Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun öncelikle, tese sonrası patoloji sonucunuz çıktı mı? bu rahatsızlıkta genetik, hormonlar, testisin fiziksel durumu vs vs referans kabul edilmiyor. bir sonra yapılacak tese operasyonunun yol göstericisi olan tek şey patoloji raporu oluyor. ona göre hormon tedavisi yapılıyor veya ihtimal belirleniyor.

Tansel kaplancan tese operasyonu konusunda başarılı bir doktor, binlerce bu operasyondan yapmış. haliyle tecrübesi, nerde neyle karşılaşacağı gibi bilgilere sahip. tedavi yönetme olarakta Kaan Aydos ile aynı yöntemleri uyguluyor. bu yöntemler çoğu doktor için aynı zaten. hormonlarda sorun yoksa sıfırlat yeniden başlat dışardan hormon desteği ile bozuk ise bozuklukları dengele şeklinde.

merhaba ilk tesede sperm bulunup ikincisinde de bulunan arkadaşlar var mı aranızda? benim ilk tüp benek denemem başarısız oldu... geriye embriyom da kalmadı kendimi bitmiş tükenmiş ve eksik hissediyorum... yani toplumun kadınlar üzerindeki anne baskısı beni bu hale getirdi sanırım

Merhaba kader arkadaşım;
Eşimin 2. tesesinde sperm bulunmuştu ama tüp bebek tutmamıştı
Bende o zaman kendimi çok kütü hissetmiştim sanki dünya başıma yıkılmıştı
Ama Rabbim tekrar ayağa kalkmamı nasip etti
Ve 2 yıl sonra yine aynı doktor da tekrar tese oldu ve yine sperm bulundu
Çok embriyo tuttu ve nasip oldu oğlum şu anda 2 yaşında
Rabbi herkese ve sanada nasip etsin tez zamanda

ahh canımm nasıl güzel bir mesaj aldım... o kadar bitmiş haldeyim ki... burdaki herkes aynı herkesin tek bi dileği var allahımdan... allah hiç birimizi anne olmadan bu dünyadan almasın inşallah... ben bu sorunumuzu bilmeden de hep allaha eşime benzeyen bi yavrum olsun diye dua ederdim... inşallah bana da nasip olur senin yaşadığın bu duygu. kim bilir ne mutlu olmuşsundur kim bile ne şükürler etmişsindir ve ediyorsundıur... teşekkür ederim cevabın için canım

cemile Hanım siz o kadar iyi bir insansınız ki adeta bu forumda insanlara umut olmak için gönderildiniz! Allah kalbinize göre vermiş. Sizin herkese cevap yazmanız hatta telefonla bile üşenmeden iletişim kurmanız inanın burda birçok insanı etkiliyor. Normalde bu şekilde bir vakada çocuğu olan en fazla birkaç kere yazar bırakır. Ama siz bıkmadan usanmadan devam ediyorsunuz. İnşallah her şey bu hayatta istediğiniz gibi olur

Arkadaşlar hepinize dua ediyorum herzaman geçen yıl bu zamanlar azospermiyi öğrendik bizde temmuzun başında tese olduk şükür bulundu embriyo oluştu kendi sağlık sıkıntılarımdan dolayı aralıgın başında transfer olacağım. Bunun nasıl dert oldugunu çok iyi biliyorum bu kadarı nasip oldu bundan sonrasıda güzel olur inşallah

Canım benim yazdiklarin beni gerçekten çok duygulandırdı... herkese umut olmak için elimden geleni yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim... çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik ve geciyoruz...en iyi birbirimizi anlarız...anlatacak o kadar çok şey var ki şu anda anlatmaya kalksam sayfalar yetmez...tek dediğim şey mücadeleden asla ve asla vazgeçmeyin...dualarınız için en içten dileklerimle amin diyorum...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..Rabbim hayırlı bir evlada kavusabilmek için kapılarını açsın inşallah

