Uzaktan gideceğinizi söylerseniz ona göre randevu oluşturuyorlar aynı gün içinde hepsi hallediliyor ,yoğun olduklarından ondan ararsanız sizin için iyi olur şansınız bol olsunistanbula daha geçemedik önce hormon testlerini hallediyoruz tekirdağ da bir terslik olmaz ise haftaya için de randevu almayı planlıyoruz andromed ve alfa görüntülemeden
Kan testi vermedik ,sizde kan ve hormon testlerinizi bulunduğunuz yerde devlette yaptırın boş yere ekstra para ödemeyinAndromedden kan testi verdiniz mi
teşekkürler aynı günde olması gerçekten çok iyi olur gel git yapmayız en azından sürekli olarka :)Uzaktan gideceğinizi söylerseniz ona göre randevu oluşturuyorlar aynı gün içinde hepsi hallediliyor ,yoğun olduklarından ondan ararsanız sizin için iyi olur şansınız bol olsun
Cellalettın hocanın assıstanına da belirtirsen ona göre ayarlıyorlar ,birde randevu saatinden önce gidin evrakları verin mutlaka bekleniyor arada hasta olmadı mı girersinizteşekkürler aynı günde olması gerçekten çok iyi olur gel git yapmayız en azından sürekli olarka :)
Merhaba oncelikle gozunuz aydin.. hormon ve fitoterapi tedavisi demissiniz doktorunuz kimdi hangi ilaçları kullandınız bu süre içinde neler yaptınızmerhaba arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra yaşadıklarımı paylaşmak için foruma yazmaya karar verdim. eşim azosperm hastası olarak uzun bir süreden beri (yaklaşık 3 yıldan beri) tedavi görüyordu. eşim testis yetersizliğine bağlı azosperm hastası olup, FSH aşırı yüksek, testosteron da çok düşüktü. Bu süreçte görüştüğümüz ve herkesin bildiği ünlü doktorlar eşime nerdeyse hiç şans vermediği gibi tedaviyi bile gereksiz görmüşlerdi. Daha önceden tese olmamızın verdiği avantajla uzun süren hormon ve fitoterapi tedavisine başladık, düzenli olarak hacamat yaptırdık ve uygulanan tedavinin sonuçlarını görmek adına düzenli ve sık aralıklarla tahlil verdik, normal hayatımıza devam ederek hastalığın psikolojimiz üzerindeki stresini en aza indirdik. sağlıklı beslendik. nihayetinde gerçekleşen operasyon sonucunda eşimde olgun spermler bulundu ve ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım ve geçen aylarda Allah'ımın mucizesi ve bize lütfu olan oğlumu kucağıma aldım. bu yaşadıklarım bu hastalıkla mücadele edenlere bir umut olsun....
bu arkadaşımızın dediğine sonuna kadar katılıyorum. biz de ikinci mikro tese için memorial a başvurduk murad beye yani uuzun ve yorucu bitkisel tedavilere meyletmek gerçekten akıl alır gibi değil. tabi herkesin görüşüne saygım var o ayrıMerhaba kizlar,
Burayi uzun suredir takip ediyorum. Bir çoğunun çocuğu oldu. Bir cogu hamile. Bu grup herkese umut olsun.
Tese den korkmayın. Uzmanlar tarafından yapılan ameliyatlarda hic korkmayın. Tese zararli soyle boyle diyenlere hic inanmayın. Sadece cok cok iyi doktorlara görünmek gerekiyor.
Azosperm o kadar hassas bir konu ki, kullanılmaya cok müsait maalesef. Size ot satmak isteyenlerden sizi 5 6 yil tedavi edeceğim diyenlerden uzak durun. Branşı üroloji olan cok cok iyi doktorlar var ülkemizde. Yurtdisindan bile geliyorlar bu urologlara. Bu isin tedavisi urologlar ile yapiliyor. Ülkemizde cok iyi urologlar olduğu icin cok şanslıyız.
Allah hic birimize tedavisi olmayan hastalık vermesin. Dermansız dert vermesin.
Merhaba, biz de sizin gibi benzer yollardan geçtik. Doktorlar, TESE ler, varikoseller, testler, hormonlar vs vs vs..Merhaba canım anne adayları. ❤
Gecenin bu saatinde ve yıllar sonra ilk kez foruma girdim. Direk azosperm yazdım ve buraya gelmek istedim. Size hikayemi anlataym.
Eşimle 2016 yılında evlendik. Dört beş ay sonra cocuk isteği oldu. Altı ay aralıksız denedik sürekli kadın doğuma gittik. Bir gün bir de baktık ki meğer eşim azospermiymiş. O günler nasıl yıkıldığımı neler yaşadığımı nasıl ölmek istediğimi bir bem bir Allah bir de eşi azospermi olan hanımlar bilir...
