Erkek İnfertilitesi EŞİ EMODEX KULLANANLAR...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benimde esim bol havuç yedi yeşillik kırmızı et yedi ama yağsız nohut da isladiginiz suyla pişirin. Isırgan otu cayı da faydali
Bizim degerler sınırın bule altina düşmüş 135 milyondan 18 milyona lutfen dua edin bize

Canım forumlara gıt acılmıs konuların en asagısında yenı konu ac der ordan gıreceksın

merhaba benm eşimde sperm sayısı çok degişken 85 mılyn çıktı 0 çıktı 8 milyon oldu ve asılama deneyelim dedık sperm mılynla yapılmadı doktor eşime nohut incir avuc ısırgan otu onerdi emodexle beraber nasıl yapılacak kaynatılıp içilecek mi yenılecek mi ??? lutfn yardımcı olursanz sevinirim

merhaba benm eşimde sperm sayısı çok degişken 85 mılyn çıktı 0 çıktı 8 milyon oldu ve asılama deneyelim dedık sperm mılynla yapılmadı doktor eşime nohut incir avuc ısırgan otu onerdi emodexle beraber nasıl yapılacak kaynatılıp içilecek mi yenılecek mi ??? lutfn yardımcı olursanz sevinirim
Nohutu islattigin suyla pişireceksin vitamini orda .1 tane Inciri bicak degdirmeden 2 3 e böl canim saklama kabina koy ustunu basacak sekilde has zeytinyagi dök esine sabah ac karna yedir.Isirgana otunu aktardan al 2 3 dal koy bardaga ustune sicak su koy 5 dk sonra icsin .Havuc gunde 1 2 tane yiyecek ya da kati meyve skacagin varsa haftada 1 bardak icir suyunu bu kadar .

Merhabalar kızlar bnm eşimin de harektsizli sprm sayısı az bu yüzden doktor emodex verdi ilk kullanısi olucak insalhh sonuç alırız 3 aylik bi süre verdi doktor daha önce agrinin kullandı ama yüzde 1 morfolojiyee etkisi oldu yüzde 6 oldu çok şükür eşi kullanip ta hamile kalan var mı acaba
canm nasil cikti emodex fayda ettmi size

arkadaslar ıns faydalı olur anlattıklarım eşim morfolojı %3tü aslında yeterlı dıger hersey normal dna hasarı bıle cıkmadı yınede emodeks vermıstı kaan hoca,3.ay devam ederken hamıle kaldım ama bebek gelısmedı sımdı ıkıncı 3.ayımızdayız ve eşimin morfolojı %10 olmuş.emodeks bır mucıze.beklıorum bakalım bu ay sankı bebek var.dua edın

arkadaslar ıns faydalı olur anlattıklarım eşim morfolojı %3tü aslında yeterlı dıger hersey normal dna hasarı bıle cıkmadı yınede emodeks vermıstı kaan hoca,3.ay devam ederken hamıle kaldım ama bebek gelısmedı sımdı ıkıncı 3.ayımızdayız ve eşimin morfolojı %10 olmuş.emodeks bır mucıze.beklıorum bakalım bu ay sankı bebek var.dua edın
Beni cok heyecanlanırdın canim Rabbim saglimla evlatlar versin bugun ki testte hayalet cizgi cikti insallah arkasi gelir emodex 3.siseye gececegiz

Beni cok heyecanlanırdın canim Rabbim saglimla evlatlar versin bugun ki testte hayalet cizgi cikti insallah arkasi gelir emodex 3.siseye gececegiz
Ins canım ıns bende adete 3gun kala ogrenmıstıö sılık cızgı ıle adet gunu kan verdım 120lerde cıkmıstı hıcbır sorun yoktu ama 9jaftalıkken kalbı durdu.Raabım bılır herseyı.hamdolsun zamanını beklıoruz ve esım hala devam edıor emodekse hamıle kalsamda devam edecek

Ins canım ıns bende adete 3gun kala ogrenmıstıö sılık cızgı ıle adet gunu kan verdım 120lerde cıkmıstı hıcbır sorun yoktu ama 9jaftalıkken kalbı durdu.Raabım bılır herseyı.hamdolsun zamanını beklıoruz ve esım hala devam edıor emodekse hamıle kalsamda devam edecek
Bir kez kalabilmissin insallah arkasi gelecek canim benimde kimyasalim var

Hayırlısı olsun.senın adetıne kac gun var sılık cızgıyı nasıl gordun canım
Carsamba adet gunum canim varla yok arasi cikti umutlanmak da istemiyorum yazin bi kez oyle hayalet çıkmıştı 1 gun sonra adet olmustum

Back
X