- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz. aldatmak neden hemen aklınıza geliyor? düşüne düşüne olur hale getiriyorsunuz. bi ömür dip dibe yaşayacak değilsiniz. gün gelecek ayrı kalacaksınız her ayrı kaldığınızda bu düşünce ile kendinizi mi yiyeceksiniz?Arkadaslar icinizde esini yasadıgı sehirde bırakıp ailesinin yanına cocuklarıyla tatile giden varmı?
Ne kadar sure kalırsınız en fazla ve eşinize guvenirmisiniz?
Benim fikrim aldatacaksa her turlu aldatır yapacak olan kasla goz arası yanında olsamda yapar
Siz ne dusunuyosunuz?
O konuda doğru söyledin aldatacaksa her türlü havada karada aldatir. Ben bir kere eşimden ayri ailemin yanina gittim Izmir'e o zaman doğum yapmamiştim. 2 gün sonra eşim gelmişti dayanamayıp. Ama kalsamda ailem yaninda 1 hafta kalabiliyorum çunku ikimizde calisan olduğumuz için 1 haftada kendimize ayiriyoruz. Evliliğin temeli zaten GÜVEN'DIR o olmazsa ne yaparsan yap , her zaman bir sorun teşkil eder.Arkadaslar icinizde esini yasadıgı sehirde bırakıp ailesinin yanına cocuklarıyla tatile giden varmı?
Benim fikrim aldatacaksa her turlu aldatır yapacak olan kasla goz arası yanında olsamda yapar
Siz ne dusunuyosunuz?
kıyamam onu yalnız bırakmayaArkadaslar icinizde esini yasadıgı sehirde bırakıp ailesinin yanına cocuklarıyla tatile giden varmı?
Siz ne dusunuyosunuz?
Aldatma gecmişi oldugu icin yazma geregi duydum. Durum daha cok mecburi yurtdısından turkiyeye ailemin yanına gidecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?