Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melisela siz sperm testi yaptırmadınızmı sperm testinde sperme rastlanmamıştır yazmıyor mu tam kesn öğren ondan sonra tedaviye bakarsın canım ama eğer azospermi ise de üzülme bizde aynı durumdayız zor bir süreç sabır isteyen bir süreç ama işallah sonuçlar iii çıkar:gitme:

canım tst yaptırdık ama öle bir şey yazmıyor..sadece hepsi çizgi var yani yok anlamında..bakalım salı tekrarlancak test..Kabullendim ama napim..Allah'ın takdiri..peki hiç çıkmzsa yine nasıl bir yol izlemeliyiz..

neden kimse bana dstek olmuyor..tavsiyeleeiniz, önerilerinizi bekliyorum..lütfen..

melisa hiç üzülme allah yardım eder inşallah çok fazla düşünmemeye çalış yoksa seninde bütün dengen bozulur birde kürler yap meyve sebze fındık fıstık bal polen arı sütü falan yedir ben keçi boynuzu ve çakşır kökü kaynatıp içiriyorum umudunu hiç yitirme arkadaşım inşallah sınavı kazananlardan oluruz

evet umutta emre bey ben çok memnun kaldım.doktorlar gayet ilgiliydi.fiytlarıda diğer hastanelere göre uygun.emre beyin çalıştığı diğer hastaneler tabi.tavsiye ederim.özellikle emre beyi kaçırma bence.süper bi doktor...

gamzesezer sen ankaradaki umut hastanesinden bahsediyosun dimi birde siz ne kadar ücret ödeyeceksin ilk önce doktor ilaç tedavisimi diyor yoksa direk mikro tesamı dedi aca

canımmerhaba inşallah hayırlı haberleriiiburadan verrisin bekliyoruz burada seniniçin halayl kuralımdahalaylar çekelmhaydi hayırlısı dualarımız seninle kendine çok ii bak:lepi:

Çok sağol canım. O halayları inşallah herbirimiz için çekeriz... :)

gamzesezer sen ankaradaki umut hastanesinden bahsediyosun dimi birde siz ne kadar ücret ödeyeceksin ilk önce doktor ilaç tedavisimi diyor yoksa direk mikro tesamı dedi aca

hayır canım emre bey istanbul koşuyolundaki umut tüp bebekte.bize tedavi dememişti.zaten emre bey bizim gibi hastalar pek tedavi uygulamıyo.hemen m tese yapalım dedi.öncesinde de beni hazrladılar.beni hazrlamaları 1600, m tese 1400 dü sanırım.sperm çıkmayınca yumurta toplama ve transfer olmadı tabi.buraya kadr bize 3000 e mal oldu.ama şimdi ankarada kaan beyde tedavi oluyoruz biz.emre beye geçen yıl gitmiştik.

selamcanım nasılsın öncelikle sakın karmsarlığave umutsuzluğa kapılma senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım ben 3 yıllık evliyim ve sorunun hep kendimdeolduğunu düşünüyoruk çünkü troid tedaisi görüyordum ve amelyat oldum dedik hadibismillah çocuk niyetledik yok olmadı 3 ay denedik dedik doktora gidelim ve gittik anlattık eşimküçükken ateşli hastalık geçirmiş ve onu doktora söyledik eşimden ve benden thlilistedi eşime permiogramyaptırdık sonucu aldığımızda hepsiçizgiçzgçizgi sıfır sıfır ve sıfır eşim anlamadı bana dediki ne bunar böyle çizgiçizgisıfır sıfır diye ben de dedimbilmiyorumama inanırmısın bir anda başımdan aşağıya kaynar su döküldüneyse bu şok etkis bizde 1 hafta sürdü doktorumuz bize deditüpbebek olacak başka çare yok eşimi de bir üroloğagönderdi .bun dan yaklaşık 3 ay öncesi ve ben araştırdım araştırdım sonun da istanbul kadıköy kşuyolunda umut tüp bebek merkezinde bulunan rolog emre bakırcıoğlunda karar verdik ve geçen salı oradaydık eşimuaye oldu tahlil yapıldı sonuç bekliyoruz sana da tavsiyem burada dier arkadaşlar kaan aydos diye bir doktor varmışbir de onu tavsiye ediyorlar ama terih meselesi sen neredeydin emre bey istanbulda kaan aydos sanırımankarada iyi ce araştır öyle karar verin ama canımöncelikle eşinin bir ürolog tarafından mutlaka tedavi edilmesi gerekiyo yalnız herönüne gelen ürolog değil bu işe gönül vermiş ve bu işiçin uğraşan bir ürolog olsun ypmanı gereken önceliklişey eliniz dekispermiogramlairlikte birürolog bulmanız

