- 27 Şubat 2019
- 300
- 752
- 103
Ben cp savunucusu degilim ben tedavisiz bodoslama teseye karsı biriyim sadeceSen c.peru savunucusu oldugun icin isine gelmemiştir.
Hehe oyle evetBen cp savunucusu degilim ben tedavisiz bodoslama teseye karsı biriyim sadece
Türkiyede rosi bebekleri var canım bizim whatsapp grubumuz var orada rosi gebesi de var rosi bebekleri deAZOSPERMLİ UMUT ARAYANLAR OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
AZOSPERMLİ ARKADAŞLAR 2 YILDIR BİR HASTA OLARAK GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI.
1 Öncelikle forumlarda genellikle C.perunun reklamını yapan hastaları var.(sabırızaim, gökyüzü, umut...)
2 BU SÜREC KULLANARAK İNSANLARIN UMUTLARIYLA VE SAĞLIKLARIYLA OYNANMAKTADIR.Kanaatimce suç işlenmekte.
3 C.peru sizleri anlaşmalı olduğu labaratuvar, aktarlara , eczanelere göndermekte. Gönderdiği labaratuvar spermatid, elonge spermatid gördüğünü rapor ediyor.Ülkede en büyük hastanelerde, en gelişmiş laboratuvarlarda bu analiz niye yapılamıyor? Bu durum patolojik bir durumdur. Bu raporlar bilirkişilerce incelenmelidir. Ben büyük hastanelerin labaratuvarlarıyla görüştüm böyle bir incelemenin kendilerince yapılamadığı söylediler.
4 Türkiyede elong spermatidle( rosi ile) bebek doğduğunu idda eden kliniklere gittim, bana rosi bebeği gösteremediler. Bu teknik sadece japonya da tanaka tarafından yapılmış bir çalışmadan ibaret. İkinci bir çalışma litaratürde yok. Rosi ye umut bağlayanlar iyi araştırsınlar, maddi manevi yıpranmasınlar.
5 Biz Şahsen ateş kadıoğlu, c peru, ahmet h. haliloğlu, e bakırcıoğlu, centrum, gürgan, bülent erol,tansel kaplancan,murat başar, amerikan hastanesi, acıbadem gibi klinik ve doktorlarla görüştük.
5 Özetle bizim durumumuz Allah a kalmış bir durum olduğundan, gerçek hekimlerden bir çare bulmaya çalışanlar var, bir gurup da bu işin çok iyi ticaretini yapıyor, insanların umudu gitmiş, yıllardır çalışıp kazandıkları birikimleri gitmiş, sağlıkları gitmiş umursamıyorlar.
6 Tavsiyem devlet ve araştırma hastanelerinde bu işin ticaretini yapmayan uzmanlardan bilgi alın, tedavi olacağınız hekimle açık konuşun. Bu kadar tedavi ve operasyon sonucu olumsuz olunca onlar niye bedel ödemiyor, hiçbiri süreç başarısız olursa ikinci tedavinizden ücret almayacağım demiyor.
Kimsenin umudunu kırmak istemem zira aynı durumdayım. İyi araştırın güvendiğiniz, net olan, soru işareti bırakmayan hekimlere tedavi olun.
Bizim sınavımız bu demek. Allah Hz İsa yı babasız yarattı. yaratırsa O yaratır.
c.perunun beraber çalıştığı hastaları tarafından açılmış Azospemi Hastaları Bilgi Paylaşım Platformu bir adreste aynı yazıyı yazdım hemen benim hesabımı kapadılar, güvenmeyin. Ve farklı yerlerde test yaptırın.
