Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bleuavci günaydın canım inşallah umarım normal hamilelik olur gerçi normal deolsatüp te osa o bizleriçin çok büyük bi hediye rabbimden inşallah rabbim bizlere nasip eder caımsizne zamandır tedavioluyorsunuz yani nekadar sürüyor tedavi bir bilgin varmı emre bey bir de bize dediki artık sustanon piyasada yok dedi zaten eşim yalaşık olarak 10 yıl önce kullanmış o ilacı bakalım çarşamba günü tahlil yaptırıcaz sonucu da 2 gün sonra alıcaz haftaya cumaya belliolucak durumumuz ne diyecek emre bey :1no2:

adakçığım günydın bence hareketsizolması bieolmamasından ço daha iyi had inşalah bakarsın senin için halaylar çekerizhepberaber

adakçığım günydın bence hareketsizolması bieolmamasından ço daha iyi had inşalah bakarsın senin için halaylar çekerizhepberaber

inşallah arkadaşım allah söyletiyodur..hepimiz için halaylar çekelim inşallah...bizim tesede bile bulunamadı 4 ayönce tabiki şimdi hareketsizde olsa 2 tanede olsa kendiliğinden çıkması mucize inşallah devamında daha güzel şeyler görürüz ve hepimiz inşallah...

bide buradan okuduğum kadarıyla herkes emre bey diyor sanırım bende ilk görüşme için onu tercih edicem.acaba ilk görüşme ücretli mi

nissancım görüşme için deolsa emre bey muayne ediyor ve elinizde hiç tahlilyok sa hormon testiistiyor spermiograma takılmıyor öncelikle homon testlerini diyor biz de görüşme için geçen salı oardaydık muayne ücreti 150 hormon testleri de 335 liratoplam 485 ödedik canım baya ağır geldiama ne yapalım herşey bizim için

amincanıminşallah rabbim çok büyükherzaman diyorum çekirdeğe orman gizlemişyılanın zehrine derman ol derse olur bizler sadece isteyelim dualrımız senin le canım

ZAMAN arkadaşım inan seni çok iii anlıyorum ümidin bitmesi gibi kötü bir şey yok burdaki arkadaşların ümitleri var şu anda işallah boşa çıkmaz kimsenin ama sonuç 0 olunca hiçbirşey kalmıyo şu an düşündükleri gibi dününülmüyo Allah kimseyi zorda bırakmasın işallah canım Allah bizlere de vericek bu ,şler belli olmuyor. bir bakmışsın oluvermiş

Kızlar bu salı gittiğimizde emre bey daha önce gerek görmediği halde elimizde bulunsun diye genetik testler istemişti...sorduk 350 tl tutuyodu zaten moralimizde çok berbattı yaptırmadık aman dedim sebebini bilcezde ne olcak azo değilmi sonuçta..zaten ağlaya ağlaya çıktım...sonra telefon geldi 2 tane hareketsiz çıktı diye...yani şimdi hala yaptırayımmı sizce kızlar...ne bilim yaptırmasak ne olurki...

Zaman....arkadaşım bu topiğe ilk girdiğimde seni tanıdım bana yol gösterdin...daha doğrusu senin metanetine hayran kaldım ve o zamanlar benim için herşey çok sıcaktı ve henüz kabullenememiştim durumu...fakat güç aldım senden yazılarından sabrından...ve inan her umutsuzluğa kapıldığımda aklıma sen geliyosun...sakın yıpratma kendini...hepimiz aynı illetle burda beraber baş etmeye çalışıyoruz dayanak olmaya çalışıyoruz...arkadaşım rabbimden isteyelim ol deyince olmayacak şey varmı? Ben senin bebeğin olacağına ve hepimizinde bebeği olacağına gönülden inanıyorum...

ZAMAN bacın senin ve benim bu sıkıntılarımız ne zaman bitecek allahım hepimize yardım etsin yorulduk artık bu durumla şavaşıp bişey elde edemeden durmaktan bıktık...

cnm bizdede sizinki gibi 2-3 haraketsiz sperm var,7 aydır falan böyle 2-3 hareketsiz spermden daha ileriye gidemedik yinede çoook şükür.kaan aydos bize genetik test hiç yapmadı 1 yıldır kaan hocaya gideriz ama hiç genetik test istemedi eğer doktorun yaptıralım diyorsa bi bildiği vardır.kaan hoca bizden istese hemen yaptırrım ama istemedi
geçen gün mail attım eylülde tüp bebek tedavisine başlamak için yanınıza geleceğiz diye 2-3 hareketsiz spermle şansımız nedir dedim oda bana pek iç açıcı şeyler yazmadı ama çıkış varsa testislerde mutlaka ufak tefekte olsa iyi bişeler vardır,hayırlısı bakalım

arkadaşım sürekli sperm tahlili veriyorsunuz ve her defasındada 2-3 hareketsizmi çıkıyor?? Daha önce tese oldunuzmu??hormonlarınız normalmi sizin asıl sorun neydi??bide hepmi böyleydi baştan beri yoksa bizim gibi mucize bi çıkış mı oldu arkadaşım??çok soru sordum ama kusura bakma arkadaşım...

