Erkek İnfertilitesi Eşi azospermi olanlar...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eki Görüntüle 2803701 Kizlar bana da yardimci olurmusunuz? Sonuclar cikmis dr cuma bakicak.Anlayan varmi aranizda😢😢😢😢
Canım anladığım kadarıyla tek 1 tane hareketsiz sperm çıkmış galiba,tam emin değilim ama. Anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Nerede yaptırdınız bu testi? Size tavsiyem İstanbul'daysanız eğer Andromed lab.yaptırın derim,biraz pahalı ama en azından detaylı bakılıyor ve sonucuna bakıldığında neyin ne olduğu anlaşılıyor.

Merhabalar ben de iki yıllık evliyim altı ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik.cocuklukta geç yapılan inmemiş testis ameliyatı nedeniyle olduğu söylendi.Araştirdik bahçeci tüp bebek merkezinde tedaviye başladık.Alti aylık ilaç tedavisinden sonra on beş gün önce eşim mikrotese ameliyatı oldu. Sonuç malesef olumsuz. Patoloji sonucu hiç hücre üretilmesi çıktı.Doktor çok gencsiniz hevesiniz kırmak istemem ama imkansız dedi.İgne tedavisinden bahsetti kendiniz toparlayin gelin onu da denemedik demeyelim.Cok az bir ihtimal olsa da deneyelim dedi.İnsanlar kaç kez deniyorlar en azından içlerinde bir umut taşıyor ama bizim için hiç umut yokmuş.Gunlerdir meczup gibi dolanıyorum.ETrafimda kimsenin beni anlaması mümkün değil çünkü benim ne yaşadığımı bilmiyorlar. Bir mucize lazım bizim için .Araştırıyorum kimisi bir doktoru çok iyi derken diğeri eleştiriyor.Zaten maddi ve manevi çok yiprandik.Allah çocuk özlemi çeken herkese içinde de bize hayırlı bir evlat versin i

Back