Eşim bir çok doktorda tedavi gördücemile hanım hangi doktor hangi hastane de tedavi oldunuz
Merhaba, Ameliyatın ertelenmesi bence isabetli olmuş. Öncesinde ilaç tedavisi uygulanmadan hiçbirsekilde tese yaptırmayın. Azosperm bana göre bekletilecek bi hastalık değil. Uğraştırıcı maddi manevi yoran zorlu süreç. İstanbulda bahceci umutta Prof. Bülent EROL var. Eşimde kendisinde tedavi görüyor. Biz çok memnunuz düşünürseniz isterseniz görüşme yapabilirsiniz. İnsallah rabbim tez zamanda bebişlerimize kavusturur hepimizi:)Merhaba herkese. Bende 2 yıllık evliyim ve 2019 ekimde eşimde azospermi olduğunu öğrendik. Doktor doğal yolla hamile kalamazsın tüp bebek merkezine başvurmalısın dedi. Ege üniversitesine gittik. Yapılan testlerde bende her hangi bir engel çıkmadı. Eşime tese ameliyatı denildi. Sonra verilen tarihi beklerken corona belasından dolayı ameliyatları erteleyip iptal ettiler. Şimdide bu sene boşuna beklemeyin 2021den önce olmaz sizin ameliyat diyorlar. Moralim çok bozuk. Daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Devlette var olan hakkımızı kullanalım diye düşündük ama ucu açık sonsuz bir tünel gibi.
artık özelde mi devam etsek diye düşünüyoruz eşimle. Fakat kime nereye gitsek bilemiyoruz. Çok çok karamsarlaştım bu konuda.
bugün benim doğum günüm ve tüm dileklerimi çocuktan yana kullandım. İnşallah bir sonra ki doğum günümde hamile olurum..
yardımcı olmak, aynı durumda olan arkadaşlardan destek mesajı bekliyorum.
allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Her hangi bir ilaç tedavisi önerilmedi çünkü eşiminin hormon, genetik vs. bakılan tüm testler temiz çıktı. Damarlarına falanda bakıldı. Sebebi bilinemeyen kısırlık denildi sonrada. Yani neden sprem olmadığını bilmiyoruz. Bazı hastalarda bu durum olabiliyormuş. Bahçeci hastanesini duydum araştırdım. Fakat istanbulda yaşamıyorum. Siz özelden mesaj atabilirmisiniz? Süreç nasıl ilerliyor? Fiyatları nasıl? Ona göre değerlendirip belkide istanbula gelebilirim.Merhaba, Ameliyatın ertelenmesi bence isabetli olmuş. Öncesinde ilaç tedavisi uygulanmadan hiçbirsekilde tese yaptırmayın. Azosperm bana göre bekletilecek bi hastalık değil. Uğraştırıcı maddi manevi yoran zorlu süreç. İstanbulda bahceci umutta Prof. Bülent EROL var. Eşimde kendisinde tedavi görüyor. Biz çok memnunuz düşünürseniz isterseniz görüşme yapabilirsiniz. İnsallah rabbim tez zamanda bebişlerimize kavusturur hepimizi:)
sizi biliyorum siz de c peru da tedavi görüyorsunuz, kimsenin içini karartmak istemem ama süreç herkesi perişan ediyor, bunu sizinde yaşamış olmanız lazımBen az once umut diye okumaya basladigim paragrafta karamsarliktan baska bisey görmedim.
İçimi kararttın
Evet uzun sure tedavi sistemi var bizde sıkıldık. Ama şuan diyorum ki eger tedavi olmadan tese olsaydik ve sperm cikmasaydi daha cok uzulurdum. En azindan simdi tese olsak cikmasada derim ki icim rahat biz tedavi gördük. Diger turlu hep huzursuz olacaktımsizi biliyorum siz de c peru da tedavi görüyorsunuz, kimsenin içini karartmak istemem ama süreç herkesi perişan ediyor, bunu sizinde yaşamış olmanız lazım
Spermatidler hakkında bilgi verdi mi bize çok kaliteli hücreler buldum dondurdum demişti 2018 de tese oldu eşim o zaman daha rosi yoktu size bu konuda bir şey demis miydiMerhaba evet tansel hoca yaptı ama bizim döllenme olmadı maalesef. Zaten sperm bulunamayınca toplanan yumurtalarla ve spermatidle rosi yapıldı. Acıbadem hastanesinde yapıyorlar bütün işlemleri.
