteron da çok düşüktü. Bu süreçte görüştüğümüz ve herkesin bildiği ünlü doktorlar eşime nerdeyse hiç şans vermediği gibi tedaviyi bile gereksiz görmüşlerdi. Daha önceden tese olmamızın verdiği avantajla uzun süren hormon ve fitoterapi tedavisine başladık, düzenli olarak hacamat yaptırdık ve uygulanan tedavinin sonuçlarını görmek adına düzenli ve sık aralıklarla tahlil verdik, normal hayatımıza devam ederek hastalığın psikolojimiz üzerindeki stresini en aza indirdik. sağlıklı beslendik. nihayetinde gerçekleşen operasyon sonucunda eşimde olgun spermler bulundu ve ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım ve geçen aylarda Allah'ımın mucizesi ve bize lütfu olan oğlumu kucağıma aldım. bu yaşadıklarım bu hastalıkla mücadele edenlere bir umut olsun....
Daha az oluyor sadece transfer ucreti ve ilaçları ödüyorsunuz.Kızlar bi şey soracağım. Diyelim ki tüp bebek denedik tutmadı 2. Sefer dondurulmuş embriyoları kullandık.. 2. Sefer maliyeti daha mı az oluyor aynı mı oluyor? Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok fark oluyo mu canım peki?Daha az oluyor sadece transfer ucreti ve ilaçları ödüyorsunuz.
Tabiki mesala sadece transfer 5 binira ilaclarla 6 ya anca gelirÇok fark oluyo mu canım peki?
Anladım canım çok teşekkür ederim ❤Tabiki mesala sadece transfer 5 binira ilaclarla 6 ya anca gelir
Rica ederim canım ne demekAnladım canım çok teşekkür ederim ❤
Eşimde ki sorunda sizinle aynı fan yüksek testosteron düşük. 2 yildir bizde tedavideyiz ama yanlış doktor tercihinden 1kez tese oldu tedavi görmeden. Şimdi başka bir doktorda ilaç tedavisindeyiz. Değerler normale dönüyor gibi fsh düştü total testosteron yükseliyo her tahlilde ama bakalım inş sonumuz sizin gibi olur bizim de umut oldun inan ki bana..☹merhaba arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra yaşadıklarımı paylaşmak için foruma yazmaya karar verdim. eşim azosperm hastası olarak uzun bir süreden beri (yaklaşık 3 yıldan beri) tedavi görüyordu. eşim testis yetersizliğine bağlı azosperm hastası olup, FSH aşırı yüksek, testosteron da çok düşüktü. Bu süreçte görüştüğümüz ve herkesin bildiği ünlü doktorlar eşime nerdeyse hiç şans vermediği gibi tedaviyi bile gereksiz görmüşlerdi. Daha önceden tese olmamızın verdiği avantajla uzun süren hormon ve fitoterapi tedavisine başladık, düzenli olarak hacamat yaptırdık ve uygulanan tedavinin sonuçlarını görmek adına düzenli ve sık aralıklarla tahlil verdik, normal hayatımıza devam ederek hastalığın psikolojimiz üzerindeki stresini en aza indirdik. sağlıklı beslendik. nihayetinde gerçekleşen operasyon sonucunda eşimde olgun spermler bulundu ve ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım ve geçen aylarda Allah'ımın mucizesi ve bize lütfu olan oğlumu kucağıma aldım. bu yaşadıklarım bu hastalıkla mücadele edenlere bir umut olsun....
Celalettin peruda mı tedavi gördünüzmerhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?