kız belgin tese bile olmadık tesa olduk
,
AMİN canım benim:)) bol bol dua ediyorum hepimiz için rabbim yüzümüzü güldürsün ...
leylakçım emre bey hormonlara takılmıyor... Bizim de 24 fsh ben üzüldüm yüksek diye tese dedi bakıcaz dedi. Hem 22 fsh çok yüksek değil zaten ne alaka kaan hoca sana öyle diyor kafası karışık olabilir canım takılnma allah büyük bence hormonlarınız çok kötü değil. siz pozitif olun ve emre bey e güven bence canım.
SAYES işallah canım azığından bal damlıyo işallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize .Dün en yakın arkadaşımın bebeği oldu yanına gidemedim ne yaparım,nasıl davranırım bilemedim tutamam kendimi alarım diye .[/QUO
canım aynenn benim başıma da geldi sıfırı çektik halamın gelini doğum yaptı bebek görmeye gittik gelin 38 yaşında ilk çocuğu kanamalarla uğraştı 9 ay onun adına sevindiğim için unuttum kendi derdimi :)) Giderken düşündüm ama orda kötü olmadım allaha hep bize de ver yarabbim dedim sadece bizi mahrum bırakma diye dua ettim.
eee neden öyle dedi o zaman belkide tesede bulunacak neye dayanarak bunu söylediğini anlatsın sana...hem Emre bey dediki fsh pek etkilemez yüksek olupta sperm bulunan yüksek olmayıpta bulunmayanda çok dedi
Sayes canım burda ki arkadaşların 47FSH birkaç kişinin onların yüksek değilmi yani nasıl anlamadım ben
ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar gelince görüşürüz inş. :)
leylakçım bizimde elimize ameliyatan snra bir şey vermediler doğuştanmı neyden oldunu bile bilmiyoruz allah insanı hayırlı insanlar çıkarsın karşısına aman aman kimse bahçelievlerdeki en büyük özel hastane var ya hani latif küpelioğlu oraya gitmesin
Siz emre beye mi gidiyosunuz tese olmuşmuydunuz belgin hatırlayamadın kusura bakma değerler nasıl?
eee neden öyle dedi o zaman belkide tesede bulunacak neye dayanarak bunu söylediğini anlatsın sana...hem Emre bey dediki fsh pek etkilemez yüksek olupta sperm bulunan yüksek olmayıpta bulunmayanda çok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?