- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
hanımlar meraba benim beş ay sonra düğünüm var, eşim görevi gereği bazen gecede evde olmayacak. (emniyette çalışıyor) ben o olmadığı geceler napıcam onu düşünüyorum eve kedi veya kuş gibi bir hayvan mı alsam diye düşünüyrum bana arkadaşlık eder gece yalnız olduğumda annesine kv sine falan kalmaya gidenler var ama ben gitmem sonuçta bilerek evleniyorum kendi evimde kalırım tek kalacaksamda sonuçta sarkta ne yapıcam dimi, eşi gece çalışanlar gece yalnız olan bayanlar neler yapıyorsunuz korkuyor musunuz
İlk basta ben korkuyodum simdi korkmuyorum ama alistim heralde yatamiyorum guneş dogana kadar :) kadinlar kulubunde takiliyorum vakit geciyo. Lojmanda mi kalicaksiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayrica simdi farkettim kedi kus almani.ben hata yaptim o konuda :)hic tavsiye etmem kusu.ev sessiz oluyor,esin sabah gelecek belki sabaha karsi uyudun yada erken uyanmak istemiosun kus (lar-bizim cift)gun agardiginda otmeye basliyorlar uyandiriliyorsun:)bizmkileri de bnm icin almistik ama yavrularimiz var bana pek faydalari olmadi:)
hanımlar meraba benim beş ay sonra düğünüm var, eşim görevi gereği bazen gecede evde olmayacak. (emniyette çalışıyor) ben o olmadığı geceler napıcam onu düşünüyorum eve kedi veya kuş gibi bir hayvan mı alsam diye düşünüyrum bana arkadaşlık eder gece yalnız olduğumda annesine kv sine falan kalmaya gidenler var ama ben gitmem sonuçta bilerek evleniyorum kendi evimde kalırım tek kalacaksamda sonuçta sarkta ne yapıcam dimi, eşi gece çalışanlar gece yalnız olan bayanlar neler yapıyorsunuz korkuyor musunuz
evet aslında kuştan o yüzden tedirginiz büyük ihtimal kediden yana kullanırım tercihimi eğer alırsam
Kusu bnde aldm cnm esim.geceden geliyo yatamiyor sesinden kedi de alma bnce her yer kirlenir cicek al onlara bak emin ol dunyanin en guzel seyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doğu görevinde lojman çıkarsa lojmanda canım
evet bak çiçekte güzel fikir, örgüye başlamayı düşünüyorum bir de :)
E ozman kayinvalidenle ayni sehirde oturmicaksin anlasilan. Lojmanda kalirsanda cok iyi olur senin icin.Benim esim nobetciyken komsularimdan birinin esi nobetciyse bana gelir otururuz. Ama kayinvalidem burda olsa hic dusunmez gider onda kalirdim yani.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bnde basladim bi yandan orgu yapiyorum.bi yandan kahvemi iciyorum bi yandanda ciceklerimle ugrasiyorum cicek cok guzel oluyo evim missss gibi kokuyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?