Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benimde başıma hemen hemen aynısı geldi...çatlatma iğnesinin zamanı doluyomuş diye önce beni aldılar topladılar...bi sancı bi sancı sonra eşimi aldılar ..yarım saat bile olmadan eşim çıktı ve bana ordan birileri bu kadar çabuk çıktığına göre sperm bulundu dedile nasıl sevindi...bi süre sonra doktora benzeyen bir tip geldi ve sperm yok dedi...eşim sedyeye kafasını vuruyor ağlıyor ben sanıdan ölüyodum bide psikolojik olarak yıkıldım baygınlık geçirdim...çok kötü şeyler bınlar...ve henüz evleneli 8 ay oldu bunları yaşadığımda 4 aylık evliydim...allah beterinden saklasın bizleri....

Günaydınnnn :)))

topik bu ara çok hareketli vallahi yazın bereketi gelecek üstümüze:)))) Allah ummadığımız anda güldürecek yüzümüzü belki de, fazla bekletmesin de :)

SAYES işallah canım azığından bal damlıyo işallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize .Dün en yakın arkadaşımın bebeği oldu yanına gidemedim ne yaparım,nasıl davranırım bilemedim tutamam kendimi alarım diye .

Günaydınnnn :)))

topik bu ara çok hareketli vallahi yazın bereketi gelecek üstümüze:)))) Allah ummadığımız anda güldürecek yüzümüzü belki de, fazla bekletmesin de :)

inşallah arkadaşım..hepimizin yüzü gülsün...

UMUTSUZ eşimin hormon değerleri yüksekti FSH;37 LH:düşüktü yenisinde FSH:22 LH:normale dönmüş Allaha şükür

Sinirlerim bozuldu Kaan hocaya tekrar mail attım yeni değerleri kök hücreyi bekleyin evlat edinin diyor ne iş anlamadım ben.......

DEMMı...arkadaşım dün sormuştum sanırım görmedin...canım sizin hormonlar nasıl oldu tahlil yaptırmışsın galiba bozuldu falan demişsin kaçtı kaç oldu merak ettim....

Sinirlerim bozuldu Kaan hocaya tekrar mail attım yeni değerleri kök hücreyi bekleyin evlat edinin diyor ne iş anlamadım ben.......

arkadaşım daha önce tese oldunuzmu yada kimde oldunuz..kaan hoca sizi tanıyormu durumunuzu baştan beri biliyormu....bence karıştırıyor olabilir...

arkadaşım daha önce tese oldunuzmu yada kimde oldunuz..kaan hoca sizi tanıyormu durumunuzu baştan beri biliyormu....bence karıştırıyor olabilir...

canım biz daha önce tesa olduk ama Kaan hocada değil burda biryerde durumumuzu bilmiyor daha önce ben eşimin değerlerini yazdım kendisine bana cevap kök hücreyi bekledemişti.kendi meilinden şimdi tekara attım kendi meilineyeni değerleri evlat edinin falan diyo ..doktor sitesine attım ordadı ilaç vermiş anlamadım ben....yoğunluktan dolayı mı yapıyo acaba .Emre bey şansınız var diyo değerler iiii dedi....

canım bence o karıştırıyor olabilir o kadar çok hastası varki...moralini hemen bozma...yüz yüze görüşmek gerekiyo bu doktorlarla...bende mesela temmuzda sırf bizi unutmasın diye tekrar muayenesine gidicem emre beyin...

arkadaşlar mübarek üç aylar hürmetine Allahım cümlemize şifalar ihsan eylesin bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin .

canım doğru söylüyosun bizde Emre beye gidicez bakalım o gelin diyo yüzyüze görüşmek daha iii anlatmak herşeyi ......benim Kaan hocada anlamadığım şü doktorlar sitesinde ilaç veriyo iiii diyo kendi mail adresinde böyle ilginç bence.....

leylakçım emre bey hormonlara takılmıyor... Bizim de 24 fsh ben üzüldüm yüksek diye tese dedi bakıcaz dedi. Hem 22 fsh çok yüksek değil zaten ne alaka kaan hoca sana öyle diyor kafası karışık olabilir canım takılnma allah büyük bence hormonlarınız çok kötü değil. siz pozitif olun ve emre bey e güven bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…