zaman.....canım...bu kadar üzme kendini hepimizin ne olacağı belli değil,allah ne verirse hayırlı versin.canım senin bu kadarkaramsar olma sebebin nedir.sizdeki azo sebebi ne.hiç tedavi oldunuzmu.bitkisel birşeyler kullandınızmı.umudunu kesme tıp günden güne ilerliyor.birazda kendimiz için yaşamamız lazım.hayatımızı olacağını bile bilmediğimiz çoçuklarımıza o kadar endekslemişizki her şey onlar için.sanki nefes almamız yememiz içmemiz .uyurken onları düşünüyoruz, kalktığımızda onlarla uyanıyoruz.belkide hayatımızda birçok kişiyi ihmal ediyoruz.onun için olarsada hayırlı olmassada hayırlı olsun. hepimiz için inşallah....olumunekankayizsmile

cnm 1 yıl önce öğrendik eşimin azosperm olduğunu,1 yıldır kaan aydosa gidip geliyoruz.ilk aylar hiç sperm çıkmadı ilaç tedavisini kesmedik bide 3 yılımızın dolmasını bekledik 5-6 ay sonra bi baktık 7 milyon yuvarlak hücre çıktı bir ay sonra tahlil yaptırdık bide baktık 2-3 harekletsiz sperm çıktı,ilaçlara devam edip eylül ayında 3 yılımızın dolmasını bekliyoruz.hiç bi ameliyat olmadık ne tese nede micro tese,kendiliğinden çıktı önce sıfırdı.hormonların geneli normal fsh LH hep normaldi sadece testosteron biraz düşüktü oda son tahlilde iyi çıktı,kaan hocada tüp bebek yapacağımız gün spermler kalitesiz çıkarsa ameliyat yapar bide içerdekilere bakarız dedi

anladım arkadaşım yani bizim gibi herşey normal fakat sebebi bilinmeyen azospermi...fakat anlamadığım bir defaya mahsus mu 2-3 sperm çıktı yoksa ara ara tekrarlıyorsunuz ve daima 2-3 spermmi çıkyor..??.bide ilaç demişsin ne kullanıyorsunuz arkadaşım tedavinizde??bu arada tedavi olup bizim gibi kafadan ameliyat olmamanızda çok mantıklı biz kocaman bir hata yaptık ve kocaman bir sıfır gördük tesede....

şimdi umudum kırıldı yine galiba bi defalık 2 tane çıktı ve bidaha yine çıkmıcak...zaten o iki taneninde tüp bebekte başarılı olamıcağını biliyorum bende...offf..... Allahım hepimize yardım et ne olur....

adak sıkma canını. hareketsizde olsa çıkış olmuş enazından. onları hareketlendirirler merak etme canım. sen yolu yarılamışsın tatlım öyle düşün. çıkış olduysa gerisi gelir. umutlu ol allah yardım edecektir.

