Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
istanbula daha geçemedik önce hormon testlerini hallediyoruz tekirdağ da bir terslik olmaz ise haftaya için de randevu almayı planlıyoruz andromed ve alfa görüntülemeden
Uzaktan gideceğinizi söylerseniz ona göre randevu oluşturuyorlar aynı gün içinde hepsi hallediliyor ,yoğun olduklarından ondan ararsanız sizin için iyi olur şansınız bol olsun

Uzaktan gideceğinizi söylerseniz ona göre randevu oluşturuyorlar aynı gün içinde hepsi hallediliyor ,yoğun olduklarından ondan ararsanız sizin için iyi olur şansınız bol olsun
teşekkürler aynı günde olması gerçekten çok iyi olur gel git yapmayız en azından sürekli olarka :)

teşekkürler aynı günde olması gerçekten çok iyi olur gel git yapmayız en azından sürekli olarka :)
Cellalettın hocanın assıstanına da belirtirsen ona göre ayarlıyorlar ,birde randevu saatinden önce gidin evrakları verin mutlaka bekleniyor arada hasta olmadı mı girersiniz

Merhaba bizde 2 Yıldır azosperm ile kendimizce savaşıyoruz. Ancak ilk kez bu ay adetim 6 gün Gecikti hala gelen yok umutlanmak istemiyorum ama tek bir tane azospermle doğal hamilelik bilsem Umutlanıcam ama bilmiyorum

Merhaba kizlar,
Burayi uzun suredir takip ediyorum. Bir çoğunun çocuğu oldu. Bir cogu hamile. Bu grup herkese umut olsun.
Tese den korkmayın. Uzmanlar tarafından yapılan ameliyatlarda hic korkmayın. Tese zararli soyle boyle diyenlere hic inanmayın. Sadece cok cok iyi doktorlara görünmek gerekiyor.
Azosperm o kadar hassas bir konu ki, kullanılmaya cok müsait maalesef. Size ot satmak isteyenlerden sizi 5 6 yil tedavi edeceğim diyenlerden uzak durun. Branşı üroloji olan cok cok iyi doktorlar var ülkemizde. Yurtdisindan bile geliyorlar bu urologlara. Bu isin tedavisi urologlar ile yapiliyor. Ülkemizde cok iyi urologlar olduğu icin cok şanslıyız.
Allah hic birimize tedavisi olmayan hastalık vermesin. Dermansız dert vermesin.

Merhaba oncelikle gozunuz aydin.. hormon ve fitoterapi tedavisi demissiniz doktorunuz kimdi hangi ilaçları kullandınız bu süre içinde neler yaptınız

bu arkadaşımızın dediğine sonuna kadar katılıyorum. biz de ikinci mikro tese için memorial a başvurduk murad beye yani uuzun ve yorucu bitkisel tedavilere meyletmek gerçekten akıl alır gibi değil. tabi herkesin görüşüne saygım var o ayrı

Merhaba, biz de sizin gibi benzer yollardan geçtik. Doktorlar, TESE ler, varikoseller, testler, hormonlar vs vs vs..
Olmadı. Çok yıprandık. Çocuk esirgemeye başvurduk 1-1,5 yıl önce. Beklemedeyiz. Bebişime kavuşacağım günü bekliyorum.Allah izin verirse tabi..
Hayat, ne getirir bilemeyiz. ama en azından doktorlara harcayacağıma bu paraları, bi yavrunun hayatını kurtarmak için harcamayı tercih ediyorum artık..
Sevgiler...

ne kadar süre beklediniz evlat edinmek için? bu defa da onu beklemek zor, bir an önce kavuşmak istiyor insan

Merhaba. Ben son durumu paylaşmak adına yazıyorum kızlar. Tedaviye başladık, Üst üste yapılan iki semen analizinden her birinde 5 olmak üzere total 10 Spermatid görüldü. Tedavimizi buna göre şekillendirdi doktor ve 3 ay sonra tekrar gideceğiz.

Spermatid derecesinizi henüz bilmiyoruz bu konuda bilgisi olanlar yazabilirmi acaba?

Merhaba ... 10 yıllık evliyim 8 yaşında bir kızımız var 4 senedir ikinci çocuk olmuyor...
Eşim gecen sene ürolojiye gitti ve varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı düşüktü 2. 3 milyon civarıydı

Ameliyattan sonra daha kötü oldu hiç hareketli sperm çıkmadı 5 tane hareketsiz çıktı sadece
Promen k ve stromega q10 a başladık iyi gelecekmi bilmiyorum ...
2 Ay kullanıp test yaptıracak hareketli sperm olursa tüp bebek deneyeceğiz...

Kızlar spermiyogram sonucunu yorumlar mısınız

Eklentiler

• 4367E649-F776-4EE1-9EB0-BE8A0CC575B3.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 75
Uzun bir aradan sonra girdim. Mucizeme son 15 gün kaldı :) inş normal doğum olacak. Ve o esnada dualarım hepinizle olacak. Başıma gelen bu mucizeyi Rabbim hepinize nasip etsin

Andromed de bi test verin belli olur

Hatirladim sizi konusmustuk zaman ne çabuk gecti masallah sağlıcakla gelsin ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…