.....esi bebek istemeyenn var mı acaba........

ecrinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
3.780
0
0
34
İzmir
esimm yegenlerine ve yakınlardakilerinn cocuklarına bayılmasına ragmenn bebegimiz olmasını istemiyor. hiç cocuk sevgisi yok içimde dio. nasıl oluo acaba???

:( ah arkadşaım bende de var o.böyle düşünmek istemiyorum ama elimde değil.çocuk büyütmekten,onun sorumluluğundan korkuyorum heralde...bazen kızıyorum kendime.

aslında bende korkuyorum. sonucta hayat boyu dibinde olcak vazgecme sansın yok. ama o istemeyince üzülüyorumm. 1 yıl sonra falan demio hiçç istemio:(

Seninkinin bir fikri var şükret ben 2.5 yıllık evliyim ilk 2 sene istemedim şimdi istiorum o sadece uyuyor umrunda bile değil birgün delirdim hiçnmi istek heyecan yok dedim bana verdiği cevaba bak ya şimdi BU gece uyanır beni uyandırırsa çakarım kafasın ahahahaha oldu bu dediği kendi çocuu üzerinden espri yaptığı kendi çocuu yani inanamıorum birarada liste yapmıştı çok konuşmasın ağlamasın bağırmasın koşmasın vs... çok üzüldüm ALLAH duyacak bunları ve bize Allah korusun kendine yetemeyen konuşamayan bir çocuk vericek dedim biraz sustu ama yani şuan çocuk için çalışıoruz (buda ne saçma bir laf) reglim 2 gün gecikti umrunda bile değil okuyorum burda kocası test alanlar varmış test sonucunu bekleyenler varmış o kadar özeniyorum ki anlatamam :59:

evt bende özeniorumm. benim yasım kücük ama onunn arkadasları ikinci cocugu yapııolar.
31 oldu artık . kac yasında isticek daha? en azından siz artıkk bişiler yapıomussunuz...

Bizde de önceleri ben hep isterdim eşim istemezdi.. Sonra bi gün yine dedim ve tamam dedi.. İlk denemede olmayınca ikinci ay eşim eczaneye gidip test alıp gelmişti.. ve benden önce teste bakmak için sabırsızlanıyordu.. Pozitif çıktığında çok sevinmiştik.. Şimdi Allah'ıma şükürler olsun 16,5 aylık oldu kızımız... Ve ben yine hamile kalmak ve kızıma bi kardeş istiyorum, ve eşim yine istemiyor.. Bakalım sonradan yine ilki gibi olacakmı:69:

benimde sözlüm kesinlikle istemiyo:( ikimizde cocuk hastasiyizdir ama bize gelince istemiyor.. nedenide beni kaybetme korkusuymus :(((:43:

evt bende özeniorumm. benim yasım kücük ama onunn arkadasları ikinci cocugu yapııolar.
31 oldu artık . kac yasında isticek daha? en azından siz artıkk bişiler yapıomussunuz...

bnm yaş 29 hamile kalıp doğurana kadar ben 30 eşim 31 olur ama bunları düşünmüor bile çok isterdim hevesli olsun ha hakkını yemiyim hiçbişeye hayır demez ama bnce bu daha kötü yani bi fikri olmalı insanın yaa ay bak yine sinirlendim:27:

bnm yaş 29 hamile kalıp doğurana kadar ben 30 eşim 31 olur ama bunları düşünmüor bile çok isterdim hevesli olsun ha hakkını yemiyim hiçbişeye hayır demez ama bnce bu daha kötü yani bi fikri olmalı insanın yaa ay bak yine sinirlendim:27:[/QUOTE]

haklısınn... burda yazıstıgımı görünce yatarkenn sakin sakin askım cocukk istiyomusunn dedi.. sinirlendim istemiyorum dedim.. ii işime geldi uzatmıyorumm konuyu kapatıyorum o yüzden dedii.. gıcıkkk yaaa:)

Senin duygularını önemsememesi çok kötü aslında... Sırf sen istiyorsun diye istiyormuş gibi bile davranması lazımdı.. Sanırım biraz bencillik yapıyoor.. Bunun altında mutlaka bir neden vardır ama sanırım bunu sen bulamazsın :50:

Ama o istemiyor diyede sen anne olmaktan mahkum kalamazsın. Bence yaşını geçirme .
Senin anne olmana eşin bile engel olmamalı...
Senin düşüncene ve isteklerine saygı duymak zorunda :4:

bnm yaş 29 hamile kalıp doğurana kadar ben 30 eşim 31 olur ama bunları düşünmüor bile çok isterdim hevesli olsun ha hakkını yemiyim hiçbişeye hayır demez ama bnce bu daha kötü yani bi fikri olmalı insanın yaa ay bak yine sinirlendim:27:

haklısınn... burda yazıstıgımı görünce yatarkenn sakin sakin askım cocukk istiyomusunn dedi.. sinirlendim istemiyorum dedim.. ii işime geldi uzatmıyorumm konuyu kapatıyorum o yüzden dedii.. gıcıkkk yaaa:)[/QUOTE]