canım çok teşekkür ediyorum..ben bingöldeyim ama ailem ankarada..şimdi sı günü burda bir ürologa gidecek ve sonuç yine aynı çıkarsa Ankaraya gitmey planlıyoruz..hayırlısı olsun ne diyelim..Ama insan nedenini öğrenince rahatlıyor biraz..bana 5 aydır klomen,iğne yaptılar, ama sperme bakmadılar..iiki doktor değiştirdik ve öğrendik..sabırla tedaviye devam edicez..Allah'tan ümit kesilmez..En büyük örnek Hz meryem ve hz Zekeriyya..Bol dua etmek lazım..

ayrıca destek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.Allahım hepimize şifa verir inş en kısa zamanda..

o ankaradaki kaan AYDOS acaba hangi hastanede?? bilen varsa yazabilirmi??

hayır canım emre bey istanbul koşuyolundaki umut tüp bebekte.bize tedavi dememişti.zaten emre bey bizim gibi hastalar pek tedavi uygulamıyo.hemen m tese yapalım dedi.öncesinde de beni hazrladılar.beni hazrlamaları 1600, m tese 1400 dü sanırım.sperm çıkmayınca yumurta toplama ve transfer olmadı tabi.buraya kadr bize 3000 e mal oldu.ama şimdi ankarada kaan beyde tedavi oluyoruz biz.emre beye geçen yıl gitmiştik.

gamzecim kaan hoca hangi hastanede..yazını şimdi okudmda..bize yardımcı olabilirmisn?? birde nasıl memnun kaldınmı??

gamzecim kaan hoca hangi hastanede..yazını şimdi okudmda..bize yardımcı olabilirmisn?? birde nasıl memnun kaldınmı??

ankara ünv. tıp fak. tüp bebek merkezinde canım dikimevinde.ankarayla gidersen çok yakın.dikimevinde inince zaten tıp fak. tarafını gösteriyo.biz çok memnunuz.burdaki arkadşların çoğu istnbulda emre bakırcıoğlunda veya ankara kaan aydosta.madem ailen ankarada hiç vakit kaybetmeden gidin derim ben.normal bir ürolog anlamıyo malesef bizim durumdan.o yüzden yanlış bi müdahale olmadan uzman bi doktora yani kaan beye gitmeniz çok iyi olur.

Kızlar, ben de eşimle azo olduğunu bilerek evlendim. Azo sebebimiz, inmemiş testis ve 8 yaşında ameliyat olarak indirilmiş. Ben yola Allah dilerse olur diye çıktım. İlk başlarda incir kürü yaptık. 2,5 ay kadar devam ettik. Sonra bir spermiyogram yapma niyetiyle yola çıktık. İnternetten araştırma yaparken kendimi bu sitede ve ilk olarak bu forumda buldum. Bu forum benim ilk göz ağrım.
Umut tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Emre beyden randevu aldık, tahliller istedi, sonuç Azo idi gene. Y kromozom ve hormon tahlillerine baktı microtese önerdi. Eşim daha önce Tesa ve Tese operasyonları geçirmişti. Karar aldık microtese olmaya. Hamdolsun sonuç pozitif çıktı ve 2 tüp sperm donduruldu. Ben Temmuz 7 de Süleyman Bey ile tedaviye başladım, Salı günü 17 tane yumurtam toplandı, bugün Cuma saati transfer edildi.
2 Embriyo ve kalan spermler de donduruldu. Şimdi heyecanla Test gününü bekliyoruz.
İnanın, Allah murad ettikten sonra herşey olacaktır. Bizim tedaviye başlamamıza sebep bu forum oldu.
Allah kimsenin emeğini zayi etmesin. Tez zamanda herkesi muradına kavuştursun hayırlısıyla...

canım öncelikle gözün aydın allahım bebeğini kucagına almayı nasip etsin ne güzel inşallah bu kadar süresonucunda allahım yüzünü güldürür.canım eşin daha önce tese olmuş peki kimde nerede olmuştu ve tese sonucunda bişeyler bulunmuşmuydu ne zaman denemiştiniz çok sordum biliyoreum ama benim eşimde 2007de tese oldu gelişmemiş hücre bulundu ve birkezde emre beyle denemek istiyoruz korkuyoruz bulunmaz diye senin yazını okuyunca çok mutlu oldum inşallah bizlerde böyle güzel sonuçlar alırız...

