Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hemen hemen tüm doktorları gezdik en son ismi geçen Dr ile tedaviyi devam ettirdik ancak tedavinin süresi boyunca devamlı tahlil yaptırdık böylece tedavinin sonuçlarını kendimiz de takip ettik mesela ilerleme uzun zaman olmadı 1.5 2 yıl sonrasında birden ilerleme kaydettik demem o ki sabır sabır sabır...Allah sabrınızı ve tevekkülünüzü muhakkak görür herşeyin hayırlısını versin diyin gerisini yüce yaradana bırakın

Allahımmm hamdolsun.. ol dedi ve oldu
Rabbim sana bağışlasın meleğini.. gözlerim doldu hepimize nasip etsin inşallah

Canım Tansel hocada tedavi oldunuzmu?

Kızlar aranızda eşi alfa görüntülemede renkli doppler çektiren varmı

Canım bizde ultrason çekildiğini biliyorumda, doppler çekmedik burda. Gittiğimizde Tanselhoca ister belki.

Sen Celalettin hocaya başlıyoruz demişsin öncesinde kimdeydiniz? Tansel hocada tecrüben varmı canım

3 aylık ilaç 6/7 bin civarı diye bişiyorum
merhaba bende bugün celalettin beyin assitanı ile görüştüm kan testi listesini verdi alfa görüntülemede doppler andromed de sperm testini istedi bakalım hepsini toparlayıp randevu için tekrar irtibata geçicez benden önce gidersen süreci anlatabilir misin şimdiden teşekkürler.
ayrıca burada başarı hikayelerini yazanlara çok teşekkür ederim umut oluyorlar

Alfaya giyat aordum canım doppler 300₺ inhibin b kan testi de 300₺ cumartesiye randevu aldım

Canım bizde ultrason çekildiğini biliyorumda, doppler çekmedik burda. Gittiğimizde Tanselhoca ister belki.

Sen Celalettin hocaya başlıyoruz demişsin öncesinde kimdeydiniz? Tansel hocada tecrüben varmı canım
Öncesinde kimsede değildik canım ilk defa başlıyoruz tedaviye

Kızlar aranızda eşi alfa görüntülemede renkli doppler çektiren varmı
Alfada çektirdik bizde yaklaşık yarım saat süren bir işlem detaylı bir çekim oluyor ,sonucuda biraz beklemiştik görüntüler ve sonuç çıktısı olarak vermişlerdi ,spermıyogram için andromede gitmiştik orda da sonuç çıkması daha uzun oluyor diye biz ilk andromede gittik sonra aracımızı andromesın oraya park edip toplu taşımayla daha kolay diye alfaya gelmiştik ,sonra sonuçlardan sonra hastaneye geçmiştik elit tıp merkezi ,ulaşımı kolay ,andromedde sonucu beklemenize gerek yok zaten mail arıyorlar umarım yardımcı olabilmişimdir sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…