- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
sağol canım iyyim sen nasılsın sen bu saatte napıyosun burda![]()
eve net taktık canım bi yandan ev bakıyorum almayı istiyoruz inşallah alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım iyyim sen nasılsın sen bu saatte napıyosun burda![]()
aaa canım kusura bakma ben hatırlayamamışım sizde sperm çıkışı başlamışmıydı sen dediğimi yap pazartesi ara eczaneleri haftadamı kullanacaksınız siz şimdi bide pregnly size emre bey mi verdi inşl canım değerleriniz yükselmiştirvalla canım net bişey demedi emre bey ilk iki teste göre tüp bebek ama 3.spermiogramı yaptırın bi bakalım demişti ama bizimki yanaşmadı biraz zaman geçsin bekleyelim bu arada pregnly kullanırım dedi onu da şimdi bulamıyoruz bakalım ne olucak inşallah değerler yükselmiştir
valla canım net bişey demedi emre bey ilk iki teste göre tüp bebek ama 3.spermiogramı yaptırın bi bakalım demişti ama bizimki yanaşmadı biraz zaman geçsin bekleyelim bu arada pregnly kullanırım dedi onu da şimdi bulamıyoruz bakalım ne olucak inşallah değerler yükselmiştir
eve net taktık canım bi yandan ev bakıyorum almayı istiyoruz inşallah alırız
buarada kızlar pazartesiyi beklememe gerek kalmadı adetim bugün akşamüstü itibariyle söktü ve afedersiniz başlarda böyle siyahımsı geliyodu bu ne demekse artık
kan gruplarına göre kısırlık oranları: ARh+%36- 0rh+%29 BRh+%16 ABh+%7 ARh-%5 0Rh- %4 BRh-%2 ABRh-%1
hayırlısı olsun canım
ayyy canım çok sevindim valla akşamları ve hafta sonları topik çok sesiz oluyodu şimdi en azından ara ara sende girersin gıymatlımda giriyo inşl istediğin gibi bütçenizede uygun bir ev bulup alırsınız canım
sağol canım ama haftaiçi akşamları hiç giremem çünkü eşimin işleri oluyor, haftasonuda eşim çalıştığı için laptopu götürüyor işe net açıkta kalıyor![]()
hııım anladım canım neyse herzamanki gibi hafta sonu akşam 5te yeter bize
haftasonu değil kuzum haftaiçi akşam 5e kadan![]()
ayyy dil sürçmesiişte anla demek hafta sonlarıda olmanı istiyorum
şaka bi yana zaten çok yoruluyosun hafta içi hafta sonlarıda dinlenip bomba gibi dön aramıza
![]()
canım ben çıkıyorum herkese iyi geceler iyi hafta sonları öpüyorum halevcim
aaa canım kusura bakma ben hatırlayamamışım sizde sperm çıkışı başlamışmıydı sen dediğimi yap pazartesi ara eczaneleri haftadamı kullanacaksınız siz şimdi bide pregnly size emre bey mi verdi inşl canım değerleriniz yükselmiştir
selam sen ilk defamı tüp yaptıracaksın
esmacım nasılsın hayatım siizin tedaviniz nasıl gidiyor canım umarım herşey yolundadır.ben dün hastalandım tutmadı ve sanırım benimki kimyasal gebelik olmuş canım görmemişsindir diye haber verim dedim
anldım canım inşl çıkışda başlamış olur bidahki yaptırdığınız testte ama sizin tanı neydi ben anlamadım demekki hormon değerleri düşükki pregnly veriliyor ve bikaç ay pregnly kullanıldıktan sonra bir ilaç daha eklenmesi lazım tedaviye böyleliklede herşey yoluna giriyo yani beni eşimin durumu öyleydi şimdiki durumumuzu biliyosunkeşke canım ama bilmiyoruz sperm çıkışı başladı mı testler 0 dı. sadece önceki doktorun soylediği sperm yapımı var demişti bize
ayyy anladım canım tabiki eşinle vakit geçir sen daha çok yenisiniz.kısmet değilmiş canım bu ay hamilelik allah ne zaman nasip ettiyse o zaman sprem sayımız gerçekten çok iyi sonuçlarımızı doktorumuza yollamıştık dün aradı eşimi sonuçların muhteşem olduğunu sen buraya geldiğinde gerçekten sıfırmıydı felan diyomuş çünkü ısa bir sürede bu sonucu aldık çok şükür ki inşl darısı başınız canım ne güzel sizde evliliğinizin başında bizim gibi öğrenmişsiniz hemen tedbir almışsınız bizde 5.ayımızda öğrenmiştik.bizdede ben hipogonodzmle ihtisas yaptım nerdeyse hep ben araştırdım eşime anlattım doktorumuzu ben buldum ne kullanacağına kadar be söyleim doktora gitti geldi aynı ilacı verdi doktor.puregon gerçekten çok pahalıymış siz fostimonun raporuunu çıkarın diğern,ne göre çok çok uygun hemde aynı işlevi görüyo biliyosun biz fostimon kullanıyoruz sperm sonucunuzu merakla bekliyorum canım bizede haber ver olurmu maşşallah keçiboynuzuna başlayalıa nerdeyse 1ayı bulacak devam et ve canım ben çok faydasını gördüğümüzü düşünüyorum yani bu kadar kısa bir sürede sadece ilacın değil keçiboynuzunuda etkisi varblueavcı kaardeşim gördüm okudum hemen hemen hergün giriyorum nete yazdıklarınızı da görüyorum ama bazen iş güç v.s derken yazamıyorum uzun süre kalamıyorum nette eşimle vakit geçiriyoruz malum biz daha çiçeği burnunda yeni çiftleriz 4,5 aylıkhamile kalamamana üzüldüm gerçekten ama sipermiogram testinizi gördüm bayağı sevindim 50 milyon çok iyi miktar diye biliyorum galiba doğal yolla hamile kalınabilecek siperm sayınız mevcut.hayırlısı üzülme senden bugün olmasa bile çok çok yakında hamilelik haberlerini alacağımıza inanıyorum.burada yazılanları eşimle de paylaşıyorum zaman zaman eşim bu konuları benden daha iyi anlıyor ne de olsa o hipogonadizm hastası olduğuu için neredeyse ihtisas yapacak halle gelmiş
tedavimiz güzel gidiyor geçen gün puregon aldık daha doğrusu almış bulunduk ilacın katkı yüzdesi çok pahalı 179 tl tanesi 3 tane aldık 1 ay yeteek kadar aralık sonunda yeni bir raporla fostimona geçeceğiz bakalım aralık ayı siperm tahlili nasıl çıkacak onu merakla bekliyoruz.aynı zamanda söylemiş olduğun keçiboynuzunu dediğin şekilde kasımın başından itibaren uyguluyorum eşime.