Eşi bilgisayar oyunu bagımlısı olanlar:((

alsanaalsanasmilebenim eşim de eve gelirgelmez bilgisayarı açar sonra gider elini yüzünü yıkar, yemege oturmamıza 10 15 dakika olmasına ragmen gecer bilgisayarın başına. sonra yemegi yer tekrar oturur. bütün vaktini oyun oynamakla, program yazmakla, bir de sözlüklerde bişiler okumakla geçirir. (neyse ki bi yanlışı yok) gece 22:00 -23:00 arası yanıma gelir kanepeye uzanır sonra da uyuyakalır. ertesi gün yine aynı şeyler. yani neredeyse hiç birlikte oturamıyoruz.önceleri kızardım, üzülürdüm ama artık fazla takılmıyorum. ne yapalım bu versiyonlar böyle. en tuhafıda beni evden sürüseler gitseler adamını ruhunun bile duymayacak olması. bazen anneme ya da bakkala kadar gidip geliyorum ona birşey söylemeden, bilgisayarın bulundugu oda ile sokak kapısı karşılıklı yani gözünün önünde gibi birşey, kapıyı hızla çarpıp çıkıyorum, döndüğümde inadına zile basıyorum beni evde sandıgı için biraz geç açıyor kapıyı ve bana sen ne zaman çıktın dışarı bakışı atıyor deli oluyorum yaw.

Aynısını benim kardeşim yapıyor diyorum sabah akşam koştur yorulmuyomusun onu bile duymuyor ya gençliği gitti bilgisayar başında 6-7 yıldır oynuyor :sinifsinif:dışarı bile çıkmıyor zorunda kalmadıkça lmaz: çık dışarı bi kızarkadaşın olsun diyorum bir kulağından girip diğerinden çıkıyor . :sinifsinif: gecenin 4'ünde oynadığını bilirim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Aynı oyunu oynuyor işte kardeşimde ne sinir bozucu bitmiyorda bırakacağı olsa bırakırdı 6 yıldır oynuyor bu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

knight online da oynamıştık biz..cidden o beter bir bağımlılık yapıyor..
wow daha güzel :)

knight online da oynamıştık biz..cidden o beter bir bağımlılık yapıyor..
wow daha güzel :)

wow oynasa artık bilgisayarla birleşir heralde su bile içmeye üşenen biri .Bu nasıl bir insankaydirigubbakcemile3 en sonunda sinirlerim atıcak yani sabrediyorum klava:Bide bir grup başıboşla birlikte gecenin yarısı mikrofonla konuşuyolar sanıyosun dünyayı kurtarıyolar

hahaha ay evet ya bı de öyle konuşarak oynanıyor :))) taktikler var ya o yüzden :) ben genelde mikrofonum yok diyip konuşmuyordum :))) kendimide erkek olarak tanıtıyorum hep :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…