:1: ahahah iyiymiş budaa

Eşim ve ben yaklaşık 3 4 yıl kadar çocuk düşünmüyorduk...Orada burada gördüğümüz yaramaz veletlerden gına geliyor evli arkadaşlarımızı çocuklarına tahammül edemeyip görüşmüyorduk..
Aslında ben çocuk severim ama eşim beni çocuk konusunda biraz kötü düşünmeye yöneltmiş olsa gerek..
Geçen hafta hamile kaldığımı öğrendim..Plansızdı ve büyük sürpriz oldu..
Eşim başta çok şaşırdı "ne yapalım 9 ayımız var daha bir şekilde bu fikre alıştırırız kendimizi" dedi..
Ben hala muallaktaydım...Aradan 2 gün geçti bebek konusu evde büyük bir kavgaya dönüştü aldırmam konusunda ısrar ediyor benimle kesinlikle konuşmuyordu..Bir kaç gündür öylece yatıyorum yatakta duygularım mahvolmuş durumda..Annem gelıyor gdiyor yemek yapıyor ve benim için çok üzülüyordu..
Bende durmadan dua ediyordum..Hamilelik psikolojisini kaldıramadım..
Neyseki dün annem eşim ben konuştuk ortak bir noktaya vardık gibi görünüyor...
Ben bu çocuğu doğurmak istiyorum ve Allah izin verirse doğuracağım..

Eşinizin çocuk istememesinin altında yatan sebepleri bence biraz düşünmelisiniz..
Dün annem eşim ve ben bir araya gelip ne yapacağımız konusunda konuştuğumuzda aslında istememesinin sebepleri açıkça ortaya döküldü..Bazı endişelerini tam olarak ortaya dökmesede ben gayet iyi anladım..
Eşim iyi bir baba olamayacağından korkuyordu..
Çünkü iyi bir anne babası kısacası ailesi olmamıştı...

Sonuç olarak 3 5 gün beni pskikolojik olarak çökeltti..
Bu konuda aileden bilinçli birinin yardımı alarak veya bir uzmana danışarak yardım almanızı öneririm..

ii bi baba aile olmak kıstaslara baglanmamalı bence. esim ben cocuguma ii bi gelecek vermek isterim dio. haklı olabilir ama benim esime babasının sagladıgı imkanların hepsini bizim cocugumuza saglamamızz gerekmio bence. allaha sükür durumumuz kötü degil fakatt cocugu saraylarda yasatmalıyım die düsününce insan zaten bunalıma girioo. benn cok gücsüz ailelerinn dahii mükemmle cocuklar yetiştirebilecegine inanıyorum. bunların maddiyatla ilgisi yok. herkes cocugu içinn en iisini ister. esim sofraya bi tabak daha koyarız mantıgına karsıyım ben dio(bence hepsi bahane baska bi nedeni olmalı). bende öle ama cocukk cok zenginlerinn hakkı deil sadece.. dogur sende bnsron cum madem olmus. insanlar bu haberi almak içinn yıllarca tedavi görüoo.... insallah hersey istedigin gibi olur.

benim eşim kesinlikle tembelliğinden istemiyor:60:
geçen gün dedim bak ovulasyon günüm geliyor gün aşırı çalışmamız lazım, hıı dedi, ortada bişey yok.
2 gün önce tekrar dedim bak ovulasyon günlerim, gün aşırı yapalım bak bu son söyleyişim daha söylemem dedim, o gün yatık, dün tekrar yapmamız gerekiyordu ama... döndü arkasını uyudu:47:
buradan gayet net anlaşılıyorki istemiyor:25:
ve ben o kadar ilaçı otu çöpü boşuna içip duruyorum:25:

geçen gün dedim bak ovulasyon günüm geliyor gün aşırı çalışmamız lazım, hıı dedi, ortada bişey yok.
2 gün önce tekrar dedim bak ovulasyon günlerim, gün aşırı yapalım bak bu son söyleyişim daha söylemem dedim, o gün yatık, dün tekrar yapmamız gerekiyordu ama... döndü arkasını uyudu:47:

günleri söylemeden.. ne bileyim bir şekilde kandırsan :52:

Ay gülmekten öldüm:60: biran yazdığını okurken ay ben bunu ne zaman yazdım dedim aynı şeyler yaaa bnmki ilk ay ki denemede üşüttüm dedi hep uyudu zar zor denedik tutmadı

2. ayki denemede tansiyonu yükseldi

3. ayda ytorgunluktan hep uyudu ama ben bu sefer hiiiçç yumurtlama vs.. demedim hiç sesimi çıkartmadım bakalım beklemedeyim:77:

Back
X