Allah evladınızı hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizden önce biri daha bana umut olmuştu ama en son sizinde hikayeniz bize umut oldu rabbim bize de nasip etsin inşallah o mucizeyi rabbimin hazinesi sonsuzAmin inşallahTeşekkür ederim
Dualarınız için teşekkür ederim benimde dualarım sizinleAllah evladınızı hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizden önce biri daha bana umut olmuştu ama en son sizinde hikayeniz bize umut oldu rabbim bize de nasip etsin inşallah o mucizeyi rabbimin hazinesi sonsuzmüsait olduğunuzda hamileliği hissettiniz mi ya da ne zaman umutlandınız belirtiler ne zaman basladı anlatır mısınız acaba ? Ben 2 aydır ilk kez 8-9 gün gecikmeli adet görüyorum ve bu ayda gecikmeli adetimden sonra şeffaf akıntım hiç kesilmedi umutlanayım diyorum sonra üzülmemek için kendimi durduruyorum başka bir belirti de yok zaten ama detaylı benimle aynı durumda olan birinin belirtilerini bilmek istiyorum açıkçası. Şimdiden teşekkür ederim rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Bende öyleyim bi yandan belirti olabilecek şeylere bahane bulup yok canım diyorum bi taraftan da acaba mı oluyorum berbat bir durum bu. 2 aydır gecikmeli adet görüyorum umut etmek mucize haberi duymak istiyorum ama mesela son adetimden beri şeffaf akıntım hiç durmadı acaba diyorum bişey var mı ama mide bulantısıymış baş dönmesiymiş hiçbir seyim yok. Senin bulantın ya da en yakın belirtin ne zaman baslamıştı onu öğrenmek istedim canım. Rabbim yeniden hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah doğum sancısı cekerken Dua et bizim için deDualarınız için teşekkür ederim benimde dualarım sizinlebize doktorlar %99,9 çocuğunuz olmaz dediğinde ve eşimin sadece 1 adet ölü spermi de olduğunu söylediklerinde ben umudumu direk kaybetmiş ve kabullenmiştim O yüzden olsa gerek bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar kendimi hamile hissedemedim. En büyük belirtim adetim 15-16 gün gecikmişti. Aslında daha öncesinde de geciktiğini farketmiştim ama ben test yapana kadar o kadar olmuştu.testten 1 hafta önce falan belime bir ağrı saplanmıştı ki ben bel fıtığı falan sandım. Sık idrara çıkıyordum onu da çok çay içmeme bağlıyordum kafamda gebeliğe dair hiç birşey olmayınca en çok belirtilerimin bir bahanesi vardı hep.
Selam esinin azo sebebi neMerhaba arkadaslar, uzun suredir girmedim foruma, esinde certolly cell olupta sperm bulunan varmi?bizde sadece bir kez tese yapildi.
Bulantılarım 2. Aydan sonra başladı. Ama gecikmeli adet oluyorsan netice de adet oluyorsan bu adet düzensizliğinden olmalı. Benim adetim hiç gecikmezdi hep vaktinde olurdum. Vaktinden 15-16 gün gecikince kuzenimin zoru ile test yaptımBende öyleyim bi yandan belirti olabilecek şeylere bahane bulup yok canım diyorum bi taraftan da acaba mı oluyorum berbat bir durum bu. 2 aydır gecikmeli adet görüyorum umut etmek mucize haberi duymak istiyorum ama mesela son adetimden beri şeffaf akıntım hiç durmadı acaba diyorum bişey var mı ama mide bulantısıymış baş dönmesiymiş hiçbir seyim yok. Senin bulantın ya da en yakın belirtin ne zaman baslamıştı onu öğrenmek istedim canım. Rabbim yeniden hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah doğum sancısı cekerken Dua et bizim için de
Inmmemis testis 7-8 yaslarinda ameliyat olduSelam esinin azo sebebi ne
Anladım canım teşekkür ederimBulantılarım 2. Aydan sonra başladı. Ama gecikmeli adet oluyorsan netice de adet oluyorsan bu adet düzensizliğinden olmalı. Benim adetim hiç gecikmezdi hep vaktinde olurdum. Vaktinden 15-16 gün gecikince kuzenimin zoru ile test yaptımo 15 gün boyunca da adet olacakmış gibi belirtiler yaşadım göğüs hassasiyeti kasıklarda inceden bi ağrı falan. Akıntım da normaldi sanırım. Ama tabi herkesin belirtileri farklı olur.
