Erkek İnfertilitesi EŞİ EMODEX KULLANANLAR...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay ne güzel canım ya. emodex içmeden mi hamile kaldı eşin canım. Sen klomen mi içtin

Canım biz daha ilk kutudayız burda eczanede bir tane bulmuştum ben zorla. olmazsa 5 tane kalınca hemen netten alırız
işin kötusu netten ilaç almayada hep çekinmişimdir ama mecbur kalınca yapacak birşey yok.
bizim eczane tanıdık kendi eczacı arkadaşlarına sormasına rağmen zor bulduk allah yardımcımız olsun ne diyeyim.

Arkadaşlar bu cumartesi tahlilimiz var eşim sperm örneği verecek çok merak ve heyecan içindeyim bakalım ne sonuç çıkacak.

aslında bizde aldığımız eczaneye sipariş verebiliriz. Eşim diyorki bu ilaci kullanmaya başladığımdan beri bana bir enerji geldi miskin halim yok oldu diyor sizin eşinizde ne gibi değişmeler var. birde göbek yaptı

enerji konusunda evet benim eşimdede değişiklikler yok değil zaten vardı biraz kilosu üstüne eklemiş oluyoruz ilaçlar fındık fıstıklarla..

canım ml deki sayınız ne bilmiyorum ama bence ileri hızınız ve morfolojiniz gayet iyi. yani eşinizde bir problem görünmüyo. bizim arayıp da bulamadığımız bir değere sahipsiniz. bence stresten olmuyo olabilir. birde ne kadar zamandır olmuyo bebek. bu değerler bence doğal yoldan kalmak için yeterli.

canım eşimin ilk tahlili 3 milyondu sonra bir tahlil daha verdi 5 milyon oldu. 8 ay falan doktora gitmedik ben zeytinyağında bekletilmiş incir yedirdim her sabah. fındık ceviz keçi boynuzu pekmezi falanda yedi. sonra varikoseli ameliyatla aldırmayı düşündük risk olduğu için uzman birisiyle görüşmek istedik burda bir arkadaşım xpreiaZ söyledi kaan aydosu o tahlil yaptı 27 milyon çıktı. ama dna hasarımız var bu yüzden olmayabilir miş. şimdide emodex kullanıyor. 1 senedir bir kere oldu olda düşükle sonuçlandı

Valla dün iyice farkettim eşim kilo alıyor göbek yaptı baya acaba bir zararı olur mu?

Evett bizde emodexle benzer icerige sahip proxeed kullaniyoruz,zeytinyagnda incir,l arginine,heraksam kabak cekirdegi,e vitamini,havucsuyu. Ve sonuc 1,5 ayda 5kilo
Once ideal kiloda oldugu icin 5kilo cok problem olmadi ama suan itibariyle daha alirsa sikinti.birde hizli aldigi icin direk göbis oldu,benim göbisi büyütelim derken onunki büyüdü

bende aynı şeyi eşime söyledim çok göbeklendi. Eşime dedim ki aşkım bu işte bir terslik var bu ilaçlar sonucu benim göbeğim büyüyecekti senin ki değil dedim

Bizim test çok kötü çıktı 1.8 milyon ileri hızlısı %40 ama neye yarar.
ilaçları değiştirdi emre bey emodex i kesti bende anlamadım iyi olacak diye ameliyat oldu daha beter oldu herşey.

ilaçları değiştirdi emre bey emodex i kesti bende anlamadım iyi olacak diye ameliyat oldu daha beter oldu herşey.
Ooofff Allahim ooff
Ah kardesim..yasayinca anliyor insan..anlayincada bisey soyleyemiyor cunku biliyorki hicbir söz icindeki aciyi dindirmeyecek..ameliyatin kacinci ayinda verdiniz tahlil.biz 3te verdik sonuc eskisinden de kötü cikti..ama sabir diyorlar. Sabir 6 bitsin..9 bitsin..hatta ameliyatin faydasi olup olmadgni anlamak icin 1 yil beklemeliymis..Ya Nasip...

Canim ya eski yazdiklarina baktimda ileri hizda 26lari gormussunuz.bu baya iyi bir deger degilmi,proxeed keciboynuzu kullanmissiniz,bizde kullaniyoruz faydasini gordunuzmu? neolur kusura bakma,bende heryerden bir ümit arar oldum onun icin soruyorum

ne kusuru est.bunları ameliyattan önce kullandığımız için aman aman bir faydası olmadı tabi 4 milyon olan sayımız 6 milyon oldu sadece ameliyattan sonrasıda malum amleiyatın 3. ayındayız bende biraz daha bekleyip tekrar bir tüp bebek deneyeceğim sanırım. hepimiz bir umut guzel bir haber duymak için bakıyoruz buralara birazda biz çok üzülüyoruz belki ama bazı arkadaşlarımızda keşke bizde okadar olsa diye çaba sarf ediyor hayat böyle garip işte.

Arkadaslar benim esim iki kere varikosel ameliyyati olundu ama spermleri ileri haraketlilik 20 den yukari cikmiyor bende o ilactan almak istiyorum ama ben Azerbaycanda yasadigim icin burada bulamiyorum.belki siz bana o ilaci siparis ede bilecegim site onere bilirmisiniz???

Selam kızlar bu ay Dr bana klomen eşime emodex Başaladi.ileri hareket eden sperm yüzdesi 4çıktı

Canım ameliyatdan 3 ay sonrami yükseldi degerleriniz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…