Erkek İnfertilitesi EŞİ EMODEX KULLANANLAR...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi canim ne güzel 75 gün yeterli zaten tahlil vermek icin bi bu hafta vercegiz tahlil 3 ayi doldurduk 1 haftada gecti hatta inşallah bizimde Yükselmistir canim.
inş.yukselmiştir canım hayırlı haberlerini bekliyorum.yüce Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.şimdide eşim iyileşti bende sorunlar cıkmaya basladı.geçen ay mantar tedavisi gördüm.adetim yeni bitti ama ağrılarım var sanırım iyileşmedim dra gidicem bir iki gun sonra bu ay gene korunmak zorunda kalabiliriz.hayırlısı olsun

Canım insallh cok tesekur ederim bu topiklerde olmasa dertlesmek icin bire bir.
Canım insallh burda guzel haberler veririz

canm merhaba emodex ıle mı hamıle kaldın?

emodex ile proxeedi aynı anda kullanabilirmiyiz acaba? Kullanan oldu mu ikisini birden?

Arkadaşlar emodeks ile ileri hareketli spermlerı artırıyor mu acaba

Eşimde kullanmaya başladı bu kaçıncı ilaç hepsi aynı bi işe yaramadı. inşallah bu yarar

Emodexin faydasini gordunuzmu canim bebeginiz normal yoldanmi oldu

Eşimde kullanmaya başladı bu kaçıncı ilaç hepsi aynı bi işe yaramadı. inşallah bu yarar
maşallah size ya hamilesiniz sanırım doğal yolla mı hamile kaldınız bende bir başarısızx tüp bebek denemesi geçirdim yaz döneminde. sonrasında kaan beyle tanıştık kaan aydos önceside eşim varikosel ameliyatı oldu neyse son 3 aydır emodex ve klomen kullanıyor dna hasarı %32 çıktı inşallah bizimde yüzümüz güler sizi görünce çok umutlandım sizin sorununuz neydi tam olarak

Merhabalar doğal yolla oldu çok şükür :) tedavinin ikinci ayında hamile kaldım. Eşimde toplam sperm 150 milyon ileri yüzde 12 morfoloji yüzde 2 ve dna hasarı yüzde 43 tu 1.5 yıldır hiç gebelik oluşmadı yazın tüp bebek yaptık olmadı ekimde eşim Kaan hocaya gitti emodeks ve klomenın yanında eşime bi macun hazırladım onu da kullandı inşallah sizde tez zamanda faydasını görürsünüz burdan müjdeli haberlerinizi verirsiniz

Merhaba öncelikle cevapla diginiz icin tesekkurler macununuzun tarifini almam mumkunmu
1 lt keçi boynuzu pekmezi
1 lt dut pekmezi
Küçük bi şişe anzer balı bunların hepsi hakiki
50 gr. Zencefil zerdecal gingseng arı sütü
100 gr çakır koku. çoban çökerten. üzüm çekirdeği. polen. ısırgan tohumu. Propolis 2 şişe
Eşim 10 kasım da başladı hem ilaçlara hem bu küre sabah akşam ılık sütle içiyordu. Tahta kaşık kullandı eşim 6 li satılan varya onlardan macunu karanlık bi yere koyduk sakın dolaba koymayın. Kuru bitkileri kökleri rondodan geçirdim eleyerek koydum bazı bitkiler dikenli olduğu için dikkat edin lutfen. Elemeden hiç birini pekmezler ve balla karıştırmayın.

Merhabalar kızlar bnm eşimin de harektsizli sprm sayısı az bu yüzden doktor emodex verdi ilk kullanısi olucak insalhh sonuç alırız 3 aylik bi süre verdi doktor daha önce agrinin kullandı ama yüzde 1 morfolojiyee etkisi oldu yüzde 6 oldu çok şükür eşi kullanip ta hamile kalan var mı acaba

Bunlari nereden bulabilirim onerebileceginiz bir site falan varmi yada marka hakikisini bulmak biraz zor olacak sanirim özellikle pekmez ve balin

Bunlari nereden bulabilirim onerebileceginiz bir site falan varmi yada marka hakikisini bulmak biraz zor olacak sanirim özellikle pekmez ve balin
Canım ben çok güvendiğim bi koy ürünleri satan yere gittim pekmezleri ve balı ordan aldım anzer balı çok pahalı 75 TL idi küçük bi kavanozu diğer otları da hangi aktardan gidersen verirler hepsini bir aktardan aldim. Kaldığınız yerde varsa koy ürünleri satan yer alabilirsiniz

Tamam canim teşekkür ederim umarim bulabilirim vallaha ilaclara tüp bebege 6-7bin tl verirken artik gidalar cok pahalı gelmiyor inşallah bulabilirim de üzüm pekmezi kendimiE ait var ama bu dut ve harnup bakalim bakacağız artik bunun faydasini gördünüz sanirim siz degilmi o kadar yüksek iken dna hasarı rabbimin mucizesi tabi allahim hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin saglikla canim hamilelerin duasi kabul olurmuş bana dua edersen sevinirim hemde durumu mu anlayabilecek birisi olunca daha yürekten dualar ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…