Eşi bilgisayar oyunu bagımlısı olanlar:((

benim eşimde tam bağımlı. knight bitti dedik ogame başladı o bitti şimdi WOW oynuyor iki yıl olmuştur.yıllardır oynuyor yıllardır bende oynuyordum. ben bebek yüzünden bırakınca onun oynamasına bir ara gıcık oluyordum. gece beslenmesini hallettiği için şimdi hiç sorun olmuyor.(geç yattığı için)bebek uyumadan oyuna oturmuyor.vıdı vıdısı olmuyor:)))
bir dr arkadaş hasta bakarken bile oynuyordu travian. çok gülmüştüm. hasta da dr bey bilgisayrdan araştırıverdi sağolsun diyordu:))))))))))

bak güzel fikir oyun açıkken çaktırmadan ilk denk gelen kişiye küfürlü bi msj atsın sonra silsin, eşi daha ne oluyor derken atarlar onu oyundan zemuszemus bizden korkulur valla :1ninca:

aynen öyle canım oyun ilerledikçe bırakamıorlar cidden..benimki başkandı bi ara:mymeka:

ay eski günler geldi aklıma ya..sonunda bıraktı eşimm şu mereti..ama bende suçç ne diye öğretirsin oyunu..benide başkan yapmışlardı hey eski günler heyy..

hangi serverdeymiş yav..gidip yıkam şunu sırf onun için açarız bir köy .toplarız tankı tüfeği..köyü yıkılmaya başlayınca istiyosa oynasınnn

opuyorumnanaktan

:roflol: Allah iyiligini versin kız gece gece ne güldürdün beni..yık annem yıkk bıktımmmmmmmmkafamçokkarıştı

valla bizde ikimizde travian manyağıyız
hele bi aratam manyaktık =))
şuan okadar değiliz de bi ara baya kaptırmıştık kendimişzi erkek arkafdaşımla
ama evliyken daha zor olur tabi
yanımda sürekli travian oynayan bir eş istemezdim bende =)

ayyy hiç sormayın ben kocamı bu oyundan bıraktırayım derken ben başlamıştım oyuna nasıl kaptırmıştık kendimizi o zamanlar..
ee kocayı bıraktıramıyorsa kendiside başlasın benim gibi:))))

kızlar ne çok dertli varmış bu oyundan yaaa...valla napıcaz bilmiyorum benimki şuanda benim yazdıklarımı okumakla mesgul bide pişkin pişkin gülüyor..:mymeka:başıma dikelmiş hadi hadi diyo yapacagı saldırılar varmışklava:ben ona bi saldırıcam şimdi uçacam üstüne haberi yokkaydirigubbakcemile3

neye yönlensinler mesela. bi insan neden çocuk gibi oyun oynar aklım hayalim almıyor. asosyal gibi.

ay demeyın oyle yaa :)))
benım erkek arkadasım da wow oynar..onun sayesınde bende oynamaya basladım..
4 senedır falan oynuyoruz beraber :))))) bıze kalmaya geldıgınde laptop ı alır gelır yan yana oturur oynarız,cayımızı da yaparız,sabaha kadar wow oynarız..cok ta eglenırız..
ay ne bılıyım ben yaa ben cok eglenıyorum onunla wow oynarken..
ılerde bır odayı bılgısayar odası yapmayı bıle dusunuyoruz...

ahh ahhh bekara kolay geliyo herşey zaten:)))
evllik sürekli yanyana oturup oyun oynamaya benzemiyo prensessŞeniz
evlenince sürekli oturamıyosun bekar hayatı gibi...

valla ben bekar halimle farklı evlerde olmamıza rağmen tahammül edemiyorum. illet ettiğim oyunun adı da wow yani. bunu bi hemcinsimden duymak beni çok yaraladı yemin ediorum ya arkadaş gibi o ne öyle bir değil iki değil sürekli. o her raide girdiğinde kavga ediyoruz.

ahh ahhh bekara kolay geliyo herşey zaten:)))
evllik sürekli yanyana oturup oyun oynamaya benzemiyo prensessŞeniz
evlenince sürekli oturamıyosun bekar hayatı gibi...