vay benim bacılarım Allah razı olsun
kızlar bilenler bilirde yeniler için gene bir kısa özgeçmiş yazıyorum
eşim 12 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş ki testislerinin olmadıgı bir dr tesadüfen fark ediyor eşimle azo oldugunu bilerek evlendim gerci ozaman eşimde durumun bu kadar ağır oldugunu bilmiyordu sonra evlendik ve evliliğimizin yıl dönümüne denk gelen fakat biz ayarlamadık öyle denk geldi ilk mtesemizi olduk tabi cahillik bilgisizlik araştırmadan olduk ve çıkmadı ilk hüsran ogünki ameliyathanenin önünde duruşumu yerdeki döşemelerini herşeyi hatırlıyorum herif ilk çıktı sedyede bulundumu dedi yok dedim başını sedyenin demirlerine nasıl vuruyor hemşireler zaptedemiyor sonra kayınvalidemi aradım çıkmadı dedim oda bana napim çıkmadıysa bana ne dedi yıkım geldimi yani imtahan başladımı sonuna kadar devam eder sabır dedim ogünün gecesi sabaha kadar agladık zaten birdaha bukadar özgür hiç aglamadık kendimize gelmemiz uzun sürdü buarada işte bu topiği buldum sonra ilk mteseden 2 ay sonra emre beye gittik elimizde patoloji raporu dedi imkansız sonuçlar çok ii bukadar çeşitlilik varsa mutlaka spermde vardır 6 ay sonra gelin deneyelim dedi tabi bu arada ben ki belgin bana çok kızardı ozamanlar bukadar araştırma ne duysan yapma diye azimle hangi otu çöpü duysam yapıyorum isstanbulda ve ankarada gitmedik tüp merkezi bırakmadık haftasonu millet sahile falan gider biz tüp merkezine gidiyoruz sonra kaan hocayı ögrendim ve topikte ilk gidende biziz zaten kaan hocada gayet olumlu konuştu ve yaklaşık 1 yıl onda ilaç tedavisi olduk en sonunda ikinci mtese tarihi belli oldu istanbulda umut tüp bebekte emre bey yaptı ikinci mteseyi çok ilgilendi hakkını yiyemem artık tamam yumurtalar hazır diyince sülayman bey umutta agladım ağladım uzun uzun konuştu benimle emre bey ameliyat günü dularla geldi inşallah olucak dua edin dedi çıktı sonra umutta bekleyişim bu sefer çok uzun sürdü bitürlü çıkmadı ameliyattan ensonunda 1saat 45 dk sonra eşim geldi ama kimse bişey demiyor sperm çıksa hemen beni alıcaklardı zaten anladım gene çıkmadı biraz sonra emre bey geldi yüzünden zaten belli geyet üzgün umdugumun yarısı kadar çıkmadı dedi testis dokudu çok kötüydü dedi ve gene aynı sonuç gelişmemiş sperm var olgun sperm yok bir yıkım daha ama bu sefer ilki kadar koymadı eve geldik annem benden çok ağlıyor kayınvalidem aynı napim çıkmadıysa akşam eşim uyunca anca ağladım gizli gizli uyanmasın diye kendimi sıka sıka agladım sabah oldu kontrole umuta gittik emre bey pansuman yaptı teselli etti sonra ulun bey odasına aldı ve işte osözler beni yaktı çıkmaması degilde ulun beyin sözleri beni ağlattı başka şansınız yok donasyon dedi yumarta takibini burda yapıyoruz bir tek toplama ve tansfer kıbrısta dedi biz yok istemiyoruz diyince insan oğlu çiğ süt emmiştir bugün istemez ama yarın ister işte ozaman biz burdayız başka yere gitmeyin sanki bir malı pazarlıyor ordan nasıl çıktım nasıl arabaya bindim hatırlamıyorum arabaya oturunca daha fazla tutamadım başladım ağlamaya sonra tabi toparlanma falan derken başka drlarada gittik fakat herkez emre bey gibi konuştu bir daha mteseyi önermiyoruz elde olan tek testisde gidebilir kaan hoca umut kapımda aynı cümleleri söyleyip dosyayı kapattı artık yapacak bişeyim yok daha gelmenize gerek yok eldeki tek testisde gidebilir sonrada işte sonrasıda bu durum bizim için drlar kapısı sebebler dairesinin kapısı kapanmış oldu belki diyorum Rabbim tamamen kendine cevirmek istiyor drlardan medet umurken belki bunu Rabbimin değilde hafizanallah drların yapabileceğinimi düşündük bian bile olsa belki farkında olmadan böyle düşündük ve oyüzden olmadı Rabbim affetsin inşallah eger öyle düşündüysek sonuçta her kapı kapandı bir dua kapımz var çok şükür ki o kapı hep açık artık bize için için yanmaktan dua etmekten başka bişey kalmadı Rabbim verirse ol derse olucak napalım kızlar içim çok yanıyor daha bekarken karnıma bişeyler tıkardım anne nasıl yakıştımı hemilelik derdim aşırıbi bebek çocuk sevgisi vardı bende belki Rabbim beni en çok istegimle imtahan ediyor bilemiyorum tek yapabildiğim dua etmek acımı kimseye anlatamıyorum kime ne diyim ne zaman hamile biri görsem altüst oluyorum bebek görsem içim gidiyor milletin karnına gözeümü dikip duadan başka inim inim inlmekten başka elimden bişey gelmiyor bu imtahan çok zor bu topiğe bile nice azolu geldi ve inanın hepsindede bişekilde bebegi oldu sperm çıktı ama Rabbim bize bunu nasip etmedi şimdiye kadar öyle bi yandım ki artık gidecek kapım kalmadı Rabbim acısın bana merhametiyle kuşatsın beni lutfuyla hayorlı ve salih kullarından evlatlar nasip etsin ama artık hayırların en hayırlısı ve süre olarak zamanların en kısası içinde nasip etsin gayrı çok özledim bebeğimi Rabbim büyüktür ol derse olur inşallah bizlerede nasip eder nice olmazları olduran O değilmi bzim olmazımızıda oldurmak Ona hiçde zor değil demek ki diyorum ben istemesini bilmiyorum belki dua etmiyorum yeterince yada dogrudüzgün isteyemedim hala ki Rabbim nasip etmedi yoksa Rabbim adilen her duayı kabul buyurur kullarının isteklerini geri çevirmez demekki bir yerde bir hatam var ki nasip etmiyor Rabbim kendisinden düzgün istemeyi nasip etsin bana ki Ondan istegimi kabul buyursun içim yanıyor kızlar aklıma gene düştü yazarken geçmiş günler aglaya zırlaya yazdım gene harzem olsa şimdi bir amaaaan çekerdi güldürürdü gene belginim be bir 3 müz kaldık inşallah sana yakın bebeğin nede olsa elonge çıkmıştı inşallah olgunda çıkıcak işte böyle bacılar gitmedik dr kullanmadık macun şubu kalmadı bizde durumbu oyüzden eskisi gibi sıksık girmiyorum heyacanla anlatacak paylaşacak bişey kalmadı elimde sadece bu yazdıklarım kaldı bunlarıda zaten biliyorsunuz
sizleride gene üzdüm hakkınızı helal edin işte benim hikayem de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…