Hayırlı olsun rabbim tamamına eriştirsin nerede oldunuz tese ve tedaviyi

DOKTOR Cüneyt Sevinç hakkkında
ile bilgisi olan var mı

AZOSPERMLİ UMUT ARAYANLAR OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
AZOSPERMLİ ARKADAŞLAR 2 YILDIR BİR HASTA OLARAK GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI.
1 Öncelikle forumlarda genellikle C.perunun reklamını yapan hastaları var.(sabırızaim, gökyüzü, umut...)
2 BU SÜREC KULLANARAK İNSANLARIN UMUTLARIYLA VE SAĞLIKLARIYLA OYNANMAKTADIR.Kanaatimce suç işlenmekte.
3 C.peru sizleri anlaşmalı olduğu labaratuvar, aktarlara , eczanelere göndermekte. Gönderdiği labaratuvar spermatid, elonge spermatid gördüğünü rapor ediyor.Ülkede en büyük hastanelerde, en gelişmiş laboratuvarlarda bu analiz niye yapılamıyor? Bu durum patolojik bir durumdur. Bu raporlar bilirkişilerce incelenmelidir. Ben büyük hastanelerin labaratuvarlarıyla görüştüm böyle bir incelemenin kendilerince yapılamadığı söylediler.
4 Türkiyede elong spermatidle( rosi ile) bebek doğduğunu idda eden kliniklere gittim, bana rosi bebeği gösteremediler. Bu teknik sadece japonya da tanaka tarafından yapılmış bir çalışmadan ibaret. İkinci bir çalışma litaratürde yok. Rosi ye umut bağlayanlar iyi araştırsınlar, maddi manevi yıpranmasınlar.
5 Biz Şahsen ateş kadıoğlu, c peru, ahmet h. haliloğlu, e bakırcıoğlu, centrum, gürgan, bülent erol,tansel kaplancan,murat başar, amerikan hastanesi, acıbadem gibi klinik ve doktorlarla görüştük.
5 Özetle bizim durumumuz Allah a kalmış bir durum olduğundan, gerçek hekimlerden bir çare bulmaya çalışanlar var, bir gurup da bu işin çok iyi ticaretini yapıyor, insanların umudu gitmiş, yıllardır çalışıp kazandıkları birikimleri gitmiş, sağlıkları gitmiş umursamıyorlar.
6 Tavsiyem devlet ve araştırma hastanelerinde bu işin ticaretini yapmayan uzmanlardan bilgi alın, tedavi olacağınız hekimle açık konuşun. Bu kadar tedavi ve operasyon sonucu olumsuz olunca onlar niye bedel ödemiyor, hiçbiri süreç başarısız olursa ikinci tedavinizden ücret almayacağım demiyor.

Kimsenin umudunu kırmak istemem zira aynı durumdayım. İyi araştırın güvendiğiniz, net olan, soru işareti bırakmayan hekimlere tedavi olun.
Bizim sınavımız bu demek. Allah Hz İsa yı babasız yarattı. yaratırsa O yaratır.
c.perunun beraber çalıştığı hastaları tarafından açılmış Azospemi Hastaları Bilgi Paylaşım Platformu bir adreste aynı yazıyı yazdım hemen benim hesabımı kapadılar, güvenmeyin. Ve farklı yerlerde test yaptırın.

Umut olanlar okusun demişsiniz ama tam bir karamsarlık üzerine yazı paylasmissiniz. Bizim gibi azospermi hastalarında kesin tedaviyle çıkış olacak diye birşey yok.Kisiden kişiye değişen bir durum.tedavi sonunda çıkışı olanda var olmayanda o zaman herkes bosverip otursun.İlerde keşke deyip pişmanlık içinde yaşasınlar.Biz bir defa da olsa bir tedavi yoluna gitmeliyiz bence ama karşımızdaki doktorlar bu işi para çıkar için yapıyor yalan soyluyorlarsa onlar kendileri hesaplarini vericekler Allah'a.Zaten bu hastalikla mücadele edenlerin başka çaresi yok ama tabiki şuda var illa cocugumuz olsun diye senelerce tedavi olup eşine birkaç defa tese işlemi yaptıranlar var.Bu durumda insanı hem maddi hem manevi yorar.Biz bir müddet tedavi görüp duruma göre gelişme varmı yokmu gözlemleyip ona göre hareket etmeliyiz benim düşüncem.

Maksadım karamsarlık yayamak değil. Biz de aynı durumdayız. Biz de tedavi olmaya çalışıyoruz. ama insanlara umut verip hem paralarını hem sağlıklarını alıyorlar. Ben sadece tecrübelerimizi aktararak süreçteki arkadaşların dikkatli olması için uyarmak istedim.

cemile hanım hangi doktor hangi hastane de tedavi oldunuz

Biz ilk tedavimizi devlet hastanesinde olduk bize ne bir açıklama ne bir sebep ne olur ne olmaz hiçbir şey demediler.3 ay bir ilaç verdiler daha sonra çıkar dediler eşim örnek verdi ama çıkış olmadı sonra neden çıkmadı cikmasi lazimdi dedi doktor.Sonra hemen mikrotese yaptı sonuç gene 0 daha sonra gene gittik gene ameliyat dediler tabi olmadik .Siz bazi doktorların adlarını vermişsiniz ya onlar iyimi kötümü bilemem ama devletteki doktorlar ilgisiz bu konuda hiçbir açıklama yapmıyorlar.insanlarda başka bir çıkar yolu arıyorlar ben yaşadıklarına göre yorum yapıyorum tabi.Ama şu var nasibimizde varsa olur tek sebep doktorlar degil

Ben az once umut diye okumaya basladigim paragrafta karamsarliktan baska bisey görmedim.
İçimi kararttın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…