Çıldırmış bir şekilde tedavi arayışına girdik. Kolay zannediyoruz tabi. Erkek hastalıklarının son noktası olduğunu bilmiyor gibi davranıyoruz. Başvurduğumuz ilk doktor bize hemen varikosel ameliyatı önerdi. Ameliyat sonrası ilaç tedavisi sonucu sperm sayısı sıfırdan bir milyona çıktı. Bizde bir sevinç bir mutluluk....
Hemen tüp bebek yaptırmak istedik eşim de ilaçlara devam ediyor sorun bitti zannediyoruz. Tüp bebek aşamasına gelince eşimin spermlerinin gene neredeyse sıfır noktasına geldiğini gördük bir kere daha yıkıldık. Gene de yaptırdık tüp bebeği. Olmadı.
Sonra tekrar tedavi için İstanbul emre bakırcıoğluna gittik. Biliyorsunuz Türkiyenn en iyi doktoru bu konuda. Adam bize kızdı siz nasıl genetik test yaptırmazsınız diye ve hemen yaptı . Genetik test sonrası hayatımın ikinci ve daha büyük yıkımını yaşadım. Meğer eşimde kromozom sorunu varmış. Kromozom sorunları son noktadır tedavi şansı yok denecek kadar az okyanusta bir kum tanesi diyebilirim. Yeniden ve uzun bir süre hayata küstüm. Evliliğime küstüm. İsyan noktasına geldim. Bitti mi? Hayır.
Kıbrısa gittik. Evet resmen yaptık bu hatayı. Embriyo donasyonu yaptırdık.başkasının bebeğini koydurdm kendime yani tüp ile.. Günah olduğunu bile bile yaptık bunu Allah affetsin. O ay benimle beraber donasyon yaptıran ne kadar kadın varsa tutmuş arkadaşlar. 50 yaşında kadınların bile. Bir tek benim olmadı. Allaha şükür. ❤
Sonra biz uzun bir süre araştırdık, okuduk, sorduk, rabbimize sığındık ve kararımızı verdik. Evraklarımızı hazırlayıp cocuk esiegeme kurumuna başvırduk. Uzun bekleyişin ardından oğlumuza, mis kokulu meleğimize cennet kuşumuza kavuştuk. Artık dünyalar benim arkadaslar. Ne üzüntüm kaldı ne kederim. İnanın aklıma ble gelmiyor gözyaşı ile geçen yıllarım.
Azospermi zordur arkadaşlar. Son noktadır. İçinden başarıyla çıkan pek azdır. Amacım moral bozmak değil aksine size mutlu bir hayatın olabilirliğini göstermek. Elbette elinizden geleni yapın. Ama olmuyorsa olmaz bu azospermide. Bi noktadan sonra kendinizi de eşinizi de tüketmeyin. İnanın doğurmadığımı unutuyorum bazen öyle bir sevgisi var ki.... Korkmayın. Yapabilirsiniz. Sevebilirsiniz. Evlat edinme de bir doğum şeklidir. Ve yüksek sesle konuşulmadır. Allah gönlünüze göre versin her şeyi.
Merhaba, biz de sizin gibi benzer yollardan geçtik. Doktorlar, TESE ler, varikoseller, testler, hormonlar vs vs vs..
Olmadı. Çok yıprandık. Çocuk esirgemeye başvurduk 1-1,5 yıl önce. Beklemedeyiz. Bebişime kavuşacağım günü bekliyorum.Allah izin verirse tabi..
Hayat, ne getirir bilemeyiz. ama en azından doktorlara harcayacağıma bu paraları, bi yavrunun hayatını kurtarmak için harcamayı tercih ediyorum artık..
Sevgiler...
ne kadar süre beklediniz evlat edinmek için? bu defa da onu beklemek zor, bir an önce kavuşmak istiyor insanMerhaba canım anne adayları. ❤
Gecenin bu saatinde ve yıllar sonra ilk kez foruma girdim. Direk azosperm yazdım ve buraya gelmek istedim. Size hikayemi anlataym.
Eşimle 2016 yılında evlendik. Dört beş ay sonra cocuk isteği oldu. Altı ay aralıksız denedik sürekli kadın doğuma gittik. Bir gün bir de baktık ki meğer eşim azospermiymiş. O günler nasıl yıkıldığımı neler yaşadığımı nasıl ölmek istediğimi bir bem bir Allah bir de eşi azospermi olan hanımlar bilir...
Çıldırmış bir şekilde tedavi arayışına girdik. Kolay zannediyoruz tabi. Erkek hastalıklarının son noktası olduğunu bilmiyor gibi davranıyoruz. Başvurduğumuz ilk doktor bize hemen varikosel ameliyatı önerdi. Ameliyat sonrası ilaç tedavisi sonucu sperm sayısı sıfırdan bir milyona çıktı. Bizde bir sevinç bir mutluluk....
Hemen tüp bebek yaptırmak istedik eşim de ilaçlara devam ediyor sorun bitti zannediyoruz. Tüp bebek aşamasına gelince eşimin spermlerinin gene neredeyse sıfır noktasına geldiğini gördük bir kere daha yıkıldık. Gene de yaptırdık tüp bebeği. Olmadı.
