Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sayes canım burda ki arkadaşların 47FSH birkaç kişinin onların yüksek değilmi yani nasıl anlamadım ben

eee neden öyle dedi o zaman belkide tesede bulunacak neye dayanarak bunu söylediğini anlatsın sana...hem Emre bey dediki fsh pek etkilemez yüksek olupta sperm bulunan yüksek olmayıpta bulunmayanda çok dedi

Siz emre beye mi gidiyosunuz tese olmuşmuydunuz belgin hatırlayamadın kusura bakma değerler nasıl?

Sayes canım burda ki arkadaşların 47FSH birkaç kişinin onların yüksek değilmi yani nasıl anlamadım ben

güzelim ben de onu diyorum işte. Bence siz çok takılmayın zaten düşmeye başlamış bu illet hormonu streste etkiliyor. Ohoo kaç kişi var fsh yüksekken bulunan başka bir forumda okudum 50 iken bulunmuş ve hamile kalmış allahın izn iyle. Ne kök hücresi, evlat edinmesi !!! Hem sen de herşey normal diyorsun bizde de aynen herşey normal bi fsh yüksek diğerlerine bakmadı bile emre bey sadece fsh istedi.

Bir de arkadaşlar kaan hoca da çok değerli bir doktor ama benim aklıma baştan beri emre bey daha çok yattı. Belki biz ıstanbulda olduğumuz için ama ne bileyim sanki sperm olsa bile devlet hastanesi ya yeterli teknoloji yoktur diye düşünüyorum. Yani spermin bulunması iş değil en iyi spermin en iyi yumurta ile birleşmesi lazım ki sağlıklı hamilelik olsun. Bu benim düşüncem tabii yani kaan hoca da çok iyi bir doktor ama hastane devlet olunca böyle bir fikre kapıldım.

sayes hastane bana göre de çok önemli biz bursa da olduk tesa yı bize bulunmadı dediler ne bir belge verdiler işte ameliyat oldunuz diye yani hastane çok önemli ve tabi dr.aynı şekilde önemli hayırlısı bakalım nolucak işallah herşey iii olur herkes için ....

leylakçım bizimde elimize ameliyatan snra bir şey vermediler doğuştanmı neyden oldunu bile bilmiyoruz allah insanı hayırlı insanlar çıkarsın karşısına aman aman kimse bahçelievlerdeki en büyük özel hastane var ya hani latif küpelioğlu oraya gitmesin

bsxxxx bizde hastaneyi hiç araştırmadık rastgele gittik burda bir hastaneye varsa vardır yoksada yoktur dedik.......ordaki bir saati hiç unutamam o bekleyiş varya....

bsxxx hangi hastane canım o biz bilmiyoruz yani artık gidersek Emre beye gidicez Allah izin verirse....Bu arada tam küçük emrah oldum haaaa

zcu arkadaşım sormuş umut tüpte muayene 150 tl . sperm testi 100 tl . tese ya da mesa (biz mesa olduk) 1450 tl. tüp bebekde 5000 tl .

bxxx arkadaşım biz izmirde 3 doktora muayene olduk sorunumuzu anlamadılar net bi teşhis koyamadılar. emre bey teşhisi de koydu spermleri de buldu çok şükür tavsiye ederim.

emine ilk tese de mi bulundu sperm eşinin hormonları nasıldı emre bey nasıl iyi bi doktor mu herkes onu söylüyo

amanın sayfalar baya ilerlemiş
leylak sizdeki iyi gelişmeler ne ya kusur bakma topiği pek takip edemiyorum
neyse bacılar bir ara gene gelirim gÖRÜMCEK im bende kalıyor da

leylakçım bizde aynen öle araştırmadan acele ettik gittik acele etmeklen olse medikal park sırf para yeriolumunekankayizsmile

Siz emre beye mi gidiyosunuz tese olmuşmuydunuz belgin hatırlayamadın kusura bakma değerler nasıl?

canım beni eşim 2007 yılında ankara gürgan glinicte tese oldu gelişmemmiş hücreler bulundu 2 emrişyo oluştu transver oldu fakat tutmadı zaten gelişmemişlerle çok zordu tutması.Emre beyde mteseyle sperm bulunabilir dedi bakalım şimdi onu düşünüyoruz...

eee neden öyle dedi o zaman belkide tesede bulunacak neye dayanarak bunu söylediğini anlatsın sana...hem Emre bey dediki fsh pek etkilemez yüksek olupta sperm bulunan yüksek olmayıpta bulunmayanda çok dedi

ewt canım bizede emre bey telefonda fsh yüksek demişti.ameliyat diyince sormayıda unuttuk şükürler olsun çıktı stres yapma eşine yansıtma ben kendimi sıktım sıktım tese günü patladım çok şükür korktuğumuza uğratmadı inş sizlerde de bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…