aynı fikirdeyiz, biz de tedavi olmadan tese istemiyoruz. ancak c peru nun yönlendirdiği eczane aktar ve labaratuvarlarla sanki ticari antlaşmaları var, beaşka eczane onların uyguna verecek anlşamamız var dediği eczaneden daha uyguna ilaç veriyor, anlamadım, biraz kafamızı karıştırdı, umarım gönlünüze göre olur, kimsenin umudunu kırmak istemem sadece tecrübemi aktardımEvet uzun sure tedavi sistemi var bizde sıkıldık. Ama şuan diyorum ki eger tedavi olmadan tese olsaydik ve sperm cikmasaydi daha cok uzulurdum. En azindan simdi tese olsak cikmasada derim ki icim rahat biz tedavi gördük. Diger turlu hep huzursuz olacaktım
Tese testisi yıpratan bir islem. O yuzden bu islemi yaptirmadan once bir takim tedaviler gerektiriyor. Testisin içini saglamlastrmak için
Yok bişey demedi zaten sperm bulunamadığı için moralimiz bozuktu biz de biley sormadık açıkcasıSpermatidler hakkında bilgi verdi mi bize çok kaliteli hücreler buldum dondurdum demişti 2018 de tese oldu eşim o zaman daha rosi yoktu size bu konuda bir şey demis miydi
merhaba b erol nasıl bir tedavi verdi, ne tür ilaçlar verdi, ne kadar tedavi öneriyor? somra ne zaman tese yapıcak?Merhaba, Ameliyatın ertelenmesi bence isabetli olmuş. Öncesinde ilaç tedavisi uygulanmadan hiçbirsekilde tese yaptırmayın. Azosperm bana göre bekletilecek bi hastalık değil. Uğraştırıcı maddi manevi yoran zorlu süreç. İstanbulda bahceci umutta Prof. Bülent EROL var. Eşimde kendisinde tedavi görüyor. Biz çok memnunuz düşünürseniz isterseniz görüşme yapabilirsiniz. İnsallah rabbim tez zamanda bebişlerimize kavusturur hepimizi:)
Dogru yerdesiniz iciniz rahat olsun bizde bahcecideyiz 2 senedir esim orada tese oldu bulent beyden once ege bey vardi ameliyati o yapti spermlerimiz bulundu donduruldu embriyola olustu ama 3. Tup bebegi deniyoruz suan ilki tutmadi ikinci tuttu bos gebelik oldu nedeni bilinmiyor doktorum cem bey devam edicez dedi ve son iki embriyoyu kullanicaz bakalim insallah bu son olurMerhaba, Ameliyatın ertelenmesi bence isabetli olmuş. Öncesinde ilaç tedavisi uygulanmadan hiçbirsekilde tese yaptırmayın. Azosperm bana göre bekletilecek bi hastalık değil. Uğraştırıcı maddi manevi yoran zorlu süreç. İstanbulda bahceci umutta Prof. Bülent EROL var. Eşimde kendisinde tedavi görüyor. Biz çok memnunuz düşünürseniz isterseniz görüşme yapabilirsiniz. İnsallah rabbim tez zamanda bebişlerimize kavusturur hepimizi:)
Çok memnunuz Bülent hocamdan da - Cem hocamdan da. İnsallah olgun sperm bulunur, döllenir yumurtalar. Eşimde de hiçbir problem yok, sadece küçükken 2 kez 2 taraflı fıtık ameliyatı geçirmiş, Bülent hoca tıkanıklığa bağlı oldugunu söyledi, sperm üretimi var, olgun spermde bulalım insallah demişti 2 gün önce gittiğimizde.Dogru yerdesiniz iciniz rahat olsun bizde bahcecideyiz 2 senedir esim orada tese oldu bulent beyden once ege bey vardi ameliyati o yapti spermlerimiz bulundu donduruldu embriyola olustu ama 3. Tup bebegi deniyoruz suan ilki tutmadi ikinci tuttu bos gebelik oldu nedeni bilinmiyor doktorum cem bey devam edicez dedi ve son iki embriyoyu kullanicaz bakalim insallah bu son olur
Merhaba açıkçası insanlar umut vericeksiniz diye mesaja başlarken üzülmüş bi şekilde ayrılıyor mesajınızdan. Her doktor her hastaya iyi gelecek diye bi durum yok malesef. Ama belkide o doktordan şifa bulabilirler lütfen suç işlenirmiş gibi bahsetmeyin doktorlardan. Malesef günümüzde devlet hastanelerinde genetik test bile yaptırmaya kalktığınızda randevu sırası test zamanı çıkma sonucu bunlar bile ayları alıyor. İnsanlar bu doktorlara gitmeyip ne yapıcaklar. Açıkçası c.p. Gidip bu eczaneden al ilaçlarını demiyor. Mecburmusun hayır. Biz akıl edip hangi ezcanede uygunsa ordan alırız.AZOSPERMLİ UMUT ARAYANLAR OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
AZOSPERMLİ ARKADAŞLAR 2 YILDIR BİR HASTA OLARAK GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI.