canım öncelikle gözün aydın allahım bebeğini kucagına almayı nasip etsin ne güzel inşallah bu kadar süresonucunda allahım yüzünü güldürür.canım eşin daha önce tese olmuş peki kimde nerede olmuştu ve tese sonucunda bişeyler bulunmuşmuydu ne zaman denemiştiniz çok sordum biliyoreum ama benim eşimde 2007de tese oldu gelişmemiş hücre bulundu ve birkezde emre beyle denemek istiyoruz korkuyoruz bulunmaz diye senin yazını okuyunca çok mutlu oldum inşallah bizlerde böyle güzel sonuçlar alırız...

Canım eşim tese olalı 7-8 yıl oluyor Alman Hastanesinde.. . O zamanlar Microtese yoktu. Tese vardı. Ayrıca Mesa oldu onda da çıkmadı. Ama Microtesede çıktı hamdolsun. Emre Bey bence kesinlikle çok uzman bir doktor. Eli de çok hafif. Bizimki ameliyat sonrası ağrı kesici bile kullanmadı. 4 dikiş olmasına rağmen.
Sizinki microtesemi yoksa tese miydi canım...

kızlar mrb belginim nasılsın harzem hiç girmiyomu jklm ve eryasunun tedavisi ne oldu kızlar etrafımda bebekleri gördük ce içim sızlıyo o duyguyu sizlerden başka kimse anlayamaz cok zor rabbim biran önce kucagımızı doldursun

Canım eşim tese olalı 7-8 yıl oluyor Alman Hastanesinde.. . O zamanlar Microtese yoktu. Tese vardı. Ayrıca Mesa oldu onda da çıkmadı. Ama Microtesede çıktı hamdolsun. Emre Bey bence kesinlikle çok uzman bir doktor. Eli de çok hafif. Bizimki ameliyat sonrası ağrı kesici bile kullanmadı. 4 dikiş olmasına rağmen.
Sizinki microtesemi yoksa tese miydi canım...

canım bizimki tese sanırım çünkü parça alıp patolojiye felan gönderdiler sonuçtada tese yazıyordu ve gelişmemiş elonge hücreler bulunmuştu ankarada olmuştu eşim 2007 yılında senin yazını okuyunca çok sevindim inşallah bizde böykle sonuç alırız emre beyle peki sizin hiç birşey çıkmamışmıydı tese sonucunda .

kızlar mrb belginim nasılsın harzem hiç girmiyomu jklm ve eryasunun tedavisi ne oldu kızlar etrafımda bebekleri gördük ce içim sızlıyo o duyguyu sizlerden başka kimse anlayamaz cok zor rabbim biran önce kucagımızı doldursun

iyi canım ne olsun bende harzemi merak ediyordum dur bi bağırıyım belki duyar.

canım bizimki tese sanırım çünkü parça alıp patolojiye felan gönderdiler sonuçtada tese yazıyordu ve gelişmemiş elonge hücreler bulunmuştu ankarada olmuştu eşim 2007 yılında senin yazını okuyunca çok sevindim inşallah bizde böykle sonuç alırız emre beyle peki sizin hiç birşey çıkmamışmıydı tese sonucunda .

Birşey çıkmadığını söylediler. Ama işin açıkcası patoloji raporuna da bakmamıştık.
Peki eşin lokal anestezi mi oldu yoksa genel anestezi mi?

yok canım lokal anestezi olmuştu ağrısıda çoktu..ne fark oluyo lokal yada genel olunca

O zaman canım gözün aydın bence. Çünkü Tese olmuş Microtese genel anestezi ile yapılıyor. Ben acilen Emre Bey ile görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

O zaman canım gözün aydın bence. Çünkü Tese olmuş Microtese genel anestezi ile yapılıyor. Ben acilen Emre Bey ile görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

canım inşallah ezanda okunuyo şuan allahım benim ve diğer bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürür sende kavuşursun bebeğine.zaten nisan ayında görüştük emre beyle mtese deneyelim belki bulabiliriz dedi benim eşimde üç yıldır bir çok şey kullandı incir kürde kullandi bizde ekim gibi düşünüyoruz şimdi daha umutluyum allahım kimseyi evlatsız koymasın çok zor eylülde 8 yıl olcak evleneli ama hala bebeğimiz ok insanlara laf anlatmaktan bıktım canım peki hormonlarınız nasıldı fsh filan...

Back
X