Aynı durumdayız inşallah bizimde tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur... eşim vitamın kullanmaya başladı bakalımmBenim 8 yaşında çocuğum vardı eşim erken boşalma işte az sprem gelmesi vs sorunuyla doktora gitti 2018 ve 2019 da yapilan testte azospermi cikti şimdi hamileyim hemde doğal yolla 2 çocuğum da. Eşimin spermleri çok düşüktü ileri hareketliligide bol keci boynuzu özü içti ve yedi biz çocukta istemkyorduk aslinda 1 ay deneyelim dedik olmadı neyse 2020 ağustos da test yaptırdı normal sperm ama sivilasma sorunu cikti ama ben hamileymişim
Vitamin felan değil bu işin özü keci boynuzu kardeşim Allahım sağlıklı sihattli çocuklar nasip etsin 7 cocugu olan test yapsa belki onunda kısır cikcak. Benim 1 tanede kürtajın var düşün.... rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş birakmasinAynı durumdayız inşallah bizimde tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur... eşim vitamın kullanmaya başladı bakalımm
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim buna doğal yolla gebelik olabilir mi diye sürekli araştırıyorum bulamıyorum da. Eşiniz azosperm mi çıktı gerçekten yani hiç sperm yokken mi normal gebelik oluştu. Allahın mucizesi ol der olur ama ne biliyim herkes normal yolla olmaz dedikçe umudumuz kırılıyor illaki.Benim 8 yaşında çocuğum vardı eşim erken boşalma işte az sprem gelmesi vs sorunuyla doktora gitti 2018 ve 2019 da yapilan testte azospermi cikti şimdi hamileyim hemde doğal yolla 2 çocuğum da. Eşimin spermleri çok düşüktü ileri hareketliligide bol keci boynuzu özü içti ve yedi biz çocukta istemkyorduk aslinda 1 ay deneyelim dedik olmadı neyse 2020 ağustos da test yaptırdı normal sperm ama sivilasma sorunu cikti ama ben hamileymişim
Iste git gide arttı tahlilleri elimde yok taşınırken attik en sonuncusu varTebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim buna doğal yolla gebelik olabilir mi diye sürekli araştırıyorum bulamıyorum da. Eşiniz azosperm mi çıktı gerçekten yani hiç sperm yokken mi normal gebelik oluştu. Allahın mucizesi ol der olur ama ne biliyim herkes normal yolla olmaz dedikçe umudumuz kırılıyor illaki.
anladım canım maşallah. Allah bizlerede mucizesini nasip etsin ne diyim böyle şeyler okuyunca heyecanlanıyorum 2 seneyi gecti bizde deniyoruzIste git gide arttı tahlilleri elimde yok taşınırken attik en sonuncusu var
Inşallah rabbim kimseyi aratmaisnanladım canım maşallah. Allah bizlerede mucizesini nasip etsin ne diyim böyle şeyler okuyunca heyecanlanıyorum 2 seneyi gecti bizde deniyoruz
Allah bebeyinizi sağlıkla böyütməyə nasib etsin.böyle mucizeleri Rəbbim burda olan her kese nasib etsin.böyle mucizeler bizi çok mutlu ediyor Rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasınUzun bir aradan sonra girdim. Mucizeme son 15 gün kaldı :) inş normal doğum olacak. Ve o esnada dualarım hepinizle olacak. Başıma gelen bu mucizeyi Rabbim hepinize nasip etsin
Fulya da momart klinik diye bir klinikte hasta kabul ediyor pahalı bir doktor ama İyi bir doktor hiç bir özel sağlık ya da tamamlayıcı sağlık sigortası ile antlamalki değiller buda bizi. Çok yordu maddi açıdan para ile yüzüyor lar eşim dün ameliyat oldu ve sonuç maalesef olumsuz.suan çok hassas bir ruh halindeyim ama hasta ayrımı yapılıyor paralı müşteri parasız müşteri sana verdiği randevu saatinde başkasını alabiliyor daha giyimli kusamli dil bilen paralı kişiler hep öncelikli tâbi bu benim şahsi fikrim.ama İyi bir doktor bence daha doğrusu bir çok doktor ile tanıştım bu azospermi sebebiyle celalettin Peru da bunlardan biriydi bu insana hiç bir şekilde hakkımı helal etmiyorum duygu yok vicdan yok merhamet yok vicdan ve merhamet sahibi insanların hastaların son kuruşunu almak hiç de kendilerinde bir sızı yaratmıyor bu yüzden Tansel kaplancan daha iyi diyorum en azından net oyalamiyor pahalı bir doktor olsa daTansel kaplancanda tedavi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi.Muayene ücreti ilaçlar tahliller vs. Ne kadar tutuyor ortalama
Ben celalettin Peru tam anlamıyla paraci vicdansız bir insan olarak tanımlıyorum ve hakkımı helal etmiyorum.onun yerine Tansel kaplancan ini öneririmCelalettin Peru iç hastalıkları uzmanıymış ama alternatif tıp uzmanlığı ( fitoterapi) de var. görüşeceğim doktorlardan biris olacak sanırım. hastası olanlar var mı acaba? yorumlarını alabilir miyim?
Biz maalesef tüp Bebek aşamasına gelemedik sadece eşim mikrotese oldu ve biz de 6750 verdik 250 lira da antikor testi için aldılar eşimin kullandığı iğneleri saymıyorum bile 4 yıl kullandı 10 bine yakın da öyle gitmiştir yapılan sperm testleri muayene ücreti falan 25 bini bulmuşturmerhaba biz microtese olduk tansel beydw 6750 tese 10 bin tüp bebek rosi için yaklaşık bir 5000 bin versik 4 ay eşimin kullandığı iğne ve takviye vitaminler benim tüp bebek için kullandığum iğne ve ikaçlar sonra arada testler falan hepsi 35/36 bini buldu Allah herkesin yardımcısı olsun
Merhabalar ben de Tansel kaplancan hastasıyım rosi yi Tansel hocam mı önerdi kim nerede yaptıÇok geçmiş olsun. Eşinizde sorun ne idi ? Hormonlarla ilgili bir sıkıntı var mıydı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?