1 Öncelikle forumlarda genellikle C.perunun reklamını yapan hastaları var.(sabırızaim, gökyüzü, umut...)
2 BU SÜREC KULLANARAK İNSANLARIN UMUTLARIYLA VE SAĞLIKLARIYLA OYNANMAKTADIR.Kanaatimce suç işlenmekte.
3 C.peru sizleri anlaşmalı olduğu labaratuvar, aktarlara , eczanelere göndermekte. Gönderdiği labaratuvar spermatid, elonge spermatid gördüğünü rapor ediyor.Ülkede en büyük hastanelerde, en gelişmiş laboratuvarlarda bu analiz niye yapılamıyor? Bu durum patolojik bir durumdur. Bu raporlar bilirkişilerce incelenmelidir. Ben büyük hastanelerin labaratuvarlarıyla görüştüm böyle bir incelemenin kendilerince yapılamadığı söylediler.
4 Türkiyede elong spermatidle( rosi ile) bebek doğduğunu idda eden kliniklere gittim, bana rosi bebeği gösteremediler. Bu teknik sadece japonya da tanaka tarafından yapılmış bir çalışmadan ibaret. İkinci bir çalışma litaratürde yok. Rosi ye umut bağlayanlar iyi araştırsınlar, maddi manevi yıpranmasınlar.
5 Biz Şahsen ateş kadıoğlu, c peru, ahmet h. haliloğlu, e bakırcıoğlu, centrum, gürgan, bülent erol,tansel kaplancan,murat başar, amerikan hastanesi, acıbadem gibi klinik ve doktorlarla görüştük.
5 Özetle bizim durumumuz Allah a kalmış bir durum olduğundan, gerçek hekimlerden bir çare bulmaya çalışanlar var, bir gurup da bu işin çok iyi ticaretini yapıyor, insanların umudu gitmiş, yıllardır çalışıp kazandıkları birikimleri gitmiş, sağlıkları gitmiş umursamıyorlar.
6 Tavsiyem devlet ve araştırma hastanelerinde bu işin ticaretini yapmayan uzmanlardan bilgi alın, tedavi olacağınız hekimle açık konuşun. Bu kadar tedavi ve operasyon sonucu olumsuz olunca onlar niye bedel ödemiyor, hiçbiri süreç başarısız olursa ikinci tedavinizden ücret almayacağım demiyor.
Kimsenin umudunu kırmak istemem zira aynı durumdayım. İyi araştırın güvendiğiniz, net olan, soru işareti bırakmayan hekimlere tedavi olun.
Bizim sınavımız bu demek. Allah Hz İsa yı babasız yarattı. yaratırsa O yaratır.
c.perunun beraber çalıştığı hastaları tarafından açılmış Azospemi Hastaları Bilgi Paylaşım Platformu bir adreste aynı yazıyı yazdım hemen benim hesabımı kapadılar, güvenmeyin. Ve farklı yerlerde test yaptırın.
Insallah canim 14 unde belli olucak kontrolum varÇok memnunuz Bülent hocamdan da - Cem hocamdan da. İnsallah olgun sperm bulunur, döllenir yumurtalar. Eşimde de hiçbir problem yok, sadece küçükken 2 kez 2 taraflı fıtık ameliyatı geçirmiş, Bülent hoca tıkanıklığa bağlı oldugunu söyledi, sperm üretimi var, olgun spermde bulalım insallah demişti 2 gün önce gittiğimizde.
sizinde insallah tutunur. Transfer nezaman
Insallah canim 14 unde belli olucak kontrolum var
Insallah canim benim ya insallahHadi bakalım hayırlısıyla busefer tutunsun bebişin insallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?