Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım evet marrtta tese olduk nisan araştırmayla geçti mayısta ilaçlara başladık bugün tam 3 ay oldu kullanalı...ilk adımı attık sayılır.....allah hepimizin karnını kocamaaaaaaaaaaaaaan şişirsin:)

kızlar donmuşlar için çözülünce %50 şans verdi emre bey zaten hareketsize hiç şans vermiyo....eğer yumurta toplanan gün çıkış olmazsa bunlarda işe yaramazsa eşim microtese olacak....rabbim neyi uygun gördüyse nasipte ne varsa onu yaşıcaz...bugünümüze şükürler olsun....

slm kızlar a.s. ADAKÇIM senin adına çok sevindim inşallah tedavin hamilelikle sonuçlanırda bebişini kucağına alırsın, inşallah rabbim burdaki tüm arkadaşlarada banada böyle olumlu haberler vermeyi nasip etsin, ayyyy JKLM hala gelmemiş inşallah oda olumlu haberlerle gelirde :Saruboceq: bana umut olur naptı acaba meraktan çatlıcam eyvahedigeldismile

olsun canım inşallah bundan sonra yüzün güler emre bey ne ilacı verdi neden verdi canım bizde gittik bize bişey vermemişti

sağolasın arkadaşım....çok şükür hamilelik olur olmaz bilmiyorum ama bir adım işte sonuçta buda yoktu....jklm yi bende merak ediyorum inşallah bize umut olur....

SELAM CANIM verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim ama sorunumuz var iğneyi tedarik edemiyorum ve bizim burda ki eczane ve depolarda yok ne yapıcam nerden bulucam getren de yok offffffffffff .(((

kızlar benim hastanemde çalışan bir ürolog var durumu biliyor çünkü ilk sperm testini ona göstermiştim ve azo olduğumuzu ilk ondan öğrendim ocak ayında...ve bizi istanbul tüp bebeğe o yönlendirmişti tabi sonuçta bilemez ama çok güvendiğini falan söylemişti bende ona güvenmiştim...şimdi 7 ay sonra bugün gittim hocam dedim biz 3 ayönce başka bi doktorda yeniden tedaviye başladık ve bu hafta 3 sperm çıktı...bu imkansız diyo helede klomenle olmaz diyo bi karışıklık vardır diyo merkez ve doktor güvenilir mi eminmisin falan diyo ayrıca bu azolularda böyle tek tek çıksada gebelik olmaz çünkü morfolojisi bozuk oluyo diyo tutki gebelik oldu allah korusun hasta bebek ouyo geneli falan türünden konuştu....yani 3 kuruşluk moralim vardı içine etti anlıyacağınız....napim çaresiz kader hocam dedim bende....

neyse kızlar ben sertap erenerin konserine gidiyorum biraz kafayı dağıtıcam ordan taksimede geçicem....hepiniz için dağıtıcam kafayı biliyorum bu topikteki herkesin canı fena sıkkın...ayrıca bu dertten sadece bu derdi olan anlar....allahıma güveniyorum hiçbir dert sonsuza dek sürmez mutlaka bununda bir sonu var....

sağolasın arkadaşım....çok şükür hamilelik olur olmaz bilmiyorum ama bir adım işte sonuçta buda yoktu....jklm yi bende merak ediyorum inşallah bize umut olur....

evet ADAK inşallah hayırlı haberlerle gelir JKLM artık bugünlerde gelmesi lazım diye bekliyorum, onun hayırlı haberlerle gelmesi tabiki hepimize umut olucak ama bizim durumumuz sizlerden farklı olduğu için oda bende klinefelterli olduğumuz için ondan gelicek olumlu yada olumsuz haber beni çok etkilicek, aynı tedavilerden geçtik, aynı doktorda kaan hocada tedavideyiz bakalım nolucak...

canım sen eylenmene bak ,herkesin dediğini dinliycek olursak ölelim artık.bizim zaten moralimiz bozuk daha çok bozuyorlar.Allah yardım edecek ben inanıyorum.opuyorumnanaktan

adak çok sevindim maşallah Rabbim sayılarını hareketlerini arttırsın inşallah bebeğinide kucagına almayı nasip etsin
ya varya kızlar birgün bene acaba adak gibi sperm çıktı diyebilcekmiyim Rabbim işte tesede çıkmyan spermler dogal olarak çıktı Rabbim ol derse oluyor inşallah bizede ol emrini verir senin hiç aklına gelirmiydi adak sperm çıkcak hayırlısı işte inşallah bebeğinde olur bugünlerini unuttturcak çok güzel hayırlı günlerin olur

kızlar klomenin etkisi nasıl bu konuda bilgisi olanlar paylaşsın lütfen yani merak ettim sperm konusunda ne gibi bir etkisi var birde bu klomeni kullanmak için gerekli olan hormon düzeyi varmı tüm bilgilerinizi bekliyorum

ADAK cım gerçekten mucize olmuş.göcün aydın canım.çok sevindim. allahım hepimize nasip etsin böyle mucizeler yaşamayı:Saruboceq:

zamancım benm eşimde çok kullandı klomeni.bize bi faydası olmadı.aslında sperm artırmak için verilen bi ilaç sanırım.kullanırken FSH yi yükseltiyo.doktorlarda onun yükselmesiyle üretim olur diyerek veriyolr.bildiklerim bunlar..

adakcım
yazdıklarını yenı okudum.. bende saglıkcıyım..benımde esım azo ve mayısda mıcro tese oldu..ve sonuc sıfır..senın esnın hıkayesı neydı..bırde tese mı mıkro tesemi oldu..hormon düzyleriniz nasıldı.ve sperm sonuclarınız hep sıfırmıydı..az da olsa daha önce varmıydı acaba.cok sordum ama acaba malum ir umutttur yaşatan insanı o acıdan merak ettım..

boş ver canım sen onu allah büyük bir günde o dr karşısına allahın izniyle hamileyim üstelikte doğal yolla diyeceksin..

ohhhh tabi dagıt canım benim yerimede dinle sertap ereneri yeni şarkıları çok güzel...:içelim:

iyi akşamlar kızlar bakıyorum adak cım eşinde ssperm çıkmış çok sevindim canım bu vitaminleri emrfe beymi yazdı eczanedenmi ladınız yoksa sitedenmi getirttiniz bşizde alcazda ücreti ne kadar bide yan etkileri felan oldumu bugün eşim emre beyi aradı tatildeymiş konuşmuş eşime bir ilaç ismi sölemiş dolarexz galiba sona bunu her doktor yazmaz demiş tatil dönüşü gene göörüşelim demiş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…