Sonra tekrar tedavi için İstanbul emre bakırcıoğluna gittik. Biliyorsunuz Türkiyenn en iyi doktoru bu konuda. Adam bize kızdı siz nasıl genetik test yaptırmazsınız diye ve hemen yaptı . Genetik test sonrası hayatımın ikinci ve daha büyük yıkımını yaşadım. Meğer eşimde kromozom sorunu varmış. Kromozom sorunları son noktadır tedavi şansı yok denecek kadar az okyanusta bir kum tanesi diyebilirim. Yeniden ve uzun bir süre hayata küstüm. Evliliğime küstüm. İsyan noktasına geldim. Bitti mi? Hayır.
Kıbrısa gittik. Evet resmen yaptık bu hatayı. Embriyo donasyonu yaptırdık.başkasının bebeğini koydurdm kendime yani tüp ile.. Günah olduğunu bile bile yaptık bunu Allah affetsin. O ay benimle beraber donasyon yaptıran ne kadar kadın varsa tutmuş arkadaşlar. 50 yaşında kadınların bile. Bir tek benim olmadı. Allaha şükür. ❤
Sonra biz uzun bir süre araştırdık, okuduk, sorduk, rabbimize sığındık ve kararımızı verdik. Evraklarımızı hazırlayıp cocuk esiegeme kurumuna başvırduk. Uzun bekleyişin ardından oğlumuza, mis kokulu meleğimize cennet kuşumuza kavuştuk. Artık dünyalar benim arkadaslar. Ne üzüntüm kaldı ne kederim. İnanın aklıma ble gelmiyor gözyaşı ile geçen yıllarım.
Azospermi zordur arkadaşlar. Son noktadır. İçinden başarıyla çıkan pek azdır. Amacım moral bozmak değil aksine size mutlu bir hayatın olabilirliğini göstermek. Elbette elinizden geleni yapın. Ama olmuyorsa olmaz bu azospermide. Bi noktadan sonra kendinizi de eşinizi de tüketmeyin. İnanın doğurmadığımı unutuyorum bazen öyle bir sevgisi var ki.... Korkmayın. Yapabilirsiniz. Sevebilirsiniz. Evlat edinme de bir doğum şeklidir. Ve yüksek sesle konuşulmadır. Allah gönlünüze göre versin her şeyi.
Uzun bir aradan sonra girdim. Mucizeme son 15 gün kaldı :) inş normal doğum olacak. Ve o esnada dualarım hepinizle olacak. Başıma gelen bu mucizeyi Rabbim hepinize nasip etsinkızlar selam. Bir suredir giremiyordum. Öncelikle güzel haberler okudum, mucizeye tanıklık ediyoruz, hamile olduğunu öğrenen arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini.
Bizim de son kontrolde maalesef bol lökosit çıktı bu da demek oluyormus ki iltihap. Muhtemelen benden geçtiğini düşünüyor doktorumuz. Ben de bu hafta kendi doktoruma gidip muayene olacağım. İltihaptan dolayı olduğunu düşünerek bu kontrolde bir ilerleme kaydedemedik ve bu sefer çok üzüldük. Ama Allah’ın vardır bildiği, vaktini beklemeye devam. Yapacak baska bir şey yok.
Allah sabırlar versin hepimize.
Rosi mi acaba sizin deUzun bir aradan sonra girdim. Mucizeme son 15 gün kaldı :) inş normal doğum olacak. Ve o esnada dualarım hepinizle olacak. Başıma gelen bu mucizeyi Rabbim hepinize nasip etsin
Andromed de bi test verin belli olurMerhaba. Ben son durumu paylaşmak adına yazıyorum kızlar. Tedaviye başladık, Üst üste yapılan iki semen analizinden her birinde 5 olmak üzere total 10 Spermatid görüldü. Tedavimizi buna göre şekillendirdi doktor ve 3 ay sonra tekrar gideceğiz.
Spermatid derecesinizi henüz bilmiyoruz bu konuda bilgisi olanlar yazabilirmi acaba?
Ben normal yolla ile hamile kaldım. Eşimin sadece 1 adet ölü spermi vardı. Tüp bebeğe bile başlamamıştık. Tahlil aşamasındayken hamile olduğumu öğrendimRosi mi acaba sizin de
Hatirladim sizi konusmustuk zaman ne çabuk gecti masallah sağlıcakla gelsin ❤❤Ben normal yolla ile hamile kaldım. Eşimin sadece 1 adet ölü spermi vardı. Tüp bebeğe bile başlamamıştık. Tahlil aşamasındayken hamile olduğumu öğrendimSonrasında eşimin sperm sayısı 5 olduğunu öğrendik. Mucize oldu yani benimki
Amin inşallahHatirladim sizi konusmustuk zaman ne çabuk gecti masallah sağlıcakla gelsin ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?