Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar ben de Tansel kaplancan hastasıyım rosi yi Tansel hocam mı önerdi kim nerede yaptı

Merhabalar ben de Tansel kaplancan hastasıyım rosi yi Tansel hocam mı önerdi kim nerede yaptı
Merhaba evet tansel hoca yaptı ama bizim döllenme olmadı maalesef. Zaten sperm bulunamayınca toplanan yumurtalarla ve spermatidle rosi yapıldı. Acıbadem hastanesinde yapıyorlar bütün işlemleri.

nerde denediniz hayırlı olsun

Merhaba evet tansel hoca yaptı ama bizim döllenme olmadı maalesef. Zaten sperm bulunamayınca toplanan yumurtalarla ve spermatidle rosi yapıldı. Acıbadem hastanesinde yapıyorlar bütün işlemleri.
Hocam Tansel hoca bize rosi yapmayı uygun görmedi çok yeni dedi gelişmeler devam ediyor takip edelim vakti gelince yaptirirsiniz dedi size yapmasına şaşırdım açıkçası

Hocam azospermi nin hangi aşamasında idi hiç mı yoktu az da olsa var mıydı sperm sayısı benim eşim de hiç yok canlı ve cansız.ikinciside hacamati eşiniz mi yaptırdı nereye yaptırdı ben eşimi ikna edemedim hacamat ve sülük konusunda

Sperm çıkmayınca spermatidlerle denedi. Size neden uygun görmesiğine dair bir açıklama yaptı mı acaba?

Biz ilk Mikro Tese işlemini yaptırdık ve malesef kuyruklu hücre degil gelişim olmayan yuvarlak hücre bulundu rosi uygulanacak ama tutmayacagina eminim bu yöntemin .. ben şunu sormak istiyorum ilk Mikro Tese de sperm bulunamayıp ikinci tese de bulunan var mi acaba

Var çok duydum doktorunuz kim herhamgi bir tedavi uygulandımı öncesinde

Var çok duydum doktorunuz kim herhamgi bir tedavi uygulandımı öncesinde
Kaan Aydos doktorumuz fakat aylardır forumları takip ediyorum sanırım insanlar yazmaya cekiniyorlar onları da anlıyorum ama burada yazılacak ufacık bir sey umut olabiliyor ya da boş yere umutlanmamiza engel olabiliyor bizim sorunumuz azfc delasyonu yani genetik

Tansel kaplancan öneririm iyi bi doktor ve 2. Kez gelen kişiler de sonuç alıyorlar. Biz ilkinde sonuç aldık şükür 4 ay iğnr tedavısı yapıodı bize

Tansel kaplancan öneririm iyi bi doktor ve 2. Kez gelen kişiler de sonuç alıyorlar. Biz ilkinde sonuç aldık şükür 4 ay iğnr tedavısı yapıodı bize
Evet bugün Tansel hocanın ismini duydum bende bir kaç kişiden bugüne dek o kadar çok doktora gittik ki oraya da gitmekte fayda var çok sevindim adınıza Allah hepimize nasip etsin

Evet bugün Tansel hocanın ismini duydum bende bir kaç kişiden bugüne dek o kadar çok doktora gittik ki oraya da gitmekte fayda var çok sevindim adınıza Allah hepimize nasip etsin
Aminn aminn inşallah çok zor bizim gibi olamların derdi ama rabbim istedimi verir inanmaktan başka elimizden birşey gelmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…