adak çok sevindim maşallah Rabbim sayılarını hareketlerini arttırsın inşallah bebeğinide kucagına almayı nasip etsin
ya varya kızlar birgün bene acaba adak gibi sperm çıktı diyebilcekmiyim Rabbim işte tesede çıkmyan spermler dogal olarak çıktı Rabbim ol derse oluyor inşallah bizede ol emrini verir senin hiç aklına gelirmiydi adak sperm çıkcak hayırlısı işte inşallah bebeğinde olur bugünlerini unuttturcak çok güzel hayırlı günlerin olur
adakcım
yazdıklarını yenı okudum.. bende saglıkcıyım..benımde esım azo ve mayısda mıcro tese oldu..ve sonuc sıfır..senın esnın hıkayesı neydı..bırde tese mı mıkro tesemi oldu..hormon düzyleriniz nasıldı.ve sperm sonuclarınız hep sıfırmıydı..az da olsa daha önce varmıydı acaba.cok sordum ama acaba malum ir umutttur yaşatan insanı o acıdan merak ettım..
ADAK cım gerçekten mucize olmuş.göcün aydın canım.çok sevindim. allahım hepimize nasip etsin böyle mucizeler yaşamayı:Saruboceq:
hani bundan 15 gün önce aniden 2 tane sperm çıkmıştıya bu cumartesi tekrarladık 3 tane daha çıktı ve bu seferkiler motilmiş yani hareketli demekmiş...toplam 5 tane spermimiz oldu allahım ne kadar korkarak giitik bilemezsiniz rabbim yüzümüze baktı şükürler olsun...bu allhımın mucizesi değilde ne?...bu hafta emre bey yokmuş ondan sonraki hafta bidaha gidicez inlşallaah.....sanki bebeğimi kucağıma almış kadar çok sevindim bu habere...........allahım hepimize yardım et.....
kızlar donmuşlar için çözülünce %50 şans verdi emre bey zaten hareketsize hiç şans vermiyo....eğer yumurta toplanan gün çıkış olmazsa bunlarda işe yaramazsa eşim microtese olacak....rabbim neyi uygun gördüyse nasipte ne varsa onu yaşıcaz...bugünümüze şükürler olsun....
gözün aydın :teytey:bence hemen tüp bebek yapın canım
günaydın herkese:) adak sana da günaydın canım ohhh söyledin bağıra bağıra şarkıları sesin kısılır tabi:)) aman şimdi gezmicez de ne zaman gezicez yarın bebişler olunca ne konser ne taksim :))
nerdesiniz kızlarrrrrrrr
kızlar benim hastanemde çalışan bir ürolog var durumu biliyor çünkü ilk sperm testini ona göstermiştim ve azo olduğumuzu ilk ondan öğrendim ocak ayında...ve bizi istanbul tüp bebeğe o yönlendirmişti tabi sonuçta bilemez ama çok güvendiğini falan söylemişti bende ona güvenmiştim...şimdi 7 ay sonra bugün gittim hocam dedim biz 3 ayönce başka bi doktorda yeniden tedaviye başladık ve bu hafta 3 sperm çıktı...bu imkansız diyo helede klomenle olmaz diyo bi karışıklık vardır diyo merkez ve doktor güvenilir mi eminmisin falan diyo ayrıca bu azolularda böyle tek tek çıksada gebelik olmaz çünkü morfolojisi bozuk oluyo diyo tutki gebelik oldu allah korusun hasta bebek ouyo geneli falan türünden konuştu....yani 3 kuruşluk moralim vardı içine etti anlıyacağınız....napim çaresiz kader hocam dedim bende....
selam canım hayırlı olsun rabbim inş. Tamamına erdirir;sen belki beni tanımaya bilirsin benim eşimde azoydu bizde tesede sıfırı gördük ;biz kaan hocanın hastasıyız şükür onun tedavisi ile 4 ayda sonuca ulaştık 600.000 tane sperm normal yoldan çıktı ve ben melek oğlumu kucağıma aldım (darısı hepinize olsun inş:) bizde ist özel bir hastanede azo olduğumuz öğrendimizde tese olduk aynen sana söylenen şeyleri duyduk sperm çıkışı olunca o hastaneye eşim tekrar gitti ve kimseyle umutsu konuşmayın bakın benim durumuma dedi ne deseler beğenirsiniz;o spermler sizin olduğuna eminmisiniz????
Evet eminim amcasının babasının kopyası bir oğlumm varrr
O yüzden moral bozmak yok inş. Sabır ve dua inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?