Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt bende özeniorumm. benim yasım kücük ama onunn arkadasları ikinci cocugu yapııolar.
31 oldu artık . kac yasında isticek daha? en azından siz artıkk bişiler yapıomussunuz...
bnm yaş 29 hamile kalıp doğurana kadar ben 30 eşim 31 olur ama bunları düşünmüor bile çok isterdim hevesli olsun ha hakkını yemiyim hiçbişeye hayır demez ama bnce bu daha kötü yani bi fikri olmalı insanın yaa ay bak yine sinirlendim![]()
benim eşim kesinlikle tembelliğinden istemiyor
geçen gün dedim bak ovulasyon günüm geliyor gün aşırı çalışmamız lazım, hıı dedi, ortada bişey yok.
2 gün önce tekrar dedim bak ovulasyon günlerim, gün aşırı yapalım bak bu son söyleyişim daha söylemem dedim, o gün yatık, dün tekrar yapmamız gerekiyordu ama... döndü arkasını uyudu
buradan gayet net anlaşılıyorki istemiyor
ve ben o kadar ilaçı otu çöpü boşuna içip duruyorum![]()
günleri söylemeden.. ne bileyim bir şekilde kandırsan![]()
bütün yükü anneye cocugun, erkekler nie cocukk istemez ki?
benim eşim kesinlikle tembelliğinden istemiyor
geçen gün dedim bak ovulasyon günüm geliyor gün aşırı çalışmamız lazım, hıı dedi, ortada bişey yok.
2 gün önce tekrar dedim bak ovulasyon günlerim, gün aşırı yapalım bak bu son söyleyişim daha söylemem dedim, o gün yatık, dün tekrar yapmamız gerekiyordu ama... döndü arkasını uyudu
buradan gayet net anlaşılıyorki istemiyor
ve ben o kadar ilaçı otu çöpü boşuna içip duruyorum![]()