- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Arkadaslar icinizde esini yasadıgı sehirde bırakıp ailesinin yanına cocuklarıyla tatile giden varmı?
Ne kadar sure kalırsınız en fazla ve eşinize guvenirmisiniz?
Benim fikrim aldatacaksa her turlu aldatır yapacak olan kasla goz arası yanında olsamda yapar
Siz ne dusunuyosunuz?
Arkadaslar icinizde esini yasadıgı sehirde bırakıp ailesinin yanına cocuklarıyla tatile giden varmı?
Benim fikrim aldatacaksa her turlu aldatır yapacak olan kasla goz arası yanında olsamda yapar
Siz ne dusunuyosunuz?
Aldatma gecmişi oldugu icin yazma geregi duydum. Durum daha cok mecburi yurtdısından turkiyeye ailemin yanına gidecem.
eşim görevi dolayısıyla ayın 20 ila 25 günü şehir dışındadır. Ben istediğim zaman memlekete gider istedğim kadar kalırım; aynı şekilde o da istediği zaman baba evine gider; benimle ya da bensiz. Aldatma meselesine gelince..bak işte o konuda yapabileceğim birşey olmaz. güvenmek zorundayım. aklıma kılçık düşmüyor mu? elbette... sonuçta kimse evliya değil. tek yapabildiğim eşimin Allah yolundan ayrılmaması için, harama, zinaya ve diğer kötü şeylere meyletmemesi için dua etmek. Yaşanacaklara engel olamazsın. Olacaksa sen aynı şehirde iken bile olur. O yüzden olmamış şeyler için şimdiden yüreğini karartma canım.Arkadaslar icinizde esini yasadıgı sehirde bırakıp ailesinin yanına cocuklarıyla tatile giden varmı?
Siz ne dusunuyosunuz?
ben 10-15 gun hatta 20 gun hatta 1 ay kaldım.Arkadaslar icinizde esini yasadıgı sehirde bırakıp ailesinin yanına cocuklarıyla tatile giden varmı?
Siz ne dusunuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?