Eşi bırakıp tatile gitmek

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Arkadaslar icinizde esini yasadıgı sehirde bırakıp ailesinin yanına cocuklarıyla tatile giden varmı?
Ne kadar sure kalırsınız en fazla ve eşinize guvenirmisiniz?
Benim fikrim aldatacaksa her turlu aldatır yapacak olan kasla goz arası yanında olsamda yapar
Siz ne dusunuyosunuz?

doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz. aldatmak neden hemen aklınıza geliyor? düşüne düşüne olur hale getiriyorsunuz. bi ömür dip dibe yaşayacak değilsiniz. gün gelecek ayrı kalacaksınız her ayrı kaldığınızda bu düşünce ile kendinizi mi yiyeceksiniz?
bizim kıbrısta evimiz var kiracı var içinde eşim yılda en az 2 kere eve bakmaya gidiyor. benim kafayı yemem lazım ama yemiyorum çünkü aklıma getirmiyorum.
her şey olacağına varır. düşünseniz de düşünmeseniz de.
atlayın gidin çocuklarınızla tatile ve tatilin keyfini çıkarın.
kocanızla uzak kalma sürenizi de aldatma ihtimaline göre değil özleme durumunuza göre ayarlayın.

güven problemim yok,
ama uzun süre ayrı kalmak istemem eşimden.

yine de tatil fırsatı varsa değerlendiririm.
bugüne kadar en uzun bir haftalık ayrılığımız anca olmuştur.
ailem 4 saat uzakta ama, hani daha uzakta olsalar ve fırsatlar farklı olsa durumum değişebilirdi.

Aileniz uzaktaysa,eşiniz gelemiyorsa gidilebilir tabi. Her zaman yanyana olamıyor eşler. Bazen ayrılık iyi gelebiliyor hatta, çok uzatmamak şartıyla.

şöyle bi haftalığna falan giderim onsuz.
fazlasında içim rahat etmez.
bi halt yiyceğinden değil ama duramam yine de.

O konuda doğru söyledin aldatacaksa her türlü havada karada aldatir. Ben bir kere eşimden ayri ailemin yanina gittim Izmir'e o zaman doğum yapmamiştim. 2 gün sonra eşim gelmişti dayanamayıp. Ama kalsamda ailem yaninda 1 hafta kalabiliyorum çunku ikimizde calisan olduğumuz için 1 haftada kendimize ayiriyoruz. Evliliğin temeli zaten GÜVEN'DIR o olmazsa ne yaparsan yap , her zaman bir sorun teşkil eder.

aldatacağından değil de beraber gitmek daha çok hoşuma gider.

Ben annemlere gidiyorum 3 4 gun kaliyorum bazen. Sonra esim gelip aliyor. Guven sorunu yok ama ben 3 4 gunden fazla kalamam rahat edemiyorum. Uzak kalamiyoruz zaten esim de istemez..

Ben geçen yaz çocuklarımla bir haftalığına annemlerin yazlığına gittim
Eşim işi dolayısıyla gelemedi
Ona güvenirim
En önemlisi aldatmak isterse bilirim ki buna ben engel olamam
Onun kendi vicdanına kalmış bir şeydir aldatmak

kıyamam onu yalnız bırakmaya

Çocuk olmasa sıkıntı değil de çocuk babasını özlüyor bir haftayı pek geçirmiyoruz ya da biz bir hafta kalıyoruz baba da gelip bir hafta kalıyor 15 gün ediyor

Hiç aklıma beni bu süreçte aldatır mı diye gelmedi

Hatta geçen sene espri yaptık bizim evde tanırlar annenlerin ev boş ve anahtar var çapkınlığı orada yap diye

Şoyle bir düsündümde evli degilim ama erkek arkadasimla evlenirsem eger güven problemimiz yok, ama bende fazla ayri kalmak istemem galiba

Aldatma gecmişi oldugu icin yazma geregi duydum. Durum daha cok mecburi yurtdısından turkiyeye ailemin yanına gidecem.

Aldatan her şekilde aldatabilir mesafeler buna sebep değildir fakat ben eşimi bırakıp gitmem gidemem yani içim rahat etmez keyfini de çıkartamam o yüzden gitmemelisiniz önemli bir durum yoksa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…