anladım canım bende okumuştum onları canım benim eşimde sustanon kullanıyordu daha önce durumumuzu öğrendikten sonra onu bırakıp prengly başladık emre beyde haftada 3gün fostimon verdi benim eşimde ameliyattan öncesine kadar gelişmiyormuş ameliyattan sonra gelişmeye başlamış canım sanırım durumumuz aynı canım sende sıkma canını herşey yoluna girecek emre bey çok olumlu konuştu daha ortada sperm yok adam normal gebelik bekliyorum dediya inşl gerisi allaha kalmış hakkımızda hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum canım
Kızlar az önce emre bey eşimi aramış dünkü spermiyogramda 2 adet hareketsiz sperm çıkmış....bende aradım ama müsait değildi konuşamadım kafayı yicem hem inanamıyorum hemde sevinsemmi sevinmesemmi bilemedim....
adakçığım günydın bence hareketsizolması bieolmamasından ço daha iyi had inşalah bakarsın senin için halaylar çekerizhepberaber
bide buradan okuduğum kadarıyla herkes emre bey diyor sanırım bende ilk görüşme için onu tercih edicem.acaba ilk görüşme ücretli mi
inşallah arkadaşım allah söyletiyodur..hepimiz için halaylar çekelim inşallah...bizim tesede bile bulunamadı 4 ayönce tabiki şimdi hareketsizde olsa 2 tanede olsa kendiliğinden çıkması mucize inşallah devamında daha güzel şeyler görürüz ve hepimiz inşallah...
hadi bakalım hande inşallah bebişle dönersin ankaradan
bu gece yanlızım insan evde tek kalınca daha bi agır oluyor akşam sitenin girişinde kadın oturmuş kucagında bebesi var havuzdada oglu vardı onlarla akşam serinliğinde dışarıda ilgileniyordu nasıl üzüldüm anlatamam kızlar çok şükredin en azından umudunuz var tedavide çıkma ihtimali var bizde o bile yok Rabbim inşallah ol emriyle oldurur bizede napalım elimizden gelen herşeyi yaptık gitmedik yer bırakmadık inşallah bizimde olur
bu arada emre beyin muayinesi daha birkaç ay önce ilk muayene ücretsizdi daha yeni başladı ücretli yapmaya
cnm bizdede sizinki gibi 2-3 haraketsiz sperm var,7 aydır falan böyle 2-3 hareketsiz spermden daha ileriye gidemedik yinede çoook şükür.kaan aydos bize genetik test hiç yapmadı 1 yıldır kaan hocaya gideriz ama hiç genetik test istemedi eğer doktorun yaptıralım diyorsa bi bildiği vardır.kaan hoca bizden istese hemen yaptırrım ama istemediKızlar bu salı gittiğimizde emre bey daha önce gerek görmediği halde elimizde bulunsun diye genetik testler istemişti...sorduk 350 tl tutuyodu zaten moralimizde çok berbattı yaptırmadık aman dedim sebebini bilcezde ne olcak azo değilmi sonuçta..zaten ağlaya ağlaya çıktım...sonra telefon geldi 2 tane hareketsiz çıktı diye...yani şimdi hala yaptırayımmı sizce kızlar...ne bilim yaptırmasak ne olurki...
cnm bizdede sizinki gibi 2-3 haraketsiz sperm var,7 aydır falan böyle 2-3 hareketsiz spermden daha ileriye gidemedik yinede çoook şükür.kaan aydos bize genetik test hiç yapmadı 1 yıldır kaan hocaya gideriz ama hiç genetik test istemedi eğer doktorun yaptıralım diyorsa bi bildiği vardır.kaan hoca bizden istese hemen yaptırrım ama istemedi
geçen gün mail attım eylülde tüp bebek tedavisine başlamak için yanınıza geleceğiz diye 2-3 hareketsiz spermle şansımız nedir dedim oda bana pek iç açıcı şeyler yazmadı ama çıkış varsa testislerde mutlaka ufak tefekte olsa iyi bişeler vardır,hayırlısı bakalım
cnm 1 yıl önce öğrendik eşimin azosperm olduğunu,1 yıldır kaan aydosa gidip geliyoruz.ilk aylar hiç sperm çıkmadı ilaç tedavisini kesmedik bide 3 yılımızın dolmasını bekledik 5-6 ay sonra bi baktık 7 milyon yuvarlak hücre çıktı bir ay sonra tahlil yaptırdık bide baktık 2-3 harekletsiz sperm çıktı,ilaçlara devam edip eylül ayında 3 yılımızın dolmasını bekliyoruz.hiç bi ameliyat olmadık ne tese nede micro tese,kendiliğinden çıktı önce sıfırdı.hormonların geneli normal fsh LH hep normaldi sadece testosteron biraz düşüktü oda son tahlilde iyi çıktı,kaan hocada tüp bebek yapacağımız gün spermler kalitesiz çıkarsa ameliyat yapar bide içerdekilere bakarız dediarkadaşım sürekli sperm tahlili veriyorsunuz ve her defasındada 2-3 hareketsizmi çıkıyor?? Daha önce tese oldunuzmu??hormonlarınız normalmi sizin asıl sorun neydi??bide hepmi böyleydi baştan beri yoksa bizim gibi mucize bi çıkış mı oldu arkadaşım??çok soru sordum ama kusura bakma arkadaşım...
cnm 1 yıl önce öğrendik eşimin azosperm olduğunu,1 yıldır kaan aydosa gidip geliyoruz.ilk aylar hiç sperm çıkmadı ilaç tedavisini kesmedik bide 3 yılımızın dolmasını bekledik 5-6 ay sonra bi baktık 7 milyon yuvarlak hücre çıktı bir ay sonra tahlil yaptırdık bide baktık 2-3 harekletsiz sperm çıktı,ilaçlara devam edip eylül ayında 3 yılımızın dolmasını bekliyoruz.hiç bi ameliyat olmadık ne tese nede micro tese,kendiliğinden çıktı önce sıfırdı.hormonların geneli normal fsh lh hep normaldi sadece testosteron biraz düşüktü oda son tahlilde iyi çıktı,kaan hocada tüp bebek yapacağımız gün spermler kalitesiz çıkarsa ameliyat yapar bide içerdekilere bakarız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?