Yeni başlayacağız bizde canım Celalettin Peru’yaCelalettin peruda tedavi olan varmı şuan içinizde birkaç soru sormak istyorum
Bizde online olarak başladık ilk etapda ama ilaçlar asiri pahalı ve çok ilaç var kullananlar bilgi verirse sevinirimYeni başlayacağız bizde canım Celalettin Peru’ya
3 aylık ilaç 6/7 bin civarı diye bişiyorumBizde online olarak başladık ilk etapda ama ilaçlar asiri pahalı ve çok ilaç var kullananlar bilgi verirse sevinirim
Bizde yeni doppler falan çektireceğiz siz hazırladınız mı evraklarınızı3 aylık ilaç 6/7 bin civarı diye bişiyorum
Allahımmm hamdolsun.. ol dedi ve oldumerhaba arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra yaşadıklarımı paylaşmak için foruma yazmaya karar verdim. eşim azosperm hastası olarak uzun bir süreden beri (yaklaşık 3 yıldan beri) tedavi görüyordu. eşim testis yetersizliğine bağlı azosperm hastası olup, FSH aşırı yüksek, testosteron da çok düşüktü. Bu süreçte görüştüğümüz ve herkesin bildiği ünlü doktorlar eşime nerdeyse hiç şans vermediği gibi tedaviyi bile gereksiz görmüşlerdi. Daha önceden tese olmamızın verdiği avantajla uzun süren hormon ve fitoterapi tedavisine başladık, düzenli olarak hacamat yaptırdık ve uygulanan tedavinin sonuçlarını görmek adına düzenli ve sık aralıklarla tahlil verdik, normal hayatımıza devam ederek hastalığın psikolojimiz üzerindeki stresini en aza indirdik. sağlıklı beslendik. nihayetinde gerçekleşen operasyon sonucunda eşimde olgun spermler bulundu ve ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım ve geçen aylarda Allah'ımın mucizesi ve bize lütfu olan oğlumu kucağıma aldım. bu yaşadıklarım bu hastalıkla mücadele edenlere bir umut olsun....
Canım Tansel hocada tedavi oldunuzmu?Hemen hemen tüm doktorları gezdik en son ismi geçen Dr ile tedaviyi devam ettirdik ancak tedavinin süresi boyunca devamlı tahlil yaptırdık böylece tedavinin sonuçlarını kendimiz de takip ettik mesela ilerleme uzun zaman olmadı 1.5 2 yıl sonrasında birden ilerleme kaydettik demem o ki sabır sabır sabır...Allah sabrınızı ve tevekkülünüzü muhakkak görür herşeyin hayırlısını versin diyin gerisini yüce yaradana bırakın
Kızlar aranızda eşi alfa görüntülemede renkli doppler çektiren varmı
Tansel hoca ile yolumuz hiç kesişmediCanım Tansel hocada tedavi oldunuzmu?
merhaba bende bugün celalettin beyin assitanı ile görüştüm kan testi listesini verdi alfa görüntülemede doppler andromed de sperm testini istedi bakalım hepsini toparlayıp randevu için tekrar irtibata geçicez benden önce gidersen süreci anlatabilir misin şimdiden teşekkürler.3 aylık ilaç 6/7 bin civarı diye bişiyorum
Alfaya giyat aordum canım doppler 300₺ inhibin b kan testi de 300₺ cumartesiye randevu aldımmerhaba bende bugün celalettin beyin assitanı ile görüştüm kan testi listesini verdi alfa görüntülemede doppler andromed de sperm testini istedi bakalım hepsini toparlayıp randevu için tekrar irtibata geçicez benden önce gidersen süreci anlatabilir misin şimdiden teşekkürler.
ayrıca burada başarı hikayelerini yazanlara çok teşekkür ederim umut oluyorlar
Andromedden kan testi verdiniz miAlfaya giyat aordum canım doppler 300₺ inhibin b kan testi de 300₺ cumartesiye randevu aldım
Öncesinde kimsede değildik canım ilk defa başlıyoruz tedaviyeCanım bizde ultrason çekildiğini biliyorumda, doppler çekmedik burda. Gittiğimizde Tanselhoca ister belki.
Sen Celalettin hocaya başlıyoruz demişsin öncesinde kimdeydiniz? Tansel hocada tecrüben varmı canım
İlaç tedavısı olmadan tese yaptırmayınMerhaba canım bizde tansel hocada tedavideyiz sizin azo sebebiniz neydi ben çok korkuyorum çıkmıcak diye bizde ağustos gibi tese olucaz sebepsiz azoyuz çıkmaz diyorlar çok kişi ile konuştum her şey normal eşimde ama sperm yok
Rabbim hayırlı getirsin inşallah. Bizde yeniyiz. Umarım kimse eli boş dönmez tedavilerdenÖncesinde kimsede değildik canım ilk defa başlıyoruz tedaviye
İnşallah canımRabbim hayırlı getirsin inşallah. Bizde yeniyiz. Umarım kimse eli boş dönmez tedavilerden
Alfada çektirdik bizde yaklaşık yarım saat süren bir işlem detaylı bir çekim oluyor ,sonucuda biraz beklemiştik görüntüler ve sonuç çıktısı olarak vermişlerdi ,spermıyogram için andromede gitmiştik orda da sonuç çıkması daha uzun oluyor diye biz ilk andromede gittik sonra aracımızı andromesın oraya park edip toplu taşımayla daha kolay diye alfaya gelmiştik ,sonra sonuçlardan sonra hastaneye geçmiştik elit tıp merkezi ,ulaşımı kolay ,andromedde sonucu beklemenize gerek yok zaten mail arıyorlar umarım yardımcı olabilmişimdir sağlıklı günlerKızlar aranızda eşi alfa görüntülemede renkli doppler çektiren varmı
istanbula daha geçemedik önce hormon testlerini hallediyoruz tekirdağ da bir terslik olmaz ise haftaya için de randevu almayı planlıyoruz andromed ve alfa görüntülemedenAndromedden kan testi verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?