himmm evet evli değiliz :)))) ama beraber yasıyoruz 2 aydır ve düzenimiz hala aynı :) isten gelir yemek yeriz izlediğimiz bı program ya da dizi varsa izleriz yoksa acarız bilgisayarları oyuna başlarız:))))

nıye arkadas gıbı olsun kı..televızyon ızlemekten farkı yok bence hatta televızyon ızlemekten daha guzel bır paylasım bana gore..beraber uzun sure vakıt gecırıyoruz ve cok eglenıyoruz..ha televızyon ızlemısız ha oyun oynamısız ne farkı var kı?
raid e beraber gırıyoruz mesela :) cok eglencelı ya yanı bılmıyorum ben cok eglenıyorum..
ılk zamanlar gıcık oluyordum bende..oynamadan once..sonra baktım bu bu cocugun hobısı,ben nasıl saatlerce kıtap okuyorsam o da oyun oynuyor..yanımda oynadıkca merakım daha da arttı ve bır gun bana da ogret dedım o an zaten cok sevındı :) hemen sevınme oyle dedım bakalım becerebılecekmıyım..yılmadan sıkılmadan kızmadan ogrettı uzun bır sure..sımdı ıkımızın paylastıgı guzel bır olay oldu :)
ben boyle dusunuyorum dedıgım gıbı suan mutluyum da..evlenınce durum degısır mı veya boyle mı kalır bılemıyorum tabıı..ama beraber yasıyoruz ve hava cok sıcaksa tv de ızleyecek bır sey yoksa cebımızde paramız yoksa evde oturup wow oynamak keyıflı gelıyor bana..

İkimizde bilgisayar oyunlarını seviyoruz, fırsat olunca birlikte oynuyoruz. Yıllarca World of Warcraft oynadık birlikte. Ben oyunları izlemeyi de severim, bazen o oynar, ben izlerim. Bazen de tam tersi. Boş olan bütün zaman oyunlara harcanmıyorsa, birbirine ilgi gösteriliyor arada farklı aktiviteler de yapılıyorsa, oyun sorun değil, hayatın içindeki güzel bir renk oluyor bence.

evet iste yaaa aynı biz :))) disari cikmadiysak eğer oynuyoruz dediğin gibi bazen oynamam izlerim sadece :))) mesela Perşembe akşamları benim askı memnu var diye dışarı çıkmıyoruz,e o da sevmiyor askı memnuyu,o bilgisayarın basına geçiyor ben televizyonun,dizi bittiğinde bende ona eşlik ediyorum..
ben seviyorum bu durumu..memnunum..bağımlılık olmadıgı sürece sorun yok..
ama oyun oynadikca onu daha iyi anladım:) mesela eskiden oyun oynarken aradigimda acamadigi oluyordu ve ben çok kızıyordum,raid yapıyorum nasıl acıyım diyordu anlam veremiyordum kızıyordum,ama şimdi açmadığında kızmıyorum mesela..tabiikide çok sık olmuyor arada yapıyor ama artık kızmıyorum..

önyargılı görebilirsiniz beni bu konuda ama birincisi ben karşıdaki vurdumduymaz davranıyor diye ona ayak uydurmayı doğru bulmuyorum. ikincisi televizyonda bile insanı dış dünyaya bağlayan bişeyler var. çünkü dediğin gibi ben kitap okuyorken onun oyun oynaması kendimi üstün gördüğümden değil ama kendini geliştirmek için çaba sarfetmediği düşüncesine itiyor beni. sen ne kadar bağımlı değiliz desen de bence wowun bağımlısı olmuşsunuz. bu durum seni sıkmıyorsa sorun yok tabiki ama ben çok takıyorum. çünkü bana aşık olduğu o ilk zamanlarda knight online oynuodu öncesinde ve o zamanlarda hiç bir şekilde girmiyordu. zamanla oyuna verdiği önem arttı. ben bunu kabullenemiorum belki de. sizi eleştirmiyorum hatta ikna olup kendi kendimi yeme faslını bitirmeyi çok isterim ama olmuo, ben ısrarla böyle düşünüyorum. hele birlikte yaşadığımızda aynı şey devam ederse daha çok öfkeli olurum muhtemelen. kızmaman baş edemiceğini anlayıp kabullenmenden kaynaklanıyor bana göre. ve gene bana bi kadın asla bu tavizi göstermemeli. bu benim düşüncem.

yaa bu dertten muzdarip ne çok kadın varmış:S walla 2 sene olcak nerdeyse evleneli.hala oyun oyun oyun.daha bunu büyütemeden kızım doğdu.walla onu büyütmek daha kolay illet ediyo beni yaa.surat yapıorum bende ama nanay.bide soruo noldu bitanem diye.odaya her girişimde ben seni çok seviyoruum diye laf atıo.bende hııııı diyip çıkıorum odadan.dünyayla ilişkisi kesilio resmen.umursamaz,duyarsız bi adam oluo.ve bende boğazını sıkmamak için zor tutuorum kendimi.işin kötüsü soğuyorum

çok sıkıcı o oyun ya bi kere oynayım dedim köyüme saldırmayan kalmamış sürekli başında olman lazım demekki kontrol etmek için ... öyle istediğin zaman 10 dk oynayım diyeceğin oyunlar değil ,, ben ogame oynayıp gecenin körüne saat kuran insan tanıdım filosu dönüyormuş gecenin 3ünde sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…